Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał(a):

Wstawiłeś pedryla żeby się prezesowi przypodobać?

28 minut temu, Ulman napisał(a):

To akurat jest domena prezesa

no i wróciliśmy na stare tory ... wyborca rudego  znowu bd plucie jadem 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Możesz sobie tak psica ale na ulicy widać kto wpuszczał kolorowych.

mówisz o tej pani z urzędu ?  

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

alfonso ma bezkarność ale jego żona nie ....siedzieć nie będzie ale prokurator będzie wzywał 🤣

uwaga źródło bardzo cennych informacji największej patologii ......... brawo tusk nic dziwnego ze przegrał  

"Hańba uzasadniona!", "Tusk do dymisji". W sieci wrze po decyzji Polaków

https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-hanba-uzasadniona-tusk-do-dymisji-w-sieci-wrze-po-decyzji-po,nId,21823747

Opublikowano
2 godziny temu, Dastan napisał(a):

Masakrą są te wyniki wyborów, bo te w każdym narodzie jest ciemnota podatna na prawicowe media i tvtrwam to wiadomo , zgroza jest że u nas takiej ciemnej masy jest najwięcej. W którym innym kraju wygrał by nikomu nie znany alfons, ćpun i kanciarz którego wspierają prorosyjskie partie kiedy za granicą toczy sie wojna? Ani razu nie słyszałem z ust pisowskich aby zagrożeniem była Rosja wciąż tylko Niemcy i Niemcy więc gdzie jest w końcu ten wróg? Zachód wyciągnął wnioski i się zbroi pomaga Ukrainie co jest w naszym interesie. Tak tak II WW skończyła się 80 lat temu jakbyś nie zauważył,  notabene dla nas tak dramatyczna dzięki miernocie sanacyjnej do ktorej tak ochoczo odwoluje sie pis , a która po latach sojuszu z hitlerowcami nagle sie odwróciła i gdzie trafiliśmy? A no pod ruskie onuce i dziś mając tą nauczkę z historii robimy to samo? Nawet Rumuni pogonili takiego Nawrockiego u siebie. Wstyd. 

TE wasze wypowiedzi są rodem z bolszewizmu , któremu propaganda (w naszym przypadku kościelna i pisowska) wpoiła walkę z kulakami i gejami no to walczycie bo wzm tak na tvtrwam kazali. Zenada , już pomijam jaki chaos zafundowaliście przez te kilka lat do wyborów kolejnych. Tak czy owak zatriumfował prymitywizm niestety i się do odbije. 

Swoją drogą czy te wszystkie wsioki które głosowały na antyunijnego Nawrockiego pomyślały gdzie była by dziś wieś gdyby nie UE z jej sybstudiami i co najważniejsze ogromnym rynkiem zbytu z którego tylko z samych Niemiec czerpiemy ponad 25% PKB ? Gdzie chcesz taki dochody zastąpić,  bo ja patrząc na mapę widzę jedynie dwie opcje: zachodnia i onucowa innej opcji nie ma czy tego chcemy czy nie. Oddajcie wszystkie doplaty , dofinansowania zamknijcie granice i sobie żyjcie na tym wschodzi w dobrobycie i wierzę w Boga który was uratuje orzed gejami i niemcami. Średniowiecze się skończyło 500 lat temu a, u nas kościół i tak robię to co robił wtedy - wspiwra ciemnotę bo tylko ona zagwarantuje mu przetrwanie kosztem kraju. 

Zachód wyciągnął wnioski i się zbroi no tak lajcik zginęło kilkaset tys ludzi przez pobłażaniu krajom zachodnim  Rosji ale spoko co tam najważniejsze że teraz jest przeciw ale czy na pewno?Niemcy nóżkami przebierają pod stołem żeby wrócić do interesów z Rosją i to są wypowiedzi polityków niemieckich nie tylko z AFD ale także części SPD a nawet CDU...nie słyszałeś nigdy z ust ,,pisowskich,,żeby zagrożeniem była Rosja?Ty tak na serio? To jest przerażające niby piszesz o tej Republice i Trwam ale stopień wyprania mózgu przez TVN jest ogromny skoro to piszesz...a niby kto mówił o zagrożeniu?może Niemcy? Buhaha🤣a niby co mówił prezydent Kaczyński?ja wiem że dzisiaj masz ciężki dzień no ale bez przesady.

Opublikowano
dysydent napisał:

12 minut temu, jarecki napisał(a):

a po co ten prąd z wiatraków jak nie będzie go komu wykorzystać

najpierw forsujesz że lepiej siemensowskie wiatraki mimo że droższe niż chińskie trzeba kupować a teraz forsujesz żeby kupować dla samego kupowania bo w sumie to żadne nie mają sensu?

sam siebie podsumowujesz i ja na Twoim miejscu samego siebie bym przepraszał

jaśniej nie mogę bo bym Cię wprost obraził

Ale co? Że chiński wiatrak będzie zagrożeniem bo mu chip zamiast zbierać wiater nakaże go robić? Chinole produkują tak jebitne te wiatraki, ze tylko oni potrafią je serwisować co jest pewnym zagrożeniem musisz przyznać. Wygrał Roch Kowalski - dosłownie bo tak samo jak w "Potopie" wymyślony. Gorzej, że nic nie wskazuje aby inny.

