Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.rp.pl/przestepczosc/art42465121-wojciech-olszanski-i-marcin-osadowski-zatrzymani-liderzy-rodakow-kamratow-maja-uslyszec-zarzuty

kilka lat temu jedynie śmialiśmy się z oszołomów traktując jako zwykłych przypałów których nikt poważny poważnie nie traktuje ani się nimi przejmuje.

Któż zatem i na ile się zmienił że niebawem nie będzie wolno nawet cytatu z podobnych przygłupów wrzucać chociażby na dokumentację objawów przygłupstwa?

Opublikowano (edytowane)

Stanowskiemu to oni mogą buty czyścić. Facet siędzący od 20 lat w piłce nożnej wyjaśnił szybciej przyczyny przegranej Rafała niż oderwani od rzeczywistości pseudoeksperci.

A przy okazji- Gdzie jest Rafał i jego I dama?

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
40 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Najprzyjemniejsze jest to, że temu Batyrowi, alfonsowi, czy jak Go tam jeszcze nazywasz, możesz naskoczyć, wyjąca i miotająca się Miernoto. 

Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem. A ty już kolejny jesteś. Wygraliście prezydenta a u was dalej wściekłość jad i frustracja. o co tu chodzi? A co do Batyra wiem, że mu mogę naskoczyć toteż dlatego nie piszę tu ,ze go chcę obalić że powinni go nie dopuścić do urzędu czy coś Po prostu rozmawiam sobie o nim jak o każdej innej osobie publicznej. A was to tak boli. Czy dlatego, ze rozumiecie, że wybraliście moralne dno?

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Stanowskiemu to oni mogą buty czyścić. Facet siędzący od 20 lat w piłce nożnej wyjaśnił szybciej przyczyny przegranej Rafała niż oderwani od rzeczywistości pseudoeksperci.

A przy okazji- Gdzie jest Rafał i jego I dama?

Nie oglądam go jakie on tam te powody przegranej podał tak z ciekawości.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wygraliście prezydenta a u was dalej wściekłość jad i frustracja. o co tu chodzi?

O to że z jakąś perwersyjną przyjemnością dalej plujesz szczujesz kłamiesz, odwracasz kota ogonem. Trzaskoski został rozjechany na miazgę przez Nawrockiego, a ty nie możesz się z tym pogodzić.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Po prostu rozmawiam sobie o nim jak o każdej innej osobie publicznej.

Tak rozmawiasz o Tusku, Chołowni, czy Trzaskoskim?RÓB DALEJ Z SIEBIE GŁUPKA, ZŁOŚLIWY DZIECIAKU.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Czy dlatego, ze rozumiecie, że wybraliście moralne dno?

Właśnie dlatego że NIE WYBRALIŚMY  moralnego dna jest taka wściekłość w twojej sekcie.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
51 minut temu, PRIMO napisał(a):

Przecież Ty zagorzały pisdzielec.

za gorzały, to takie jak ty po-łgłówki funkcjonują :D 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Z jednej strony udajesz bezstronnego z drugiej strony wciskasz kit przychylny pisowi

jestem stronny :D zawsze po stronie polski :D 

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Dooooobra. Masz na to jakiś sprawdzony algorytm

mam: mózg :D 

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Dobrze, że widzisz iż to matacze, źle że dopiero teraz. Co z tego, wobec czego byłeś w opozycji, zostało? Łatwo było dać rząd i prezydenta jednej stronie aby ta zajęła się tworzeniem gnoju, zajmowaniem się sprawami ulotnymi, mało istotnymi i stanąć wobec tego w opozycji. Potem trudno podjąć temat odwrotny? Jest kadencyjność. Nowy prezydent wybierze członka RPP, będzie trzeba wybrać prezesa NBP. Komu to powierzyłeś? Jest ogrom podobnych blokad. Nowy prezydent dostanie teraz huk ustaw bo plan jakiś był. Zmieni się teraz. Będzie tu mnóstwo czytaniny. Kampania do wyborów parlamentarnych rozpocznie się szybciej. Będzie syf.

I co to oznacza?

słuchaj tadek :D 

@hubertuss pisał "jacyś notariusze" (którzy wg. niego nie są prawnikami :D ) dając do zrozumienia, że nic takiego nie było, a ja udowodniłem, że jednak było

odniosłem się tylko do tego, a ty wyjeżdżasz z jakimś propagandowym spinem o nawrockim

spokojnie, już po wyborach, czas ochłonąć i przyjąć porażkę godnie na klatę

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, witejus napisał(a):

O to że z jakąś perwersyjną przyjemnością dalej plujesz szczujesz kłamiesz, odwracasz kota ogonem. Trzaskoski został rozjechany na miazgę przez Nawrockiego, a ty nie możesz się z tym pogodzić.

