Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale że co? Że nie chcieli uczcić minutą ciszy pamięci Trumpowego propagandysty orzącego amerykańskiej młodzieży łby na tych przedstawieniach? 

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

ten PiS to w sumie xuj

To taka sama wtyka jak inni , jesteś rozumnym człowiekiem a nadal dzielisz na PiS i PO a to cały czas to samo . Sikorski , Kowal  byli w PiS są w PO zapomniany Rokita brylował też od Sasa do las , tam nie ma przypadków , Niektórzy zadaniowcy to zawsze znajdą się po stronie rządowej i taki radek był by w rządzie nawet jak by rządziło niemieckie AfD a Kowal  był by w partii Ławrowa jeśli by w Polsce by była , niektórzy maja koryto zapewnione odgórnie .Na koniec i tak się okazuje że wszyscy pracują dla jednych eskimosów .

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jarecki napisał(a):

a tu się nie zgodzę , skoro lewica nie zgadzała sie ze słowami Kirka to po co miała mu minutą ciszy upamietać ? Ogólnie zasada aby o zmarłych nie mówic zle jest głupia 

śmierć wszystkich zrównuje i głupotą jest nawet i głupcom odmówić szacunku do/dla ich śmierci.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jarecki napisał(a):

skoro lewica nie zgadzała sie ze słowami Kirka to po co miała mu minutą ciszy upamietać

To po co w parlamenicie kołchozowym mieli upamietniać eskimosów i zmuszać Brauna do tego ? Wychodzi na to że stronniczość kołchozu jest według lewackiego dyktatorskiego klucza choć preambuła UE mówi cos o demokracji , za chwilę chasłem przewodnim bedzie tylko "Proletariusze wszystkich landów łączmy się " :) 

Braun chciał by uczono minutą ciszy dzieci w Palestynie to kołchoz go za to ukarał ale eskimosów jakoś minutą przemilczeli - czy takie postawienie sytuacji nie wpisuje UE w podobieństwo Izraela ???? 

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, marks50 napisał(a):

To taka sama wtyka jak inni , jesteś rozumnym człowiekiem a nadal dzielisz na PiS i PO

przeczytaj uważniej o co mi chodziło; to nie ja dzielę a stwierdzam podział u innych na fanatyków popaprańskich vs pisdzielskich wszak ten podział jest i to jak widoczny choćby i na tym forum

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, marks50 napisał(a):

To po co w parlamenicie kołchozowym mieli upamietniać eskimosów i zmuszać Brauna do tego ?

W zasadzie Braun mógł wystąpić z inicjatywą  minuty ciszy dla ofiar pelestyńskich.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Lewactwo to jest rak trawiący ludzkość.

Prawactwo tak samo ... Braun czy Żukowska to dla mnie takie same pojeby ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

widoczny choćby i na tym forum

Na tym forum to są zadaniowcy opłacanie by dzielić na dwie partyjki , by magdalenka trwała bo jak by POPiS wystartował wspólnie to by dostali pod 30 % i żadna przystawka nie zrobiła by z nimi koalicji  a tak podzieleni sztucznie uzyskuja wieksze poparcie u nieświadomych ludzi plus przystawki jak obecna koalicja 13 grudnia i na styk rządzą .Taki jest pomagdalenkowy plan .Stara maksyma dziel i rządz .wiec nas dzielą .

6 minut temu, mirro napisał(a):

Braun mógł wystąpić z inicjatywą  minuty ciszy dla ofiar pelestyńskich.

Wystąpił to odrzucili wniosek - tak sprawa wygląda , ból Izraela jest wiekszy niż Palestyńczyka - tak wygląda ujnia europejska 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Ale że co? Że nie chcieli uczcić minutą ciszy pamięci Trumpowego propagandysty orzącego amerykańskiej młodzieży łby na tych przedstawieniach? 

to nie jest cześć komukolwiek a powadze śmierci
choćby przez uznanie przez to lewactwo że tym razem dla nich dobrze się spisała

na grobach pokonanych tańczą tylko ludzkie dzikusy, nawet zwierzęta tego nie robią

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Prawactwo tak samo ... Braun czy Żukowska to dla mnie takie same pojeby ...

Wszystkie skrajności są zagrożeniem. Braun różni się tym  od Żukowskiej, że jest inteligentny i umie się wysłowić. Żukowska jest bezdennie głupia i zrobiła kariere w polityce tylko dlatego, że jest żydówką.

Jego raczej bym nie stawiał en face Żukowskiej, raczej Zandberga który zjada ją jako przystawke. Mimo mojego obrzydzenia względem komuchów on wydaje się być jednym z nielicznych reprezentujących te środowisko wydającym się być ogarniętym chłopem. Nie robił kariery bazując jak Żukowska na swojej koszerności.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

. Nie robił kariery bazując jak Żukowska na swojej koszerności.

A Braun na czym robi karierę ?? Na gaśnicy i podobnych akcjach, gdyby nie to to 99% tego narodu by nie znało nazwiska Braun ...

A tego twojego "eksperta" od starych MiGów już wszędzie jadą że szerzy ruską propagandę ...

