Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, jarecki napisał(a):

Piesiewicz nie był dobrym wyborem , zresztą jak klika innych wyborów pis i to nie podlega dyskusji , natomiast podchodzenie do sprawy patriotycznie raczej medalu nie przyniesie , zresztą tych strojów olimpijskich i tak nie ma na pułkach sklepowych , nikt tego nie kupuje więc do produkcji trzeba dopłacić a 4f i tak ma spore straty finansowe od kilku lat 😉

Kolejny pisowski aparatczyk który wlazł na stołek i po prostu chce się nachapać milionów by szybko być bogaczem. Wprowadził bardzo złe standardy w PKOL  do tego kupa nie jasnych interesów. 

Z tymi strojami jest taki problem, że adidas poleciał na łatwiznę uszył nam takie same jak Węgrom i chyba Albańćzykom tylko kolory zmienili. OK sponsor Niemcy pal licho. Ale mogli bardziej się postarać PKOL mógł bardziej dopilnować  Pytanie czy nie miało być po taniości by było czym się podzielić?

Opublikowano (edytowane)

Polska może tylko sobie pomarzyć nie dorówna nigdy  Ukrainie - Taras  Kaczka, wicepremierem ds -  integracji Europejskiej i euroatlantyckiej Ukrainy.

Tarasem Kaczka jest bardzo bystrym politykiem - przesiaduje w Brukseli -  dla przypomnienia Wice premier Ukrainy przyjeżdża na spotkania z Ministrem rolnictwa Kowalczykiem z  Telusem  - Siekierskim i obecnie z Ministrem Krajewskim . Polska niema ciągłości w Ministerstwie Rolnictwa zmieniają się Ministrowie - dyrektorzy i tak dalej . Zaś na Ukrainie jest ten sam - Taras Kaczka powiada wprost nie będą sprzedawać bezpośrednio Marchwi , kapusty i tak dalej nastawiają się na sprzedasz produktów przetworzonych . Ukraina rozwija przemysł przetwórczy najlepiej z całej Europy . Na Ukrainie utworzono dwie nowe placówki jedna od handlu samym zbożem zaś druga od handlu produktami    przetworzonymi na cały świat .  Polska czym może się pochwalić niczym niema  pieniędzy  i nie będzie :D .  Ukraina jest gotowa wejść do Unii już 2027 roku na zasadach w pełni spełnionymi wszystkimi normami Europejskimi - spełniającymi środki  ochrony roślin . Możecie sobie gdakać ile chcecie i tak będzie jak Ukraina powiada . Nie będzie żadnych podstaw do zablokowania że nie spełniają norm Europejskich . Na Ukrainie jest kilkadziesiąt  Agroholdingów   są wstanie wprowadzić dobre normy - mają bardzo dobre maszyny rolnicze precyzyjne robią badania ziemi . Fachowcy wszystko rozpiszą wedle norm Europejskich szybciej i lepiej od naszych gospodarstw w Polsce . 

Od roku 2027 wszystko się w Unii zmieni nowe zasady - Nowa Era .

Leci na żywo Konferencja PSL .

https://www.facebook.com/nowePSL/videos/906511228780225

Podziękowania dla obecnego Rządu Tuska w Polsce przesyła Teres Kaczka .

Chciałbym podziękować wszystkim Polakom i polskiemu rządowi za wsparcie, które szczególnie teraz otrzymujemy. Mamy bardzo trudną sytuację w wielu miastach – bardzo dużo ludzi nie ma dostępu ani do wody, ani do prądu, ani do ciepła. Dlatego generatory, które teraz dostarczacie do Kijowa i całego obwodu kijowskiego są dla nas wielkim ratunkiem – powiedział w Warszawie Taras Kaczka, wicepremier ds. integracji europejskiej i euroatlantyckiej Ukrainy

Cytat .