Tak rozmawiasz o Tusku, Chołowni, czy Trzaskoskim?RÓB DALEJ Z SIEBIE GŁUPKA, ZŁOŚLIWY DZIECIAKU.

Właśnie dlatego że NIE WYBRALIŚMY  moralnego dna jest taka wściekłość w twojej sekcie.

Rozjechany to nie przesadzaj gdyby przegrał choć z 5 procentami to może miał byś rację Po godzić się z tym mogę i pogodziłem nie twierdzę ,że Trzaskowski wygrał czy coś. Przegrał. 

Co do plucia szczucia i kłamania ja tego Nawrockiemu wszystkiego robić nie kazałem. A twoje że notariusze powiedzieli to nawet inni tu wyśmiali i wytłumaczyli co notariusze mogli tu sprawdzić 

W mojej osobie jest wściekłość a tym czasem to wy non stop wyzywacie umieszczacie agresywne wpisy. Więc znowu konfabulujesz. Po prostu bóli cię, że musiałęś wybrać moralne dno które podstawił ci Kaczyński.

20 minut temu, nie napisał(a):

jestem stronny :D zawsze po stronie polski :D 

Nawet gdy Romanowski Obajtek Szumowski  Piesiewicz czy Morawiecki ja na żywca bez ceregieli rozkradają wyprowadzając miliony. Oni jak ty po stronie Polski.

Opublikowano (edytowane)

wiedzieliście, że mentzen ma 45 000 V-dolców :D 

--------------------------------------------------------------------

surówka peowska: buraki z ziemniakami :D 

Image

----------------------

Michał Wróblewski

W porannych programach politycznych nie ma żadnego polityka Platformy Obywatelskiej. Jest środa 4 czerwca, trzy dni po wyborach prezydenckich.

jak szczury do dziury :D 

Edytowane przez nie
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Dobrze, że widzisz iż to matacze, źle że dopiero teraz. Co z tego, wobec czego byłeś w opozycji, zostało? Łatwo było dać rząd i prezydenta jednej stronie aby ta zajęła się tworzeniem gnoju, zajmowaniem się sprawami ulotnymi, mało istotnymi i stanąć wobec tego w opozycji. Potem trudno podjąć temat odwrotny? Jest kadencyjność. Nowy prezydent wybierze członka RPP, będzie trzeba wybrać prezesa NBP. Komu to powierzyłeś? Jest ogrom podobnych blokad. Nowy prezydent dostanie teraz huk ustaw bo plan jakiś był. Zmieni się teraz. Będzie tu mnóstwo czytaniny. Kampania do wyborów parlamentarnych rozpocznie się szybciej. Będzie syf.

EEE jakie dopiero teraz? Nie głosowałem na Nawrockiego, nie głosowałem na pis nigdy, raz zdarzyło się w 2007, że wtedy zagłosowałem na PO. W prezydenckich głosowałem na Kwacha, dziw się na Tuska, na Komorowskiego (i po jego prezydencji stwierdziłem, że koniec głosowania na mniejsze zło) na pierwszej kadencji Dudy nie byłem na 2 turze a na poprzednich na Trzaskowskiego. Teraz na Mentzena, ale nie dlatego że jest git tylko by rządzący się spocili trochę. Na drugiej nie byłem bo niemógłbym spać spokojnie gdybym oddał głos na któregokolwiek z tych kandydatów. 1,5 roku rządów przekonało mnie  by nie głosować na Trzaskowskiego. 

Pisałem na AF, że Trzaskowski na arenę międzynarodową byłby  lepszym prezydentem do pokazania, bardziej w europie akceptowalnym niż Nawrocki, ale to za mało bym oddał na niego głos.

Także nie ja dałem jednej stronie władzę i nie widzę powodu by w imię symetryzmu dawać teraz taką władzę drugiej, tym bardziej, że się nie sprawdzili, ba weszli w butę i pychę pisu jeszcze szybciej niż same pisiory. Byłem przekonany, że mimo nieudolności rządu wygra na luzie Trzaskowski, ale wszystko w kampanii zj***li,  między 1 a 2 turą potrafili nawet stracić głosy młodych, ba nadal jestem przekonany, że Tusk u Rymanowskiego pogrążył całkiem swoją formację, bo te 350 tysięcy głosów to nie dużo a blamaż tam miał niezły i może nie przysporzył drugiej stronie głosów, ale część rządowych  wyborców została w domu przez to.

