Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

A kto nam powie jaka to Ameryka jest wspaniała .To tak jakby teraz zabrakło TV Republika i przekaż że wszystkich kierunków był jednoznaczny że PiS to złodzieje ,nawet ci najbardziej fanatyczni wyborcy PiS mieli by dylemat 

nawet i pociesznie by to wyglądało gdyby nie fakt że to ta tvrepublika i inne "trwamy" najmniej by straciły gdyby państwowe subwencje do mediów publicznych uciąć
dla partii politycznych też. polsat tvn również mało zależne od państwowego cycka tak że rewolucji by wielkiej w trendach propagandowych nie było o ile w ogóle i naprawdę skoro wiele by się nie zmieniło to po cholerę utrzymywać państwowe gdy zmieniono te media w zwykłe szczujnie służalcze na przemian każdym kolejnym przy korycie?

tak że nie tylko pro pisowcy mają sprane mózgi a przeważająca większość z nas

p.s
"nas" napisałem tylko z grzeczności
wszak wobec większości zachowywać się niegrzecznie jest bardzo niebezpiecznie ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

jedną z konfitur zwycięstwa w wyborach jest władza nad TVP, a żadna partia u władzy nie podejmie się próby likwidacji tuby propagandowej, nie ma szans

to może się wydarzyć tylko w wyniku klapy finansowej, ale  i tu żadna partia sie na to nie zdobędzie

tak samo z subwencjonowaniem partii z budżetu, albo subwencjonujemy wszystkie, dokładając dopartii na przykład 100% tego, co wnieśli członkowie w składkach, albo żadnej, bo obecny system premiuje, albo betonuje scenę polityczną w układzie , jaki jest, czyli nikt nowy nie ma szans

• Like 1
Opublikowano

niby pis był w dobrych stosunkach z USA a marki z tego kraju bojkotowały reklame w tvp , chyba niemieckie firmy lidl , media expert też zbytnio omijały telewizje publiczną , wiec da rade wywrzeć presje nad przekazem tvp sie nie podsała bo dostawała kasę z budżetu Polski 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jarecki napisał(a):

niby pis był w dobrych stosunkach z USA a marki z tego kraju bojkotowały reklame w tvp , chyba niemieckie firmy lidl , media expert też zbytnio omijały telewizje publiczną , wiec da rade wywrzeć presje nad przekazem tvp sie nie podsała bo dostawała kasę z budżetu Polski 

Pis był w takich samych stosunkach z USA jak obecna władza. Dość wspomnieć jak pod rządami pierwszej kadencji Trumpa pani Mosbaher ambasador USA w PL publicznie przez telewizje prostowała Morawieckiego jak ten chciał coś tam w tvn ie mieszać. W kilku innych sprawach też były publiczne połajanki rządzących z pisu ze strony ówczesnej administracji Trumpa.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Pawełku bo mnie ten temat ani te ceny nie interesują. Ja mam po 5. Jest masa stacji gdzie kupisz poniżej 6. Nie interesuje mnie żaden hurt. Bardziej patrzę na ceny nawozów. A te za obecnej władzy też są jednak tańsze niż za pisu. 

Masa stacji jest gdzie kupisz on  bene poniżej 6 jak dal ciebie drogo siedź w dom.

Pis sięga dna znowu próbują robić politykę na trupach. kandydat Nowogrodzki realnie zagrożony nie wejściem do drugiej tury. W pisie desperacja. Znowu próbują polityki na trupach jak ze Smoleńskiem. A to już widać trupa ale pisu. Po wyborach przerżniętych przez Nowogrodzkiego chyba szykuje się rozpadzik.

480961143_1058852889603814_3545266399457758265_n.jpg

Ta piosenka wiecznie żywa

• Like 1
Opublikowano

W końcu jakiś sukces dyplomatyczny ekipy tuska i ocieplenie stosunków z niemcami.

Nawet nas chawalą za to że przyjmujemy wszystkich nielegalnych imigrantów jak leci🤣🤣🤣 sprawnie, szybko i bez dyskusji🤣🤣🤣. Oczywiście jacyś wykształceni, pracowici zostaną w germani, wszelkie nieroby, przestępcy raus to polen

https://wiadomosci.wp.pl/w-polsce-obawy-przed-odsylanymi-migrantami-bylismy-w-niemieckim-centrum-wyjazdowym-7131917567322624a

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Gdyby umarła godzinę po wyjściu gdyby w trakcie. Była w charakterze świadka już ja tak psychicznie tam niszczyli. Tobie nie wstyd takie dyrdymały produkować. Kobieta starsza umiera trzy dni po przesłuchaniu i winna prokuratura.? A jak by nie była w prokuraturze i umarła to może Kaczyński by powiedział, ze zamach/morderstwo co? Tonący brzytwy się chwyta a pis tonie. Po zdradzieckim głosowaniu w PE gdzie wielu posłów pis ma wątpliwości trzeba było to czymś przykryć. 

