Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał(a):

Ciebie też galanoza dopadła? O którą autostradę idzie?

a ciebie paranoje ?  pamiętasz co kiedyś pisałem ?  patrzaj 

Ogólna statystyka pokazuje, że najmniej awaryjne są auta japońskie, a zaskakująco często awariom ulegają auta francuskie i niemieckie

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

do wolbromia -a po co ??? jak masz jakis problem to przyjedz do mnie pomoge ci znalezc droge do kobierzyna..

no widzisz SZYCHO, nawet niechcesz stanąc twarzą w twarz 😂

macie tu mitomana

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

do wolbromia -a po co ??? jak masz jakis problem to przyjedz do mnie pomoge ci znalezc droge do kobierzyna..

tylko rece umyj porzadne-w koncu masz ciepla wode w domu 🤣

ty cioto bys nawet nie umial wejsc do nowoczesnej ubikacji 😂

zdarzylo sie ze  musialem kupowac bilety do w-c takim wsiokom.

a bilety do metra lub autobusu ?? wiekszosc z was by nie umiala kupic 😂

ale spokojnie pomozemy wam bez problemow-nawet ostatnio zakonnicy bilet kupowalem 🤣

wy w nowoczesnym swiecie lezycie i kwiczycie..🤣

to jest piękne, widząc jak kretyn, próbując udowodnić jakim jest światowcem, robi z siebie jeszcze większego kretyna :D 

u nas bilety kupuje się poprzez aplikację 

jedyne metro jakie widziałeś to metr(o) ziemniaków w piwnicy :D 

gdybym pokazał dzieciakom co wypisujesz to by poryczały się ze śmiechu, i nie uwierzyłyby, że tacy zacofańcy jeszcze istnieją i w dodatku uważają się za nowoczesnych

12 minut temu, GABBER85 napisał(a):

bo on nie ma twarzy tylko mordę :D 

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał(a):

Nie raz wspominałeś z czerwonymi nie gada się .

Co takiego onkretnie wspominałem? 

34 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a ciebie paranoje ?  pamiętasz co kiedyś pisałem ?  patrzaj 

Ogólna statystyka pokazuje, że najmniej awaryjne są auta japońskie, a zaskakująco często awariom ulegają auta francuskie i niemieckie

Ty Roman już w czaszkę walisz? Toż wszyscy to wiedzą od kilkunastu lat. Jaki to ma związek z tym kto budował autostradę?

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

ja nie mialem ambicji leppera zastapic ..

jest tu paru z jego stron i opisywali tu ta preznosc 😂

moze swoje osiagniecia pokazesz- cos od niemca sie zmienilo u was ?? 

u was to nawet przegrywy z polski c by sie dowartosciowaly. az mi przykro ze w tym roku was nie odwiedze.🤣

W Twoim obejściu i przy Tobie również. Taki porządeczek, pucułowata gęba i przyodziewek godny armeńskiego emigranta, musi wzbudzać szacuneczek i respekcik, wobec takiego jak Ty kuriozum. 

Godzinę temu, jacus napisał(a):

ja nie mialem ambicji leppera zastapic ..

jest tu paru z jego stron i opisywali tu ta preznosc 😂

moze swoje osiagniecia pokazesz- cos od niemca sie zmienilo u was ?? 

u was to nawet przegrywy z polski c by sie dowartosciowaly. az mi przykro ze w tym roku was nie odwiedze.🤣

W Twoim obejściu i przy Tobie również. Taki porządeczek, pucułowata gęba i przyodziewek godny armeńskiego emigranta, musi wzbudzać szacuneczek i respekcik, wobec takiego jak Ty kuriozum. 

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj. Nie cieszył bym się tak na twoim miejscu, bo za bardzo nie odstępujesz xD

jeżeli ja jestem głupi, a za każdym razem ciebie zaoruję, to kim ty musisz być? 

Opublikowano

tomus -z urbanem nie masz szans ty nie miales tylu panien co on chlopcow.

54 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

macie tu mitomana

najpier sie umyj w nowoczesnym chinskim kranie a potem pogadamy..

naprawde nie masz c.w.u. kilka krokow od cywilizacji..

42 minuty temu, nie napisał(a):

to jest piękne, widząc jak kretyn, próbując udowodnić jakim jest światowcem, robi z siebie jeszcze większego kretyna :D 

u nas bilety kupuje się poprzez aplikację 

jedyne metro jakie widziałeś to metr(o) ziemniaków w piwnicy :D 

gdybym pokazał dzieciakom co wypisujesz to by poryczały się ze śmiechu, i nie uwierzyłyby, że tacy zacofańcy jeszcze istnieją i w dodatku uważają się za nowoczesnych

bo on nie ma twarzy tylko mordę :D 

mam tyle lat -jak dojade -ze nawet o tym nie mysle..

w ilu miastach w polsce dziala .

a za granica ?? pojedziesz ze swoim wikarym do rzymu i co ?? w pokoju hotelowym po ciemku bedziesz siedzial ??bo swiatla nie bedziesz umial wlaczyc 😂

12 minut temu, bezbarwny napisał(a):

tak spiales poslady ze az dwa razy napisales ?? czy internet sie zawiesil ?

zluzuj majty -daj jagodziankom zarobic pare zlotych,w bulgarii bieda .