A jak chcesz temat odwrotny, to tobie nie przeszkadza, żę KO i przystawki rządzi w stylu pisu, tylko z racji tej nieszczęsnej koalicji bardziej nieudolnie? Nie po to chyba pis został odsunięty od władzy by kolejna władza rządziła w tym samym stylu. A niestety rządziła, nawet język i propaganda podobna ale mniej nachalna i bardziej zawoalowana. Nie wiem kto powiedział, że "w demokracji kolejne rządy robią to samo tylko bardziej" Dlaczego teraz nagle rząd chce pracować, sejm i senat też? zj***li 1,5 roku nie pokazali ani sprawczości, ani prawdziwej chęci zmian. A ile dołożył się Kierwiński, Nitras, Kotula, Zukowska czy Bodnar by utrudnić prezydenckie Trzaskowskiemu?

Przez 8 lat każdy kto krytykował pis to totalna opozycja, teraz każdy kto krytykuje KO to pisior. Nie ma obowiązku stawania po jednej ze stron tego beznadziejnego sporu. Każda ze stron pier**li, że rządy przeciwników to katastrofa i każda ze stron ma i nie ma racji. A ta cienka pozłota kultury jaka jest na niektórych obecnych rządzących w stosunku do poprzednich na mnie nie robi wrażenia, bo obok są tacy co i w pisie by się świetnie odnaleźli.

Ziemię się zaorze a ludzie urodzą się nowi jak mawiała stara wiedźma Arina, bywało o wiele gorzej i ludzie żyli, także patrzę na to spokojnie i się nie szarpię bo z roku na rok jestem coraz bardziej przekonany, że Polacy nie potrafią rządzić, jeszcze na szczeblu gmin czy powiatów potrafi to wyglądać całkiem nieźle nierzadko wręcz świetnie, ale już poziom wojewódzki zaczyna kuleć.

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za gorzały?

Już rozumiem...ty nie za PiS, bo prezydent obywatelski🤭

Powiem ci że z "Panem Wałęsą" to pojechałeś ostro🤣🤣🤣. Dawno się tak nie uśmiałem. Dzięki.

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał(a):

ja i @mirro też jesteśmy za gorzałą, najlepiej za czystą

o to ja się też zgłaszam, to jeszcze 4 jakiś d"artagnan by był do brydża i latał po alkohol🤣

• Haha 1
Opublikowano

W 2005 roku Tusk przegrał wybory prezydenckie i wtedy zaczęło się stygmatyzowanie, wyzywanie od moherów, cały ten przemysł pogardy który doprowadził do tego co się stało w Smoleńsku. Totalna opozycja sama się tak nazwała po wygranych przez pisiory wyborach, jeszcze nie zaczęli rządzić a już powstał KOD z Kijowskim na czele, kopanie w barierki, opluwanie policjantów ... to Tusk i jego nienawiść niszczą Polskę, ... ale to już się kończy:)

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, tracker napisał(a):

W 2005 roku Tusk przegrał wybory prezydenckie i wtedy zaczęło się stygmatyzowanie, wyzywanie od moherów, cały ten przemysł pogardy który doprowadził do tego co się stało w Smoleńsku. Totalna opozycja sama się tak nazwała po wygranych przez pisiory wyborach, jeszcze nie zaczęli rządzić a już powstał KOD z Kijowskim na czele, kopanie w barierki, opluwanie policjantów ... to Tusk i jego nienawiść niszczą Polskę, ... ale to już się kończy:)

Niemcy jak kogoś nienawidzą, to go zniszczą do zera

Opublikowano

Jeszcze doszedł hejt na żołnierzy na granicy - Frasyniuk nazwał ich śmieciami a posłowie PO biegali z Pizzą. Kurdej Szatan w nagrode dostała posade w tvPO  a rzeczniczke straży granicznej wywalili. Jak wygrali wybory to ogłaszają się obrońcami granic. No ludzie litości. Później dziwią się że tak się dzieje 🤦‍♂️.

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

za gorzały, to takie jak ty po-łgłówki funkcjonują

Tylko zagorzały fanatyk PiSu widzi w innych którzy są innego zdania platformersów. 

Życzę dużo zdrówka psychicznego. 

Opublikowano

Jest pierwszy sukces uśmiechniętej koalicji , według UE bezrobocie w Polsce jest najwyższe od 4 lat 

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

https://www.rp.pl/przestepczosc/art42465121-wojciech-olszanski-i-marcin-osadowski-zatrzymani-liderzy-rodakow-kamratow-maja-uslyszec-zarzuty

kilka lat temu jedynie śmialiśmy się z oszołomów traktując jako zwykłych przypałów których nikt poważny poważnie nie traktuje ani się nimi przejmuje.

Któż zatem i na ile się zmienił że niebawem nie będzie wolno nawet cytatu z podobnych przygłupów wrzucać chociażby na dokumentację objawów przygłupstwa?

glowną ustawę o mówię nie nawisci Prezydent Duda skierował do trybunału a Trzaskowski by ją wrócił i podpisał