Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dlatego gdyby 30 % miał Mentzen czy Bocheński to bym zrozumiał. 30 % dla moralnego zera nie rozumiem. I to na prawicy.

Jakiej prawicy, przecież to narodowi socjaliści.

29 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Róznica będzie o włos, tylko nie wiadomo czyj to będzie włos.

To będzie jak to mówią "piczy kłak"

9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Najważniejsza sprawa w PL to ograniczenie socjalu dla nierobów i złodziejstwa w państwowych firmach. Bez tego dobrze nie będzie.

Nie da rady, promowanie patusów to podstawa programowa pisu przejmowana w mniejszym lub większym stopniu przez inne partie bo bez tego nie mają prawa bytu.

Opublikowano
Teraz, mikad napisał(a):

Jakiej prawicy, przecież to narodowi socjaliści.

To będzie jak to mówią "piczy kłak"

Nie da rady, promowanie patusów to podstawa programowa pisu przejmowana w mniejszym lub większym stopniu przez inne partie bo bez tego nie mają prawa bytu.

A PO co zrobiło? Renty wdowie, emerytury SB ekom. Czemu nie zrbią 800 tylko pracującym?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

NO tak na koniec zawsze wina Tuska wyborca pisu inaczej nie umie. pis nawet jak rządził i nie wychodziło to była wina Tuska.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

T są pożyteczni idioci kolejni  po Hołowni Zandberga itd. Gdy zakładałem, że Trzaskowski wygra na luzie nie wiedziałem między innymi o tym, że otrzyma tak wiele ciosów ze stron dla których jego prezydentura była by wygodniejsza. Tym z ostatniego pokolenia na pewno Nawrocki będzie bardziej sprzyjał hehhe idioci. Zandberg w 2015 roku rozwalił lewice co dało pisowi władzę i teraz tez próbuje. A potem krzyczy, ze nie można oddać rządu radykalnej prawicy.

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak rządzą to czemu nie zmienią, tylko dokładają nowy socjal następnym nierobom?

Bo jest lewica w rządzie a wielu Polaków kocha socjal. Jak pis będzie i jeśli będzie kiedyś rządził z konfą to poznają ten dylemat.

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak rządzą to czemu nie zmienią, tylko dokładają nowy socjal następnym nierobom?

Bo większość ludzi to debile którzy myślą że państwo daje im pieniądze za darmo ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo większość ludzi to debile którzy myślą że państwo daje im pieniądze za darmo ...

To nie są ludzie tylko "dwunożniaki" którzy z sakiem nic nie ma wspólnego.  Debile to jest słowo które jak nic nie ma wspólnego z tym wszystkim. Bo tego jeszcze można nawrócić jak dobrze się nakieruje a po  "dwunozniaku" już nic nie można się spodziewać 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)

Siemiatycze Trzaskowski 29 Nowogrodzki 33 jeszcze aż takiego wstydu nie ma. W gminie powiecie i województwie niestety gorzej to wygląda. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

gm jadów zazwyczaj był podział głosów Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Vyniki I tury wyborów prezydenckich w gm. Jadów 1.NAWROCKI Karol Tadeusz 45,01% (1 755 głosów) 2. TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 19,16% (747 głosów) 3. 3.MENTZEN Sławomir Jerzy 14,90% (581 głosów) BRAUN Michał Grzegorz 7.13% (278 głosów) 5.HOŁOWNIA Szymon Franciszek 4,05% (158 głosów) 6.ZANDBERG Adrian Tadeusz 3,21% (125 głosów) 7.BIEJAT Magdalena Agnieszka 3,05% (119 głosów 8.STANOWSKI Krzysztof Jakub 1,13% (44 głosy) 9.JAKUBIAK Marek 0,74% (29 głosów) 10.SENYSZYN Joanna 0,74% (29 głosów) I1.BARTOSZEWICZ Artur 0,51% (20 głosów) 12.MACIAK Maciej 0,26% (10 głosów) WOCH Marek Marian 0,10% (4 głosy) Frekwencja: 65,68%”

ogólnie zaskoczył mnie wynik na mazowszu 31 % Rafał i 29 % Karol myslałem że bedzie wieksza przewaga Trzaskowskiego 

