Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, mirro napisał(a):

Według mnie skurwysyństwem jest dzielenie wg wykształcenia. I ch*j wszystkich obchodzi kto na kogo głosował w tym kontekście. Jednakowo pomrą ci z wykształceniem i ci bez. A na co swój czas przeznaczyli w zyciu, to ich prywatna sprawa.

Może to i sk***ysyństwo ale tak się robi i robiło i będzie robić nie tylko w Polsce Mało tego sztaby wszystkie bez wyjątku same takie badania analizują i zamawiają by wiedzieć jak adresować kampanię. Do kogo jakich argumentów użyć. Snus wcale nie musiał być bo Karol nie wytrzymał a młodzież mogła zobaczyć, że równiacha. Imigranci są fajnym strachem dla kogoś kto nie rozumie że pis ich wpuszczał itd. To jest to sk***ysyństwo z którego na bank czerpał również sztab Nawrockiego bo to kuchnia wyborów.

Opublikowano
28 minut temu, witejus napisał(a):

Młyny sprawiedliwości mielą powoli, teraz mają dodatkową motywację.

Weź mnie nie rozśmieszaj.......

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Dastan napisał(a):

A to czasem nie aby pisowski rząd podpisał zielony ład , a światły komisarz rolnictwa Wojciechowski piał peamy i zachwalał jakie korzyści dzięki temu osiągniemy na czele z rolnictwem ? Chcieliście to macie, a nie dziwi was dlaczego pisiory nawet nie specjalnie chcą z tym walczyć? A no dlatego , że ta kasa trafia do naszego budżetu, a to znaczy że można jeszcze więcej wydrenować kasy na fundację kościelne i prawicowe .

a może rząd PiS podpisał zielony ład, bo był to warunek dostania pieniędzy z KPO ?

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał(a):

Żeby było jasne. Nikt z niczego Pana Giertycha nie rozliczy. Zdaje się że tym kraju ta opcja jest wyłączona.

Ci co mieli teraz rozliczać zabierali się do tego jak pies do jeża A ci co mieli być rozliczani dostali od narodu premię za to co sobie nagrabili i za co mieli być rozliczani. Widać społeczeństwo narzekające że politycy kradną rozliczeń nie chce. 

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

a może rząd PiS podpisał zielony ład, bo był to warunek dostania pieniędzy z KPO ?

Ale przecież mówili że KPO to zło, więc po co podpisywali ??

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Imigranci są fajnym strachem dla kogoś kto nie rozumie że pis ich wpuszczał itd.

Ale skoro posłowie PO jezdzą na granice  dokarmmiać emigrantów a potem zmiana narracji  to elektorat to widzi , tvn 24 jest telewizja marginalną jest inny przekaz mediów , tak na szybko przejżałem oglądalność na you tube to media lewackie mają znikoma oglądalnóść , i jest inny przekaz w mediach 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak Kali brać, to dobrze, jak Kali oddawać, to źle

Opublikowano (edytowane)

Matko, panowie piewcy obecnych władz, czy do was dotrze, że to nie Nawrocki wygrał tylko Trzaskowski przegrał przez rząd?

Tu nie chodzi o to co robił nie robił pis bo i tak miałby Nawrocki ten betonowe 30%, tak samo jak Trzaskowski ma to betonowe 30% bo tą są ci fanatycy czy Wy psiarczyki tego reżimu, czy psiarczyki poprzedniego reżimu.

Rząd lenistwem i nic nie robieniem, doprowadził do tego, stracił masę kapitału, które jeszcze był w 2023. wy jak i cała strona popierająca rządzących ma ból d*py, obwinia wszystkich tylko nie siebie i swoje błędy, Kidawa Błońska chce edukować młodzież bo źle głosują i ona nie rozumie dlaczego i trzeba ich nauczyc jak mają myśleć prawilnie. Marcinkiewicz pisze, że Nawrocki to wróg, Kaczyński podzielił polskę i nie można wykluczyć wyborców Trzaskowskiego ze społeczeństwa, ale że Tusk też dołożył swoje cegiełki do tego podziału, że gdyby wygrał trzaskowski tak samo nie można by było wykluczyć jego wyborców ze społeczeństwa to już nieistotne. Zero pokory i autorefleksji.

Jeszcze tylko brakuje byście krzyczeli "Panie jam jedyny sprawiedliwy wśród tych wszystkich sprzedawczyków"

A mimo tych wszystkich błędów rządzących, podejżewam, że gdyby Tusk się nie zbłaźnił u Rymanowskiego tym Murańskim, opowieściami o przestrodze babci z tłumu, że go zabiją to by trzaskowski i tak wygrał

14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

z tego samego powodu dla którego nagle KO buduje cpk, i z tego samego powodu że płot był be na granicy, a teraz budujemy tam betonozę. KO chciało flirtować z elektoratem pisu to się sami wydymali, po kiego ci podróba jak możesz mieć oryginał

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
30 minut temu, jahooo napisał(a):

W 2019roku KPO?  Czyli jeszcze przed wybuchem kryzysu  na które kpo miało być przeznaczone ? Dość przewidywalni skubancy , juz nawet pominę że tak naprawdę tego kpo nie chcieli xD. No przyznam , że z pisowcami polemika jest ciekawa. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Dastan napisał(a):

W 2019roku KPO?  Czyli jeszcze przed wybuchem kryzysu  na które kpo miało być przeznaczone ? Dość przewidywalni skubancy , juz nawet pominę że tak naprawdę tego kpo nie chcieli xD. No przyznam , że z pisowcami polemika jest ciekawa. 

