Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

ustawienie systemu; tylko preferujący dzietność ma przyszłość

4 godziny temu, jahooo napisał(a):

stąd coraz mniej mężczyzn decyduje sie na związki (trwałe) z kobietami,

czyli powrót do bykowego 🤣

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

powrót do bykowego 

nie pomoże; jeszcze bardziej depopulację pogłębi - nasili jeszcze bardziej emigrację albo i co gorszego jeszcze choć na razie nie myślałem nad tym co

jeśli chcecie sobie poczytać kretyństwa niby to tłumaczące przyczyny depopulacji to se poczytajcie z poniższego linka; tam nie ma ani jednego zwrotu trafnie odpowiadajacego na pytanie o przyczynę  depopulacji a te durnowate porady tak pomogą w zwiększeniu dzietności jak te place zabaw którego ilustrację dodano do tego artykułu. Jakim trzeba być kretynem aby takie coś budować i wierzyć że dzieciom to na cokolwiek się przyda nawet jeśli by i były jakieś dzieci w okolicy :P tacy sami kretyni występują tam w roli ekspertów jak ci co te place zabaw powymyślali w tym jeden nawet ma tytuł profesora xD a nie; czekaj - to tylko "doktorek" :D 
https://businessinsider.com.pl/praca/polska-w-obliczu-zmian-demograficznych-czy-naprawde-grozi-nam-kryzys/v0gxntv

"— Cała ta dyskusja w Polsce jest postawiona na głowie. My nie powinniśmy zastanawiać się nad tym, jak zwiększyć dzietność, tylko co zrobić, żeby utrzymać pewien poziom rozwoju ekonomicznego w nowej rzeczywistości — przekonuje dr Tymicki."

dla kogo ten rozwój i po co; dla piesków i kotków? że zadam takie proste pytanie ... doktoryzowany dzbanie :P

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano
59 minut temu, dysydent napisał(a):

nie pomoże; jeszcze bardziej depopulację pogłębi

Toooooo ja (bez doktoratu) mam złoty środek na tę zapaść. Rozwiązanie autorskie ale oddam bez upominania się o kasę.

Tylko permanentny, bezpruderyjny seks i działania wspomagające w postaci dziurawienia prezerwatyw mogą przynieść jakieś skutki w tej materii.😂 

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Toooooo ja (bez doktoratu) mam złoty środek na tę zapaść. Rozwiązanie autorskie ale oddam bez upominania się o kasę.

Tylko permanentny, bezpruderyjny seks i działania wspomagające w postaci dziurawienia prezerwatyw mogą przynieść jakieś skutki w tej materii.😂 

Tytuł doktora czy profesora nic nie znaczy i nie jest wyznacznikiem jakieś wiedzy czy mądrości. Wystarczy spojżeć na osoby z życia publicznego z tymi tytułami.

Normalna sprawa, że im komfort życia wyższy tym mniejszy przyrost naturalny. Do tego dochodzi polityka antyrodzinna państwa oraz co najwazniejsze polityka wszelkich mediów promujacych aborcje, psiecka, kocie-mamy i inne głupoty orbitujące wokół feminizmu. Wystarczy otowrzyc jakis portal informacyjny typu onet gdzie niszczy się tradycyjny model rodziny, oraz religie, pluje na polskiego faceta, za to fajny jest mokebe i zycie spedzane na podróżach i obciąganie murzynom.

Jak te głupie baby naczytaja sie takich głupot to tak robią i mamy taki efekt.

Wszystkiego po trochu, należy zsumować te aspekty i mamy wszystkie przyczyny tego stanu rzeczy.

A w kraju takim jak Izrael, który na biede nie narzeka oraz w innych koszernych rodzinach na świecie  żydek za żydkiem, całe stada.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

eee, Tobie to profesura się za coś takiego należy na tym uczyliszczu tam gdzie tego doktorka wyprodukowali i jeszcze jaki nobel gospodarczy za wykreowanie rynku zbytu na rozszerzenie asortymentu usług zakładów wulkanizacyjnych xD

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wystarczy otowrzyc jakis portal informacyjny typu onet gdzie niszczy się tradycyjny model rodziny, oraz religie, pluje na polskiego faceta, za to fajny jest mokebe i zycie spedzane na podróżach i obciąganie murzynom.

Jak te głupie baby naczytaja sie takich głupot to tak robią i mamy taki efekt.

to czytelnik wymaga takich artykułów , licza się klikniecia . Można zadać pytanie dlaczego ludzie chcą czytać takie artykuły .

Opublikowano
mirro napisał:

59 minut temu, dysydent napisał(a):

nie pomoże; jeszcze bardziej depopulację pogłębi

Zgadzam się. Jako, że tworzymy największą armię można zmontować przy okazji szwadrony specjalsów w tym celu.

