Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Fasola Jaś
Opublikowano

760 za paszową? To już cena urosła. Pszenica ma czas na wywindowane ceny do czerwca. Z Fasolą to końca kwietnia.  

10 minut temu, kamil800 napisał(a):

Oby sie zrobilo ssanie na fasole bo mam kilka ton po suszarni ktorej nikt nie kupi w innym przypadku. Jedyna szansa 🫣

Dlaczego nikt nie kupi? Przecież fasola taka mokra  była skupowana i sprzedawana w tym sezonie cały czas. 

Opublikowano
8 minut temu, Daxxx napisał(a):

760 za paszową? To już cena urosła. Pszenica ma czas na wywindowane ceny do czerwca. Z Fasolą to końca kwietnia.  

Dlaczego nikt nie kupi? Przecież fasola taka mokra  była skupowana i sprzedawana w tym sezonie cały czas. 

No gdzież za paszową,   konsumpcja

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Daxxx napisał(a):

Dlaczego nikt nie kupi? Przecież fasola taka mokra  była skupowana i sprzedawana w tym sezonie cały czas

Jak na rynku towaru, ze kolejki stoja a on sobie przebiera to raczej bedzie chciał kupic fasole ktora jest ladna okragla a nie odduszona jedna od drugiej 

19 minut temu, lajkzxc napisał(a):

No gdzież za paszową,   konsumpcja

te 760 to netto?

Edytowane przez kamil800
Opublikowano
Godzinę temu, sylwester35 napisał(a):

Ale odwalają 2 skupy  za fasole jas dają 2.60 zł a w mirczu vitalpol po 3zł skupuje 

W Kruszynie ten 1 z zięciem 2.60  płatność szybka z tego co mi sąsiad mówił bo woził bo brzydka miał a oni biorą taka 

Opublikowano
13 minut temu, Jcb napisał(a):

W Kruszynie ten 1 z zięciem 2.60  płatność szybka z tego co mi sąsiad mówił bo woził bo brzydka miał a oni biorą taka 

Godzinę temu, sylwester35 napisał(a):

Ale odwalają 2 skupy  za fasole jas dają 2.60 zł a w mirczu vitalpol po 3zł skupuje 

W Mirczu ten płacił już 2.60.we wtorek hehhe. Przecież pisałem że tak będzie. Jak się na to godzicie to czego oczekujecie? 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Jcb napisał(a):

Biorą ładną a nie brzydką. W sumie to skupują cały czas a nie robią przerwy tak jak inni z kryszyna. I łykoszyna. Czyżby konkurencja?

Edytowane przez Daxxx
Bład edycji
Opublikowano
2 minuty temu, sylwester35 napisał(a):

Vitalpol bierzy po 3 zł wilgotnosc mierzy bierzy do 20% potoronca coś

Chodziło mi o pana ł z kryszyna bo bierze cały czas. 

10 minut temu, sylwester35 napisał(a):

Pan ł i pan P

2.60zl

Ten co mieszał na przebieracy

A inni tego nie robili czy nie złapani? Wogóle udowodnione to było. PAN Ł skypuję cały czas nie tak jak inni i musi być ładna. czyżby konkurencja nie śpi?

Opublikowano (edytowane)

Zadzwońci do mircza vitapol

8 godzin temu, sylwester35 napisał(a):

No tak a jego zieć w kryryszynie P

Zadzwońci do mircz vitapol

3zł dostanieci

Edytowane przez sylwester35
Opublikowano

Tak Vitalpol 3zl ale ten łysy kierownik który zachowuje się jak właściciel opiernicza takie procenty że głowa boli

10 godzin temu, Daxxx napisał(a):

Biorą ładną a nie brzydką. W sumie to skupują cały czas a nie robią przerwy tak jak inni z kryszyna. I łykoszyna. Czyżby konkurencja?

A widzę że i właścicielka tu siedzi dzień dobry 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Jcb napisał(a):

Tak Vitalpol 3zl ale ten łysy kierownik który zachowuje się jak właściciel opiernicza takie procenty że głowa boli

A widzę że i właścicielka tu siedzi dzień dobry 

Oj kolego pomyliłeś siè. Poprostu nie lubię jak ktoś piszę głupoty. Vitapol 3 zl a wy? Procenty jak procenty każdy ma inną fasolę ale bez przesady. Co sztuczne przerwy zaraz będą w kupowaniu. Hehhe. Sąsiad Ci mówił o.łysym?  

