Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

A Widziałeś odpowierz Sikorskiego na tema nobla dla Trumpa ? 

Sikorski jako szef msz jest spalony swoimi wpisami po pijaku albo tekstami że Polska zyskała na II wojnie swiatowej. Ostatnio cos tam pisał że Polański to nie pedofil.

Nie rozumiem jak facet mający tak dobry start tak się sfrajerzył. Drugi Saneskobar.

Opublikowano
3 minuty temu, Takeda napisał(a):

tam jest i szacunek i partnerstwo, żadnego pouczania

Trza było wysłać kwit do MSZ a nie do Marszałka Sejmu. Jeżeli ten kwit jest kreowaniem polityki przez USA to przypominam że polityką zagraniczną zajmuje się rząd a nie sejm. Odpowiedź mogła być tylko w formie publicystyki i taką dostali. Sikorski jako członek rządu to już inna sprawa.

Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał(a):

sojusznicy powinni się szanować, a nie pouczać.

dlatego jeździ w bagażowym 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Polska jako mocarstwo może sobie pozwolić na durne słowa - Marszałka .:D

Ambasador USA w Polsce Tom Rose - poinformował że strona Amerykańska nie będzie już otrzymywać kontaktów z Marszałkiem Sejmu - Włodzimierzem Czarzastym :D.

Wypowiedz Marszałka oburzająca obelgi pod adresem - Prezydenta Stanów Zjednoczonych Trumpa .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

dlatego jeździ w bagażowym 🤣🤣

A Karol sobie w Londynie tylko kotka pogłaskał, po czym dali mu kopa w dee i wywalili za drzwi, nikt nawet nie wyszedł go pożegnać xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Karol sobie w Londynie tylko kotka pogłaskał, po czym dali mu kopa w dee i wywalili za drzwi, nikt nawet nie wyszedł go pożegnać xD 

poziom głupoty podlanej propagandą wybija sufit

skąd tacy ludzie się biorą???

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał(a):

poziom głupoty podlanej propagandą wybija sufit

Ale co ?? Nieprawda ?? Rodzina królewska się wstydziła spotkać z kibolem i bramkarzem hotelowym ...

Do Londynu przyjeżdża głowa sojuszniczego państwa, pan rezydent pałacu prezydenckiego i nikt z rodziny królewskiej nie jest w stanie znaleźć dla niego 15 minut ??

A i dlaczego kancelaria pana rezydenta ukrywa zdjęcia z spotkania z faszystami i neonazistami na Jasnej Górze ?? Wstydzą się kolegów pana rezydenta ?

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla kogo ?? Te rejony się wyludniają, młodzi ludzie uciekli do Rzeszowa, Lublina czy jeszcze dalej w centrum kraju ... Może te bieszczadzkie niedźwiedzie i wilki będą tam pracować ...

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Przynajmniej tutaj mirek mamy s-ki . wyraźnie widać gdzie się zaczyna mazowieckie 

Nadal to Polska C🤣

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co ?? Nieprawda ?? Rodzina królewska się wstydziła spotkać z kibolem i bramkarzem hotelowym ...

chory z nienawiści sekciarz

nawet tvp jest mniej sekciarskie niż ty:

"Herbata z brytyjskim monarchą to przywilej, którego doświadczyć mogą nieliczni. Nie jest to dane nawet niektórym głowom państw. W trakcie swojej pierwszej wizyty w Wielkiej Brytanii z monarchą nie spotkał się prezydent Karol Nawrocki. Znaleźli się tacy, którzy próbują przez ten pryzmat ukazać brak znaczenia polskiego prezydenta na arenie narodowej. Niesłusznie bowiem nie każda wizyta głowy państwa kończy się spotkaniem z rodziną królewską."

poczytaj sobie o wizytach innych przywódców światowych

wstyd być kibicem i pracować na opłacenie studiów?

wstyd to być takim głupkiem jak ty, życie cię tak skrzywdziło czy co?

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Rowan napisał(a):

to Polska C

Coś ucichł...nasz celebryta...🤭

1 minutę temu, nie napisał(a):

chory z nienawiści sekciarz

..a ja...Pafnucy...

Powinieneś coś zrobić ze swoją nienawiścią...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

poczytaj sobie o wizytach innych przywódców światowych

Zobacz, taki książe brytyjski jak przyjechał do Polski to się spotkał z zwykłym prezydentem Warszawy, zwykłym urzędnikiem, a jak Karol poleciał do Londynu to nikt dziwnym trafem nie miał dla niego czasu xD Chociaż, z księciem Andrzejem by się akurat pewnie dogadali xD Podobne klimaty i "zainteresowania" xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Nadal to Polska C🤣

Ja wiem , że Ty aspirujesz do Polski A i do tego ekologicznego nawozu w zasięgu oczu  😄

😄

Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Karol sobie w Londynie tylko kotka pogłaskał,

Kot do dzisiaj nie może sobie darować że dał się głaskać.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

PIS nosi wszelkie znamiona sekty i nią po prostu jest. Ma nieomylnego guru komunistyczne poglądy i wyznawców jak ty. 

No to jak z tym podatkiem od wzbogacenia? Wiesz o co ci chodziło?

To wypowiadanie przez ciebie słów pis w każdym zdaniu czy wyrazie to są jakieś modły sekciarskie 😂

Ja wiem gdzie jestem i o co mi chodziło a Ty najwyraźniej masz problem ze sobą żyjąc z dala od ludzi pod ukraińską granicą 😂

Opublikowano
W dniu 3.02.2026 o 20:39, mirro napisał(a):

To nie jest temat na zebranie koła gospodarzy wiejskich, tylko dla prokuratury.

wiemy jak to teraz działa żurki uniewinnienia swoich 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jeszcze żalosne tłumaczenie czarzastego 

Akurat dobrze zrobił, nie będzie nam mandarynka razem z żydkami podsyłał gotowców do podpisania ... Jak sobie na Nobla zasłuży to go dostanie... Lonia Breżniew też zbierał medale ...

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Akurat dobrze zrobił, nie będzie nam mandarynka razem z żydkami podsyłał gotowców do podpisania ...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Akurat dobrze zrobił, nie będzie nam mandarynka razem z żydkami podsyłał gotowców do podpisania ...

Akurat w Ameryce posrali się ze strachu.🤣

• Haha 1