Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał(a):

to nie bylo do ciebie..

kurna zeby po nocach pisac o polityce to trzeba miec cos z glowa .

oblozenie szpitali psychiatrycznych wyborcami alfonsa  po wyborach wzrosnie.

zamiast zajmowac sie realnymi problemami to piszemy o prostytutkach...

najwyzszy czas zeby je zarejestrowac i opodatkowac..

jakis mysliwy niedzwiedzia sfotografowal pod wadowicami..niedawno wilki ..

a ja baranku odniesiesz się do wygranej w Rosji i Białorusi ?   zmień płytę bo jesteś nudny 

39 minut temu, Ulman napisał(a):

To Korwin już nie jest ruskim agentem? 

chyba złej osobie zadałeś pytanie 

Opublikowano
29 minut temu, ravoj napisał(a):

Wskoczyłem w temat zobaczyć kogo lubicie, może się czegoś dowiedzieć, bo sam mam wątpliwości kogo poprzeć, gdyż nie jestem ślepym fanatykiem prawicy, lewicy i kogo tam jeszcze, szukałem merytorycznego  tematu, ale o zgrozo!! widzę że lubicie być dymani przez PiS bo jak być dymanym to przez Polaka a nie przez Niemca a część jednak lubi Niemca i dalej nie wiem, bo zero argumentów w tych niektórych wypocinach.  Chyba się zgodzę że Niemiec sponsoruje Tuska, bo tak można wyczuć i Wasze wpisy to sugerują, ale wyczuwam też, że Ruski sponsoring idzie w prawicę, ale tego jakoś nie dostrzegacie i łykacie te chwytliwe hasełka podsycane patriotyzmem, którego już dawno nie ma, że się prawie tu pozabijacie. Co 4 lata kołowrotek

To idź zagłosuj na Nawrockiego  , co się będziesz zostawiał 

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, DTaras napisał(a):

Ten drugi - to też Muran?

Przyszły poseł z list PO :ph34r:. Już straszy pozwami za pomówienia. Może jego było dać jako kandydata 🤣.

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wiem jedno, w niedzielę idę głosować po to aby sutener i gangus nie został prezydentem tego kraju ... A teraz idę robić kasę, szkoda czasu na ludzi zapatrzonych w PiSuar ... Niech sobie ich kandydat dalej lata po parkach i lasach z maczeta albo z goła klata i raca w łapie po trybunie ...

Z tego co mówiłeś to nie ma odpowiedniego kandydata dla Ciebie i nie idziesz na wybory. Tak szybko zmieniłeś zdanie ?

9 godzin temu, DTaras napisał(a):

Sędzia - czytając akta - ma dostęp do tajemnic, o których premier czy prezydent nie może wiedzieć. Zadaj sobie teraz pytanie poco naprawdę jest gnój w sądownictwie rozpoczęty przez PiS.

Przypomnij kto rządzi półtora roku i czego nie sprząta tego gnoju ?

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

była negatywna ocena /rekomendacja i sługus wydał mimo to poświadczenie bo taki dostał rozkaz ...co niby miał tu napisać jak go kontrolowali ci co mu kazali wydać te poświadczenie ....służby miał pod butem wąsik i kamiński ...takie oświadczenie to śmiech na sali 

To i w służbach też masz znajomości. To co poszło nie tak że przerzucasz ziemię :ph34r: ?

5 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

Niemiecki wywiad doniósł Donaldowi najpierw na Trampa, a później na Nawrockiego. Ten pierwszy, według Donalda, jest ruskim agentem, a drugi czerpał korzyści z nierządu, pracując u szesnastoletniego mafiozo. 
Rozumu pogratulować. Wyborcom. 

I dlatego Tusku nie pojedzie do USA bo zamiast wizyty z Trumpem, pocałuje klamkę.

4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Nie łącz tak sztywno Nawrockiego z pisowcami.

To jest narracja platformersów by zochydzić kandydata.

