Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Widzisz Ulman...

I już jest z czego się pośmiać 🤭

ja też bd się śmiał jak twoja córka bd ubogacona 

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Roman ci nie wytłumaczy bo nie umie, conajwyżej jakiś bełkot wrzuci.  Przerabiałem to wiele razy.

to ja ci wytłumaczę raz ze idiota ekonomiczny , 2 potentat czarno ziemski  co średnia wojewódzka plonu pszenica nie  przekracza 5 ton a u mnie jest 5,8  ale jak sie ma d*pę  wyżej jak sra 

4 godziny temu, jacus napisał(a):

najlepsze jest to ze roman cala rodzine od dawna ma w rajchu...jako potomkowie zolnierzy wermahtu obywatelstwo dostawali od reki, nawet w obozach dla uchodcow nie musieli mieszkac. tylko od reki dostawali tysiace marek na zagospodarowanie,mieszkanie, nauke jezyka i zasilki.. kolo 2 milionow slazakow tak wyjechalo.

następny idiota roku , po pierwsze kup sobie okulary jak czytasz i czytaj dobrze w tam tych czasach Śląsk liczył  2,5mln ludzi 😂 dzisiaj  jest 3 mln   zapomniałeś ze kiedyś dolny Śląsk był Śląsk a oni mają orła niemieckiego w godle czyli wyborcy rudego , którzy czują się Niemcami 😂  

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano

O ekonomii to ty się Roman nie wypowiadaj bo do tego trzeba chociaż umieć liczyć. Już samym porównaniem średnich sie zaorujesz jako intelektualny impotent, nie mówiąc o tym że parzenicy to u mnie nikt nie uprawia🤣

Opublikowano

a gdzie tam masz parzenica  ? 

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

O ekonomii to ty się Roman nie wypowiadaj bo do tego trzeba chociaż umieć liczyć. Już samym porównaniem średnich sie zaorujesz jako intelektualny impotent, nie mówiąc o tym że parzenicy to u mnie nikt nie uprawia🤣

jedyny zaoranym intelektem jesteś ty , odpowiesz mi o niedzieli handlowej ? 

Opublikowano

następny wyborca rudego @12Pafnucy  22/23 rok od rana do wieczora srał ze płacą socjale ...  Polakom dlatego w 23roku poleciał na wybory żeby na koszt podatnika   sprowadzić 100tyś migrantów 

ale jak się jest biednym i innym zazdrości ze mają więcej to czego się spodziewać   

11 minut temu, Ulman napisał(a):

w tym poście który edytowałeś. Skąd ci się wzięła parzenica? 

poproszę na temat 

Unijna Lewacka tęczowa dyktatura zabija gospodarkę Polski. Już wkrótce zostaną zamknięte trzy duże elektrownie węglowe w Łaziskach, Rybniku i Turowie. 20 tysięcy Polaków pójdzie na bruk. W tym samym czasie polskojęzyczne sługi Brukseli będą kupować prąd i węgiel od swoich niemieckich mocodawcow. Już teraz koszty ETS2 podwyższaja drastycznie rachunki za energię. Już wkrótce ETS2 będzie trzeba płacić od ogrzewania prywatnych domów. A to dopiero początek. Tusk z Trzaskowskim teraz udają, że stawiają się UE przed wyborami prezydenckimi. Jeśli wybory wygra jedna z marionetek UE, wtedy Tusk pokaże swoją prawdziwa twarz. Już w UE jest przygotowywany ETS3, haracz unijny CO2 od produkcji rolnej. Wtedy zacznie się prawdziwa bieda i drożyzna w sklepach. Tusk podniósł już wiek emerytalny z Komorowskim w 2015 roku. Teraz znów to zrobi. Młode byczki z relokacji będą sobie żyły wygodnie na polskich zasiłkach a Polacy będą harować do 70tki. Młode byczki będą z nudów napastować polskie dziewczyny a policja będzie tuszowala przestepstwa popełniane przez imigrantów a polskie ofiary ucisza oskarżeniami o tzw mowę nienawiści. Już utajniaja dane nozownikow. Unijna Lewacka tęczowa dyktatura będzie chciała zamienić Polaków w obywateli drugiej kategorii prześladowanych przez politycznie poprawne gestapo i wywlaszczanych z domów pod pozorem Zielonego Ładu. Ta sama unijna Lewacka tęczowa dyktatura będzie bezczelnie chciała żeby prześladowani Polacy bronili ich lewackiego tęczowego koryta jeśli kiedyś wybuchnie wojna

