Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

a innni nie..

ci co chronia swoja prywatnosc nie powinni w ogle siadac do klawiatury..

albo wyzbyc sie przekonania ze sa kim waznym i majacym jakiekolwiek znaczenie.

Robisz " dobrą minę do złej gry " bo akurat mleko się rozlało , pokazałeś zbyt wiele i  forumowicze " jeżdżą po Tobie " wzdłuż i wszerz. Nie ma to nic wspólnego z pozycją społeczną, po prostu każdy chce mieć spokój chroniąc swoją prywatność . 

Opublikowano
31 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No jakoś nigdy wcześniej zdjęć własnych maszyn, czy też obejścia nie wstawiales....

Mają opisywać to co akurat zaspokoi twoja ciekawość?

Nic z tego...

a swinia ??

31 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

rozmawianie o polityce, nawet w realu, nikogo nie interesuje kto ile ma dzieci. pewnie, w realu nie jest tak ukrywane, poniewaz obie strony sie w jakis sposob znaja. w internecie jest inaczej, kazdy moze pisac nieprawde, po co mamy w tak nieprawdziwym seiecie pisac prawdę o sobie?

czyli nie masz. wstydzisz sie napisac gdzie mieszkasz. piszez tylkow polityce-klasyczny troll.

ale wczesniej pisales ze masz ..

3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Robisz " dobrą minę do złej gry " bo akurat mleko się rozlało , pokazałeś zbyt wiele i  forumowicze " jeżdżą po Tobie " wzdłuż i wszerz. Nie ma to nic wspólnego z pozycją społeczną, po prostu każdy chce mieć spokój chroniąc swoją prywatność . 

bohater w necie piz*a w swiecie..

to opis wiekszosci tu aktywnych..zaden nie chce sie spotkac w realnym swiecie i pogadac twarza w twarz..

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał(a):

a innni nie..

ci co chronia swoja prywatnosc nie powinni w ogle siadac do klawiatury..

albo wyzbyc sie przekonania ze sa kim waznym i majacym jakiekolwiek znaczenie.

A to chyba o sobie piszesz.

Nie interesuje mnie co masz za płotem to twoja sprawa ale pokaż w takim razie drogę przy twojej posesji. Jest jakaś zmiana od 2019 roku ?

Opublikowano

Pewno ekrany postawili. Oficjalnie akustyczne...

Opublikowano
jahooo napisał:

6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jaką ma Szwecję i Finlandia populacje ludności? 15milionow razem z czym do ludzi?

jak masz zamiar walczyć na sposób rosyjski, to mało, ale Finlandia już kiedys powstrzymała nawałe ZSRR na 4 lata niewielkimi siłami, może warto się od nich uczyć ?

Ta wojna już była - odpowiedź brzmi nie. Obserwować należy Ukraińców ale nie w internecie - z bliska. Dla przykładu: ruscy niczego nie strącili co spada ze 100 km. Aby się przekonać czy są w stanie i czy do ochrony zagrożonych celów nie wycofają czasem z frontu swoich systemów zdolnych do takich wyczynów co z kolei pozwoli ukraińcom hasać po własnym niebie - należy tymże pomóc coś takiego wysłać... To jest prawdziwa nauka.

• Thanks 1
Opublikowano

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale takie jak mamy w Polsce Z, czy nowoczesne, krakowskie, z palet powiązanych sznurkiem ??

Nie, szczelne i estetyczne 

Opublikowano
andrzej78 napisał:

Tak z ciekawości - skoro to takie ważne - był ktoś na Wałowej i pogadał z kolesiem czy wszyscy jesteście po jednych piniondzach?

Opublikowano

scisla wspolpraca z finlandia i szwecja ma sens. rosja nie glupia, wie ze francuz dupy nie ruszy, gdy na polske spadna bomby. finlandia wie, ze jesli wojna zacznie sie z polska, ona czeka w kolejce. jest szansa ,ze oo prostu dolacza do wojny. to dla rosji wojna na 2 fronty, a to juz nie takie proste.

Opublikowano
11 minut temu, DTaras napisał(a):

Tak z ciekawości - skoro to takie ważne - był ktoś na Wałowej i pogadał z kolesiem czy wszyscy jesteście po jednych piniondzach?

Po co ? On chce się spotykać a nie na odwrót i to wtedy gdy gdzieś będzie przejazdem. Sam się nigdzie nie wybierze, tylko czeka na okazję.

