Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Też się nabrałeś🤣🤣🤣. Wrzucił to zdjęcie zeby pokazac jaki to twardziel i pracował na wysokości. Wyszło później, że to było lipne zatrudnienie, nic tam nie robił,a na fotce jest ktoś inny. 

Tak się dyma wyborców ale oni uwierzą we wszystko.

Oj, krzysiu. Wiem że pisuary tylko pismo obrazkowe uznają. Jestem w tym wieku, że potrafię i lubię czytać. To o czym pisałem, to są powszechnie znane fakty, które pokazują różnicę między nim, a karakanem z żoliborza.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Oj, krzysiu. Wiem że pisuary tylko pismo obrazkowe uznają. Jestem w tym wieku, że potrafię i lubię czytać. To o czym pisałem, to są powszechnie znane fakty, które pokazują różnicę między nim, a karakanem z żoliborza.

Dlatego na wyborców PO mówili lemingi bo są bezmiernie głupi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A gdzie on propaguje?

Staje jako obrońca dla takich akcji, co więcej mnie jako pytającego nazywa  "cimniokiem" który rzekomo chce to piętnować . Popierasz jego zachowanie podczas gdy tylko zwyczajnie pytam?

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Rząd Tuska nie kłamie i tak samo PSL wiedzą że dana umowa handlowa UE-Mercosur jest bardzo korzystna dla Polski .

17 stycznia 2026 roku wielki sukces KOKO który zapisze się na kartach - Historii że to za - Rządu Tuska została podpisana umowa UE-Mercosur . Konfederacja też by chciała się  zapisać niema takiej możliwości i dlatego taka krytyka .

Na kartach Historii  zapisał się premierem Polski był Leszek Miller - Polska wstąpiła do Unii Europejskiej 1 maja 2004 roku, a w momencie podpisania Traktatu Akcesyjnego 16 kwietnia 2003 roku w Atenach, premierem Polski był Leszek Miller .

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

A ty coś za jeden, kim żeś był w poprzednim życiu?

Twoim nemezis. 🤣🤪

2 godziny temu, Desperado napisał(a):

No raczej teraźniejszej, mówią dokładnie jedno, a robią co innego, a cóż szkodzi obiecać.

Ale ja nie zaprzeczam o obecnej władzy ale trzeba pamiętać że poprzednia robiła to samo. 

W mediach byli przeciwko zielonemu ładowi a w rzeczywistości podpisywali co się tylko dało. 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, witejus napisał(a):

Jaka k**wa prawda? może jeszcze wróć do czasów Gomułki.

Prawda jest taka że rządzą niedołęgi, które nawet w gębie nie są mocni. Ich niedołęstwo usiłujesz przykryć wspominaniem starych czasów.

No że ci obecni to zdrajcy i niedołęgi to ja wiem.😄 Ale jak was tak wasz patriotyczny pis mógł tak kiwać to ja nie rozumiem. 😄 Tyle wam rolnikom szkodzili toinie dziwota teraz twoim nerwowym reakcjom. NIe można wspominać niedołęg oszustów i złodziei z pisu co?

3 godziny temu, Pigmei napisał(a):

Staje jako obrońca dla takich akcji, co więcej mnie jako pytającego nazywa  "cimniokiem" który rzekomo chce to piętnować . Popierasz jego zachowanie podczas gdy tylko zwyczajnie pytam?

NO jednak jej nie popierał nie chwalił jej czynu.

• Thanks 1
Opublikowano

debilne po-lszewiki chcą wprowadzić do kodeksu karnego: możliwość orzekania zakazu opuszczania UE

Orzeczenie polskiego sądu o zakazie opuszczania UE może nie być respektowane w pozostałych państwach wspólnoty, bo nie ma podstaw do wpisania takiej informacji do Systemu Informacyjnego Schengen.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Przemuś13 napisał(a):

Ale ja nie zaprzeczam o obecnej władzy ale trzeba pamiętać że poprzednia robiła to samo. 

W mediach byli przeciwko zielonemu ładowi a w rzeczywistości podpisywali co się tylko dało. 