Jakoś wyznawcy Trumpa ucichli, chyba i im nie pasuje, że nad nami latają ruskie drony a Trump chce robić biznesy z Putinem ... Dalej niech go Batyr i podobni po d*pie calują, będzie miał co Trump Putinowi sprzedać ... Polskich idiotów ...

Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał(a):

jak to dobrze ze sa i jasnie osweceni w polsce i w swiecie ...wyznawcy ufo ?? czy ufo im na glowe spadlo ??

Spadło w kupę gnoju pod Krakowem, temu taki syf w kraju  🤣

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To akurat normalne. Kto nie chce wszystkiego oddawać banderowcom to jest ruski troll i propagandzista.

Chodzi o analizy rosyjskich dronów przez twojego "eksperta" xD wyśmiali jego ekspertyzy xD

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chodzi o analizy rosyjskich dronów przez twojego "eksperta" xD wyśmiali jego ekspertyzy xD

Jakie analizy? Pytał tylko i miał racje. Jakim cudem styropianowy dron wabik przeleciał całą ukraine i znalazł sie niedaleko Elbląga w Polsce.

Boli cie to że facet pracował jako technik obsługi na lotnisku i do tego wojskowy, a nie zrywał bób albo gnój widłami przewalał? Nie rozumiem tego. Żeby dzisiaj dostać taką prace to trzeba mieć łeb na karku i samodyscypline. Praca w której nie wybacza się błędów.

Rozumiem że twoją idolką jest Żukowska ale ona nie rozróżna helikoptera od samolotu.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakie argumenty podali wyśmiewając opinie tego gościa? 

W tym kraju to należy wszystkich wysmiać co są na stołkach, jedni twierdzą że drony były uzbrojone drudzy piszą że to posklejane taśmami stare maszyny 🙆‍♂️ A Tusek juz szykuje naszych aby szkolili się na UA 👍 Plan Zelenskiego się udał. 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakie analizy? Pytał tylko i miał racje. Jakim cudem styropianowy dron wabik przeleciał całą ukraine i znalazł sie niedaleko Elbląga w Polsce.

Boli cie to że facet pracował jako technik obsługi na lotnisku i do tego wojskowy, a nie zrywał bób albo gnój widłami przewalał? Nie rozumiem tego. Żeby dzisiaj dostać taką prace to trzeba mieć łeb na karku i samodyscypline. Praca w której nie wybacza się błędów.

Rozumiem że twoją idolką jest Żukowska ale ona nie rozróżna helikoptera od samolotu.

o przeleciał bo nikt nie strzelał do wabików tylko do szachedów więcej krzywdy odłamki od pocisku mogły zrobić niż te wabiki

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie jest moją idolką Żukowska, to zwykła idiotka. I tak samo Jakubiak dla mnie żadnym ekspertem nie jest, tankował i zmieniał opony w starych ruskich myśliwcach, może czasem zamalował pędzlem rdzę i wielki pan ekspert ... Tak jak Sysio ekspert od chińskiego przemysłu bo był w jakiejś chińskiej szopie z wtryskarkami xD 

Opublikowano
5 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

o przeleciał bo nikt nie strzelał do wabików tylko do szachedów więcej krzywdy odłamki od pocisku mogły zrobić niż te wabiki

Chodziło mu o zasięg.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie jest moją idolką Żukowska, to zwykła idiotka. I tak samo Jakubiak dla mnie żadnym ekspertem nie jest, tankował i zmieniał opony w starych ruskich myśliwcach, może czasem zamalował pędzlem rdzę i wielki pan ekspert ... Tak jak Sysio ekspert od chińskiego przemysłu bo był w jakiejś chińskiej szopie z wtryskarkami xD 

W przeciwieństwie do ciebie co Chiny widział na mapiei w TWN-ie. Bede miał co wspominać, że kawał świata zwiedziłem. I nie tylko Chiny.

Ciebie to nawet do zamalowanoa rdzy by nie wzieli. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakiś jadowity zrobiłeś się od rana.

Opublikowano
31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

zauważ że Jakubik nie stawiał tezy tylko zadawał pytania więc nie robił z siebie eksperta i nie udaje żę wszystko wie 

Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał(a):

zauważ że Jakubik nie stawiał tezy tylko zadawał pytania więc nie robił z siebie eksperta

Bo pytania to też trza umić zadawać.🤣

2 godziny temu, marks50 napisał(a):

Wystąpił to odrzucili wniosek - tak sprawa wygląda

Aaaaa no to szacunek sie należy.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

A Tusek juz szykuje naszych aby szkolili się na UA

Szkolenie ma to do siebie że zostaje ktoś wyszkolony. A jak już się wyszkoli, to jednak jakąś wartość przedstawia.

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał(a):

Szkolenie ma to do siebie że zostaje ktoś wyszkolony. A jak już się wyszkoli, to jednak jakąś wartość przedstawia.

Problemem szkolenia  na Ukrainie jest to że może na głowe naszym chłopakom spaść bombka i to niekoniecznie ruska.