Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał(a):

Po to, że napisałeś coś, co mnie pobudziło do tego, żeby się odnieść

Poczytaj co tam później napisałem. Tym dokumentem jest protokół przesłuchania świadka. I nie zamierzam już rozwijać tego tematu. Wszyscy wiecie kto go ujawnił i kiedy

Ty się odniosłeś potem ja się odniosłem do tego tekstu którym ty się odniosłeś to jest forum i dyskusja a ty nie potrafiąc się pogodzić, że ktoś ci odpisał wyjechałeś z jakimiś postawami. I jeszcze, że ci jakiegoś prawa do poglądów odmawiam.

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

To w takim razie na jakiej podstawie dokonywać wyborów ?

To jest dobre pytanie.

Ogólnie co człowiek osiągnął/zrobił w swoim zyciu ale to w samorządowych gdzie dużą cześć ludzi się zna nawet osobiście ale głosowanie na wyższe stołki to loteria.

Ogólnie dużo mówią a prezydent sam w sobie nie ma dużej władzy.

Opublikowano
37 minut temu, racyl napisał(a):
Kochani, proszę o wielką mobilizację i udostępnianie❗Mamy do czynienia z największym skandalem w historii polskich wyborów! Na jaw wyszło, że kampania Trzaskowskiego jest nielegalnie finansowana za pomocą fundacji "Akcja Demokracja", która jest powiązana z PO!
W wyniku ustaleń Wirtualnej Polski widzimy, że doszło do bezprawnej ingerencji w wybory w Polsce, za czym stoi "Akcja Demokracja" i jej prezes Jakub Kocjan, który jeszcze kilka tygodni temu pełnił funkcję... asystenta posłanki KO a swego czasu otrzymał nagrodę od prezydenta Warszawy Rafała Trzaskowskiego 🙃 Za 400 tysięcy złotych niewiadomego pochodzenia wykupiono reklamy wspierające Rafała Trzaskowskiego i atakujące konkurencję, m.in. Sławomira Mentzena! To więcej niż wydały komitety Nawrockiego i Trzaskowskiego razem wzięte... szok.
Jakby tego było mało państwowy NASK, który miał wyłapywać dezinformację w sieci, sam dezinformował społeczeństwo w tej sprawie i niedawno sami chwalili się spotkaniem z udziałem... a jakże, prezesa Akcji Demokracja!
To się w głowie nie mieści. Wiele rzeczy już widzieliśmy w wykonaniu tych zdeprawowanych i skompromitowanych PO-wców, ale tak szeroko zakrojonej akcji nielegalnej ingerencji w proces wyborczy z wykorzystaniem zapewne też środków z zagranicy ("Akcja Demokracja" ściśle współpracuje z zagraniczną firmą Estratos) jeszcze nie było.
Dlatego apeluję do wszystkich, którzy rozważali głos na Trzaskowskiego - spójrzcie co jego środowisko wyrabia i jak depczą wszelkie zasady prawa. Obok uczciwości oni nawet nie stali. Dla nich nie liczy się obywatel, tylko władza, bez względu na wszystko. Oni muszą zostać rozliczeni, muszą ponieść za to odpowiedzialność. 18 maja trzeba pokazać im czerwoną kartkę! 18 maja głosujemy na Sławomir Mentzen, bo czas osuszyć to bagno i zmienić Polskę na lepsze! #Mentzen2025 🇵🇱

Żenada wymieszana z kabaretem. Już widzę jak zamiast Trzaskowskiego wybiorą ludzie pajaca. Bo tej pani pomieszały się bajki z realem.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

No oki...

Ale zobacz co jest...

No kuźwa kłamstwo na kłamstwie ...u głównych kandydatów...

Gdzie honor, gdzie zwykła uczciwość???

Gdzie zaczyna się polityka to słowa z ostatniego zdania idą w zapomnienie.

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Entliczek, pentliczek...

Na jednych wyborach tak zrobiłem i w moim okręgu ta osoba uzyskała jeden głos.

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Żenada wymieszana z kabaretem. Już widzę jak zamiast Trzaskowskiego wybiorą ludzie pajaca. Bo tej pani pomieszały się bajki z realem.