Prowadzimy bardzo intensywną wymianę handlową między Polską a Ukrainą. Mamy dużo polskich produktów spożywczych w ukraińskich sklepach i chcemy dostarczać do Polski również nasze surowce do przetwórstwa. Nie robimy tego kosztem kogokolwiek, ale współpracujemy w sposób, który rozwija nas wszystkich. Nie jest to zadanie łatwe, chociaż mam nadzieję, że uda się znaleźć kompleksowe rozwiązania także na przyszłość – powiedział ukraiński wicepremier.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pytanie czy nie miało być po taniości by było czym się podzielić

Taka firma globalna nie pozwoliła by sobie na łapuwkartstwo a tym bardziej  w takim komitecie jak Polski z ograniczoną liczbą medali ale być może że jakieś wyjazdy i pobyt w grę wchodziły . 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Taka firma globalna nie pozwoliła by sobie na łapuwkartstwo a tym bardziej  w takim komitecie jak Polski 

Część kasy idzie bezpośrednio na PKOL, mogą ją wydawać jak chcą, dalej dopowiedz sobie sam ... Więcej działaczy z rodzinkami jedzie na takie igrzyska niż sportowców z sztabami trenerów i serwisantów ... To nie jest normalne ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, jarecki napisał(a):

Taka firma globalna nie pozwoliła by sobie na łapuwkartstwo a tym bardziej  w takim komitecie jak Polski z ograniczoną liczbą medali ale być może że jakieś wyjazdy i pobyt w grę wchodziły . 

Ja nie mówię, że adidas łapówki brał czy dawał po prostu można to wszystko inaczej rozdysponować. Wartość kontraktu sponsorskiego jest taka i tak jeśli stroje w niego wchodzą to im będą tańsze tym PKOL owi więcej zostanie i można to wydać gdzie indziej. Np na premie dla prezesa. Możliwości jest od metra. Szkoda, że na to stanowisko nie trafił jakiś utytułowany sportowiec nawet popierający pis ale jednak sportowiec a nie dorobkiewicz. 

32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Część kasy idzie bezpośrednio na PKOL, mogą ją wydawać jak chcą, dalej dopowiedz sobie sam ... Więcej działaczy z rodzinkami jedzie na takie igrzyska niż sportowców z sztabami trenerów i serwisantów ... To nie jest normalne ...

Niestety Paryż pokazał jaką patologię tam wprowadza pisowski sługus Piesiewicz. Po tych igrzyskach jak już zachwyt i radość opadnie a przyjdą podsumowania dowiemy się pewnie o kolejnych skandalach jak po Paryżu

A tutaj biznesik nie wiadomo czyj Nałrokiego czy siostry i reklama. 

Burza wokół stroju Karola Nawrockiego. Sprawa ma drugie dno

Może agregatami jak Szopa nie zaczną handlować 

Z ustaleń Onetu wynika, że prezesem firmy (i jedynym udziałowcem) jest 33-letni Maciej Bartasun. Pełnomocnikiem firmy jest z kolei Adam Soszyński, który w przeszłości współpracował przy obsłudze prawnej budowy Muzeum Westerplatte i Wojny 1939. Prawnik potwierdził, że osobiście zna prezydenta.

Co więcej, charakterystyczne logo marli zostało zastrzeżone jako znak towarowy w Urzędzie Patentowym przez Ninę Nawrocką, siostrę prezydenta.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Skinhead reaktywacja?🤣

ja tam bym obstawiał - liczy że go jankesi z tym paliwowym interesem-sikiem wykupią jak ... gdzie Brzosków kują tam i skolim łysinę nadstawia xD 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, jarecki napisał(a):

Hubertus , kórwa dopiero co pisałeś że Nawrocki ma czapkę niemiecką teraz Polska marka też jest zła ? 

to jest czubek, on nie ogarnia otaczającej go rzeczywistości, jego posty to mieszanka peowskiej propagandy i zwidów po tabletkach 🤣

------------------------------------------------------------------------------------

Sąd prawomocnie skazał Tomasza Duklanowskiego za pomówienie mnie o przyjmowanie łapówek - przekazał w poniedziałek były marszałek Senatu Tomasz Grodzki.

teraz trzeba jeszcze skazać 236 świadków za składanie fałszywych zeznań 🤣

j**ane po-lszewiki

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Polska może tylko sobie pomarzyć nie dorówna nigdy  Ukrainie - Taras  Kaczka, wicepremierem ds -  integracji Europejskiej i euroatlantyckiej Ukrainy.

