Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------------

Patrycja Anna Tepper

W oficjalnym oświadczeniu rzecznika rządu Niemiec z okazji rocznicy wyzwolenia Auschwitz nie pojawiła się wzmianka o polskich ofiarach obozu.

hitlerowski pomioty 🤮

Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli on sobie wiesza zdjęcia z Putinem a wy nadal jak debile latacie w tych czerwonych czapeczkach ?? xD Tusk ma zdjęcie z Putinem - zdrajca, takie samo zdjęcie ma Trump - wspaniale, chwalmy pana xD 

tylko Tusk wolał by to zdjęcie z całego neta wypalić jeśli by się dało a kto wie czy i nie razem z całym netem i po publicznych wystawach na pewno nikt go nie namówi aby wieszał... a czekaj; akurat Tobie nie trzeba tego tłumaczyć

no ale i w tym paleniu całego neta też jest ziarno prawdy i tu z kolei Trump lepiej wypada; no ale wychowanie w liberalnym kraju nawet z radykała większego liberała zrobi niż zdeklarowany liberał wychowany w kraju pokomunistycznym.

jak to trudno o kogokolwiek kogo można ocenić jednoznacznie źle vs kogoś kogo można jednoznacznie dobrze i ,musowo bilansować
tak - nie uznaję symetryzmu za coś złego bo to tylko inna nazwa relatywizmu; no chyba że Einstein się mylił w swojej teorii względności

Opublikowano

czolem pisowskie swiry i nieroby ..

11 godzin temu, Rowan napisał(a):

Tak dla ścisłości, to nawet w Polsce nie są w tej chwili używane linie WN powyżej 400KILOVOLT, a Ty sie chciałeś popisać znajomością mocy, agregatów, którą się wyraża w KILOWATACH, a Ty piszesz o KILOVOLTACH. I kto tu jest debilem w tym momencie?🤣

ty jestes nim zawsze -staram ci sie dorownac..

a co to ma do meritum sprawy zreszta pisze sie chyba kV ?? a co ja napisalem ??

10 godzin temu, Rowan napisał(a):

Nie ubliżaj mu, on już żyje tym, że będzie musiał sie nauczyć oprócz rozkładu jazdy autobusów i trajek w Krakowie, jeszcze rozkładu jazdy metra, które mają tam budować🤣

wsiowy asie tylko tacy jak ty scyzoryki musza sie uczyc rozkaldu , inni maja aplikacje ..

dalej sie wstydzisz napisac z jakiej guberni jestes ???

10 godzin temu, witejus napisał(a):

W stanie wojennym

Nooo, aleś zabłysnął  ,,wiedzą" bez sypania brokatem😂, jełopie

ty to raczej zadna wiedza nie blysniesz-piwnic juz nikt nie buduje ..chyba ze schrony bedzie budowal 😂

8 godzin temu, nie napisał(a):

--------------------------------------------------------------------------------------------

Patrycja Anna Tepper

W oficjalnym oświadczeniu rzecznika rządu Niemiec z okazji rocznicy wyzwolenia Auschwitz nie pojawiła się wzmianka o polskich ofiarach obozu.

hitlerowski pomioty 🤮

brauna sie musieli nasluchac ..

• Haha 1
Opublikowano

Polska jest obecnie trzecim producentem płytek ceramicznych w Europie po Hiszpanii i Włoszech.  Polski  rynek płytek ceramicznych jest bardzo mocno atakowany przez agresywny import płytek ceramicznych z Indii.

W Niemczech przemysł płytek ceramicznych upadł.  Teraz kolej na Polskich producentów za droga Polska produkcja - Indie produkują o wiele taniej . Ursula von der Leyen matka - wszystkich krajów Unii wie co dobre i podpisuje umowy handlowe .

Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał(a):

ty to raczej zadna wiedza nie blysniesz-

Jakbym miał błyskać taką ,,wiedzą" jak ty, to nadziałbym worek jutowy na głowę, żeby ludzi nie oślepić.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

dziennikarz

- niemieckie służby podsłuchiwały Obamę, czy bierzecie pod uwagę, że ze strony sojuszników NATO mogą być prowadzone przeciwko nam podobne działania? 

siemoniak, minister służb specjalnych

- po co miałby mnie sojuszniczy minister inwigilować, jak może mnie po prostu zapytać i ja mu wszystko powiem

kto tych idiotów dopuścił do władzy?

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

ty jestes nim zawsze -staram ci sie dorownac..

a co to ma do meritum sprawy zreszta pisze sie chyba kV ?? a co ja napisalem ??

Myśle, że jak tak dalej pójdzie, to nawet na miano debila jeszcze długo nie będziesz zasługiwał, bo to by była dla Ciebie raczej forma pochwalna😆

No nie, moc się wyraża w „W”, watach, a „V”, to volty, jednostka napięcia. Wiedza elementarna, ale co ja Ci będe tłumaczył, to i tak zbyt wiele jak na Ciebie. &nbsp

wsiowy asie tylko tacy jak ty scyzoryki musza sie uczyc rozkaldu , inni maja aplikacje ..

Teraz to mi zaimponowałeś🤭 

dalej sie wstydzisz napisac z jakiej guberni jestes ???