Kabaret którego pis ani konfederacja nie wymysliła 😄
Za mało chłopaku widziałeś. Tydzień temu ten koleś co stoi na czele akcji demokracji i powiązany z trzaskowskim był gościem w tvp info kiedy był cały program niebezpieczne związki na temat nawrockiego .

Najważniejsze to, że  nie zajączkowska ujawniła to tylko wp z samego rana 😄

Pajac to jest trzaskowski który mówi na czas wyborów to co konfederacja, PIS wcześniej .

No i widać kto po dnie szoruje wychwalając trzaskowskiego 😄

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ty się odniosłeś potem ja się odniosłem do tego tekstu którym ty się odniosłeś to jest forum i dyskusja a ty nie potrafiąc się pogodzić, że ktoś ci odpisał wyjechałeś z jakimiś postawami. I jeszcze, że ci jakiegoś prawa do poglądów odmawiam.

Nie szukam poklasku ani nie mam focha. Nie mam takich zwyczajów. Stwierdziłem pewne oczywiste rzeczy. Tak jak piszesz to jest forum więc porównałem nasze postawy, które się różnią. Nie przypominam sobie, żebym pisał, że mi odmawiasz prawa do poglądów. To nie jest mój poziom. Wogóle skąd Ci przyszło do głowy, że nie mogę się pogodzić z tym, że mi odpisałeś? Przecież właśnie po to pisałem, żebyś odpowiedział. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

Duda go miał, gdy na niego głosowałeś? Czy może uwierzyłeś w obietnice, że miał będzie. 

Raczej myślałem o zakończeniu ery Pana Komorowskiego. Niby jakieś nowe otwarcie, może troszkę młodszy. Tyle że nie wziąłem pod uwagę potencjalnego sk.rwienia mentalnego. A jak się okazało było już głębokie.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, racyl napisał(a):

Kabaret którego pis ani konfederacja nie wymysliła 😄
Za mało chłopaku widziałeś. Tydzień temu ten koleś co stoi na czele akcji demokracji i powiązany z trzaskowskim był gościem w tvp info kiedy był cały program niebezpieczne związki na temat nawrockiego .

Najważniejsze to, że  nie zajączkowska ujawniła to tylko wp z samego rana 😄

Pajac to jest trzaskowski który mówi na czas wyborów to co konfederacja, PIS wcześniej .

No i widać kto po dnie szoruje wychwalając trzaskowskiego 😄

Ty szorujesz po dnie. Każdy ma swoją prawdę jaka jest wasza prawda pokazałem na przykładzie żenująco niskich lotów manipulacji z mieszkaniem i eksmisją 6 latka. Nie odniosłeś się bo wiesz, że zostałeś zaorany. To był kit dla ciemnoty.

Ja nie wykluczam, że ten koleś był idiotą czy nawet jest i chciał się Trzaskowskiemu na swój głupi sposób przysłużyć. I na tym kończy się wasza prawda. Ale jeśli, powtórzę jeśli prawdą jest to co podają media a co wy pomijacie tj. fakt, że sztab Trzaskowskiego zgłosił to wcześniej zanim to wypłynęło w wp. To możecie Trzaskowskiemu skoczyć.

Zajączkowska jest albo głupia albo zdesperowana. Prosić wyborców Trzaskowskiego o głos na Mentzena czyli defakto na pis bo obie partie się dogadują co do koalicji czego potwierdzenie mieliśmy ostatnio. To jest naprawdę żałosne. To tak jak by wyborców konfy prosiła by głosowali na Biejat czy Zandberga.

Problemem konfy jest brak mądrych ludzi i zdolności koalicyjnej. Każdy wie, ze rządzili by z pis a pis póki co po ostatnich 8 latach ludzie na razie mają dość.

Mentzen wie, że konfe popiera dużo młodych i mówi im o płatnych studiach gdzie sam studiował za darmo. To co głupi czy pajac?

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Nie szukam poklasku ani nie mam focha. Nie mam takich zwyczajów. Stwierdziłem pewne oczywiste rzeczy. Tak jak piszesz to jest forum więc porównałem nasze postawy, które się różnią. Nie przypominam sobie, żebym pisał, że mi odmawiasz prawa do poglądów. To nie jest mój poziom. Wogóle skąd Ci przyszło do głowy, że nie mogę się pogodzić z tym, że mi odpisałeś? Przecież właśnie po to pisałem, żebyś odpowiedział. 