Tarasem Kaczka jest bardzo bystrym politykiem - przesiaduje w Brukseli -  dla przypomnienia Wice premier Ukrainy przyjeżdża na spotkania z Ministrem rolnictwa Kowalczykiem z  Telusem  - Siekierskim i obecnie z Ministrem Krajewskim . Polska niema ciągłości w Ministerstwie Rolnictwa zmieniają się Ministrowie - dyrektorzy i tak dalej . Zaś na Ukrainie jest ten sam - Taras Kaczka powiada wprost nie będą sprzedawać bezpośrednio Marchwi , kapusty i tak dalej nastawiają się na sprzedasz produktów przetworzonych . Ukraina rozwija przemysł przetwórczy najlepiej z całej Europy . Na Ukrainie utworzono dwie nowe placówki jedna od handlu samym zbożem zaś druga od handlu produktami    przetworzonymi na cały świat .  Polska czym może się pochwalić niczym niema  pieniędzy  i nie będzie :D .  Ukraina jest gotowa wejść do Unii już 2027 roku na zasadach w pełni spełnionymi wszystkimi normami Europejskimi - spełniającymi środki  ochrony roślin . Możecie sobie gdakać ile chcecie i tak będzie jak Ukraina powiada . Nie będzie żadnych podstaw do zablokowania że nie spełniają norm Europejskich . Na Ukrainie jest kilkadziesiąt  Agroholdingów   są wstanie wprowadzić dobre normy - mają bardzo dobre maszyny rolnicze precyzyjne robią badania ziemi . Fachowcy wszystko rozpiszą wedle norm Europejskich szybciej i lepiej od naszych gospodarstw w Polsce . 

Od roku 2027 wszystko się w Unii zmieni nowe zasady - Nowa Era .

To popieraj banderland dalej a na pewno będzie lepiej. To przez takich jak ty pożytecznych durni wytresowanych przez propagandę w przeświadczeniu że trzeba popierać UPAdlinę bo jak nie to się popiera ruskich , jesteśmy tak ulegli i służalczy.  

Edytowane przez Ulman
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, jarecki napisał(a):

Hubertus , kórwa dopiero co pisałeś że Nawrocki ma czapkę niemiecką teraz Polska marka też jest zła ? 

Że ma polskie to fajnie tylko dlaczego reklamuje jakiś biznes siostry kolegów. Mi to akurat wisi ale prezydentowi pewnych rzeczy nie pasuje robić. Duda już poszedł do roboty w różnych dziwnych miejscach ten za dziwne reklamy się bierze. Pamiętasz jak na Jolkę wjechali jak meble niby reklamowała. 

39 minut temu, nie napisał(a):

to jest czubek, on nie ogarnia otaczającej go rzeczywistości, jego posty to mieszanka peowskiej propagandy i zwidów po tabletkach 🤣

------------------------------------------------------------------------------------

Sąd prawomocnie skazał Tomasza Duklanowskiego za pomówienie mnie o przyjmowanie łapówek - przekazał w poniedziałek były marszałek Senatu Tomasz Grodzki.

teraz trzeba jeszcze skazać 236 świadków za składanie fałszywych zeznań 🤣

j**ane po-lszewiki

Goebbels słychać wycie - znakomicie. Twoja frustracja narasta. Chwytacie się wszelkich metod i nie działa pis słabnie konfy rosną ko rośnie. 

Tych 236 świadków ma jakieś dowody czy tylko sobie po latach przypomnieli a przez ten czas gdzie byli? Oj Goebbels Goebbels nie idzie ci oj nie idzie. 

Mimo to dostajesz serduszko ten skowyt zrobił mi humor.

@nie Goebbels a jak myślisz na radzie bezpieczeństwa Nawrocki z Czarzastym będą obrzucać się błotem? Bo Cenckiewicz jak by zaczyna tonować nastroje.

