Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Donald Tusk
Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS. Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami.

i dlatego 80% przestępców popiera po buahahaahaaaaaaaaaaa :D 

tusk debil, czy wszystkich swoich wyborców ma za debili?

Opublikowano
20 minut temu, jahooo napisał(a):

a sami się wydymali, ciekawe, kiedy się gapną, że sami wydymali swój przemysł

Aleeee im się nie skończyłą niemiecka malina, tylko tania malina z Polski. A teraz zapłacą tyle ile będą chcieli dostawcy z Turcji, Egiptu, Maroka i HGW jeszcze skąd. I to włąśnie był cel dołowania cen przez wyżej wymienionych,.🤣

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Aleeee im się nie skończyłą niemiecka malina, tylko tania malina z Polski. A teraz zapłacą tyle ile będą chcieli dostawcy z Turcji, Egiptu, Maroka i HGW jeszcze skąd. I to włąśnie był cel dołowania cen przez wyżej wymienionych,.🤣

czyli chcieli wydymac nas a teraz sami nadstawiają d.... i płacą jak za zboże

zniszczyli nasz przemysł przetwórczy - kupili go ukraińcy i teraz będa dymac niemców, bo u nas juz wszytsko leży i kwiczy

może czas się dogadać z Maroko i Turcją ??

Opublikowano (edytowane)

czekam aż mi się w c.o. dobrze rozpali i se czytam neta na chybił trafił

i wyskoczył mi taki tytuł

"Jak uratować wełniany sweter, który skurczył się w praniu?"

pierwsze co mi się skojarzyło

- pożyczyć Sakiewiczowi

Edytowane przez dysydent
  • Haha 4
Opublikowano
40 minut temu, jahooo napisał(a):

To wina Kaczyńskiego że Polacy nie chcą jeździć na zbiory 😝

26 minut temu, jacus napisał(a):

https://pl.wikipedia.org/wiki/Bronisław_Trzaskowski

https://pl.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Trzaskowski

https://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Trzaskowski

pojdzie w slady slynnych krakowskich doktorow franka,adriana ??

pamietacie jeszcz jak chinczycy budowlai autostrady ???

najlepsze jest to ze po latach zaplacili kupe kasy odszkodowania,chyba  pol miliarda wchodzilo w gre ??

Większość przetargów na li IE energetyczne wygrywają Chińczycy i wchodzą ze swoimi towarami , niedaleko mnie stawiali swoje słupy 

Opublikowano
30 minut temu, jahooo napisał(a):

czyli chcieli wydymac nas a teraz sami nadstawiają d.... i płacą jak za zboże

Nie, nie, nie. Myśmy wydymali się sami. Bo teraz nasi też płacą tak jak jak Niemcy.

32 minuty temu, jahooo napisał(a):

zniszczyli nasz przemysł przetwórczy - kupili go ukraińcy

Orlemans porozsyłał esemesy do plantatorów, że w tym roku nie planują żadnej kontraktacji warzyw prowadzić. Zakłady od dwu lat sa do kupna. Zakłady zaś co kup[ują Ukraińcy wcale nie są kupowane aby tam coś produkować.

27 minut temu, dysydent napisał(a):

- pożyczyć Sakiewiczowi

Tiaaaaa ale byś musial na plecach mu taką małą wstawkę zrobić, Najlepiej z plandeki na czołg.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe co ojciec Nowogrodzkiego robił?  Co do Trzaskowskiego myślę, że ojciec mógł by być dumny syn co prawda nie muzyk ale karierę zrobił.

55 minut temu, nie napisał(a):

Donald Tusk
Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS. Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami.

Bo jeszcze pisowców zbyt dużo nie siedziało. Poczekaj statystyki się zmienią.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Donald Tusk

ostatnio w bialymstoku w areszcie pis wygral.. 

w wiezieniach sie zmienia za to w psychiatrykach stale stany wysokie.

urban ty w ktorym przybytu stacjonujesz ?? choroszcz czy tworki ??

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

czekam aż mi się w c.o. dobrze rozpali i se czytam neta na chybił trafił

i wyskoczył mi taki tytuł

"Jak uratować wełniany sweter, który skurczył się w praniu?"

- pożyczyć Sakiewiczowi

on w krakowie sie tak upasl..samo oddychanie juz jest szkodliwe.

Opublikowano
19 godzin temu, Roman176 napisał(a):

nigdy nie byliście zjednoczeni jesteście rozdrobnieni jak sraczka nic nigdy nie zrobicie ...........

i takim @Ulman to pasuje  dam ci przykład 

To jakaś nowa audycja dla głupków wioskowych? 

Opublikowano
jahooo napisał:

9 minut temu, mirro napisał(a):

Szok, niedowierzanie, armagedon , apokalipsa .🤣

Przeca kupili gotowe. Marokoko kręci teraz dla niemca... Inaczej. Firmy polske lub częściowo polskie pracujące dla przemyslu samochodowego Niemiec też ustawiają zakłady w Maroko. Jak przenosili temat do Polski to wydymali przemysł?

mirro napisał:

20 minut temu, jahooo napisał(a):

A ja bez sensu jakieś porównania do samochodówki natworzyłem...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ciekawe co ojciec Nowogrodzkiego robił?  Co do Trzaskowskiego myślę, że ojciec mógł by być dumny syn co prawda nie muzyk ale karierę zrobił.

Germańska "wrażliwość" i tak podsumuje - jak nie prawnik to polityk, w najlepszym razie muzykant

a Nawrocki? pewnie można w necie co wyszukać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

Germańska "wrażliwość" i tak podsumuje - jak nie prawnik to polityk, w najlepszym razie muzykant

a Nawrocki? pewnie można w necie co wyszukać

Z Gdańska, a to miasto nie ma za dobrych polityków, Bolek, Tfusk, teraz ten ...

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na temat rodziców nic nie ma, a to znaczy że nie ma się chyba czym chwalić ...

Aaaa tam zaraz niema się czym chwalić. Niech napisze że rodzice ciężko i uczciwie pracowali całe życie aby wychować potomstwo. To bardzo dużo a tak niedoceniane. 

Opublikowano

Rodzina ważna rzecz , nawet ostatnio słyszałem anegdotę o rodzinie Trzaskowskich , wynikło to podczas sukcesu ''armi janosika'' Giertych stwierdził że tekst do piosenek zespołowi układał wujek Trzaskowskiego , dziwne mi się to wydało bo śpiewają kolędy i to niektóre z przed wieków no ale -cuda cuda ogłaszają :)  na szczęście szybko przyszło sprostowanie że to nie do końca prawda   Bo to nie wujek Rafała tylko matka pisała i nie teksty a donosy i nie dla "Armii Janosika " a do SB...

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

"Specjalista z zakresu badań nad opozycją antykomunistyczną (w szczególności w latach 1970–1989), przestępczością zorganizowaną w Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej (PRL) i korelacją życia sportowego i politycznego w PRL."

Nooooo Panie Kolego z takim spectrum zainteresowań, to tylko jedna droga, czyli w politykę musiał iść.

• Haha 1