Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A potrafisz się określić, co ty widzisz?

Czy tylko miałczysz jak koty?

nie określi bo nie ma zdania, a nie ma zdania bo mu Sakiewicz z Rachoniem jeszcze nie powiedział co ma myśleć. 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, marks50 napisał(a):

.Podmieniaja tlanslatory ?

Nooo jak się ze Szwedami ma porozumieć , albo Norwegami to nowy translator będzie na bank potrzebny. Ja tam ich nigdy nie rozumiałem.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

nie określi bo nie ma zdania, a nie ma zdania bo mu Sakiewicz z Rachoniem jeszcze nie powiedział co ma myśleć. 

Ty nie podskakuj wyżej d...y .

Grześ Atomowy wysadzi ci Konfederacje Wolność i Niepodległość Sławomir Mentzen nie wybaczy .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Nooo jak się ze Szwedami ma porozumieć , albo Norwegami to nowy translator będzie na bank potrzebny. Ja tam ich nigdy nie rozumiałem.

sorry mój bład słownikowy miało być transpondery 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, marks50 napisał(a):

Nie mniej trzeba prześledzić teraz gdzie poleci bo albo coś zrobił albo zamierza ...

Nie pamiętam i szukać mi się nie chce czy Niemcy już wdrożyli do służby pierwszego z kupionych Posejdonów? Może to ich maszyna?

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Grześ Atomowy wysadzi ci Konfederacje Wolność i Niepodległość Sławomir Mentzen nie wybaczy .

Czyli Mentzen może pomarzyć o dobrym wyniku.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Przyjaciel Tuska i Narodu Polskiego nasi bracia .

Wez mi napisz co po zaprzysiężeniu...

Potrafisz tak normalnie, przed wzięciem leków?

Ty nie widzisz że idiotę z siebie robisz, pisząc slogany?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ty nie widzisz że idiotę z siebie robisz, pisząc slogany?

Czy rozumiesz co się powiada że w swoim czasie .

Jak dziecko daj cukierka już .

idiotę robisz z siebie bo pytasz stale .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał(a):

A co to ma wspólnego z moim pytaniem o Trumpa? Jarasz się tym jak wiejski głupek mimo ze nie wiesz co o tym mysleć.Nie wydaje ci się że jesteś nienormalny?

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Czy rozumiesz co się powiada że w swoim czasie .

Czyli nie wiesz...tylko miałczysz.

Byś wiedział, to jakiś zarys byś dał...

Oj nie doczekasz się armagedonu by dogonić.

Bo tacy jak ty najpierw znikną...😆

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Nie wydaje ci się że jesteś nienormalny

...to retoryczne?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

A co to ma wspólnego z moim pytaniem o Trumpa? Jarasz się tym jak wiejski głupek mimo ze nie wiesz co o tym mysleć.Nie wydaje ci się że jesteś nienormalny?

W swoim czasie czego nie rozumiesz nie dziś nie jutro jak  dziecko dwaj cukierka .

Konfederacja się rozpada i bardzo dobrze .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

W swoim czasie czego nie rozumiesz nie dziś nie jutro haj dziecko dwaj cukierka .

Konfederacja się rozpada i bardzo dobrze .

Nie wstydzisz się ciągłego udowadniania  że jesteś debilem?  A wiesz może czy to będzie zmiana na lepsze czy na gorsze?

• Like 1
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Ciekawe czy odwiedzi schody próżności...🤔

Jak TU się przyjrzysz to też znajdziesz schody na wielkim placu na dworzu ustawione..

Na szóstej fotce bo mi link nie wyszedł.

jacek1296 napisał:

45 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Były hasła aby Caritas bardziej wspierać ,

No i co z tego wyszło?

Lepsze pytanie: jak te hasła TVP prezentowała..

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

@nie plucia jadem ci nie uzasadni. Wyzwiska pomówienia fejki to jego pisowski świat. I jeszcze to szambo z republiki którego chyba nikt tu nie otworzy.

skąd wiesz że z republiki?
bo ja tam nic nie widzę ani linka w pustym tle nawet

oczywiście że nikt nie otworzy bo podejrzewam że zostało zablokowane/usunięte na poziomie edytora przesyłającego na serwer ale zgaduję po Twoim wpisie to chyba gdzieś dalej

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, marks50 napisał(a):

.Podmieniaja tlanslatory ?

Nawet jak po angolsku nadawali??🤪

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ja się nie alkoholizuje jak ty więc moje życie zostaw w spokoju jakie jest to moja sprawa

a po co pijesz bo jesteś sam ?  niema co się dziwić 

7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ostatnie strajki były robione dla cymbałów popierających pis. Jak oszukana wieś zaczęła strajkować latem i rzucali jajkami w pisowskiego ministra co im kazał zboża nie sprzedawać to nawet tu na tym forum pisiory burczały, że co oni robią  CO ty mi tu z Tuskiem wyjeżdżasz Tusk był komisarzem rolnictwa z pis który wprowadził zielony ład w UE?

przypomni sobie co kłamca obiecał 

Już nie ma i już nie będzie pieniędzy na superkomputer w Polsce

https://wszystkoconajwazniejsze.pl/pepites/juz-nie-ma-i-juz-nie-bedzie-pieniedzy-na-superkomputer-w-polsce/

image.png.6c921a34d464bcc03745e79321c260ee.png

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, dysydent napisał(a):

skąd wiesz że z republiki?
bo ja tam nic nie widzę ani linka w pustym tle nawet

może teraz 

coś nie wchodzi :D 

Teraz za ponownych rządów Donalda Tuska temat wrócił, ale że nie cieszy się poparciem Polaków, prace nad nim prowadzone są w tajemnicy.

Wszystko brzmiałoby jak teoria spiskowa, gdyby nie to, że w poniedziałek na posiedzeniu komisji o pracach powiadomiła sama "ministra" do spraw równości, Katarzyna Kotula.

"Rozmawiamy o rządowym projekcie ustawy o uzgodnieniu płci. Dlaczego o nim nie mówimy publicznie? Dlaczego my o nim nie mówimy w mediach? Ponieważ podjęliśmy decyzję, że do końca kampanii prezydenckiej i do końca procesu związanego z ustawą o związkach partnerskich nie chcemy o tym mówić"

Edytowane przez nie
  • Thanks 1