rozmowy o "zielonym ładzie" zainicjowano w 2019 roku, podpisy były o wiele później, w czasie, gdy powstawało KPO

ujmę to inaczej - w grudniu 2019 roku przedtawiono ogólne założenia "Zielonego Ładu" natomiast szczegóły wdrożenia oraz krajowe wytyczne to etap dużo późniejszy

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Takeda napisał(a):

A mimo tych wszystkich błędów rządzących, podejżewam, że gdyby Tusk się nie zbłaźnił u Rymanowskiego tym Murańskim, opowieściami o przestrodze babci z tłumu, że go zabiją to by trzaskowski i tak wygrał

nie wygrał by , jak napisałem przed pierwszą turą żę jest zmiana nastrojów , żę coraz więcej ludzi powraca do koscioła , żę młodzi mają zupełnie inne oczekiwania i popierają Nawrockiego to większość ogłosiła mnie wariatem , KO myslało żę tabletką dzień po zaskarbi sobie głosy mlodych 

Edytowane przez jarecki
  • Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

do klasy sredniej i udają nowobogackich i

Nowobogaccy na kredyt, co muszą na jedzeniu oszczędzać🤣😆

Godzinę temu, Dastan napisał(a):

jeszcze więcej wydrenować kasy na fundację kościelne i prawicowe .

Teraz się drenuje na fundacje lewackie i tęczowe

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

nie wygrał by , jak napisałem przed pierwszą turą żę jest zmiana nastrojów , żę coraz więcej ludzi powraca do koscioła , żę młodzi mają zupełnie inne oczekiwania i popierają Nawrockiego to większość ogłosiła mnie wariatem , KO myslało żę tabletką dzień po zaskarbi sobie głosy mlodych 

To nie zmiana nastrojów tylko prymitywne pranie mózgów w kościele, straszenie gejemi, imigrantami dokładnie to co w średniowieczu tylko u nas to znowu chwycilo. Ciekawa sprawa że 50% spoleczenstwa przeraziła się paroma gejami , a ci sami nic sobie nie robili z pedofili wśród kleru to się dopiero nazywa katolickie miłosierdzie.  

Edytowane przez Dastan
Opublikowano (edytowane)

@Dastan, w większości dzisiejszych wpisów, piszesz o gejach, pedofilach itp. Masz z tym jakiś problem? Cierpisz na ów, czy podobne schorzenie? Czujesz się dyskryminowany, czy o co Ci chodzi? Przecież nie ma ustawowego zakazu pedałowania. Nie chcemy tylko tego oglądać na ulicach, czy podręcznikach szkolnych dzieci naszych dzieci. Tak trudno to pojąć? 

Edytowane przez bezbarwny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Dastan napisał(a):

To nie zmiana nastrojów tylko prymitywne pranie mózgów w kościele, straszenie gejemi, imigrantami dokładnie to co w średniowieczu tylko u nas to znowu chwycilo. Ciekawa sprawa że 50% spoleczenstwa przeraziła się paroma gejami , a ci sami nic sobie nie robili z pedofili wśród kleru to się dopiero nazywa katolickiego miłosierdzie.  

Głupoty piszesz, może istnieją jakiej pojedyncze wypadki agitacji kleru ,ale są to marginalne sytuację. Myślisz że jak kilku wspaniałych postanowi sobie że wszyscy maga głosować na Rafałka to tak ma być. Właśnie Rafałek robiąc taki szpagat wśród elektoratu wyborczego pokazał że jest tym co było wówczas pośrodku.😄 Wyobraź sobie że nawet osoby LGBT głosowały na Nawrockiego bo ważniejsze były i są dla nich  losy  kraju niż ideologia. 

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

no nie wiem , ludzie bez wykształcenie pomrą w rodzinnych domach pod opieką swoich dzieci a ci wykształceni w domach opieki 

Ty patrz jakoś Jerzemu nie wyszło. On profesor czy Batyr słabo się opiekował? Nie wstyd ci takie dyrdymały wypisywać. ja wiem się pocieszasz. Ale powiem ci ani ty ani ja ani nikt dookoła nie wie jak to z kim będzie a w życiu takie akcje widziałem, że nikt by się nie spodziewał. 

Oby ci nie wykształceni nie umierali w tych rodzinnych domach jak Jerzy o którego braku w mieszkaniu opiekun Nawrocki dowiedział się po 8 miesiącach. Bo gdyby nie opieka społeczna to Jerzy by tam z głodu faktycznie umarł w rodzinnym mieszkaniu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

tak , ale w wiekszosci osoby zamożne są zamożne , bogate bo pracują , opieką nad osobą starszą jest nieraz 24 h więc to jest rezygnacja z pracy , nie łatwo jest znalesc opiekunke do starszej schorowanej osoby i czesto trafiają do domów opieki nie DPS 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Patryk Słowik
Misja Obserwacji Wyborów prowadzona przez OBWE we wstępnych ustaleniach skrytykowała Polskę za niewystarczający nadzór nad finansowaniem kampanii na rzecz Rafała Trzaskowskiego w internecie ze źródeł nieznanego pochodzenia.
Wstyd.

zrobili z polski trzeci świat

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał(a):

Widocznie nie. Bo ich nie dostali.

Godzinę temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Ale Jarosław wyskoczył z tym rządem technicznym .

Przecież to już było. Niech se tylko znajdzie tego tableta, co z niego Glińskiego puszczał w sejmie i można śmiało powtarzać zagadnienie.

• Haha 3