Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ja zyje a ty wegetujesz ..gdzie na wakacje jedziesz ?? a weekend majowy ??

jaki syf -taki jak u ciebie w glowie sie robi ?? 

chlopcze w krotkich spodenkach,pamietasz jeszcze sprawe licznika mtg ?? nie miales odwagi sie zalozyc i kasy postawic ..czemu dostalbys 10 tys ,minus tysiak dla piotera za wizyte u mnie .prosty i szybki pieniadz .czemu sie nie zalozyles ??

jeszcze popier96 niedaleko mieszka moze podjechac i okaze sie kto  jest mezczyzna .....

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Cieciuritas Managerowie przyciśnięci pantoflem jedyne co mogą zrobić to popatrzeć z zazdrością tłukac motogodziny swoim Zetorem z talerzufkom xD

a twoja slubna to czym cie przycisnela ze po roku sie rozeszliscie ??

jedyne wyjasnienie albo impotencja albo choroba umyslowa ..nie miales ja czym przycisnac 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał(a):

a twoja slubna to czym cie przycisnela ze po roku sie rozeszliscie ??

No właśnie chciała żebym tańczył jak mi zagra, ale ja jestem mężczyzną a nie praczko-sprzątaczko-gotowaczką z Golicyjskiej wsi xD trzymaj się pajacuś xD Być zgnębionym pantoflem i jeszcze z dumą się tym chwalić to trzeba być golicyjskim babochłopem xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

czyli ty byles glupkiem ze przed slubem jej nie przejrzales ..ile dni sie znaliscie ?? nie mieszkaliscie razem ?? normalni ludzie rozstaja sie po 6-7 latach. tak pokazuja statystyki. 

gdybym byl pantoflarzem to bym sie tym nie chwalil..

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

jaki syf -taki jak u ciebie w glowie sie robi

Ty masz tu i tu...😆

Za chwilę i na wycieczki za friko nie będziesz miał jak jechać....😆

2 minuty temu, jacus napisał(a):

gdybym byl pantoflarzem to bym sie tym nie chwalil..

...syndrom sztokholmski..😆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, witejus napisał(a):

to

i leci tak na streamie na tym jutubie  tak 24x7?

nie wiem bo nie było mi potrzebne korzystać no ale skoro sam nikt inny a @hubertuss polecił na forum w internecie z warunkiem "jeśli kto ma" to nie lepiej było od razu linka wstawić?

dobra; wiem
ślepa gapa nie doczytałem na tym jutubie że transmisja zaczęła się 23 grudnia 2023

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał(a):

chlopcze w krotkich spodenkach,pamietasz jeszcze sprawe licznika mtg ?? nie miales odwagi sie zalozyc i kasy postawic ..czemu

Ustawić se to i ja mogę...

Nie chodzilo ile na blacie, a ile robisz...

Ciągle bajki opowiadasz, a prawda okazała sie inna.

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To w takim razie dlaczego to robisz kuchareczko ?? xD 

Bo to pantofel...😆

Opublikowano

coś giełda amerykańska kiepsko wygląda

1 minutę temu, jahooo napisał(a):

ukraińcy się odkleili od rzeczywistości

image.jpeg

bo za dobrze mieli 

Opublikowano
11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Kobiety raczej sprinterów nie lubią twoja musi być nie zadowolona. A takich z pragnieniem na pewno lubią. Ale mnie Roman pochwaliłeś aż podziękuje. 

miało być sprite ale edytor szaleje 

• Haha 1
Opublikowano

https://przegladsportowy.onet.pl/inne-sporty/ukraincy-juz-bez-zludzen-slyszymy-tylko-to-da-wygrana-z-rosja/s7ez3me

54 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ty masz tu i tu...😆

Za chwilę i na wycieczki za friko nie będziesz miał jak jechać....😆

...syndrom sztokholmski..😆

z kucio travel pojade 😂.

sa takie za darmo ? w gopsie cie wysylaja ?? pardon mops kock to miasto przeciez a ze to slabo widac .

jak plany sie nie zmienia to po swietach na litwe jade..gdy bede znal trase to moze gdzies w drodze sie spotkamy ??

51 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To w takim razie dlaczego to robisz kuchareczko ?? xD 

bo lubie ..dzisiaj zrobilem sobie grzybowa 

48 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ustawić se to i ja mogę...

Nie chodzilo ile na blacie, a ile robisz...

Ciągle bajki opowiadasz, a prawda okazała sie inna.

Bo to pantofel...😆

cykor. ile lat na m-obywatel jest pokazywany stan licznika..

jaka prawda  ?? to juz skleroza czy cos innego ?? mylisz czas obecny z tym sprzed lat.w sumie u was nic sie nie zmienilo od lat 80 ..

