Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, ubogiwladek napisał(a):

Chmielnik zamknięty.  Do stalowej woli woza. Cisna inwestycje szef mowi zeby zwiększać bo po nowym roku podniosą na 2,5 ziko za litre:d

O widzisz to kupili niedawno i zamknęli? Nie wiedziałem! Ale Ty lepiej wiesz bo do nich oddajesz...Ja to prawie dałem się namówić Pani ,,powiem tak,,🤣ale jednak poszedłem gdzie indziej...a to co teraz w Chmielniku się dzieje? Całkiem zamknięty?

Opublikowano
56 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Stalowa Wola Nisko też kupił... pogranicze lubelskiego i podkarpackie sporo z Krasnegostawu do niego poszło..u mnie Lja nowych nie bierze 

jak z Krasnegostawu jak tam płacą bdb

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wcześniej gorzej płacili tam w krasnym.

Łazorko do tej pory placil średnio. Lepiej niz mlekovita i porównywalnie do wloszczowy. Nawet lepiej niz wloszczowa w przypadku słabych parametrów. Ostatnio cos leci w kulki. Obiecał sie poprawić bo poszły ibwestycje i jak zarobi to sie podzieli :D

Edytowane przez ubogiwladek
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mateusz1q napisał(a):

jak z Krasnegostawu jak tam płacą bdb

2-3lata temu jak kupił Stalową sporo z okolic Bychawa przeszło do niego płacił lepiej... obecnie tam płaci ok 2,3zl tak mówią więksi dostawcy

• Like 1
Opublikowano
W dniu 26.11.2025 o 18:55, Damian975 napisał(a):

Ktoś wie, Osm Olecko odzyskało w końcu te 20 baniek od Ostrowi i dalej dają im mleko ? Bo towar Ostrowi jest w sklepach, a to znaczy, że skądś muszą mieć to mleko.

A co to jedne olecko dawało im mleko? 

Opublikowano
2 godziny temu, krzychu121 napisał(a):

Jeszcze raz 20 obniża w mlekpolu i będzie już tylko lekko ponad 2 zł 

to chyba brutto bo netto to bedzie kolo 1,90-1,95

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Kierownik napisał(a):

dzisiaj rozmowa z człowiekiem z mlekovity: "na pewno nie jest to ostatnia obnizka" :)

Jak konkurencja podnosiła to oni nic a teraz z obniżkami  pierwsi. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Teraz to już w sumie gorący kartofel. Ale nie od dziś tam u nich cienko, a siedzą. Radek nawet boi się napisać ceny 

Może jest zastraszony. Niech napisze trzy razy "kocham polmlek" jeśli coś mu grozi.

• Haha 5