Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiek277 napisał(a):

Jak nie panikować jak Republika już drugi dzień 24/24 mówi że tusk pogrzebał rolnictwo, to koniec...

PiS z PO razem głosowali za pogrzebaniem futerkowych także pies ich....

• Thanks 2
Opublikowano

bo wielu nie ma pojęcia o co chodzi ale usłyszał gdzieś coś że jak umowa będzie podpisana to będzie koniec i tak się to rozwija a każdy dołoży od siebie jeszcze 3 grosze i wychodzi na to że trzeba umierać bo już po wszystkim. a tu w szczególności chodzi o to że skoro mają to do nas wozić to niech mają te same śor nawozy itp 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Daro20 napisał(a):

@jareckiale mi smaku narobiłeś. Po sylwestrze mam niedosyt tatara… tylko po malej kuleczce było na osobę.

Hej powiesz mi jak i Ciebie wychodzą odsadki od krów ch dopasane sruta?

Ja mam odsadki mieszance i w wieku 7-8 mięs uzyskują ok 300 kg, i zastanawiam się czy warto śrutę dokładac

Opublikowano
Godzinę temu, krzysiek277 napisał(a):

Jak nie panikować jak Republika już drugi dzień 24/24 mówi że tusk pogrzebał rolnictwo, to koniec...

Przelacz na TV TRWAM

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, johny1991 napisał(a):

Hej powiesz mi jak i Ciebie wychodzą odsadki od krów ch dopasane sruta?

Ja mam odsadki mieszance i w wieku 7-8 mięs uzyskują ok 300 kg, i zastanawiam się czy warto śrutę dokładac

Jak trzymasz sobie na duże sztuki to dawaj im przy krowach śrutę to będą lepsze przyrosty.

moje w tamtym roku rodzone marzec-kwiecień-maj, odsadzone pod koniec listopada, aktualne zdjęcie 

IMG_0495.jpeg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, radekz200 napisał(a):

kurła o strajku rolników w tv tylko trochę wspomnieli ale już o ataku na ministra rolnictwa gnojowica dzisiaj trąbią cały czas 

A dziwisz się? Jak by ktoś Ci do głowy broń przyłożył to byś z pokorą przyjął strzał czy byś jeszcze walczył? Tak samo będzie z nami. Znajdzie się rolnik desperat dla którego gospodarstwo było wszystkim i jak już nie będzie miał wyjścia to zrobi komuś krzywdę i właśnie tego politycy się boją, bo nie są jak Tusk chronieni całą dobę. Kołodziejczak odsunął się w bok, a jakie stosunki ma on teraz z sąsiadami? Podobno nie jest fajnie...

Edytowane przez karol091193
Opublikowano
47 minut temu, lexiflexi napisał(a):

Ruch młodych frajerów obsrał zbroje... A oni chcą protestować jak we Francji, sprzedajne mordy...

Screenshot_20260111-072406.png

Toć już ich tam tiktok pełny grających, śpiewających, tańczących i chwalących produkty. 

Nie dopuszczalne jest kolejnego mieć co obniży zasięgi 😂

A tak serio toto strajki powinne odbywać się pod każdym domem parlamentarzystów bo 20 lat debatowali i żarli ustalając merkosiura, żarli laząc ukrom w d...pe 

Sam obecny minister trochę oberwał i to miało to być anonimowe więc słabo to wyszło, a jeśli już rozdawać to wszystkim dotychczasowym ministrom 

Opublikowano

Dziwny ten filmik z tym szambem, taki zero emocji

Tak jakby to Stefan sam był autorem tego

9 godzin temu, karol091193 napisał(a):

A dziwisz się? Jak by ktoś Ci do głowy broń przyłożył to byś z pokorą przyjął strzał czy byś jeszcze walczył? Tak samo będzie z nami. Znajdzie się rolnik desperat dla którego gospodarstwo było wszystkim i jak już nie będzie miał wyjścia to zrobi komuś krzywdę i właśnie tego politycy się boją, bo nie są jak Tusk chronieni całą dobę. Kołodziejczak odsunął się w bok, a jakie stosunki ma on teraz z sąsiadami? Podobno nie jest fajnie...

A to chyba bardzo dobrze

Rolnicy nie wybrali, ale teraz ganiają bidnego Michałka 

Opublikowano

Dzisiaj widziałem już filmiki jak fundację blokują ubojnie w sokolowie bo krowy marznąć muszą w kolejce do ubojni. 

Czyli ekosiury dalej rozpoczynają polowanie na czyjąś prośbę. 

Tak @Karol6130  jakieś toto takie jakby współczucie sam chciał wywołać i obronić swoje imię stając się ofiarą. 

Podczas poprzednich strajków jak regionalnemu pasożytowi zawieźli obornik to mało co się nie wykończył bo miał cowida bezobjawowego, a żona czuła niepokój i o mały włos nie skończyło się tragedią 🫣

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, radekz200 napisał(a):

kurła o strajku rolników w tv tylko trochę wspomnieli ale już o ataku na ministra rolnictwa gnojowica dzisiaj trąbią cały czas 

Wiecie jak teraz wygląda jego sytuacja? Co mu grozi, dostanie jakąś karę. Warto by się było złożyć jak dostanie grzywnę 

• Like 1
  • Thanks 1