Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

po angielsku z kontekstem polskiego Prezydenta? toż pierwsze co skojarzy do

6 minut temu, mirro napisał(a):

space

to "w pace" a invaders to ... no gdzie nie spojrzy to invaders

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

No ziomki z Polski A od ciebie chyba 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

po angielsku z kontekstem polskiego Prezydenta?

To język we wszechświecie znany i używany. Podrzucili na Ziemię Trumpa i się zaczęło.

Opublikowano
mirro napisał:

1 minutę temu, dysydent napisał(a):

no właśnie dopisałem wyżej w edycji o których

A nieeee przecież "tych" to On ma w domu. I nawet z nimi sypia. Mnie o space invaders chodziło.

Czyliii... zaraz jak urząd zda i obiegówkę ogarnie to na jego czaszce zarysuje się srebrzysta jarmułka?

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

To język we wszechświecie znany i używany. Podrzucili na Ziemię Trumpa i się zaczęło.

e tam; Trump nie pierwszy raz... to raczej ziemski "samorodek" a z tego kosmosu te "invaders" kto wie czy jak Go zobaczyli to doszli do wniosku  że nie ma potrzeby już nikogo podrzucać :P

Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

wiara że falę głupoty da się powsytrzymać jest tylko innym rodzajem głupoty
jedyne co można to próbować podobne fale odpowiednio ukierunkować a tego nie widzę i - jako człowiek małej wiary - nie wierzę kiedykolwiek zobaczyć

powoli toniemy w głupotach najróżniejszych autoramentów i nikła nadzieja aby cokolwiek mądrego z tego wyszło

Społeczeństwo jest coraz bardziej ogłupiane fejki coraz bardziej stają się przez ludzi przyjmowane za prawdę. Rząd musiał na to odpowiedzieć. Raz, ze politycznie i wizerunkowo dwa właśnie walcząc z fejkami i bałaganem na granicy robionym przez siewców fejków o fali. Liczba zatrzymanych zwrotów z Niemiec jest marginalna w tym wszystkim i była marginalna przed tą zadymą 

Godzinę temu, racyl napisał(a):

Piękny mem obrazuje politykę wizową pisu. Bo jak mówił pisowski minister Czaputowicz - dajmy wiz z górką bo i tak pojada do Niemiec. 

Opublikowano

Skor

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Społeczeństwo jest coraz bardziej ogłupiane fejki coraz bardziej stają się przez ludzi przyjmowane za prawdę. Rząd musiał na to odpowiedzieć. Raz, ze politycznie i wizerunkowo dwa właśnie walcząc z fejkami i bałaganem na granicy robionym przez siewców fejków o fali. Liczba zatrzymanych zwrotów z Niemiec jest marginalna w tym wszystkim i była marginalna przed tą zadymą 

Tylko że fejk działa w obie strony a rząd nie monitorował skali podsyłania emigrantów przez niemieckie organy

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak nie monitorował kto ci kolejnego fejka sprzedał, że nie monitorował?

Tu się muszę zgodzić że monitorował tylko z jakim skutkiem takim że obywatele wzięli poniekąd sprawę w swoje ręce. Tak ma to wyglądać.

Jak zobaczyli że już za gorąco się robi to ruszyli swoje ociężale ty... i zaczęli coś robić.

To się nazywa rząd który jak ma przy piecu to dopiero coś robi. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@nie nie podniecaj się tym botem. Takie coś można odpalić na każdego i tylko głupki będą się tym jarały. I wy potem dziwicie się, że was ciemnotą nazywają  A Musk to ma chyba teraz ważniejsze problemu z Trumpem niż z Giertychem.

Koleś to zgłosił do komisji i ma to w d*pie. Niech sobie Musk tam grabi teraz Trump go nie obroni.

Grok nazwał Tuska Zdr...ą . Rewolucjoniści polecieli z płaczem do Urszuli .

• Haha 1
Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób i tekst „politykę migracyjną i skandale na polskiej granicy To Oni uratowali Ursulę von der Leyen i jej politykę! plan zaostrzenia Zielonego Ładu i niszczenia europejskiej gospodarki Umowę UE-Mercosur i brak zasady równości państw w UE zakaz sprzedaży samochodów spalinowych MAGDALENA ADAMOWICZ BARTOSZ ARLUKOWICZ KRZYSZTOF BRESZA INDAZEJ BULA GASIUK KAMLA PIHOWICZ INDRZEJ HALICKI ARIUSZ JONSKI LUKASZ KOHUT でWん KOPACZ LEWANDOWSKI LUKACIJEWSKA DESNA JAGNA WALCZAK MIROSLAWA JACEK PROTAS BARTLOMIEJ SIENKIEWICZ WAWRYKIGWICZ WCISLO NCISLO e ZDROJEWSKI DIEDBON SCHEURING JOANNA -WIELOUS RZYSZTOP SMISZEK MICHAL KOROSKO KODOSKO”