A ja Ci powiadam że jeszcze Nawrocki fucka Kaczyńskiemu pokaże. Będzie wetował po swoim zdaniu a  nie po linii parti. I to jeszcze bardziej przeszkadza bo sami sztabowcy trzaska wiedzą że będzie miał kręgosłup i stanie się niezależny.

Kaczyński ma 75 lat. Ile w tym wieku może jeszcze nawojować ? 

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

alfons już dołuje w sondażach a Rafał łapie odbicie 🤣

W lustrze :ph34r: ?

Opublikowano
18 minut temu, dsbh napisał(a):

Kaczyński ma 75 lat. Ile w tym wieku może jeszcze nawojować ? 

Aaaaaaa gdyby tak zapragnął zostać ojcem?

20 minut temu, dsbh napisał(a):

też uważam że są zbyt delikatni. Za słabo zamykają PiSowców do więzień.

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa gdyby tak zapragnął zostać ojcem?

też uważam że są zbyt delikatni. Za słabo zamykają PiSowców do więzień.

Powiem tak - nie rób drugiemu, co tobie niemiłe. Jak zaczną zamykać - mogą liczyć na wzajemność, a władzy wiecznie trzymać nie będą

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

Jak zaczną zamykać - mogą liczyć na wzajemność, a władzy wiecznie trzymać nie będą

Też na to liczę i taki miałbym plan,

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie i całe włażenie w 4 litery, podpisywanie deklaracji, wszystko na nic, Mentzen i tak nie poparł Don Alfonso xD

Dobry propagandysta jesteś.

Z cyklu jak zmanipulować  złą wiadaomość i podać jako tą dobrą dla swojego sztabu.

Czyli po deklaracji że nie widzi powodów głosowania na trzaskowskiego, napisać że nie poparł pis🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie i całe włażenie w 4 litery, podpisywanie deklaracji, wszystko na nic, Mentzen i tak nie poparł Don Alfonso xD

a co, myślałeś, że wyjdzie i powie głosujcie na nawrockiego? nie odstawiaj dziecinady

mentzen zrobił co miał zrobić

przyjechało peowskie bydło do biura i narobiło gnoju - elita 🤮

Edytowane przez nie
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

@Agrest obyś miał rację, bo obstawiam, że  wygra Nawro i czekam szczerze aż wywinie numer Pisiorom jak kiedyś Banaś i pokaże jaja, bo Duda to piz*a, że aż mi go szkoda. Nawro się napierdalał w lesie, to jaja ma, (oby chociaż napierdalał, bo może tylko był kierowcą)

Ja przyjmę zasadę, że będę głosował zawsze na przekór obecnie rządzącym, bo PoPiS będzie rządzić wiecznie, a że to debile jedni i drudzy, to będę głosował im na złość, stąd w niedzielę zakreśle Nawrockiego, żeby Rudy osiwiał ha ha ha 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Adrian Zandberg

Historia kupców z hali przy ul. Modlińskiej w Warszawie budzi najgorsze skojarzenia z latami 90-tymi.

Rozmawiałem z nimi – to spora grupa Polaków i Wietnamczyków. Są przerażeni, ich majątek niszczeje, wielu grozi bankructwo. Uniemożliwia im się dostęp do hali, od kilku dni są niszczone należące do nich boksy handlowe.
Kupcy oskarżają wynajętych przez obecnego zarządcę terenu czeczeńskich „ochroniarzy” o stosowanie przemocy, na którą nie reagują funkcjonariusze policji.

Bezczynność policji w tej sprawie jest dla mnie zadziwiająca. Interweniowałem u komendanta policji – zaproponowałem, żeby skierował policjantów do wnętrza hali, tak żeby chociaż dokumentowali niszczenie mienia. Odmówił. Policjanci stoją biernie kilkadziesiąt metrów dalej. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe.

Ta sytuacja budzi skojarzenia z czasami, kiedy w mieście panoszyły się gangi, a państwo nie reagowało. Źle świadczy o praworządności, szkodzi autorytetowi policji. Zwróciłem się do MSWiA o postępowanie wyjaśniające w tej sprawie.