No faktycznie Giertych zasłabł przy nalocie, chorował aż do wyborów ale widać za granicą dobrze leczą bo teraz okaz zdrowia. Aż dziwne że go Tusku na ministra zdrowia nie powołał 🤣. A co do tej pani, może tyle miała żyć a może faktycznie stres ją zjadł. To powinien wyjaśnić teraz prokurator generalny i minister w jednym i jego prokuratura aby nie było podejrzeń że działali niezgodnie z prawem. Na marginesie w cyrku typu komisje śledcze, świadkowie byli z pełnomocnikami a dlaczego tutaj prokuratura odmówiła ?

I nie obchodzi mnie Pis bo już nie rządzi, gdybyś zapomniał od ponad roku.

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Można też ze spokojem odpowiadać na pytania mając na uwadze mówienie prawdy. Można też ze spokojem odmówić odpowiedzi. Można też zadeklarowac pełna współpracę i wyśpiewać wszystko co sie wie w sprawie. Oczywiście nie jest to sposób dla Prawych i Sprawiedliwych. 

Nad tym samym myślałem. Mogła przez te kilka godzin mówić nie wiem , nie pamiętam i co by jej zrobili ?

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Ja tam oglądam jak leci. Al Jazirę też. A nawet Padre Pio TV ale tam kijowo akcja sie rozwija,

Al Jazeera to chyba zboczenie zawodowe a Ty chyba już dawno na emeryturze. Może byś se jakiegoś Netfliksa pooglądał  zamiast tego :P.

14 minut temu, jacus napisał(a):

radzilbym ci przeczytac artykul do samego konca..widze ze nie masz pojecia o co chodzi.. 

frekwencja w wyborach w granicach 15 %

Czyli Kraków odsuwa Pis od władzy 🤣.

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Bardziej patrzę na ceny nawozów. A te za obecnej władzy też są jednak tańsze niż za pisu. 

Nigdy nie kupiłem mocznika powyżej 3000

Dziś juz piszą że ponad 2500

Wolałem sprzedać pszenicę po 1400-1600 i kupić mocznik po 2800

Opublikowano

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/zalozyl-tesle-niekoniecznie-piec-mitow-o-elonie-musku/mesg53f

21 minut temu, dsbh napisał(a):

No faktycznie Giertych zasłabł przy nalocie, chorował aż do wyborów ale widać za granicą dobrze leczą bo teraz okaz zdrowia. Aż dziwne że go Tusku na ministra zdrowia nie powołał 🤣. A co do tej pani, może tyle miała żyć a może faktycznie stres ją zjadł. To powinien wyjaśnić teraz prokurator generalny i minister w jednym i jego prokuratura aby nie było podejrzeń że działali niezgodnie z prawem. Na marginesie w cyrku typu komisje śledcze, świadkowie byli z pełnomocnikami a dlaczego tutaj prokuratura odmówiła ?

I nie obchodzi mnie Pis bo już nie rządzi, gdybyś zapomniał od ponad roku.

Nad tym samym myślałem. Mogła przez te kilka godzin mówić nie wiem , nie pamiętam i co by jej zrobili ?

Al Jazeera to chyba zboczenie zawodowe a Ty chyba już dawno na emeryturze. Może byś se jakiegoś Netfliksa pooglądał  zamiast tego :P.

Czyli Kraków odsuwa Pis od władzy 🤣.

akurta w krakowie byl senator z po ale wolal wyjechac do usa na pracownika ambasady.

Opublikowano
23 minuty temu, dysydent napisał(a):

media expert  nie jest niemiecka marką i zapewne mylisz z media markt która jest

byc moze media markt , ogólnie sporo firm zbojkotowało tvp tak samo jak jest bojkot tv republika przez firmy , ogólnie firmy mają prawo wybierać sobie zasięgi reklam 

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał(a):

romus-gdybys tylko dodal o jaka spolke chodzi ..

a znasz której idzie dobrze ? nawet loto obsiedli nawet menzen prowadzi kampanie ze największe złodziejstwo 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

jesli prawda jest to z imigrantami, to nalezy sie kop w dupe tym PO -paprańcom!

Ale za co ?? Za to, że do Polski wracają Ci co kupili od PiSiorów wizę na bazarku na końcu świata ?? Prawo też jest takie, że jak taki ciapaty został u nas zarejestrowany to Niemcy zgodnie z prawem mogą go do nas odesłać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 4
Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Pawełku bo mnie ten temat ani te ceny nie interesują. Ja mam po 5. Jest masa stacji gdzie kupisz poniżej 6. Nie interesuje mnie żaden hurt. Bardziej patrzę na ceny nawozów. A te za obecnej władzy też są jednak tańsze niż za pisu. 

ty jesteś upośledzony  ?  saletra 2k  pszenica 700zł  to jest taniej ?  , a masa stacji biedaku to na szejsciesutkę ale nie nowy ciągnik z CR  wolę dołożyć i jeździć spokojnie  

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

większego głupka od ciebie i @ulmana nie znajdziemy  

Jak to leciało ?? Mamy najdroższe paliwo w Europie, po czym dajesz link wg którego mamy jedno z najtańszych, no gratulacje xD Tobie nawet nie trzeba nic udowadniać, sam siebie orzesz ...

Edytowane przez Tomasz0611