Nie kop się z Trolem bi szkoda czasu...sam stwierdziłeś że poziom ma niski...a raczej dno😆

Hubercik co nie wspominasz ze bonżur też w mieszkaniówce miesza? Chyba nie lepszy niż Kontrkandydat.

https://www.facebook.com/share/1JNXBB35fX/

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Trol to sam jesteś nie masz nic do napisania za wyjątkiem ulania sobie żółci. Wy jak sobie nie radzicie albo nie po waszemu to już lament i epitety. Jak racyl pokazał niski poziom szorowania po dni z eksmisją 6 latka to wyjaśniłem te niskich lotów kłamstwo po kolei od a do z. A ty jedynie że trol bla bla bla. Pewnie to co wkleiłeś to taka sama prawda albo pół prawdy jak z eksmisją 6 latka. Tym was karmią i wy ten kit łykacie. i powielacie.

Na Marszałkowskiej mieszkańcy pomimo, że dostali lokale zastępcze liczyli że miasto wyremontuje im mieszkania i wrócą do apartamentów wartych miliony za darmo. I znowu będą babcie wnuczki i kolejne pokolenia w darmowych apartamentach które wyremontuje im miasto.

Kamienica byłą w złym stanie nie było co wind itd. Lokatorzy dostali mieszkania zastępcze. Miasto chce sprzedać kamienice. Ich własność ich prawo. A wam znowu kity żenią

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, Agrest napisał(a):

Skoro w tych kategoriach to rozpatrujemy to zadam pytanie - kto może nad tymi k**wami zapanować? 

Nikt. 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę słabo car PiSu wybrał.

Przekombinował.

Jak przekombinował? Obiecywał, że Polska będzie mocarstwem i zaczął to robić. Wziął gościa z doświadczeniem i jak ten zostanie prezydentem pojedzie do 80 letniego starca podsunie mu papier i zrobi się jego pełnomocnikiem. W ten oto sposób Nawrocki będzie prezydentem wszystkich Polaków oraz reszty amerykanów.

nie napisał:

5 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Skoro to jedno zło, to dlaczego krytykujesz Agresta za krytykę jednego z nich? 

bo to skryty wielbiciel tuska

czy widziałeś, żeby chociaż raz skrytykował kogoś za krytykę pis? nigdy :D 

W zasadzie krytyka to ocena i może być we dwie strony. Ja o normalnym w świecie opierd..olu połączonym z mobbingiem pisałem.

jahooo napisał:

3 minuty temu, bezbarwny napisał(a):

Trzeba było być naiwnym jak dziecko, żeby wierzyć w obietnice tej szui tuska. Nie dziwię się 18-26latkom, ale dzisiejsi 40sto i wzwyż latkowie, to chyba oliwy w głowie nie mieli. 

dzisiejsi 40-to latkowie wiedzą, że gdy dadzą całą władzę jednej opcji, to będzie jazda bez trzymanki, już to co robił PiS ze swoim prezydentem do spółki momentami było nie do wytrzymania, a po KO spodziewam się jeszcze więcej. Tyle, że jedni nieudolnie starali się wzmacniać państwo, a drudzy będa go rujnować.

Czym różni się nieudolne wzmacnianie od rujnowania?

hubertuss napisał:

1 minutę temu, dsbh napisał(a):

@Bogdan_ja Ty tam jesteś biegły w prawie :ph34r:. Można w więzieniu podpisać akt notarialny ?

Areszcie śledczym a to trochę co innego niż zwykłe więzienie. A najlepsze jest to, że przed chwilą w polsacie Nawrocki został o to zapytany i udzielił odpowiedzi wymijającej czyli chyba sam rozumiesz jak naprawdę było. Bo gdyby podpisał Jerzy to Batyr by twardo potwierdził a tu widzisz nie chce mówić jak było.

Ale wreszcie będzie na tego Jerzego łożył czy nadal ma wyebane? Mieszkanie choć lichwiarsko ale legalnie przejął przy czym z umowy się nie wywiązał.

