Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, matas22 napisał:

Kolego gdzie taka cena t6? Ja mam ofertę na takie wyposażenie za 292 tys. Tylko pytanie jak we wniosku mam ciągnik między 120 a 140km to przejdzie mi t6 160 jeśli moc max ma większą. A może polecacie coś innego w podobnych pieniądzach? 

BHS Goleniów, model z zamówienia, 2021 rok, termin realizacji wrzesień-październik

35 minut temu, matas22 napisał:

Forterra cenę ma dobrą ale gabarytowo najmniejsza z tej trójki. O kubocie mało wiadomo za m7 133 315 tys. A muszę coś wybrać bo nh t6 dealer ma wolną sztukę na września. 

Forterra 140HSX, 240 netto z przednim Tuzem, klimą i amortyzowaną kabiną, także cena dużo niższa w porównaniu do dwóch pozostałych, pytanie tylko co z jakością? 

Opublikowano

@bizon1994  ,na jakiej skrzyni ta t6?

1 godzinę temu, maroko napisał:

Będę dziś podłączał siewnik który ma hydrauliczne znaczniki i nie wiem czy bawić się w płukanie układu siewnika. Jaki w ogóle jest olej w skrzyni NH?

płukanie raczej wskazane,zależy jaki olej był wcześniej. Do skrzyni serwis pozwala na Fuchs Stou 10 W 30.

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

500zl netto za obciążnik 1 krążek cnh na tył 65kg to drogo czy nie? 

Nie wiem jak na tylne koła cena wygląda ale ja miałem ofertę na 8 szt. po 40 kg na przód za 1500 brutto i nie wziąłem na razie. 

Opublikowano
8 godzin temu, przemek28_28 napisał:

Pedro, było kupić ciezki ciagnik, zaoszczędziłeś na koniu to teraz nie żałuj na dociążenie🤣🤣🤣🤣

Nie jest lekki, ale może być cięższy

Opublikowano

Dopóki nie odebrany to nie kupiłem. Nie boje się, ale dzisiejsze ciągniki nie są zbyt ciężkie i jeśli jest możliwość to po mojemu lepiej dociążyć. Przy zakupie nie zauważę tak małej kwoty, przy pniu pokuta i z głowy 😋 ładowacz ma być więc tym bardziej lepiej w koła niż czepiać klocki

6 krążków 400kg to już coś

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Wojtynka1504 napisał:

@bizon1994Super skrzynia!

Kup i od razu zbieraj na remont 😂

Ponoć  do 10tys motogodzin bezawaryjne... w naszym T6050  5400 mtH i remoncik.🤪

T6 EC w pobliskim zakładzie 17tys w transporcie i do skrzyni nie zaglądane... 

Edytowane przez zetorr6441
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v