Opublikowano

Generalnie patrząc na wybory 2020 Duda 10,4 mln Trzaskowski 10 mln głosów, teraz mamy dużo dużo mniej u obu. Nawrocki 5,7 mln Trzaskowski 6,2 mln. Obaj dostali poparcie mniej więcej swoich partii teraz pytanie ile dadzą rady pozyskać innych.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jarecki napisał(a):

gm jadów zazwyczaj był podział głosów Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Vyniki I tury wyborów prezydenckich w gm. Jadów 1.NAWROCKI Karol Tadeusz 45,01% (1 755 głosów) 2. TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 19,16% (747 głosów) 3. 3.MENTZEN Sławomir Jerzy 14,90% (581 głosów) BRAUN Michał Grzegorz 7.13% (278 głosów) 5.HOŁOWNIA Szymon Franciszek 4,05% (158 głosów) 6.ZANDBERG Adrian Tadeusz 3,21% (125 głosów) 7.BIEJAT Magdalena Agnieszka 3,05% (119 głosów 8.STANOWSKI Krzysztof Jakub 1,13% (44 głosy) 9.JAKUBIAK Marek 0,74% (29 głosów) 10.SENYSZYN Joanna 0,74% (29 głosów) I1.BARTOSZEWICZ Artur 0,51% (20 głosów) 12.MACIAK Maciej 0,26% (10 głosów) WOCH Marek Marian 0,10% (4 głosy) Frekwencja: 65,68%”

ogólnie zaskoczył mnie wynik na mazowszu 31 % Rafał i 29 % Karol myslałem że bedzie wieksza przewaga Trzaskowskiego 

Na Mazowszu miasta to PO ale na wsiach króluje PiS, mój okręg Nawrocki+Mentzen+Braun to będzie z 65-70% glosów

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Zdecydują Ci co nie poszli na wybory.

I tu niestety sztab rafcia może bardziej zmobilizować/nastraszyć leniwych. A straszenie już w wieczór wyborczy tvp rozpoczęła.

Nawiasem mówiąc to wieczór wyborczy dno. Ale to chyba nowa szkoła dziennikarstwa i obraz reform szkolnictwa. Tylko yyy, eeee, aaa, jukanie dukanie.

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

W niedziele pójdzie na msze i będzie witał się "Szczęść Boże" a w poniedziałek pomaszeruje z tęczową flagą. Człowiek bez zasad.

Co by nie mówić ale nawet te komusze truchło - Senyszyn pod względem jakiś zasad ma wyższe standardy. Może i pier**li głupoty ale zawsze to są te same głupoty.

A u ciebie w szpitalu jakie wyniki?

Nawet była jakaś dzisiaj wypowiedź posłanki z lewicy odnośnie spotkania z Biejat i jej poparcie ona powiedziała że Rafał to jest taki człowiek ze co 5 minut zmienia poglądy...oczywiście że od Biejat będą głosować na niego ale prawdę powiedziała ...

1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Zdecydują Ci co nie poszli na wybory.

I tu niestety sztab rafcia może bardziej zmobilizować/nastraszyć leniwych. A straszenie już w wieczór wyborczy tvp rozpoczęła.

Nawiasem mówiąc to wieczór wyborczy dno. Ale to chyba nowa szkoła dziennikarstwa i obraz reform szkolnictwa. Tylko yyy, eeee, aaa, jukanie dukanie.

Wydaje mi się że miasto pójdzie tłumami na wybory pewnie frekwencja będzie z 75%

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał(a):

twoje dzieci-jelsi je masz -juz uciekly do polski a czy sie szykuja na to ??

ilu z twojego rocznika zostalo na wsi ?? 

ilu mieszkancow ubylo od ostatnego spisu powszechnego ?

Przestań postrzegać rzeczywistość stereotypowo. Kto ma " łep na karku " odnajdzie się w każdych warunkach ".Moja okolica jak każda inna , statystycznie -  taka średnia krajowa.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jak by co ciekawa będzie ta koalicja pis konfa. Z jednej strony socjalistyczny pis z drugiej liberalna gospodarczo konfa.

Najważniejsze że będą przeciwko PO😂a tak na poważnie to koalicja lewaków z konserwatywnym PSL jest nieciekawa?

Opublikowano

Najbardziej cieszy wynik Hołowni(i peeselu). Władek pewnie po brodzie się drapie i zastanawia,  jakby się Szymka pozbyć, i do kogo tym razem się przykleić. Niestety, nie ma już chyba nikogo, kto by chciał swój kark udostępnić, coby Władek rzeczony, przy pomocy ów, do parlamentu znów się dostał. To jest nieoceniona  korzyść tej kampanii i wyborów. 

• Like 3
  • Haha 1