Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Noo faktycznie. Zbyt lokalnie podszedłem do zagadnienia.

globalizacja nie dotyczy tylko fabryk - także internetu, TV, komórek 

jak rudy z samoopalaczem wyłączy europie googla i FB, to tak, jakbyśmy wrócili do XIX wieku sprzed epoki telefonów

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, jahooo napisał(a):

jak tłumaczę córce, co oznaczają kolejne sygnały syrena - to jest ździwiona, bo ona myślałe, że syreny to tylko do pożaru

ostatnio rozkminialiśmy co jedzie a do wyboru były ; pogotowie ; straż pożarna ; policja ; żandarmeria wojskowa i wszystkie takie same były co by nie jechało 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

ostatnio rozkminialiśmy co jedzie a do wyboru były ; pogotowie ; straż pożarna ; policja ; żandarmeria wojskowa i wszystkie takie same były co by nie jechało 

chodziło mi o syreny alarmowe stacjonarne i rodzaje sygnału, a nie syreny na autach

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jahooo napisał(a):

jak rudy z samoopalaczem wyłączy europie googla i FB, to tak, jakbyśmy wrócili do XIX wieku sprzed epoki telefonów

eee, może tylko na epoce trybuny ludu się zatrzymamy
GW chyba jeszcze i wersji "toaletowej" klepią

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

eee, może na epoce trybuny ludu się zatrzymamy
GW chyba jeszcze i wersji "toaletowej" klepią

ale większość artykułów formatuje , recenzuje i poprawia AI - popatrz, jakie byki sypie

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

ja tam byków nie widziałem
ostatnio do czego używałem to tam oczu nie mam

następnym razem uważaj na rogi :D 

Opublikowano
12 minut temu, jahooo napisał(a):

Myslisz żę kraje zatoki perskiej odrobią lekcje po akcji w Kuwejcie ? 

Opublikowano (edytowane)

jakie

2 minuty temu, nie napisał(a):

rogi

?

ma każda kartka cztery a i to dopóki się jej na mniejsze nieregularne strzępy nie podrze

dobra - zaczyna lać a zwłaszcza wiać i grzmieć u mnie to profilaktycznie sam się zerwę z łączności i czas jakiś mogę nie odpowiadać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

jakie

?

ma każda kartka cztery a i to dopóki się jej na mniejsze nieregularne strzępy nie podrze

tych byków :D 

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, jahooo napisał(a):

albo w łeb kapucyna

Którego:

bd9435f235cb4005045f2e6c43e9346a_XL.jpg

21 minut temu, galan99 napisał(a):

W 2023 roku Aleksander Kwaśniewski porównał swoje dochody do zarobków Jarosława Kaczyńskiego .

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „KAPIF G KONFERENCE "JAROSŁAW KACZYŃSKI JAKO POSEŁ OTRZYMUJE EMERYTURĘ, w TYM CZASIE ZOSTAJE WICEPREMIEREM I OTRZYMUJE PŁACĘ WICEPREMIERA. CZYLI ON, BĘDĄC STARSZY ODE MNIE, MIAŁ DOCHODY ZTRZECH ZRÓDEŁ. JA MAM JEDNO. ŻEBY BYŁO JASNE: NIE ZAZDROSZCZĘ, TYLKO IRYTUJĘ SIĘ, ŻE To JEST NIELOGICZNE I NIESPRAWIEDLIWE A. KACZOROWSKI, A. KWAŚNIEWSKI, "PREZYDENT", 2023”

Po pierwsze to trzeba było się uczyć a nie na kursy partyjne do Moskwy jeździć. Po drugie ty masz żone co się nakradła prowadząc fundacje. Po trzecie to dostałeś kupe kasy od CIA. Po 4 mniej pić.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A co takiego zrobił Nawrocki dla Polski oprócz włażenia Trump owi w tyłek po czym Trump powiedział, ze to pomyłka? @racyl to memy dla upośledzonych.

O ile to co ja wklejam wyśmiewa realne sytuacje to to co ty wklejasz to jakieś insynuacje i inny bełkot. 

1757727676_uyqlcx_600.jpg

1757753577_grsyrw_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

image.jpeg.0d6431cd8bf6b683051752f85f0c273e.jpeg

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

A co takiego zrobił Nawrocki dla Polski oprócz włażenia Trump owi w tyłek po czym Trump powiedział, ze to pomyłka? @racyl to memy dla upośledzonych.

O ile to co ja wklejam wyśmiewa realne sytuacje to to co ty wklejasz to jakieś insynuacje i inny bełkot. 

W partii Tuska jest najwięcej głupich posłanek i posłów

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale Jakubiak ewidentnie dezinformował dopiero po RBN zmienił zdanie co sam przyznał. Więc znowu jakiś bełkot zamieszczasz. 

Wy się dziwicie, że was ciemnotą nazywają. Ale potwierdzasz to zero faktów i tylko wyzwiska, ze najwięcej głupich. Jakubiak sam się przyznał do dezinformacji.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

No ale to jest właśnie bełkot pisowskiej ciemnoty, ze w po głupi ale o fakty ciężko. Nie mówię, że tam głupich nie ma są jak wszędzie może nie tyle co w pise ale są. Nie wiem jak dezinformował reszta wymienionych w memie i czy dezinformowała ale Jakubiak to robił  się przyznał.