Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siostra o Braunie tak .

Siostra Grzegorza Brauna w niemieckich mediach. "Nie chcę dłużej milczeć"

"To wykształcony reżyser filmowy, chciałby zdobyć sławę jak nasz ojciec. Tak się jednak nie stało. Być może to rozczarowanie go zradykalizowało. Głód uznania, chęć narzucenia innym swoich poglądów - to go napędza" - mówi Monika Braun w rozmowie z niemieckim dziennikiem "Der Spiegel".

Jego siostra uważa, że delegalizacja ugrupowania "tylko by mu pomogła".

Grzegorz Braun i rosnące poparcie .

Według badań szczególnie silne poparcie ma wśród młodych mężczyzn z terenów wiejskich

polityczny spór rozdziera nie tylko kraj, ale i rodzinę. Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi - podkreśla. Od lat nie ma kontaktu z bratem.

https://www.rmf24.pl/polityka/news-siostra-grzegorza-brauna-w-niemieckich-mediach-nie-chce-dluz,nId,8066216

Chciał zdobyć sławę nie wyszło nie spełniły się marzenia o wielkiej sławie jako Reżyser. - rozczarowanie brak  uznania   chęć narzucenia innym swoich poglądów politycznych -Żydokomuna - komuna - Eurokołchoz - poparcie ma wśród młodych mężczyzn z terenów wiejskich.  

Edytowane przez galan99
Opublikowano
39 minut temu, hubertuss napisał(a):

Niedługo i Nawrocki go zatwierdzi.😀

Jak nie zatwierdzi to nic się nie stanie i będziemy żyć dalej bez tego SAFE

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał(a):

Jak nie zatwierdzi to nic się nie stanie i będziemy żyć dalej bez tego SAFE

Rząd szykuje objazd dla wetomatu. A media mają polewę z Błaszczaka który jeszcze we wrześniu 2025 zachwalał safe.

Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał(a):

Siostra o Braunie tak .

Siostra Grzegorza Brauna w niemieckich mediach. "Nie chcę dłużej milczeć"

"To wykształcony reżyser filmowy, chciałby zdobyć sławę jak nasz ojciec. Tak się jednak nie stało. Być może to rozczarowanie go zradykalizowało. Głód uznania, chęć narzucenia innym swoich poglądów - to go napędza" - mówi Monika Braun w rozmowie z niemieckim dziennikiem "Der Spiegel".

Jego siostra uważa, że delegalizacja ugrupowania "tylko by mu pomogła".

Grzegorz Braun i rosnące poparcie .

Według badań szczególnie silne poparcie ma wśród młodych mężczyzn z terenów wiejskich

polityczny spór rozdziera nie tylko kraj, ale i rodzinę. Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi - podkreśla. Od lat nie ma kontaktu z bratem.

https://www.rmf24.pl/polityka/news-siostra-grzegorza-brauna-w-niemieckich-mediach-nie-chce-dluz,nId,8066216

Chciałby zdobyć sławę nie wyszło nie spełniły się marzenia o wielkiej sławie - rozczarowanie brak  uznania jako Reżyser.  chęć narzucenia innym swoich poglądów politycznych -Żydokomuna - komuna - Eurokołchoz - poparcie ma wśród młodych mężczyzn z terenów wiejskich.  

Pomijając aspekty sympati czy jej braku do tego polityka bardziej zastanawia mnie chęć udowodnienia „czegoś” przez jego siostre, najpierw usilne doszukiwanie się tego, że ona ma „częściowo krew narodu wybranego”, teraz udowadnianie, oczywiście w niemieckich mediach tego, że mu się coś nie udaje, nie wychodzi. Mocno mnie to zastanawia o co tu chodzi, to, że jej płacą za takie gadanie, to jestem tego pewny, ale dlaczego to robią…

Opublikowano
41 minut temu, galan99 napisał(a):

Iiiiiiii dlatego wystąpi w najnowszej edycji programu "Rolnik Szuka Żony".😂

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał(a):

Grzegorz Braun niegdyś łagodny - przyjazny  przemienia się w brutalnego mężczyznę - przez politykę stał się agresywnym człowiekiem . 

Iiiiìì bardzo dobrze!!!!🧯🧯🧯🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Walter Hallstein - Nie każdy wie że ten pan w latach 1958-1962 był pierwszym Przewodniczącym Komisji Europejskiej. Hallstein służył w Wehrmachcie w stopniu porucznika -  Oberleutnant . W czerwcu 1944 roku został wzięty do niewoli przez wojska amerykańskie . 

Ursula von der Leyen stoi na czele instytucji od 2019 roku, wyznaczając kierunki polityczne UE.

Jeden Rząd - Jeden Prezydent - Jedna Armia . Niemcy spuszczone ze smyczy mają zrobić porządek w Europie .

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎tekst „‎ዞታ ر + +‎”‎

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Rada Nadzorcza ogłasza wszczęcie postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko Prezesa Zarządu spółki Centralny Port Komunikacyjny sp. z o.o., realizującej program inwestycyjny Port Polska. 

🤣🤣🤣

banda idiotów

Opublikowano
W dniu 16.02.2026 o 09:42, hubertuss napisał(a):

Następny naiwniak. Co wy macie w tych pustych głowach ciemny pisowski ludzie? Koleś jest podejrzany że organizował loterie jak Budda.

jesteś debile i tyle dostali zgody ministerstwa finansów na organizowanie loterii , buda teraz walczy o odszkodowanie niema ani jednego zarzutu szkoda bałwanie ze tusk mu odszkodowania  nie zapłaci tylko my za takich cymbałów z podatków to samo w tym wypadku zero zarzutów i tyś osób do niego się odezwało ze mają podobnie firmy pozamykane a zarzutów żadnych demontaż państwa idzie w najlepsze   

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co może chcieć udowodnić?

Braun, to klaun...siostra po prostu mówi kim jest jej brat...

chłopie zdystansuj , klaun poleciał do mediów na własnego brata , i jeszcze niemieckich ... u was to tak w rodzinie normalne   

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Jakieś dziewczę z Costa Rica napisała że mam z nią dziecko i mam się z nią ożenić... Odpisałem Spadaj !!! Wtedy wysłała zdjęcie Żenię się, mały cały ja...”

polska daje Niemcowi socjał niemożliwe ........ pisałem o tym 

https://www.facebook.com/reel/1479069730306955

Opublikowano (edytowane)

Chłop ma 61 lat to tym bardziej trudno aby w jednej partii siedział przez tyle lat 😂

Tacy politycy nie pójdą do konfederacji z takim dorobkiem 😂

Tyle lat w PO to tym bardziej wróci do niej 😂 

Kilkalat temu z podobnej wytworzonej przystawki PO (Nowoczesnej ) pouciekali właśnie do PO 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Tyle lat w PO to tym bardziej wróci do niej 😂 

Kilkalat temu z podobnej wytworzonej przystawki PO (Nowoczesnej ) pouciekali właśnie do PO 😂

Albo na starość do pisu przejdzie🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

W Pisie też był parę lat a teraz będzie w nowej utworzonej partii ,,Centrum,, po rozpadzie Polski 2050.Po co się oni wogóle wygłupiają przecież doskonale wiemy na jakich listach w przyszłorocznych wyborach będą,nie mogą od razu przejść do PO? 

Edytowane przez MariuszDe