Jasio się chwali na lekcji
- pszepani a ja już umiem pisać; a o - i pokazuje zabazgraną kartkę
- no i co tam napisałeś, przeczytaj 
- a ja dopiero się nauczyłem pisać, czytać jeszcze nie umiem

zaraz później Jasio został ministrem

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

komunikacja rządu ws. ataków na polską energetykę to jest chaos

Sprawa pojawiła się 13 stycznia, gdy na specjalnej konferencji pan minister Motyka poinformował, że między Świętami a Nowym Rokiem zaatakowano polski sektor energetyczny na poziomie dystrybucyjnym, wzięto na cel źródła odnawialne i jedną ciepłownię, a charakter ataku był podejrzany, bo atakowano pojedyncze jednostki. Dodano, że rząd wie o źródle ataku, ale nie informuje o tym. 

Gdyby na tym się skończyło, to w porządku, ale potem pan minister Gawkowski udzielił wywiadu, w którym mówił, że to najprawdopodobniej rosyjski sabotaż, którego celem było doprowadzenie do blackoutu i destabilizacja sytuacji w Polsce.

No i tu zaczynają się schody, bo te wersje stoją w pewnej sprzeczności ze sobą. Atakowanie pojedynczych źródeł energii takich jak wiatraki nie doprowadzi do blackoutu, nawet regionalnego. Można się zastanawiać, jakie skutki przyniósłby atak na tę elektrociepłownię, ale to zależy od tego, gdzie konkretnie uderzono. Natomiast „blackout” to bardzo mocny termin, sygnalizujący, że operatorzy stracili kontrolę nad systemem i doszło do jego rozległej awarii. Nic w wypowiedzi pana ministra Motyki nie wskazywało na to, że taki był cel ataku. 

Dziś natomiast pan premier Tusk na konferencji mówił, że blackoutu ani destabilizacja nam nie groziły, za to 500 tys. osób byłoby pozbawionych ciepła, bo ataki dotknęły dwóch elektrociepłowni. Czyli z elektroenergetyki przechodzimy bardziej na ciepłownictwo, co zimą wydaje się potencjalnie dotkliwszym celem.

Natomiast, Kochani, to nie jest poważna komunikacja. Mamy tak naprawdę trzy mniej lub bardziej różniące się od siebie narracje, a powinniśmy mieć jedną, spójną i maksymalnie zwięzłą. Warto zwrócić uwagę, że w tej kwestii wicepremier mówi jedno, a premier - coś zupełnie przeciwnego.

kłamali, kłamią i kłamać będą, wykorzystują do tego służby specjalne i swoje prestutytki, zmyślają i później wpadają we własne kłamstwa

tak jak w sprawie podpaleń w warszawie, jak w sprawie zniszczonego domu przez rakietę, jak w sprawie merkosur,

celem jest wywołanie zagrożenia (rosyjska prowokacja), żeby nastraszyć społeczeństwo, które może uratować tylko wspaniały rząd i narzucenie narracji, że każdy kto krytykuje rząd to rosyjski dezinformator, żeby ludzie nie mówili o wielkim zadłużaniu polski, o zapaści w ochronie zdrowia i sądownictwie, o pomiataniu tuskiem w eu, itd.

Edytowane przez nie
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

NIe można wspominać niedołęg oszustów i złodziei z pisu co?

Naaaaaa obecnym etapie już nie można, bo znowu szykują się do wyborów i przejęcia władzy. A takie przypominanie dobrze na ich morale nie wpływa,🤣

• Haha 3
Opublikowano
30 minut temu, racyl napisał(a):

lewaki jak tam u was jest z tym ?? 😄

Podobno to możliwe. Czytałem że Sulim praktykował samogwałt i w końcu zaliczył wpadkę ze sobą😀

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, racyl napisał(a):

lewaki jak tam u was jest z tym ?? 😄

Temat stary. 🤦‍♂️

A czekaj czekaj. 🤔

Był taki film ze Szfarcenegerem o facecie w ciąży. 🤣

Lubisz odgrzewane kotlety?

6 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nie bierz się za tematy o których nie ma bladego pojęcia. 

Edytowane przez Przemuś13
  • Like 1