Edytowane przez Daxxx
Opublikowano
11 minut temu, Daxxx napisał(a):

Oj kolego pomyliłeś siè. Poprostu nie lubię jak ktoś piszę głupoty. Vitapol 3 zl a wy? Procenty jak procenty każdy ma inną fasolę ale bez przesady. Co sztuczne przerwy zaraz będą w kupowaniu. Hehhe. Sąsiad Ci mówił o.łysym?  

Oj broń się broń już się wydało :)

Opublikowano
3 minuty temu, Jcb napisał(a):

Oj broń się broń już się wydało :)

Ale co.się wydało? Że wszyscy skupujący na łyk i krysz,  to w ch..ja walą z ceną i zmowę mają, i sztuczne zamykanie skupów? Jeżeli tak niech ci będzie.. 

Opublikowano
7 minut temu, Daxxx napisał(a):

Ale co.się wydało? Że wszyscy skupujący na łyk i krysz,  to w ch..ja walą z ceną i zmowę mają, i sztuczne zamykanie skupów? Jeżeli tak niech ci będzie.. 

Nie wiem to twoje zdanie zmień handlarza ktoś ci każe tam wozic ? Jest parunastu jest w czym wybierać 

Opublikowano
Godzinę temu, Jcb napisał(a):

Nie wiem to twoje zdanie zmień handlarza ktoś ci każe tam wozic ? Jest parunastu jest w czym wybierać 

No jestem zapisany na Mircze. 

Opublikowano
39 minut temu, Daxxx napisał(a):

Dlaczego szuflowania? Wywrotkę mam. Masz coś do osób co nie maja wywrotki czy co? 

Absolutnie, mam coś do firmy co nie posiada tego kosza żeby fasolę zwalić,. Jak masz wywrotkę to niech się tam kierownik cieszy że szuflowac nie będzie 

Opublikowano
2 godziny temu, Daxxx napisał(a):

No jestem zapisany na Mircze. 

Nie ma co sprzedawać i wzbogacać tych szubrawców co oszukują rolników i proponują byle jaką cenę za fasolę. Trzeba bojkotować zmowę cenową. Po co sprzedajesz? 

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
Godzinę temu, Grzechooo napisał(a):

Nie ma co sprzedawać i wzbogacać tych szubrawców co oszukują rolników i proponują byle jaką cenę za fasolę. Trzeba bojkotować zmowę cenową. Po co sprzedajesz? 

Sprzedaję po 3zł a nie po 2.80. Mam kredyt wiec muszę. Zapytaj się tych co wożą po co. Sprzedałem wczesniej na jesieni. 

Opublikowano (edytowane)

Dziadostwo się szerzy walą chłopa w d*pę na każdym kroku ,podkręcili przebieraczki i pożniej z odpadu robią 2 i 3 klasę i mieszają, albo odprzedają tą gorszą jeszcze innym naganiaczom.

Edytowane przez Zbyszek3939
  • Thanks 2
Opublikowano
6 minut temu, Zbyszek3939 napisał(a):

Dziadostwo się szerzy walą chłopa w d*pę na każdym kroku ,podkręcili przebieraczki i pożniej z odpadu robią 2 i 3 klasę i mieszają, albo odprzedają tą gorszą jeszcze innym naganiaczom.

Niestety to prawda. Jeszcze Ci nie zapłaci za 2 klasę nic tylko zabiera bo ma kupca na to. Bierze za przebranie.

Opublikowano
5 minut temu, Daxxx napisał(a):

Niestety to prawda. Jeszcze Ci nie zapłaci za 2 klasę nic tylko zabiera bo ma kupca na to. Bierze za przebranie.

To na policję zgłosić w takich przypadkach, bo to jest kradzież,  nie sprzedajesz przecież fasoli jak pszenicę,  wszystko co zostaję po sortowaniu jest rolnika, tyle w temacie.