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

bo to się mieściło w zakresie możliwości skolima

dogłębniejsze dociekanie przyczyn ma jakiś sens?

Skolim i jego twórczość to nie dla takich ludzi z demencją jak TY 😂

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Czemu skolim się ogolił na łyso?

Tak ci wszedł do głowy że wszędzie widzisz jego podobiznę ? 😂

Nie dość ,że liczyć nie umie to jeszcze ślepy 😂

W dniu 9.02.2026 o 12:22, hubertuss napisał(a):

A coś konkretnego dasz rady z siebie wydusić. Bo dlaej produkujesz jakieś insynuacje podczas gdy ja ci jak kawę na ławę wyłożyłem jak bardzo nie rozumiesz co się w kraju dzieje i jakie sa akty prawne pozwalające na rządzenie.

Idż lepiej drzeć mordę praworządność i konstytucja bo tylko do tego się nadajesz. Na cyfrach to już dzieci w podstawówce się znają a ty nadzwyczajniej jesteś mniej niż te dzieci 😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, racyl napisał(a):

Skolim i jego twórczość to nie dla takich ludzi z demencją jak TY 😂

to Twój najwyższy poziom na jakim potrafisz dyskutować?
oczywiście że nie dla mnie takie skolimy i nawet to już na tym forum pisałem dlaczego
gdybym może nie rozumiał tekstów o czym śpiewa czy bardziej - jak o niczym, to by przynajmniej mojej uwagi nie zwrócił może jak by ...
a szkoda fatygi i na ten temat i takiego dyskutanta :P 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
25 minut temu, Ulman napisał(a):

Jego teledyski mają więcej wyświetleń niż jest dzieci do 18 roku życia w polsce ! 😂 .

No tak zapomniałeś że Ty też masz problem z liczbami 😂

Zwyczajna miernota jesteś co pewnie studiowała na colegium tumanum 😂

Opublikowano (edytowane)

Ja ci zaraz problem rozwiąże bałwanie- gówniarze oglądają to po kilkadziesiąt razy więc masz taką a nie inna liczbę wyświetleń. I kto tu ma problem z liczbami? 🤣🤣🤣

Chociaż może i nie z liczbami tylko z logiką i myśleniem. Twoi mentalnie rówieśnicy z koncertów sulima też pewnie tak myślą,  tylko oni mają po 12-13 lat a nie 40+😆

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
56 minut temu, racyl napisał(a):

Idż lepiej drzeć mordę praworządność i konstytucja bo tylko do tego się nadajesz. Na cyfrach to już dzieci w podstawówce się znają a ty nadzwyczajniej jesteś mniej niż te dzieci 😂

Kolejny sfrustrowany. Słychać wycie - znakomicie. 

33 minuty temu, dysydent napisał(a):

to Twój najwyższy poziom na jakim potrafisz dyskutować?
oczywiście że nie dla mnie takie skolimy i nawet to już na tym forum pisałem dlaczego
gdybym może nie rozumiał tekstów o czym śpiewa czy bardziej - jak o niczym, to by przynajmniej mojej uwagi nie zwrócił może jak by ...
a szkoda fatygi i na ten temat i takiego dyskutanta :P 

To jest po prostu frustracja. Oni są sfrustrowani cała ta wojna z rządem Nawrockiego i pisu nic nie daje. Konfy rosną ko rośnie pis i Nawrocki tracą i nerwy im puszczają 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Słychać wycie - znakomicie. 

Krzysztof - 👉 Już tylko 1️⃣0️⃣5️⃣ dni do KOŃCA KADENCJI A.Dudy ➖  ️odliczacie❓️ | Facebook

anna wittenberg

Marta Cienkowska, minister kultury: Słyszę, że [dziennikarze mediow publicznych] nie mogą wziąć kredytu na mieszkanie. Ta sytuacja jest niedopuszczalna. Dlatego też ta ustawa [medialna] to mój priorytet.

aw: - Dlaczego pracownicy mediów publicznych nie mogą wziąć kredytu na mieszkanie?