Opublikowano
W dniu 2.05.2025 o 06:34, jacus napisał(a):

tylko sie nie poplacz siedzacakrowo..

razem z romkiem pijecie przez internet ?? 

nie macie innch rzeczy do roboty po polnocy ?? 

jak nie macie kobity to moze byscie sobie chlopaka znalezli ?🤣

jak tam folksdojczu ? zdrajcy wojenni coś tam u was było czy nic ? 

roboty jest w brud kończyłem rzepaki opryskiwać na płatka ... ty pewnie pijany spałeś 

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał(a):

aktywnych..zaden nie chce sie spotkac w realnym swiecie i pogadac twarza w twarz

Ale po co?

Z kim mi pasuje to się poznałem...

...ale się kajtnąłem...60 kilometrów od tak se ło.... 🏍️ 

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Od kiedy to politycy przejmują się społeczeństwem ? Brak długofalowego myślenia. Coś na zasadzie po nas choćby potop. Co do ZSW ciekawe skąd wojsko weźmie rezerwistów gdy ostatnie roczniki tej służby przejdą na emeryturę ?

Źle postawione pytanie. Nie wojsko tylko skąd żołnierzy weźmie Państwo Polskie. Armia służy Państwu Polskiemu . To nie jest twór prowadzący własna politykę. Zadania armii określa Państwo. 

2 godziny temu, jacus napisał(a):

..zaden nie chce sie spotkac w realnym swiecie i pogadac twarza w twarz..

Jak będę jechał do chrześniaka, do Chrzanowa to dam znać i zajadę uścisnąć Ci łapę. A co, taką mam fantazję. Nooo chyba że każesz mi sp,erdalać. Ale też zrozumiem.

1 godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

scisla wspolpraca z finlandia

Oooooo z Finlandią, to ja niejednokrotnie współpracowałem, Były efekty, oj były.

• Haha 2
Opublikowano

Na podbój trzech koron Absolut.nie się nie nadawałeś po fińskiej potyczce?

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Na podbój trzech koron Absolut.nie się nie nadawałeś

Absolutnie się nie nadawałem. Lodowata Finlandia mnie uziemiła.

Opublikowano

Jacuś ogierze, interesuje cię dzietność innych. Wielu tu młodszych od ciebie, ale ty już wiek reprodukcji masz za sobą. Swoje życie przejebałeś, jakkolwiek dwuznaczne by to nie było. Może napisz jak ze stanem liczebnym wnucząt stoisz?

Domu nie wybudowałeś, syna nie spłodziłeś, z drzewem.to nie wiem czy posadziłeś, nazwisko tylko w kronice parafialnej zostanie, ale może wnuki świat zaleją?

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

no wlasnei jakie robienie ..siedzenie po nocach na af ..

ile macie dzieci ?? zapytam po raz kolejny .. to rownie drazliwy temat. jak ten skad jestescie ?? 😂

A ty ile narobiłeś? Zrobić dziurę w dziurze to nie sztuka😁 moja pani dopiero ma 30 lat i czekam aż będzie 2000+ na dziecko 🫣🤭

Nie twoja sprawa gdzie kto siedzi jeden siedzi na AgroFoto drugi siedzi w tym czasie na d*pie a trzeci na łódce w Wenecji w skórce 😁

Opublikowano (edytowane)

https://www.money.pl/gospodarka/polski-gigant-otworzy-fabryke-w-usa-w-polsce-nie-uzyskal-zgody-7152652007521024a.html

czy kogoś jeszcze dziwi depopulacja w Polsce?

xujnia

dopóki nie upadną rządy popaprańców i innych podobnych oferm nie ma co liczyć na odwrócenie trendu wszak to za ich rządów rozpędził się trend antyprokreacyjny.

prawa lezb, pederastów i jeszcze gorszych wynaturzeńców ważniejsze to czemu się dziwić?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

wszystko nas minęło od giga fabryki intela  po fabryki samochodów rudy załatwia wszystko 

PILNE ❗️Policja poszukuje 18-letniego obywatela obcokrajowca  Sai Roman, który na początku marca w Płocku zgw& łcił młodą dziewczynę.
Policja zatrzymała sprawcę, ale sąd nie zgodził się na areszt tymczasowy. Ukrainiec rozpłynął się w powietrzu, dopiero teraz sąd zgodził się na areszt, a policja opublikowała jego wizerunek.
Każdy, kto posiada informacje o miejscu przebywania młodego mężczyzny proszony jest o kontakt z Komendą Wojewódzką Policji zs. w Radomiu, nr tel. 47 701-24-44 lub 112.
Ostatnio podobny przypadek miał miejsce w powiecie Jarocińskim, tam również dwóch cudzoziemców zza wschodniej granicy wspólnie i w porozumieniu pobili i zgw# łcili młodą kobietę w lesie. Prokuratura postawiła zarzut tylko jednemu z nich i zastosowała jedynie dozór policyjny. 
Zdjęcie: Policja Płock / poszukiwany
Źródło: Służby W Akcji