Już Ci mówiłem, to dla Twojego dobra, nie będe przedłużał kolejek do logopedów, bo Tobie i tak nie pomogą. Z resztą, na pewno w tej Twojej aplikacji niema mojej miejscowości, więc i tak nie bedziesz miał jak tu dojechać😅

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Współpraca zamiast rywalizacji. Polska i Ukraina o przyszłości rolnictwa w UE - główny przekaz spotkania ministra rolnictwa Stefana Krajewskiego z Tarasem Kaczką, wicepremierem ds. integracji europejskiej i euroatlantyckiej Ukrainy. Rozmowy prowadzone w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi koncentrowały się wokół procesu integracji ukraińskiego rolnictwa do Unii Europejskiej oraz perspektyw dobrej współpracy polskiego i ukraińskiego sektora rolnego. Mamy wspaniałego prawdziwego Ministra Rolnictwa dba o rolnictwo unika konfliktów .  Polska popiera unijne dążenia Ukrainy; w tym procesie chcemy być nie tylko partnerem Ukrainy, ale też rzecznikiem bezpieczeństwa europejskich rolników i konsumentów. 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

o, i wreszcie coś w Polsce znalazło się we właściwym miejscu

nie wypuszczać!

Aleeee to bestialstwo, oczywiście w stosunku do zwierząt.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

z tytułów prasowych

"po aferze w Sobolewie urzędnicy weszli do schronisk dla zwierząt"

o, i wreszcie coś w Polsce znalazło się we właściwym miejscu

nie wypuszczać!

2 tyg przed aferą był tam wicewojewoda z kontrolą i stwierdził, że wszystko jest ok.

Opublikowano (edytowane)

nic tylko pozwolić się takim swobodnie wypowiadać

" Nie lubię być stawiana w takiej sytuacji, w której do końca nie wiem, co się wydarzy, w jakim charakterze jestem zapraszana, do czego potencjalnie miałabym się zobowiązać"

logika porażająca szczerością - po co mam chodzić do szkoły jeśli nie wiem czego mnie tam nauczą

kto wybiera takich debili na swoich reprezentantów?

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/spotkania-w-palacu-prezydenckim-poslanka-lewicy-odpowiada-czlowiekowi-nawrockiego/mfqh8ns,79cfc278

nie lepiej było jeszcze szczerzej; coś typu - nie lubię gostka, i tak oleję czego tam ode mnie zechce bo i tak zrobię co mi się podoba, czy coś w tym stylu?

na tych popaprańców zdało by się napuś... wybrać kogoś jeszcze gorszego niż pis
to już lepiej a by się nie odzywali wcale bo tylko potęgują nasze odruchowe przyzwolenie na jakiegoś władcę choćby był i zamordystą to niech se będzie byle za "właściwe" mordy się zabrał ;) 

nawet zaczynam rozumieć tych jankesów dlaczego wybrali sobie coś takiego jak Trump

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Starzejesz  się nie rozumiesz współczesnego świata :D .

Incydent na komendzie. Wystrzeliła broń, z której wcześniej postrzelono 2-latkę

Do zdarzenia doszło na Komendzie Powiatowej Policji w Szczytnie (woj. warmińsko-mazurskie). W pomieszczeniu służbowym wystrzeliła broń myśliwska zabezpieczona jako materiał dowodowy.

Zapewne był to z PiSsu pracownik nie dopilnował :D :D:D

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

kto tych idiotów dopuścił do władzy?

idioci

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

W pomieszczeniu służbowym wystrzeliła broń myśliwska

Jak Bóg dopuści, to z kija wypuści.

• Like 1
Opublikowano

z nierobstwa i samotnosci w glowach wam sie pier**li.....

kiedys to przynajmniej ludzie pierze darli albo w karty grali a teraz debilizmy ogladaja.

10 godzin temu, witejus napisał(a):

Jakbym miał błyskać taką ,,wiedzą" jak ty, to nadziałbym worek jutowy na głowę, żeby ludzi nie oślepić.

a po co -jesli pod lasem w piwnicy mieszkasz ??

9 godzin temu, Rowan napisał(a):

Myśle, że jak tak dalej pójdzie, to nawet na miano debila jeszcze długo nie będziesz zasługiwał, bo to by była dla Ciebie raczej forma pochwalna😆

No nie, moc się wyraża w „W”, watach, a „V”, to volty, jednostka napięcia. Wiedza elementarna, ale co ja Ci będe tłumaczył, to i tak zbyt wiele jak na Ciebie. &nbsp

Teraz to mi zaimponowałeś🤭 

Już Ci mówiłem, to dla Twojego dobra, nie będe przedłużał kolejek do logopedów, bo Tobie i tak nie pomogą. Z resztą, na pewno w tej Twojej aplikacji niema mojej miejscowości, więc i tak nie bedziesz miał jak tu dojechać😅

ty na miano debila od urodzenia pracujesz..

scyzroki z maczetami marne maja szanse wiec siedz na swoim zadupiu.

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i tak każda lepsza od twojej....🤭

byla gubernia lubartowska czy jakas inna u ciebie ??

macie jakies pamiatki rodzinne,dokumenty sprzed I wojny ??

Opublikowano
43 minuty temu, jacus napisał(a):

scyzroki z maczetami marne maja szanse wiec siedz na swoim zadupiu.

Ty to chyba sam nie rozumiesz co chcesz powiedzieć… Ja nawet nie próbuje…🤦‍♂️

Ja sie nie wybieram do Ciebie, nie pytam gdzie ta Teoja buda stoi, to Ty sie dopytujesz, a teraz mówisz, żebym ja siedział😅 Coraz bardziej bawi mnie brak logiki w Twoim toku myślenia😅

• Like 1
Opublikowano

jesli pod lasem w piwnicy mieszkasz ??

Gdzie ty mieszkasz to wszyscy widzieli🤣

kiedys to przynajmniej ludzie pierze darli

Teraz drą... łacha z ciebie😂