MC: Bo spółki są w stanie likwidacji.

aw: - Wie pani, kto może jedną decyzją wycofać stan likwidacji?

MC: Ja. 

kolejna z peowskiej fabryki idiotów 🤣

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Konfy rosną ko rośnie pis i Nawrocki tracą i nerwy im puszczają

Oby urosly do tego stoonia, że nie bedzie im potrzebny ani pis ani po. Może nie bedzie lepiej niż teraz, ale bedzie chociaz inna nazwa niz przez ostatnie 20 lat na zmiane.

Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------

Cyrk Polska przedstawia:

PILNE | - Jeżeli nie doczekam się na podpis prezydenta pod ustawą o KRS-ie wydam w przeciągu dwóch dni obwieszczenie o rozpoczęciu procedury wyboru członków KRS - zapowiedział Włodzimierz Czarzasty.

Image

Czarzasta osoba w państwie 🤣 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie Goebbels patrz wasz amerykański pan nie chce waszej koalicji z Braunem. Jak wy będziecie rządzić z kim?

Koalicja PiS z Grzegorzem Braunem? Ambasador USA: byłby to dla nas poważny problem

Braun jest jednak bardzo antyamerykański. I każdy wie, w tym opozycja, że byłoby nam trudno coś podobnego zaakceptowa

10 minut temu, nie napisał(a):

--------------------------------------------------------------------------------------

Cyrk Polska przedstawia:

PILNE | - Jeżeli nie doczekam się na podpis prezydenta pod ustawą o KRS-ie wydam w przeciągu dwóch dni obwieszczenie o rozpoczęciu procedury wyboru członków KRS - zapowiedział Włodzimierz Czarzasty.

Image

Czarzasta osoba w państwie 🤣 

No patrz komuch ominie wetomat.

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał(a):

anna wittenberg

Marta Cienkowska, minister kultury: Słyszę, że [dziennikarze mediow publicznych] nie mogą wziąć kredytu na mieszkanie. Ta sytuacja jest niedopuszczalna. Dlatego też ta ustawa [medialna] to mój priorytet.

aw: - Dlaczego pracownicy mediów publicznych nie mogą wziąć kredytu na mieszkanie?

MC: Bo spółki są w stanie likwidacji.

aw: - Wie pani, kto może jedną decyzją wycofać stan likwidacji?

MC: Ja. 

kolejna z peowskiej fabryki idiotów 🤣

99 na 100 pracowników TVP pracuje nie na umowie o pracę, tylko umowach zleceniach i ich to zgrzewa, czy TVP jest w likwidacji, oni mogą kupić mieszkanie tylko za gotówkę, bo nikt im kredytu nie da, albo mają swoją działalność gospodarczą i pracują jako B2B

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

99 na 100 pracowników TVP pracuje nie na umowie o pracę, tylko umowach zleceniach

Czyliiiiii mieszkania nie kupi tylko prezes. Bo ten pewnie ma umowę o pracę.🤣

8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels patrz wasz amerykański pan nie chce waszej koalicji z Braunem. Jak wy będziecie rządzić z kim?

Koalicja PiS z Grzegorzem Braunem? Ambasador USA: byłby to dla nas poważny problem

Braun jest jednak bardzo antyamerykański. I każdy wie, w tym opozycja, że byłoby nam trudno coś podobnego zaakceptowa

Pan Ambasador z każdą wypowiedzią się tylko pogrąża. 🤣

• Like 2
Opublikowano

NO ale to pisowski pan guru Nawrockiego jego chłopców i pisu i oni musza go słuchać 😀 W tym wywiadzie i Polakom ogólnie się oberwało. Ale oni w sensie USA maja to w d*pie. 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Pan Ambasador z każdą wypowiedzią się tylko pogrąża. 🤣

Raczej pokazuje jak zbieranina pomarańczowego idioty traktuje PiSuarów ... Mandarynki plują im w twarz a PiSuary się cieszą że deszcz pada i jeszcze chwalą mandarynkę, że to dzięki niemu ten deszcz pada xD 

• Like 2