Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Na numer z mieszkaniem są papiery podpisy

Nie kłam, niema żadnych papierów, notariusze stwierdzili że wszystko jest zgodne z prawem

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Nie kłam, niema żadnych papierów, notariusze stwierdzili że wszystko jest zgodne z prawem

W sprawie rzekomego sutenerstwa podobnie -nie ma żadnych papierów ani wiarygodnych świadków. Wszystko jakieś pomówienia.

Gdyby byli świadkowie to od razu by śpiewali razem z Tuskiem we wszystkich kanałach.

Przecież Nawrocki pracował w hotelu nie 100 lat temu tylko kilkanaście. Jaki problem znaleźć portierów, pracowników hotelu czy jakieś qrwy tzn sexworkerki które by to potwierdziły. W hotelu jak tam dorabiał przewineły się tysiące osób i nie ma ani jednej osoby, która by to potwierdziła? Przecież PO dała by kase za zeznania, gdyby to była prawda to zaraz całe stado k**ew by się zleciało, albo chociaż sprzątaczka z hotelu czy inny pracownik, a nie ma nikogo.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Znalazł się pierwszy, który chce uciekać z idącego na dno rządu Tuska ,że jest spakowany .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

A takie miał plany i ambicje...skończony kretyn. 

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał(a):

No tylko dziadek został i bez mieszkania, bez kasy i bez opieki 🤣 No dobra to w koncu zaplacil czy nie zaplacil bo sam nawrocki zmiania wersje jakby nie wiedział czy uplynnil 120tys czy nie ?

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał(a):

Znalazł się pierwszy, który chce uciekać z idącego na dno rządu Tuska ,że jest spakowany .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Ostatnio słyszałem wywiad tego jegomościa w radiu PLUS, zapytany aby wymienił jednym tchem zasługi ministerstwa rolnictwa na rzecz poprawy życia codziennego kruczył,kruczył, coś tam opowiadał o nasiennictwie. Wreszcie przyciśnięty do odpowiedzi wyjawił, że największym sukcesem był nic nie robienie i przez to nie spierdolenie niczego po drodze 🤣

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
56 minut temu, jacus napisał(a):

Polecam. Nie tylko wici🤣porównanie wyników matur z mapą wyborów...dziwna zbieżność 

Screenshot_20250120_183201_TikTok_resized (1).jpg

Screenshot_20250120_183201_TikTok_resized.jpg

Screenshot_20250120_183201_TikTok_resized (2).jpg

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Nie ma pracy zdalnej?? Na miejscu w tym raju??

Jest.

Sami zatrudniamy.🤷

Godzinę temu, jacus napisał(a):

A co się stało że z takiego bogactwa uciekają do

To u was bogactwo rzekomo...tyle że go nie widać...🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Trochę Polski widziałem to i wiem jak wyglądają wasze poniemieckie chałupy od wojny nie remontowane.l

A czemu? Można się z lumpenproletariatu pośmiać 

Żeby dyskutować z pisuarem trzeba wiedzieć co ma w głowie.nie same plewy paru ma

W piwnicy na suficie po ostatnich ulewach ci się objawiło 

Przeczytaj całą wypowiedź Tuska..

Może swoim pisowskimi umysłem zrozumiesz.choc wątpię..

Taaa za pierwszym razem.

Masz żonę i dzieci?? Wątpię 

Konfederacji kucyku poczytaj troche

Poczytaj o kuchcinskim🤣

Doucz sie

Ich dowódcy . Prawdziwi patrioci z Londynu i ich polscy doradcy którzy ich oszukiwali..

Z poniemieckiej chałupy została tylko piwnica na kamiennym fundamencie. 
Drugi dom z klinkieru.  Zrobiony wieniec, wymieniony dach, podłogi, stolarka i instalacje, docieplony. 
W wioseczce i okolicy, nie ma domów niezamieszkanych. 
Może Ty i mieszkasz w regionie do którego od nas młodzi uciekają, ale to jak mieszkasz, z pewnością ów regionowi splendoru nie dodaje. Także zbastuj Chłopie z tymi przechwałkami i pisaniem „u nas, do nas”, bo Ty mentalnie, estetycznie i z pracowitości bardziej nasz, jak ich. 

Edytowane przez bezbarwny
  • Like 1
Opublikowano

Przypomnijcie pany jak to z tym mieszkaniem było w koncu ? Z tego co wiadomo to:

Najpierw stwierdzil , że tak jak większość jego utrudzonych w niedoli wyborców i prawdziwych Polaków posiada tylko jedno mieszkanie , a nie jak proniemieccy kandydaci  wyborcy więcej. Okazało się,  że jednak ma więcej czyli naszczał wam na głowę,  a wy powiedzieliście , że to tylko mały deszczyk no ok. No i potem zaczęła się opera mydlana w jego wykonaniu tłumaczącą pokrętnie jak je nabył. Raz, że mu je przekszal za opiekę, gdy wyciekła umowa na sprzedaż to stwierdził że jednak je zakupił za 120tys tylko dla dobra Jerzego ich mu nie przekazał... , a ostatnim aktem opery była niewiedza , że Jerzego od 8 miesięcy nie ma w tym mieszkaniu tylko w dps. Cos pominąłem ?

