Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Widziałeś, kiedyś, coś równanego z ziemią? Widziałeś ludzi równanych z ziemią? Jak se jest dziadostwo, to niech se będzie. 

Strefa Gazy

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Problem z Białorusią to kapiszon, w porównaniu z problemem jaki będzie z Ukrainą po wojnie.

Jak zaczną wracać z frontu żołnierze do swoich Swietłan które są w Polsce. Bedzie jeden wielki pierdolnik.

• Like 3
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak zaczną wracać z frontu żołnierze do swoich Swietłan które są w Polsce. Bedzie jeden wielki pierdolnik.

Dokładnie i dopiero zobaczymy wszyscy co to dziadostwo potrafi…

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

a nasze policjanty za bardzo się nie odważą postawić takim nawet jeśli by i była taka konieczność

można by ich do polskiej armii .. zaproponować najem tylko trzeba dowódców takich z mentalnością potopowego Kmicica a jak tak popatrzeć to te nasze same Zagłoby :D aq i paru radziwiłłów bogusławów z daleka aż sami się rzucają w oczy; to ci co w sojusze wierzą

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

image.png.cf904c41071a8ed3ebed9071b9878d17.png

10 minut temu, dysydent napisał(a):

a nasze policjanty za bardzo się nie odważą postawić takim nawet jeśli by i była taka konieczność

można by ich do polskiej armii .. zaproponować najem tylko trzeba dowódców takich z mentalnością potopowego Kmicica a jak tak popatrzeć to te nasze same Zagłoby :D aq i paru radziwiłłów bogusławów z daleka aż sami się rzucają w oczy; to ci co w sojusze wierzą

polska policja to taki Roch Kowalski, więc Zagłoba na dowódce jak najbardziej

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał(a):

można by ich do polskiej armii .. zaproponować najem tylko trzeba dowódców takich z mentalnością

Oni nie będą służyć z nikim , kto nie walczył. Nie da się tak i sam wiem jak to jest. Pewne rzeczy schodzą na plan dalszy. Musztra. regulamin. Każdy kto będzie próbował ich "prostować" a nie walczył jest skazany na niepowodzenie.

Opublikowano
6 godzin temu, witejus napisał(a):

😆🤣😂😅 pogoniła w sile 15 żołnierzy🤣

Tym bardziej widzisz jak Trump z niczym do domu pojechał w akcie desperacji nawyzywał sojuszników, że z tyłu stali i tyle mu po Grenlandii zostało. A o liście do Czarzastego z gotową odpowiedzią do podpisu słyszałeś?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Oni nie będą służyć z nikim , kto nie walczył. Nie da się tak i sam wiem jak to jest. Pewne rzeczy schodzą na plan dalszy. Musztra. regulamin. Każdy kto będzie próbował ich "prostować" a nie walczył jest skazany na niepowodzenie.

Opublikowano

Niedziela robocza dla onuc i świrów..

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie no....to to już każdy wie...

U nas nikt przed domem  kupy gówna nie trzyma🤭

Ja mam przed domem to czego ty nigdy nie będziesz miał..

Piaskownica.basen.chustawka. zestaw ogrodowy..

4 godziny temu, racyl napisał(a):

weź tabletki

Jakie mu polecasz??

I ciebie co prawda nie działają ale i niego ?? Kto wie

4 godziny temu, Rowan napisał(a):

Nie wstydze sie, jakbyś był na tyle rozgarniety, to byś sobie w moim profilu sprawdził, ale widać IQ Ci na tyle nie pozwala…

Z resztą co to ma do rzeczy w jakiej miejscowości mieszkam, bo naprawde nie rozumiem Cie…

Naprawde mi przykro, że tylko na zawodówke lub ohp wystarczyły Twoje możliwości, na szczęście większość ludzi ma troszke szersze horyzonty i mają większe zdolności. Kończą szkoły, uczelnie wyższe, jeżdżą do innych krajów i poznają ludzi, nie muszą podnosić swojej samooceny ubliżaniem innym, aby się poczuć lepiej 😉

Nie mam okularów i nic tam nie widzę.

Z tymi wyjazdami to mi pojechałeś 😭😭😭😭

To w sumie pokazuje twój poziom.

Ja chcę poznać waszą cywilizacje. No gdzie nie pojadę w Polskę c to bida z nędza i nie mogę jej namierzyć..

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie trzeba oglądać lewackich mediów aby zobaczyć że Karolek dla Trumpa jest zwykłą dziwką którą rucha jak mu się podoba ...

No z dziwkami to maja doświadczenie obydwaj😂

3 godziny temu, Rowan napisał(a):

Gdyby nie głupie Polaczki i Żymeryka, to w tydzień byłoby po tym cyrku za naszą wschodnią granicą i nie mielibyśmy drogiego nawozu a taniego zboża.

Smierdza onuca nr.2.

Pamiętasz świrze Monachium 38  r.

11 minut temu, racyl napisał(a):

A gdzie reszta wywiadu?

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

Pamiętasz świrze Monachium 38  r.