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Czyli powiedzieli TAK za:
➡️ Pakt Migracyjny,
➡️ Zielony Ład,
➡️ Mercosur,
➡️ zakaz sprzedaży aut spalinowych

Mają ciepłe posadki ,to Polaków mają w d*pie. Tak wybierali Polacy i zostali na lodzie z gołą d*pą 😁

• Like 2
Opublikowano
25 minut temu, hubertuss napisał(a):

kto ten bałagan na granicy robił to temat dyskusyjny aby wszystkich winowajców wymienić ale niewątpliwy to kryzys władzy jeśli się fejków boi i na fejki musi reagować siłowo i jakoś to nie wygląda na zaufanie tej władzy wobec swych podwładnych a teraz jeszcze to z tym GROK-iem gdzie padają postulaty blokowania iksa w xujni miast np zażądania konsekwencji międzynarodowych od właścicieli czy to tej platformy czy tego systemu na zasadzie - "jeśli mnie twój pies ugryzie traktuję to tak jak byś ugryzł mnie ty" (małymi literami zaimki bo nie tyczy to konkretnie jakiejś osoby)

jak dla mnie to rzeczywiście - społeczeństwa głupieją ale jeszcze szybciej głupieją władze tych społeczeństw i coraz bardziej z reprezentantów ludu zamieniają się te władze w tego ludu oprawców o wiele bardziej groźnych dla nas - tego ludu niż te fejki i to w tej części świata która mieni się ostoja demokracji; zatem czy to aby jeszcze demokracja czy tyko plebiscytoza personalna na najmniej potencjalnie groźne ofermy które w Polsce de facto na tej niemieckiej granicy trudno ocenić czyich: porządku i interesów bronią bardziej - polskich czy niemieckich? bo idei unii to zamykanie granic na pewno obrona nie jest a kto pierwszy zaczął?

Opublikowano
11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Tu się muszę zgodzić że monitorował tylko z jakim skutkiem takim że obywatele wzięli poniekąd sprawę w swoje ręce. Tak ma to wyglądać.

zza ,, winkla '' liczył ? 

Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał(a):

zostawie to bez odpowiedzi 

To, że rząd nie robił szopek nie znaczy, że nie monitorował. Po prostu skala zwrotów na lewo była na tyle mała że gra byłą nie warta świeczki. Pamiętaj, ze te wszystkie działania na granicy to duże koszty dla nas podatników i problemy dla miejscowych i podróżnych tranzytem do Polski.

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób i tekst „politykę migracyjną i skandale na polskiej granicy To Oni uratowali Ursulę von der Leyen i jej politykę! plan zaostrzenia Zielonego Ładu i niszczenia europejskiej gospodarki Umowę UE-Mercosur i brak zasady równości państw w UE zakaz sprzedaży samochodów spalinowych MAGDALENA ADAMOWICZ BARTOSZ ARLUKOWICZ KRZYSZTOF BRESZA INDAZEJ BULA GASIUK KAMLA PIHOWICZ INDRZEJ HALICKI ARIUSZ JONSKI LUKASZ KOHUT でWん KOPACZ LEWANDOWSKI LUKACIJEWSKA DESNA JAGNA WALCZAK MIROSLAWA JACEK PROTAS BARTLOMIEJ SIENKIEWICZ WAWRYKIGWICZ WCISLO NCISLO e ZDROJEWSKI DIEDBON SCHEURING JOANNA -WIELOUS RZYSZTOP SMISZEK MICHAL KOROSKO KODOSKO”

Do tych onych dodaj cześć partii w PE do której należy pis. Nawet oni nie chcieli odwołać Ursuli.

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja przeciąłem...a co ?

Ciebie pytałem?

6 godzin temu, Desperado napisał(a):

No bo to jest cała wycieczka biedaków, ty np. jedzenie z biedry, jeszcze inny pewnie ziemniaki swoje zabrał i frytki w pokoju sam robi.   xD Wycieczka z krainy mlekiem i miodem płynąca.   xD

Raczej wycieczka z DPSu

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Do tych onych dodaj cześć partii w PE do której należy pis. Nawet oni nie chcieli odwołać Ursuli.

jesteś idiotą do potęgi

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst 

• Haha 1
Opublikowano

Dobrze a teraz jeszcze znajdź listę głosujących partii konserwatystów i reformatorów do której należy. Ja wiem, ze ty jesteś upośledzony i myślisz, ze jak będziesz wyzywał to pomyśli ktoś, że mądry jesteś. Ale to chyba tylko taki jak ty. Ja nigdzie nie twierdziłem, że np politycy z po nie głosowali przeciw ja tylko dodałem, ze Włosi z partii do której należy pis tez byli przeciw. 

• Haha 1