Opublikowano
19 minut temu, Dastan napisał(a):

Przypomnijcie pany jak to z tym mieszkaniem było w koncu ? Z tego co wiadomo to:

Najpierw stwierdzil , że tak jak większość jego utrudzonych w niedoli wyborców i prawdziwych Polaków posiada tylko jedno mieszkanie , a nie jak proniemieccy kandydaci  wyborcy więcej. Okazało się,  że jednak ma więcej czyli naszczał wam na głowę,  a wy powiedzieliście , że to tylko mały deszczyk no ok. No i potem zaczęła się opera mydlana w jego wykonaniu tłumaczącą pokrętnie jak je nabył. Raz, że mu je przekszal za opiekę, gdy wyciekła umowa na sprzedaż to stwierdził że jednak je zakupił za 120tys tylko dla dobra Jerzego ich mu nie przekazał... , a ostatnim aktem opery była niewiedza , że Jerzego od 8 miesięcy nie ma w tym mieszkaniu tylko w dps. Cos pominąłem ?

W sumie chyba pasuje wszystko, ale powiedz mi czy te 5 milionów co to przygarniała mafia w ratuszu warszawskim jest większą czy mniejszą kwotą niż te 120 tysięcy i czy Trzaskowski wiedział czy nie wiedział? Jak wiedział to gangus, jak nie wiedział co robią jego ludzie nie nadaje się na przywódcę.

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał(a):

"nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję"

Nie można  przejść obojętnie bez komentarza. Nie wspominając @Ulman .

Jeśli tak to u ciebie nawet podstawówka to przesada.

43 minuty temu, Dastan napisał(a):

No tylko dziadek został i bez mieszkania, bez kasy i bez opieki 🤣 No dobra to w koncu zaplacil czy nie zaplacil bo sam nawrocki zmiania wersje jakby nie wiedział czy uplynnil 120tys czy nie ?

A ja powiem ci tak. Nawrocki to dziadkowi uratował życie. Jakby tej pijaczynie dał całą  kasę to by się chłop zapił i finito. Cykał mu po parę groszy na mamroty i człeka przy życiu utrzymywał. Inna sprawa że pijaczek nijak się kasy nie doliczy ile dostał więc pewno mieszkanie drogo nie wyjdzie. 

Degeneracja i wstyd na cały świat żeby głową państwa aspirującego do światowej czołówki był taki typ. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Przysięgę wojskową składałeś bratniej armii czy  wierność Polsce ?.

W zasadzie składałem ją dwa razy. Czyli jedno i drugie.😂

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A peowca nie chciałbyś 🤔🤭

Yyyyy dzisiaj jest wtorek. A PO wców ścigam w czwartki i piątki.

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, Takeda napisał(a):

W sumie chyba pasuje wszystko, ale powiedz mi czy te 5 milionów co to przygarniała mafia w ratuszu warszawskim jest większą czy mniejszą kwotą niż te 120 tysięcy i czy Trzaskowski wiedział czy nie wiedział? Jak wiedział to gangus, jak nie wiedział co robią jego ludzie nie nadaje się na przywódcę.

A jak mniej ukradł to nie jest złodziej?

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na pewno prawda..15 milionów... tiaaaa 

gdzieś były opracowania, że jeśli chcemy utrzymać aktualny wzrost gospodarczy tzn w granicach 3-7% rocznie to do właśnie 2035 albo 2040 przy mniej więcej porównywalnej dzietności co jest od lat będziemy potrzebować od 5-10 milionów imigrantów w zależności od poziomu zautomatyzowania i rodzaju rozwijanych branż w polsce. I to opracowania z czasów rządu pis.

Tak samo jak tam "wyciekły" za pomocą pisu niby tuskowe strategie lokomotyw, że kasa będzie szła na duże miasta, na wojewódzkie część powiatowych, nie prowincje gdzie na prowincji ma być osiągnięty poziom wygodne życia (media, chodniczki itp) , to też są plany od lat odkładane na pólkę przez każdą władzę bo każda boi się to wprowadzać oficjalnie, ale jak będziemy się wyludniać to prowincja sama zacznie wymierać więc ma wymierać w ciszy, mało to opuszczonych wsi zwłaszcza na zadupi z dala od wszelkich ośrodków przemysłowych czy tras komunikacyjnych?

Z resztą za chwilę to będzie testowane na Ukrainie, tam wojna kiedyś się skończy i to co zostanie w zachodniej strefie wpływów tak ma wyglądać, ośrodki miejskie z ludnością, tych wyzerowanych wioseczek nikt nie będzie odbudowywał, zwłaszcza, że zostanie połowa ludności, a wielkie holdingi zautomatyzują i nasączą techniką produkcję rolną i mołdawianie czy uzbecy przyjadą to obsługiwać bo będą tańsi.

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

A jak mniej ukradł to nie jest złodziej?

właśnie jak mało to złodziej, jak dużo to już biznesmen, jak ogromne ilości to bożyszcze tłumów

Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał(a):

właśnie jak mało to złodziej, jak dużo to już biznesmen, jak ogromne ilości to bożyszcze tłumów

Aaaaa kiedyś dwu takich zajumało księżyc. I co Ty na to?😂

• Haha 2