Opublikowano (edytowane)

Z tym legalnie przejął to może tak może nie. Jerzy w puszce siedział a kwity niby podpisał. Ale Batyr w polsacie nie chciał odpowiedzieć czy na pewno w pierdlu podpisał. A data wskazuje, że tak. Teraz Batry myśli, że jak oddał chatę to już nie bezie na Jerzego łożył ale podpisał kwit, że będzie utrzymywał Jerzego do śmierci i pogrzeb wyprawi.

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Raczej myślałem o zakończeniu ery Pana Komorowskiego. Niby jakieś nowe otwarcie, może troszkę młodszy. Tyle że nie wziąłem pod uwagę potencjalnego sk.rwienia mentalnego. A jak się okazało było już głębokie.

Dlatego wyjęli właśnie nieznanego co po sukcesach w Krakowie i dużych rolach w Kancelarii Prezydenta i Ministerstwie Sprawiedliwości został odświeżony w Brukseli. Wrócił niby znikąd ale faktycznie był doświadczonym i lojalnym podwładnym. Tyle że ten reset... Dałem się i ja zrobić w dudem bo olałem życiorys i zagłosowałem antykomorowsko. Teraz mamy do czynienia ze sprawdzoną strategią i drugi raz się na to nie nabiorę. W zasadzie jest na tyle syf a na domiar złego kontynuacja, że to już bez znaczenia z jakiej partii będzie prezydent.

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał(a):

ty jeszcze pamietasz jak twoja byla wygladala ?? kiedy ostatnio ja widziales ??

i nie opowiadaj o swoich ekscesach z parobkiem.

to nie sad czy posterunek policji -tylko hyde park..

ja swoje tez wypelnilem nalezycie.

to czemu rodzice zapisali dom twojej siostrze a nie ciebie ?? juz wtedy swirowales pawiana ??

po prostu myslal ze menel umrze szybko i za darmo sie oblowi. a tu nie pyklo i temu stracil nim zainteresowanie.

a czemu ojcies premiera ktory wzial lapowke z geth-back-to taki amber gold razy 3  albo i 4- nadal byl premierem ?

slyszales o tym ??  mial tyle szczesci ze w pore umarl..

jakim dokumentem ?? gdzie byl zero przez 8 lat ??

żeby wyglądała tak jak twoja to bym dawno ja pogonił 🤪

• Haha 2
Opublikowano
hubertuss napisał:

Z tym legalnie przejął to może tak może nie. Jerzy w puszce siedział a kwity niby podpisał. Ale Batyr w polsacie nie chciał odpowiedzieć czy na pewno w pierdlu podpisał. A data wskazuje, że tak.

Srać mieszkanie - co z zobowiązaniem? Nie ciesz się tak z Trzaskowskiego bo Nawrocki jest niedoszacowany a i sam Trzaskowski już od jakiegoś czasu myśli o drugiej turze i się wówczas uruchomi. Będzie pewnie pompowanie frekwencji wojną Polsko - Polską tak, że.. sam wiesz.

Opublikowano
12 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

Trzeba było być naiwnym jak dziecko, żeby wierzyć w obietnice tej szui tuska. Nie dziwię się 18-26latkom, ale dzisiejsi 40sto i wzwyż latkowie, to chyba oliwy w głowie nie mieli. 

Też pewnie do tych naiwnych należę bo obecny prezydent mówił podczas pewniej rozmowy w kampanii że jak wejdzie na prezydenta to nie będzie żadnych zbiórek na leczenie dzieci i czy po objęciu przez niego władzy coś się zmieniło moim zdaniem NIC więc wnioski wyciągnij sam.

Tylko proszę nie łącz mnie z żadną opcją polityczną pomimo że mowa tu o skrajnych politykach.

Denerwujące jest też jak jest jakaś impreza (dożynki, dzień dziecka, i tym podobne imprezy) to ludzie z polityki pojawiają się tam nawet na kilka minut (aby na swoim FB pokazać się gdzie byli) lub wysyłają kogoś z listem do odczytania ale jeżeli jest jakaś impreza z zbiórką na leczenie, rehabilitację itp. to żadnego z polityków nie ma😡.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v