Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Na razie sondaże Trzaskowskiego się sprawdziły Nawrocki był nie doszacowany. Zobaczymy jak policzą.

na razie to pokazałeś jakiej bace kłamliwej jesteście 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież już mamy konfę, która za kilka lat wróci do swoich stabilnych 3-4 % ;) 

Jak pójdą na przystawkę pisu to tak będzie. Mogą się śmiać z Hołowni dzisiaj ale ich już to też czeka.

Opublikowano

konfa to dobre zaplecze dla pisu, ktory sam nie moze byc u wladzy, bo nawet mnie wk.....ja. konfa jest wrecz potrzebna, by hamkwala glupie hurapomoce i wydawanie kasy ma ukraine, ktora nigdy sie nie zwroci. dla mnie odealnie pol na ool konfa i pis + braun i zedberg 🍷

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I to jest jednak słabe. Ludzie zagłosowali na byłego alfonsa kolegę gangusów który wyłudził od dziadka mieszkanie. Czyli jak na prezydenta moralne dno. A z tego wniosek taki, ze jak co do czego przychodzi to nie ważne kto ważne ,że będzie znowu plebiscyt po czy pis.

Moralnym dnem to są akurat obaj kandydaci w drugiej turze . jeden ma za uszami tak samo jak drugi

Mamy do zważenia co jest większym złem

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Konfederacja jak nic nie spieprzy  to uzyska dobry wynik w następnych wyborach a ja mówiłem o partiach wspierających PO, takich niby niezależnych :ph34r:.

Konfederacja jak nic nie spieprzy to będzie miała 15-20%.

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Moralnym dnem to są akurat obaj kandydaci w drugiej turze . jeden ma za uszami tak samo jak drugi

Mamy do zważenia co jest większym złem

Jednak Trzaskowski alfonsem nie był gangusami się nie chwalił a mieszkania tez nie wyłudził.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Konfederacja jak nic nie spieprzy to będzie miała 15-20%.

Jak konfa może nic nie spieprzyć. To nie w ich stylu. Wystarczy, ze zaczną rządzić z pisem to już będzie spadek.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Ciekawe jaka partia powstanie po Hołowni. Był już Palikot, potem Nowoczesna, teraz Hołownia. Co następne ? Co do Trzaskowskiego to po wyborach wróci do swoich poglądów 🤣.

Partie Hołowni niedługo wchłonie PO,nie wiem co z PSL bo oni są wstanie rządzić z każdym a to że Trzaskowski wróci po wyborach do swoich starych prawdziwych poglądów to jest pewne ale kurcze to jest kandydat fatalny...

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

A mogę się nie zgodzić z Tobą ? Oni oddzielenie mają więcej niż razem nie każdy kto głosuje na Zandberga zagłosuje na lewicę obecną 

A to jest problem już lewicy. Rozdrobnienie nic nie daje. Przykład partie Ziobry czy Gowina. Same nic nie znaczyły. Z Pisem już tak.

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I to jest jednak słabe. Ludzie zagłosowali na byłego alfonsa kolegę gangusów który wyłudził od dziadka mieszkanie. Czyli jak na prezydenta moralne dno. A z tego wniosek taki, ze jak co do czego przychodzi to nie ważne kto ważne ,że będzie znowu plebiscyt po czy pis.

Ludzie nie zagłosowali za Nawrockim ale przeciwko Platformie. W drugiej turze może być podobnie.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak Memcen poprze teraz mieszkaniowca to spadną na te 3-4 % ...

Ludzie nie pamiętają co Tusku rok temu obiecał a Ty chcesz by pamiętali co Mentzen mówił dwa ?

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Jednak Trzaskowski alfonsem nie był gangusami się nie chwalił a mieszkania tez nie wyłudził.

Dla przeciętnego polaka zagrożeniem są uchodźcy, tęczowe i zielone wariactwa czy te inne inicjatywy w warszawie niż typowo personalne wybryki kandydatów

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Ludzie nie zagłosowali za Nawrockim ale przeciwko Platformie. W drugiej turze może być podobnie.

Jedni przeciwko po drudzy przeciwko pis zobaczymy których będzie więcej.

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Dla przeciętnego polaka zagrożeniem są uchodźcy, tęczowe i zielone wariactwa czy te inne inicjatywy w warszawie niż typowo personalne wybryki kandydatów

Dla przeciętnego Polaka będzie to plebiscyt po czy pis. A nie uchodźcy czy jakieś inne tęczowe dyrdymały.

Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Wynik wyborów: Nawrocki - 52,3% ,Mentzen - 19,6%, Braun - 13% Trzaskowski - 5%, frekwencja 78% ( w moim okręgu wyborczym) 😁😁

Gdzie to takie zawzięte pisiory ?

Opublikowano
Teraz, andrzej78 napisał(a):

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

jedno jest pewne  - na najbliższe 5 lat będziemy mieli debila na stanowisku prezydenta. 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Jedni przeciwko po drudzy przeciwko pis zobaczymy których będzie więcej.

Dla przeciętnego Polaka będzie to plebiscyt po czy pis. A nie uchodźcy czy jakieś inne tęczowe dyrdymały.

Jakby to nie miało znaczenia to trzaskowski nie wstydziłby się tęczowych barw i nie gadał o bezpieczeństwie i szczelnej granicy na czas kampanii.

Przynależność kandydatów do tego sprowadza

1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Mówisz o kandydacie niezależnym 😄😜

Bez jakieś partii karolek to miałby tyle co stanowski

Opublikowano
racyl napisał:

Szkoda Mentzena

Został tęczowy rafałek i kamienicznik karol

Ludzie są porąbani i dlatego druga tura powinna mieć trzech kandydatów. A czy to Mentzen? Z wyglądu raczej Biejat a prezydent ma wyglądać - co sobie do serca wziął sztab Nawrockiego podobnie jak Dudy w pierwszej odsłonie. Wylizany łon...

Opublikowano
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Podkarpacie?

Polska A pod Krakowem🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v