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

mówisz o tej pani z urzędu ?  

uwaga źródło bardzo cennych informacji największej patologii ......... brawo tusk nic dziwnego ze przegrał  

"Hańba uzasadniona!", "Tusk do dymisji". W sieci wrze po decyzji Polaków

https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-hanba-uzasadniona-tusk-do-dymisji-w-sieci-wrze-po-decyzji-po,nId,21823747

romus usuń to bo zaraz Tusk przeczyta i sie poda do dymisji 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, DTaras napisał(a):

Ale co? Że chiński wiatrak będzie zagrożeniem bo mu chip zamiast zbierać wiater nakaże go robić? Chinole produkują tak jebitne te wiatraki, ze tylko oni potrafią je serwisować co jest pewnym zagrożeniem musisz przyznać. Wygrał Roch Kowalski - dosłownie bo tak samo jak w "Potopie" wymyślony. Gorzej, że nic nie wskazuje aby inny.

https://www.gramwzielone.pl/energia-sloneczna/20315607/ukryte-urzadzenia-komunikacyjne-w-chinskich-falownikach-fotowoltaicznych               jak się nie myle to i Duńczycy cos znalezli 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

pamietam wystapienie tuska , gdy obejmowal wladze w po. jest to na youtube, mozna obejrzec. wystapienie despoty, z potwierdzeniem - chcieliscie miec silnego przywodce, z twarda reka, to macie - ktore obnaza jego podejscie do wladzy. on nie prosi ,on żąda hołdu.

Opublikowano
2 godziny temu, Dastan napisał(a):

To buduj i sowicie wynagradzaj pracowników, daj im dwa razy tyle co w niemieckich fabrykach. Ale po części masz rację wybór sprowadza się do zachodu lub onuc , u nas wygrały o onuce. 

Tia...Bo jak Niemiec nie wygral to znaczy że onuce wygrały🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

niczego nie zdziała ,uratował tylko sobie tyłek ....teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni ....ta wygrana działa na niekorzyść pisu w przyszłych wyborach do parlamentu ,zyska konfederacja która z nikim się nie dogada bo jej program to totalna wywrotka wszystkiego a na to żaden ewentualny  koalicjant  nie pójdzie 

a wiesz że z tym PiS-em możesz mieć rację?

czy konfederacja zyska to będzie zależeć od niej samej bo w demokracjach nazbyt przesadni wywrotowcy rzadko wygrywają główną pulę. Raczej bardziej się jeszcze podzieli na odłamy  które bardziej między sobą będą walczyć niż z maintreamem bo jakoś nie widzę Mentzena pod butem Brauna czy na odwrót.
Nawet jeśli historycznie wywrotowcy bywają i czasem potrzebni to demokratycznie nawet hitler tylko zdobył przyczółek a dalej musiał już siłą. Oczywiście nie porównując Mentzena a nawet razem z Bosakiem do hitlera choć Tego drugiego już nieco łatwiej a najmniej dylematów w tym porównaniu pozostawia Braun choć też Braun to feudał monarchista a hitler to narodowiec ale socjalista i tylko mechanizmy wypychające ekstrema na szczyty bywają podobne tzn pogarszająca się gospodarka i kryzys wartości kiedy nie wiadomo które to tak naprawdę uniwersalne a obecnie właśnie pierwszy objawia się ten kryzys, gospodarczy na razie jeszcze naprawdę się nie ujawnił ale "domino już ruszyło" i to daleko wcześniej bo wygraną PiSu w Polsce Trumpa pierwszym razem a teraz tylko nabiera rozpędu.
Zlewaczenie xujni to tylko kolejny element układanki

na razie mamy kryzys zdrowego rozsądku i ludzie kiedyś wrócą do niego ale pierwej muszą popróbować wszystkich innych metod na organizację wzajemnego współistnienia :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A co starsi nie głosowali badania są jednoznaczne ciemnota głosowała najwięcej za Nowogrodzkim bo ciemnota chce mieć pana nad sobą i powrót pisu.

Z Tobą naprawdę dzisiaj jest bardzo źle piszesz w kółko jedno i to samo...

Opublikowano

przeciez bismark powiedzial, ze aby zniszczyc polakow, wystarczy oddac im wladze. niestety to przekonanie panuje do dzisiaj, a po-plecznicy bez niemieckiego bata nad soba nie sa w stanie funkcjonować!

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Z Tobą naprawdę dzisiaj jest bardzo źle piszesz w kółko jedno i to samo...

