Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, piotrek12413 napisał:

Bylem pytać o case farmal a 90-100 km to gość powiedział ze po nowym roku już nie będą robić prostych farmaliA powyżej 75 koni i będzie tylko wersja c. Chciałem prosty ciągnik a nh t5.95 wycenili na 210tys. Ciekawe czy mf 5109m na skrzyni 12x12 wyjdzie taniej 

210 brutto czy netto ?

Opublikowano

Case Maxxum 125 z placu skrzynia 16x16 wersja podstawowa z 4 parami hydrauliki plus amortyzacja osi przedni TUZ lepsze oświetlenie i kilka elektronicznych pierdół 285 tyś zł netto a za Maxxum 115 z podobnym wyposażeniem do zamówienia na luty - marzec 2022 cena 323 tyś zł netto !!!!!!!!!! załamali mnie bo dodali jeszcze że 323 tyś zł netto teraz a od listopada podwyżka... 

Opublikowano
10 godzin temu, Darek8787 napisał:

Case Maxxum 125 z placu skrzynia 16x16 wersja podstawowa z 4 parami hydrauliki plus amortyzacja osi przedni TUZ lepsze oświetlenie i kilka elektronicznych pierdół 285 tyś zł netto a za Maxxum 115 z podobnym wyposażeniem do zamówienia na luty - marzec 2022 cena 323 tyś zł netto !!!!!!!!!! załamali mnie bo dodali jeszcze że 323 tyś zł netto teraz a od listopada podwyżka... 

ciekawe ile na nowe zamówienie będzie puma kosztować....

Opublikowano

Steyr 4125 Profi Classic skrzynia 17x16 amortyzacja przedniej osi i kabiny, przedni tuz, skórzana kierownica, trochę bogatsze oświetlenie, opony tył 600 przód 480 Michelin.

Na dzisiejszy dzień 285 tyś netto do małej negocjacji. 

Case maxxum 125 w tym samym wyposażeniu 290 tyś netto do małej negocjacji.

Po nowym roku marzec/kwiecień te same modele ok 330 tyś netto tak powiedział dealer.

Pozdrawiam 

Opublikowano

case maxxum 125 multikontroler przedni tuz, amortyzacja osi i kabiny lepsze oświetlenie, lepszy fotel,  bez monitora 4 pary hydrauliki, opony 480 przód 600 tył + balast 900 kg  318 netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v