Nie jestem taki stary, żeby pamiętać 😉

5 minut temu, jacus napisał(a):

Nie mam okularów i nic tam nie widzę.

Z tymi wyjazdami to mi pojechałeś 😭😭😭😭

To w sumie pokazuje twój poziom.

Ja chcę poznać waszą cywilizacje. No gdzie nie pojadę w Polskę c to bida z nędza i nie mogę jej namierzyć..

A co Ci miałem pojechać?😀 Ja Ci tylko uświadamiam, że na tej Twojej zasranej Polsce A się świat i ludzie nie kończą. To jak pieprzysz tylko pokazuje, że nie miałeś do czynienia z normalnymi kudźmi albo raczej normalni ludzie nie chcieli mieć nic z Tobą do czynienia…🙂 Tylko Ci współczuć w takim razie🙂 Skoro mój poziom Ci nie odpowiada to Ty się pochwal swoją miejscowością, obejściem, dobytkiem i wykształceniem🙂 

10 minut temu, jacus napisał(a):

Smierdza onuca nr.2.

Tak, tylko tyle potrafisz krzykać na kogoś od onucy🙂

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, mirro napisał(a):

po co nam ludzie z PTSD ? uważam, że jest czas wprowadzić selekcję na granicy - walczył na froncie ? może wjechać do Polski po okazaniu zaświadczenia od lekarza psychiatry 

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

po co nam ludzie z PTSD ?

Nie wszyscy mają PTSD. Tzn wszyscy ale różnie to się objawia i po różnym czasie a część w ogóle nie przyjmuje do wiadomości że ma. Po kilku latach wojny to już nawet o PTSD nie chodzi. Wracasz i nie wiesz o co kaman. To bardziej złożone. Rodzina w rozsypce, jak coś brałeś na froncie, to tu jest nie do przyjęcia. Ludzie mają jakieś z d*py wyciągnięte problemy. Pogadac nie ma z kim. Opowiadać się nie chce, bo nie ma komu.

Opublikowano

@racyl, wiesz może i tak, ale ciekawi mnie jak ten człowiek musi mieć niską samoocene, żeby ją sobie poprawiać ubliżając innym, chciałbym aby jakoś udowodnił tą wyższość nad Nami 🙂 Na ten moment zachowuje się tak jakby osiągnął w życiu więcej niż my wszyscy razem wzięci i wszędzie był i wszystko widział oraz co najmniej ma tytuł dr.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Nie wszyscy mają PTSD. Tzn wszyscy ale różnie to się objawia i po różnym czasie a część w ogóle nie przyjmuje do wiadomości że ma. Po kilku latach wojny to już nawet o PTSD nie chodzi. Wracasz i nie wiesz o co kaman. To bardziej złożone. Rodzina w rozsypce, jak coś brałeś na froncie, to tu jest nie do przyjęcia. Ludzie mają jakieś z d*py wyciągnięte problemy. Pogadac nie ma z kim. Opowiadać się nie chce, bo nie ma komu.

mi nie musisz opowiadać, ale na granicy selekcja by się przydała, bo potem wielu z nich wyjedzie z kraju szukać "rozrywki" a nam bandziorów i mafii w kraju nie potrzeba

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

@racyl, wiesz może i tak, ale ciekawi mnie jak ten człowiek musi mieć niską samoocene, żeby ją sobie poprawiać ubliżając innym, chciałbym aby jakoś udowodnił tą wyższość nad Nami 🙂 Na ten moment zachowuje się tak jakby osiągnął w życiu więcej niż my wszyscy razem wzięci i wszędzie był i wszystko widział oraz co najmniej ma tytuł dr.

Daj spokój jego posty zazwyczaj zawierają  takie słowa jak : tabletki, szpital, doktor, ruska onuca, świry itp.

Chwalił się że ma jakieś fejk konta na faceboku wygląda mi na jakiegoś trola bardziej 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, jacus napisał(a):

askownica.basen.chustawka. zestaw ogrodowy.

No gdziez bym miał na takie luksusy...🤭

To przed, cza za gnojownikiem?🤷 

W sumie to nawet nie wiem gdzie kupić, taką....chustawke. 😆🤭😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

Niezły gagatek z tego Fibaka. Ponad 10 lat temu wyszło, że załatwiał dziewczynki celebrytom, ale sprawe wyciszono. Zwykły rakietkowy bez większych sukcesów a majątek niczego sobie. Z handlu dziełami sztuki a jak wyszło z handlu ale innymi sztukami.

Teraz okazało się że to światowy człowiek i działał razem z Epsteinem. Normalnie wyższa liga. Nawet szwedzka księżniczka ruchała się za kase.(Musi tam być bieda w tej Szwecji albo po prostu lubi sobie poskakać ko qtasach).

Jeszcze Polańskiego powinni tam dobrać ale on już wiekowy to pewnie nie może.🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawet szwedzka księżniczka ruchała się za kase.

to  że znała goscia nie znaczy ze się sprzedawała , epstein był w tamtym czasie popularny wsród finansjerów

• Haha 1