Ale to jest prawda a skoro niektóry się wypierają to trzeba przypominać. 

15 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

przeciez bismark powiedzial, ze aby zniszczyc polakow, wystarczy oddac im wladze. niestety to przekonanie panuje do dzisiaj, a po-plecznicy bez niemieckiego bata nad soba nie sa w stanie funkcjonować!

I miał racje widzieliśmy to wczoraj. Ludzie wybrali chaos wojnę polsko polską i łaskę dla złodziei.

Romanowski zdefraudował 114 mln 100 na profeto 14 sobie wyście wybrali dla niego łaskę.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał(a):

a wiesz że z tym PiS-em możesz mieć rację?

czy konfederacja zyska to będzie zależeć od niej samej bo w demokracjach nazbyt przesadni wywrotowcy rzadko wygrywają główną pulę. Raczej bardziej się jeszcze podzieli na odłamy  które bardziej między sobą będą walczyć niż z maintreamem bo jakoś nie widzę Mentzena pod butem Brauna czy na odwrót.
Nawet jeśli historycznie wywrotowcy bywają i czasem potrzebni to demokratycznie nawet hitler tylko zdobył przyczółek a dalej musiał już siłą. Oczywiście nie porównując Mentzena a nawet razem z Bosakiem do hitlera choć Tego drugiego już nieco łatwiej a najmniej dylematów w tym porównaniu pozostawia Braun choć też Braun to feudał monarchista a hitler to narodowiec ale socjalista i tylko mechanizmy wypychające ekstrema na szczyty bywają podobne tzn pogarszająca się gospodarka i kryzys wartości kiedy nie wiadomo które to tak naprawdę uniwersalne a obecnie właśnie pierwszy objawia się ten kryzys, gospodarczy na razie jeszcze naprawdę się nie ujawnił ale "domino już ruszyło" i to daleko wcześniej bo wygraną PiSu w Polsce Trumpa pierwszym razem a teraz tylko nabiera rozpędu.

na razie mamy kryzys zdrowego rozsądku i ludzie kiedyś wrócą do niego ale pierwej muszą popróbować wszystkich innych metod na organizację wzajemnego współistnienia :P

głównej puli nie wezmą ale widać że ani PO  ani PiS nie mają już szans na rząd bez nich ...na dziś Tusk musi zaprosić ich do koalicji i resztę posłów niezrzeszonych itp....jesli chce myśleć o obaleniu weta prezydenta 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

no

tyle z naszych deliberacyj co se tu popiszemy
I tak nawet Nawrocki nie wykluczył podatku katastralnego tak że jak dla mnie to wiele się nie zmieniło
Nawet nie zawracałem sobie d. łażeniem po jakichś głosowaniach wczoraj bo ja ie miałem z kogo wybrać, przeciwko komuś nigdy nie głosuję a za pisowcami nigdy nie zagłosuję choć tym razem bym musiał to nie głosowałem wcale

Klawitera se tylko posłuchałem dla utwierdzenia w słuszności tego przecież też mojego wyboru.
Kiedy emocje zaczynają dominować moje działania zaprzestaję wszelkich zanim rozumem tego nie ogarnę a na razie i być może na zawsze już przestałem ogarniać

a właśnie
@jarecki to Ty chyba pytałeś na ile Kanał zero mógł mieć w pływ
częściowo Klawiter na to odpowiada

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

głównej puli nie wezmą ale widać że ani PO  ani PiS nie mają już szans na rząd bez nich ...na dziś Tusk musi zaprosić ich do koalicji i resztę posłów niezrzeszonych itp....jesli chce myśleć o obaleniu weta prezydenta 

a co jesli zmienić koalicjanta teraz z lewicy na konfederacje ? Na obalenie weta konfederacja to za mało , chyba zapomniałeś kto wygrał wybory do parlamentu 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał(a):

a co jesli zmienić koalicjanta teraz z lewicy na konfederacje ? Na obalenie weta konfederacja to za mało , chyba zapomniałeś kto wygrał wybory do parlamentu 

ty czytasz co kto pisze ...napisałem o zaproszeniu reszty i konfy a nie o wymianie ...  a tam jest coś 28 głosów razem a potrzeba chyba 26 

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale to jest prawda a skoro niektóry się wypierają to trzeba przypominać. 

I miał racje widzieliśmy to wczoraj. Ludzie wybrali chaos wojnę polsko polską i łaskę dla złodziei.

Romanowski zdefraudował 114 mln 100 na profeto 14 sobie wyście wybrali dla niego łaskę.

Trzask miałbyć niby tym ogniwem jednoczenia Polaków? 😂 właśnie dlatego przegraliście...kto fałszywej osobie z Tuskiem za plecami zaufa . Zacznijcie myśleć logicznie bo ten układ trwajacy blisko 40 lat nigdy sie nie zmieni . 

• Like 1