• Haha 1
Opublikowano

Yad Vashem

Poland was the first country where Jews were forced to wear a distinctive badge in order to isolate them from the surrounding population. 

#OTD 23 November 1939 Hans Frank, the governor of the Generalgouvernement issued an order that all Jews aged 10 and above must wear a white cloth armband 10 cm wide marked with a blue Star of David on their right arm.

co za fałszywe, podłe k**wy 🤮

• Like 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

Yad Vashem

Poland was the first country where Jews were forced to wear a distinctive badge in order to isolate them from the surrounding population. 

#OTD 23 November 1939 Hans Frank, the governor of the Generalgouvernement issued an order that all Jews aged 10 and above must wear a white cloth armband 10 cm wide marked with a blue Star of David on their right arm.

co za fałszywe, podłe k**wy 🤮

Przyjaciele Trumpa xD

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

działania wspomagające w postaci dziurawienia prezerwatyw

Z tym dziurawieniem to uważaj by cię kto nie zobaczył, już jedna baba z kiosku odsiedziała za dziurawienie igłą, jak inna baba zaszła.

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

, już jedna baba z kiosku odsiedziała za dziurawienie igłą, jak inna baba zaszła.

powinni jej emeryture zabrać na poczet świadczeń dla poczętych przez nią dzieci 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

a co z tabletkami i plastrami antykoncepcyjnymi ??

nie wiem czy spirale sa jeszcze w uzytku ??

30 minut temu, witejus napisał(a):

Z tym dziurawieniem to uważaj by cię kto nie zobaczył, już jedna baba z kiosku odsiedziała za dziurawienie igłą, jak inna baba zaszła.

nie wymyslaj bajek -z jakiego paragrafu ??

wczoraj umarla babka zkiosku-jeszcze 2 miesiace temu sprzedawala. 

kurna odkad pamietam zawsze tam siedziala .pewnie z 50 lat .

dla ciekawych sikala w pobliskim przedszkolu 🤣

Opublikowano

Bo to partia SLD tak postanowiła że takiego kandydata wystawi , był taki zwyczaj że przechodzoło bez dyskusji ale chyba peowcy w tej kadencji ten zwyczaj zlikwidowali nie popierając kandydata PiS 

Opublikowano
23 minuty temu, jarecki napisał(a):

ale chyba peowcy w tej kadencji ten zwyczaj zlikwidowali nie popierając kandydata PiS 

Zdaje się Pani Witek wyczerpała przysługujący jej limit reasumpcji oraz innych cyrków które z lubością fundowała gawiedzi zgromadzonej przed telewizorami. W sumie świat nie tęskni za nią zbytnio, czyli strata żadna.🤣

Godzinę temu, jacus napisał(a):

dla ciekawych sikala w pobliskim przedszkolu 🤣

Łooooo Panie, tej wiadomości poszukiwałem i oczekiwałem z napięciem.🤣

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

a co z tabletkami i plastrami antykoncepcyjnymi ??Tnie wiem czy spirale sa jeszcze w uzytku ??

Tu księga mówi stanowcze nie.  Wspomina nawet coś o ogniu piekielnym.😂

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Zdaje się Pani Witek wyczerpała przysługujący jej limit reasumpcji oraz innych cyrków które z lubością fundowała gawiedzi zgromadzonej przed telewizorami. W sumie świat nie tęskni za nią zbytnio, czyli strata żadna.🤣

Ale na pszyszłość możę skutkować odwetem nawet w tak błahej sprawie jak nic nie znacząca wicemarszałek któraś w hierarchi . 

Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał(a):

Łooooo Panie, tej wiadomości poszukiwałem i oczekiwałem z napięciem.🤣

no tak, Tarantino uznał że widz doceni jak w "Pulp Fiction" w scenariuszu zabije vinca vegę m.in i za to że zbyt szczegółowo informował Miię marsalis po co pójdzie do jej łazienki
no jej tylko Tarantino napisał frazę - aż takich szczegółów nie oczekuję" ale mi tam bardziej podoba się przekaz Butch-a :P

kto by pomyślał że będziesz @mirro jeszcze taktowniejszy w ripoście niż Mia marsalis? xD

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

" Sport to zdrowie"!

Aaaaa "Mycie nóg, to Twój wróg"

5 godzin temu, dysydent napisał(a):

kto by pomyślał że będziesz @mirro jeszcze taktowniejszy w ripoście niż Mia marsalis?

Aaaaaa gdzie mnie do mistrza Tarantino? Ja tylko niegodny naśladowca.🤣 A taktu mam tyle co dwumetrowa drewniana pała.

Opublikowano
44 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Michał Soczyński został w sobotę wieczór brutalnie znokautowany przez Ramazana. Złamany oczodoł, obecnie lezy w spiaczce w Lublinie. " Sport to zdrowie"!

to ciężka waga ?