Jak ustawić zapłon URSUS C-360
-
Podobna zawartość
-
Przez Michalq66
Posiadacze i operatorzy CX6080/90 mam pytanie.. jak macie ustawione wiatry/sita na rzepak ?
-
Przez MatiTM
Witam!
Potrzebuję instrukcji w ustawieniu początku wtrysku w ursusie 912. Dałem pompę do regeneracji gdzie przeszła kapitalny remont jak i również wszystkie wtryski. Założyłem tak jak była. Wydaje mi się ze ciągnik nie ma mocy, słabo wkręca się na obroty przy czym jest tak jakby metaliczny dźwięk.
-
Przez edi2000
Same Iron 150,
Ciągle włączony zapłon, nawet po wymontowaniu stacyjki w ciągniku świecą się kontrolki, można włączyć światła itd.
Gdy stacyjka na zero: świecą się kontrolki, można włączyć światła, kierunkowskazy itd. Jednak wyświetlacz na słupku pokazuje error i piszczy,
Gdy stacyjka w pozycji I wyświetlacz się uspokaja wszystko działa poprawnie, można zmieniać biegi na Powershift ...
Nie odpalałem, ale po przekręceniu stacyjki na max rozrusznik staruje normalnie
-
Przez drukarz
Panowie mam problem z ustawieniem pługa kverneland 4-skibowy zagonowy 4x35 rok produkcji 1999. Pług ciągnie Deutz fahr dx 150 a więc duży ciągnik 160 km. I stąd moje pytania czy przy tak dużym ciągniku szerokośc belki zaczepowej ma znaczenie ponieważ nie mogę ustawić pierwszej skiby aby zasypywała bruzdę. Dzięki za wyrozumiałość.Mile widziane jakieś wskazówki. pozdr...
-
Przez Borekk17
Panowie ma ktoś może schemat jak ustawić rozrząd w silniku Perkins d2500 w wózku widłowym balcancar
Bo muszę poskładać ten wózek po jednym Januszu który wyjął pompę wtryskową do regeneracji i już tego nie poskładał a zębatka napędzająca pompę spadła w dół i prawdopodobnie przestawiła się pompa jest mocowana na klin i stożek
A jak to w widlaku żeby zdjąć pokrywę rozrządu jest dużo zabawy
Może ma ktoś schemat albo wie z własnego doświadczenia w jakiej pozycji ma być ustawiony wałek Pompy (w którym miejscu ma być klin) dla gmp pierwszego cylindra
Wtedy byłbym w stanie ustawić to bez rozbierania przedniego dekla
-
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Heston 5650 zrzuca sznurek z końcówki bala
Czytaj dalej »
Ursus C-360