Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I za zdradzenie tajemnicy handlowej dopadła ich restrukturyzacja i redukcja etatów a firma zrewidowała swoją polityke handlową🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Pcheella napisał(a):

Gdzie tak okradają? Korn kali w agroasie 1530 brutto reszta też ponad stówa na tonie taniej

Północ opolskiego, pow. kluczborski  Obecnie jest nowy cennik i nie wiem czy te ceny które są tutaj, nie wzrosły 🤔

Opublikowano
51 minut temu, boogie7 napisał(a):

Północ opolskiego, pow. kluczborski  Obecnie jest nowy cennik i nie wiem czy te ceny które są tutaj, nie wzrosły 🤔

Masakra, szkoda że tak ceny naszych produktów nie rosną 😤

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

I za zdradzenie tajemnicy handlowej dopadła ich restrukturyzacja i redukcja etatów a firma zrewidowała swoją polityke handlową🤣

I ta firma powinna teraz zrobić taką galę i rozdawać nagrody dla najlepszych wróżbitów w tej branży. Galan i alfa pewniaki do tego, na pewno ktoś by się jeszcze znalazł. A na koniec zamiast jakiegoś we are the czempions to stachu by wykład zrobił jacy to teraz tam są wszyscy wydojeni, bo firma całą gale "w koszta wrzuci" :)

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, Tomek90 napisał(a):

Stosujemy

Można to porównać z markowym produktem skład   nawet spoko  tylko wygląda ja szuter  😁

Opublikowano
12 godzin temu, FarmerDyzio napisał(a):

Tak to wygląda. Ale nie jest to cała warstwa. Po prostu od ścian zbiornika jest tego więcej osadzone. Myśle że jest to średnio 5/7 cm 

IMG_20250220_103140468.jpg

To co chciałeś żeby cały mauzer ci skuło lodem? Jest tak jak być powinno. Przy ok 20 stopni mrozu przez tydzień robi się  zmarzlina tak troszkę za pierwszą poprzeczkę 

13 godzin temu, yacenty napisał(a):

rok temu u mnie stały na przyczepach, były dwie noce -10 i tez ścieło kilka cm na dole, jak podpiałem motopompę to w 15minut się ładnie wymieszało, na dnie zostało z 1cm białej mazi.

W tym roku stoi w stodole w beczkach 10tys l, więc spoko, z tym ze n1 robiłem w lutym kiedy było bardzo ciepło.

Ja w tym roku podolewalem do mauzerow po ok 80- 100 litrów wody + 900- 930 litrów było rsm 32 , i póki co na razie jest normalny beż żadnych osadów i raczej już tak zostanie bo mrozy odpuszczają 

Opublikowano
8 godzin temu, racic napisał(a):

Można to porównać z markowym produktem skład   nawet spoko  tylko wygląda ja szuter  😁

Gorzej się rozpuszcza, trzeba wcześniej wysiewac

Opublikowano
10 godzin temu, krzysiek277 napisał(a):

Bo niby piszą że nie powinno się łączyć azotu z magnezem 

To tak jak mówią aby światła z wodą nie łączyć bo zwarcie, a ktoś wymyślił światłowód…🤔

• Haha 5
Opublikowano
8 minut temu, Rowan napisał(a):

To tak jak mówią aby światła z wodą nie łączyć bo zwarcie, a ktoś wymyślił światłowód…🤔

Ani światłowód nie ma nic wspólnego z wodą, ani światło że zwarciem.

Opublikowano
W dniu 14.02.2025 o 17:55, alfa napisał(a):

@ozotekozotek dlatego ci mówię że po tych 80 zł będzie teraz duża podwyżka nie w dziesiątkach zlotuch a setkach

Halo Panie alfa , bo ja nakupiłem saletry po 1700 i czekam kiedy ją sprzedać po 2500

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, ozotek napisał(a):

Halo Panie alfa , bo ja nakupiłem saletry po 1700 i czekam kiedy ją sprzedać po 2500

Poczekaj do czwartku jeszcze. 

• Haha 3
Opublikowano
25 minut temu, alfa napisał(a):

Którego ? 2028 ? czy póxniej? 

48 minut temu, alfa napisał(a):

z tego co wiem wlasnie wyszla kolejna podwyzka ale tylko +10 zł 

Opublikowano

Lokalny handel dostal juz zadyszki. Kupili/zamówili już Ci "spoznialscy", którzy sugerowali się, że wiosna bedzie taniej.

Gdy sezon ruszy to kolejna fala zakupowa przed nami.  

Opublikowano (edytowane)

U nas chcą 2600 import i coś 2800 Poli 6, i nie wiem sam co brać czy nie dopłacić te 2 tys i spać spokojniej 

Ceny brutto

Edytowane przez Tigon
Opublikowano
6 godzin temu, Zapracowany napisał(a):

Ani światłowód nie ma nic wspólnego z wodą, ani światło że zwarciem.

Dzięki za wyjaśnienie 😉 Przez 4 lata technikum mechatronicznego i 5 lat studniów automatyki i robotyki nikt mi tego nie wytłumaczył😆

Opublikowano
15 minut temu, Rowan napisał(a):

Dzięki za wyjaśnienie 😉 Przez 4 lata technikum mechatronicznego i 5 lat studniów automatyki i robotyki nikt mi tego nie wytłumaczył😆

A prąd rzeczny? Przecież elektrownia wodna oddziela prąd od wody.😂

• Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

polski masz za 1710. ruska chcesz dorabiać?

To masz 60 zł na tonie przy 24 tonach masz 1500 zł czyli tonę więcej możesz kupić a nawóz co to za różnica jeśli skład ten sam 😁

• Like 1