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Weź już się nie poniżaj, miało być bogactwo, jest gnój na środku podwórka, to pewnie i te gotowanie "bo lubisz" xD 

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał(a):

znowu bredzisz ... czyje decyzje doprowadzily do bankructwa ?? czy to nie budowa elektrowni jaworzno ich skonczyla ?? 

wiem to za trudne pyania dla tlumoka.

widzisz , tylko potwierdzasz ze pijesz ostatnio zrobiłem ci orkę z tego powodu 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Weź już się nie poniżaj, miało być bogactwo, jest gnój na środku podwórka, to pewnie i te gotowanie "bo lubisz" xD 

ciepło sie zrobiło może pieczarki rosną na .... 💩

Europa postanowiła się zbroić.
My jesteśmy przygotowani.
"Radna PO zajmowała się kwiatami w Kielcach.
Ekipa Tuska zrobiła z niej prezesa firmy MESKO, produkującej rakiety.
Jak twierdzą: "wybraliśmy najlepszego kandydata."
Tak gwoli przypomnienia. 🤨
Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Doglądała miejskiej zieleni w Kielcach. Nagle awans na prezeskę fabryki rakiet Polska Grupa Zbrojeniowa odmawia wyjaśnień, dlaczego to akurat Renata Gruszczyńska radna Koalicji Obywatelskiej Kielc, została prezeską Mesko, kluczowego dla polskiej armii producenta amunicji rakiet Piorun. Jej poprzednim zajęciem było kierowanie miejską spółką zajmującą się zielenią, która nie ma nic wspólnego ze zbrojeniami. PGZ ucina krótko: wybraliśmy najlepszego kandydata. 44 617 820”
  • Haha 1
Opublikowano

ogladam na ttv zakup w ciemno- teraz jest magazyn z tomaszowa lubelskiego . porownajcie go z magazynami od nas nawet nie krakowa tylko skawiny..to pokazuje ta przepasc cywilizacyjna 😂

13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

twoja ci kazala swinie sprzedac bo zyc sie nie dalo ??  zamiast nia to gnojem sie zajmowales ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

twoja ci kazala swinie sprzedac bo zyc sie nie dalo ??  zamiast nia to gnojem sie zajmowales ?? 

Jak zwykle pajacuś dedukcja Ci się pogubiła, bo świń już przed ślubem nie miałem xD 

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 6 osób i tekst

Pierwszy transport nielegalnych imigrantów już jedzie do Polski!
W tym tygodniu czeka nas pierwszy transport nielegalnych imigrantów z obozu dla imigrantów w Eisenhüttenstadt. Tamtejsze centrum deportacyjne przyjmuje cudzoziemców z Afryki i Azji. Wszyscy mają trafiać do Polski!
Szef placówki, Olaf Jansen, wyjaśnił, że jego ośrodek koncentruje się wyłącznie na kierowaniu migrantów do Polski. Stąd pewnie jego nieprzypadkowa lokalizacja. Eisenhüttenstadt to miasteczko w Brandenburgii, które położone jest nad Odrą. Według niemieckiej gazety MOZ, w ośrodku znajduje się obecnie ponad 100 osób pochodzących z Syrii, Iranu, Turcji czy Afganistanu. Obóz deportacyjny dysponuje 250 miejscami noclegowymi. To nie dużo i to z bardzo prostego powodu. To nie kurort, tylko ośrodek przejściowy. Imigranci otrzymywać tam mają według dziennikarzy tylko mydło i chleb, aby się nie rozsiedli.
Wszystko to dzieje się z aprobatą Donalda Tuska. Olaf Jansen wyraził uznanie dla strony polskiej za współpracę, podkreślając, że Polska przyjmuje wszystkich imigrantów dostarczanych przez Niemcy. Takiej współpracy odmówiły Włochy, które nie przyjmują żadnych imigrantów z tego kraju.
Na dodatek sami Niemcy nie przejmują się prawem międzynarodowym, na którego podstawie odsyłają nam imigrantów. Duńczycy zgłaszają problem, że nie są w stanie odesłać z powrotem do Niemiec nielegalnych imigrantów, którzy przekraczają granicę niemiecko-duńską.
Czyżby bezpieczne ulice naszych miast właśnie odchodziły do historii...?
Opublikowano

Ustawa o ochronie przed mową  nienawiści przegłosowana. W kodeksie karnym pojawią się nowe przesłanki - orientacja seksualna, wiek, płeć, niepełnosprawność. To realizacja obietnicy koalicji 15X złożonej organizacjom społecznym i cieszę się ze mogliśmy wspólnie przegłosować tę zmianę.  

Nowelizacja kodeksu karnego poszerza katalog przestępstw z nienawiści o cztery nowe przesłanki które będą ścigane z urzędu, tak jak dziś są ze względu na http://m.in. przynależność narodową, etniczną, rasową czy wyznaniową. Tym
samym nagonka rodem z czasów PiS na osoby LGBT+ , to już tylko niechlubna historia…

lewacki zamordyzm wprowadzony przez tuska

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, jacus napisał(a):

porownajcie go z magazynami od nas nawet nie krakowa tylko skawiny..to pokazuje ta przepasc cywilizacyjna 😂

No do ciebie nie dotarła cywilizacja...fakt ..😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
jahooo napisał:

Interesowałeś się, ile kosztuje rbh przy elektryku ? tylko weź ztoperan, zeby nogawkami nie poszło