8 minut temu, GABBER85 napisał(a):

PA-jacus sie loguje a tak kurłą 20 dzwoneczków, TAKA TO  SZYCHA 😂 ... KAŻDY Z NIM CHCE ZAGADAĆ 😂

ja na stale jestem zalogowany . nie myj tych rak tak czesto bo ci serce wysiadzie.. serce od pradu a watroba od psychotropow ..

Opublikowano

@jacus, co Ty tak o tych jagodziankach w koło? Zawstydziła Cię która, czy zaraziła? Idź lepiej sprawdzić, czy papieru toaletowego nie brakuje, bo jeszcze dyscyplinarkę dostaniesz, za niewywiązywanie się z obowiązków.  

Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał(a):

To co chcesz być na równi z krową xD dla mnie wszelkie odchyłki od normy to odchyłki i nie usprawiedliwiaj się co robią księża, jeżeli to robią to są tacy sami zboczeńcy jak reszta.

Fundamentalista i fanatyk z ciebie, jakie odchyłki od normy i co jest normą? To że coś sobie ubzdurałeś, że według ciebie jest normalne czy nie to nie znaczy, że tak jest.

W Turkmenistanie zboczeniem jest jazda czarnymi samochodami, dla kogoś może być zboczeniem veganizm, dla mnie jedzenie ananasów. Ty chcesz innym narzucać swoja skrzywioną moralność czyli jesteś też zboczeńcem.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Takeda napisał(a):

Fundamentalista i fanatyk z ciebie, jakie odchyłki od normy i co jest normą? To że coś sobie ubzdurałeś, że według ciebie jest normalne czy nie to nie znaczy, że tak jest.

W Turkmenistanie zboczeniem jest jazda czarnymi samochodami, dla kogoś może być zboczeniem veganizm, dla mnie jedzenie ananasów. Ty chcesz innym narzucać swoja skrzywioną moralność czyli jesteś też zboczeńcem.

Skrzywioną moralność to niestety ty masz, twoja moralność i zboczenie, to prosta droga do degeneracji społeczeństwa. Chcesz to baw się z krową, tylko nie podźwignij się kładąc ją na łopatki.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Każdy może wypowiadać się na swój sposób. 

Mając swoje poglądy które nie każdemu mogą się podobać.

Szacunek należy mieć do siebie nawzajem.

Widać tu tylko wylewanie z siebie żółci aby tylko dobrze się poczuć 

Zapomniałam że chłopy tylko tak umieją że sobą rozmawiać 🫢😂😂😂

Opublikowano
6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To już teraz swoich nie bronią tylko usuwają 🤔

Raczej zawszenie bronili już vice ministrowie lecieli za różne numery z tego rządu. To nie pis, ze się zobaczy poczekamy się wyjaśni itd.

4 godziny temu, nie napisał(a):

za głupi na babcię klozetową

gdybyś tylko wiedział jakiego idiotę z siebie robisz ......... :D :D 

Większych idiotów niż wasi z was robią to nigdzie nie zobaczysz. Jak tam tasmy Giertycha w republice. Przepis jak zrobić idole z widza republiki wyborcy pisu. -  Wziąć nagranie z oficjalnego kanału Giertycha z otwartego spotkania dołożyć szumy, że niby nagrane w tajemnicy i puścić idiotom.

4 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

No jak...tvn i polsat nie oglądasz 🤔

Nie mam czasu ostatnio ale widzę ty poinformowany.

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał(a):

Skrzywioną moralność to niestety ty masz, twoja moralność i zboczenie, to prosta droga do degeneracji społeczeństwa. Chcesz to baw się z krową, tylko nie podźwignij się kładąc ją na łopatki.

A dlaczego Twój pogląd jest poprawny a kogoś innego to zboczenie ?? A może słuchanie kiecoka to zboczenie ??

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Kurna, jak tak dalej pójdzie to kiedy w TV będzie leciał jaki film wojenny , to PiSowce będą gremialnie walić do schronów, bo pomyslą że wojna wybuchła.🤣

Mogę się pomylić co do daty zanosi się że z 18 na 19 czerwca Amerykanie dokonają Ataku na Iran co ty na to ?.

• Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał(a):

chłopie co ty masz z ta krową? Krypto zoofil z ciebie czy prawdziwy? Kto z kim pije, śpi i rozmawia powinno być jego prywatną sprawą ty widzę jak pajacuś też chcesz włazic każdemu do łóżka.

Społeczeństwo ma być takie jak ty to sobie wyobrażasz czy też pojmujesz? Materiał z ciebie na rasowego fundamentalistę

• Haha 1