EKIPA TRZASKOWSKIEGO ZNOWU TO ZROBIŁA‼️

Zapełnili salę sesji Rady Warszawy swoimi działaczami, aby nie wpuścić mieszkańców. 

Przyszli kupcy z Modlińskiej 6D, atakowani przez cudzoziemców. Nie weszli.

platforma o🤮bywatelska 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jaja sobie robisz ? wyraznie poparł Nawrockiego Mentzen 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Po wyborach z nimi porozmawiają.

Najebany kurwiński "pogłos" wyda rozkaz pacyfikacji  zgodnie z hasłem przegranego kandydata na prezydenta - Na przód!

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

Bezczynność policji w tej sprawie jest dla mnie zadziwiająca. Interweniowałem u komendanta policji – zaproponowałem, żeby skierował policjantów do wnętrza hali, tak żeby chociaż dokumentowali niszczenie mienia. Odmówił. Policjanci stoją biernie kilkadziesiąt metrów dalej. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe

Czego tu nie rozumie?dostał w kieszeń to stoją biernie.

Opublikowano
38 minut temu, Agrest napisał(a):

Dobry propagandysta jesteś.

Z cyklu jak zmanipulować  złą wiadaomość i podać jako tą dobrą dla swojego sztabu.

Czyli po deklaracji że nie widzi powodów głosowania na trzaskowskiego, napisać że nie poparł pis🤣🤣🤣

To że nie poprze Trzaskowskiego było oczywiste. Ale pewien specjalista od kopiuj-wklej mówił że jeszcze w środę zobaczymy, no i zobaczyliśmy xD

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jaja sobie robisz ? wyraznie poparł Nawrockiego Mentzen 

Taaa. Nazywając go podejrzanym typem xD

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Bo to jest siewca gnoju i gówna a nie sprzątający.

19 minut temu, ravoj napisał(a):

, bo obstawiam, że  wygra Nawro i czekam szczerze aż wywinie numer Pisiorom jak kiedyś Banaś i

i będzie lizał tuskową sempiternę jak Banaś?

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa. Nazywając go podejrzanym typem

Strach w oczka zagląda?oprócz truskawek to jakiś etacik masz w platformie?

POWIEDZIAŁ ŻE NIE WIDZI POWODU BY GŁOSOWAĆ NA TRZASKOWSKIEGO, czego nie rozumiesz?

• Haha 2
Opublikowano
Patrycja2 napisał:

43 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jeden h*j ale Nawrocki ma jaja 

Zasada jest taka ma je dopóki nie zaczną mu je przycinać lub przykręcać co kto woli. 

Jeszcze się sprzeda. Zobaczymy kto będzie bardziej go naciskał

Oczywiście wszystko zależy od tego czy Wygra.

Czyli... lepiej gdyby jednak nie miał ale, że składa właśnie ustawkę o swej niezależności to chyba niema...

mirro napisał:

25 minut temu, DTaras napisał(a):

Znaczyyy gdy wygra Nawrocki to gejom i lesbijkom nakaże się wyeksportować?

Niiiiiieeeee , właśnie wtedy powie że jest jednym z nich.🤣

Już widzę te pieszczace się między sobą stadiony....

Nieustraszony1044 napisał:

55 minut temu, DTaras napisał(a):

Znaczyyy gdy wygra Nawrocki to gejom i lesbijkom nakaże się wyeksportować?

54 minuty temu, DTaras napisał(a):

To Wy już na tym etapie??

Nie wiem co wam w tym WOT dolewają do kawy,ale za Macierewicza takich głupot nie pisałeś 

Za Macierewicza nie było Nawrockiego

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

składa właśnie ustawkę o swej niezależności to chyba niema...

Taa, Czaskoski to całkiem niezależny od Tuska i platformy, nawet Tuska będzie kontrolował i rząd zagoni do roboty🤣😆😝

• Haha 3