A co ile tam się olej zmienia? Poco ta przepychanka? Jedzie to fajnie na te w ciul aut po miastach idealne - nawet klocki nie pylą tak samo bo ich się mało używa. Ten co woli spalinę i tak nic sensownego obecnie nie kupi bo jak każdy wie koń musi wypić a jak ich jest 250 do dwóch litrów to się szybko większość potratuje. Bejce 530 nawet jest dwulitrowa a 530e jedzie lepiej na dobrych ustawieniach. AMG S63 to jest uturbione 4 litry wspomagane prądem. W mojej opinii mogło by to być 4 litry bez doładowania z konkretniejszym prądem... Masz w pip technologii do wyboru. W Stanach paliwo jest relatywnie tańsze ale trzy razy droższe od pamiętnego roku '99. Tam też Ford ma ecoboosta a cylindry są odłączane w celu zmniejszenia zużycia paliwa a nie kak w polarze żeby w przypadku utraty chłodzenia dojechać jeszcze 100 mil do stacji obsługi.

Tomasz0611 napisał:

To w takim razie dlaczego to robisz kuchareczko ?? 

A jak se eske przyrządzam to yeż jestem pantofel?

Tomasz0611 napisał:

Teraz, jacus napisał(a):

A ja nie mam gnoju, niema skąd kupić a przydało by się...

dysydent napisał:

Gdyby naprawdę poważni i prawdziwi biznesmeni amerykańscy byli zainteresowani minerałami afgańskimi

ooo nie za bardzo. Oni tam mają w konstytucji obronę obywatela USA i interesów USA na całym świecie jakoś i teraz żeby US ARMY nie musiała wszędzie rozpierniczać glinianek na każdym zadupiu jest ten temat jakoś regulowany. Dlatego często się też wysługują obcymi narodami. Tak ogólnie rzecz ujmując. Nie mam szczegółowych do tego informacji to tam nie będę świrował. W każdym razie w mojej opinii nawet gdy Trump zawrze jakiś układ to kto wie czy go nie będą realizowali jacyś filipińcy... aalbo nikomu szerzej w świecie nie znani - Polacy.

nie napisał:

coś giełda amerykańska kiepsko wygląda

Ooo to znowu przybędzie milionerów.

Opublikowano

Piąty co do wielkości holding rolny na Ukrainie, Astarta-Kyiv, zamierza zainwestować 76 milionów dolarów w zakład tłoczenia nasion oleistych typu greenfield w zachodniej Ukrainie.

Rozpoczęcie działalności planowane jest na 2026 rok.

jeszcze chwila i protesty przeciwko importowi rzepaku z ukrainy nie będą potrzebne, ukraincy zamiast sprzedawać rzepak będą sprzedawać olej i będą zgarniać wyższą marżę na produkcie przetworzonym

tak samo będzie z pszenica - mąka - makaron, owoce miękkie - mrożonki

ukraincy oprócz rolnictwa rozwijają przemysł a my będziemy ryć w ziemi i jeszcze prosić się żeby od nas kupili

u nas zamiast przeznaczyć dotacje na przetwórstwo rolne, hodowlę i przetwórstwo mięsne to wszystko zmarnowano wydając na zachodnie maszyny, bo taka była polityka rolna kolejnych rządów gdzie dostęp do ucha ministra mieli obszarnicy żądni john deerów i fendtów i kolejnych dopłat do paliwa, do hektarów, do niskich cen,.................

drugim problemem jest polityka eu nakładająca na europejskie rolnictwo i przemysł szereg ograniczeń i pozwalająca jednocześnie sprowadzać produkty z państw, które nie muszą spełniać tych ograniczeń

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał(a):

normalny czlowiek nie zrozumie czemu ktos po roku sie rozwodzi 😂 

Phiiii.

Znam nawet po kościelnym rozwodzie...tylko nie pamiętam ile czasu byli razem...jakoś niezbyt długo.

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

widzisz , tylko potwierdzasz ze pijesz ostatnio zrobiłem ci orkę z tego powodu 

ciepło sie zrobiło może pieczarki rosną na .... 💩

Europa postanowiła się zbroić.
My jesteśmy przygotowani.
"Radna PO zajmowała się kwiatami w Kielcach.
Ekipa Tuska zrobiła z niej prezesa firmy MESKO, produkującej rakiety.
Jak twierdzą: "wybraliśmy najlepszego kandydata."
Tak gwoli przypomnienia. 🤨
Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Doglądała miejskiej zieleni w Kielcach. Nagle awans na prezeskę fabryki rakiet Polska Grupa Zbrojeniowa odmawia wyjaśnień, dlaczego to akurat Renata Gruszczyńska radna Koalicji Obywatelskiej Kielc, została prezeską Mesko, kluczowego dla polskiej armii producenta amunicji rakiet Piorun. Jej poprzednim zajęciem było kierowanie miejską spółką zajmującą się zielenią, która nie ma nic wspólnego ze zbrojeniami. PGZ ucina krótko: wybraliśmy najlepszego kandydata. 44 617 820”

Z takimi kadrami to można spać spokojnie. A.są debile co piszą, że jest poprawa względem pisu.🤣🤣🤣

• Like 2