przecież czym tacy ludzie jak @Ulman @12Pafnucy  bd się nimi przejmować oni płacą składki zdrowotne i normalne podatki na ich utrzymanie 

image.png.a27cb6c744273c9b09b3e521551a3dff.png

@mirro patrzaj przez awaryjność fenduw  niema już ich w rankingu  

image.png.fc1e7d11d1646ea63e75b46913944f39.png

https://traktor24.pl/deutz-fahr-doceniony-przez-dealerow-wygral-po-badaniach-przeprowadzonych-w-11-krajach/?fbclid=IwY2xjawIaCDhleHRuA2FlbQIxMAABHbL3H_f35tP5QJxikGQPXFjf8tbSUMB1NYfpsqJtTbS4WXo5bzNXYZyJsA_aem_DYf7-mlO9qfffWViZTWEEA

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

u zony za nadgodziny to placa w ostatniej kolejnosci- daja wolne gdy jest maly ruch. firma idzie na dno -zabrali wczasy, bony.premie.

10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ja też bd się śmiał jak twoja córka bd ubogacona 

to ja ci wytłumaczę raz ze idiota ekonomiczny , 2 potentat czarno ziemski  co średnia wojewódzka plonu pszenica nie  przekracza 5 ton a u mnie jest 5,8  ale jak sie ma d*pę  wyżej jak sra 

następny idiota roku , po pierwsze kup sobie okulary jak czytasz i czytaj dobrze w tam tych czasach Śląsk liczył  2,5mln ludzi 😂 dzisiaj  jest 3 mln   zapomniałeś ze kiedyś dolny Śląsk był Śląsk a oni mają orła niemieckiego w godle czyli wyborcy rudego , którzy czują się Niemcami 😂  

opolskie to chyba tez slask ?? dzsiaj hanysy wasz czapka przykryli..

ile osob z twojej rodziny zostalo ?? pewnie ja mam wiecej rodziny na slasku niz ty 😂

ty kup sobie mozg bo ten juz nie dziala 🤣

1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

zapomnial dodac kto rzadzil wtedy na wolyniu. ile wojska,policji i ss wtedy tam stacjonowalo..jakos niewiele zrobili...

gdyby moj wujek spotkal takiego folksdojcza w 44.. czasy teraz inne ale za zdrade powinna byc jedna kara.

Edytowane przez jacus
Opublikowano
39 minut temu, jacus napisał(a):

😂🤣

zapomnial dodac kto rzadzil wtedy na wolyniu. ile wojska,policji i ss wtedy tam stacjonowalo..jakos niewiele zrobili...

gdyby moj wujek spotkal takiego folksdojcza w 44.. czasy teraz inne ale za zdrade powinna byc jedna kara

Nie zapomniał, czasami zdarzało się że Niemcy stawiali się za ludnością tamtych stron. A gdzie było wtedy AK przecież mogli tam wyrżnąć tych chłopów z widłami. Prawda jest taka że zostawiono ich samych sobie. 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, marks50 napisał(a):

Kołchoznicy jewropejscy nadal chca kolonizować Afrykę :) 

pewnie żedne z tych kołchoźników tam nigdy nie było a zwłaszcza w ostatniej dekadzie
Afryka JUŻ jest skolonizowana
przez Chińczyków

teraz role się odwracają i to Europa staje się azjatycką kolonią
na razie gospodarczą ale zawsze gospodarka idzie tylko krok przed polityką

debilizmy Trumpa tylko to przyspieszą

a

35 minut temu, marks50 napisał(a):

Belgijskie Kongo

?
prędzej kongijska Belgia
wystarczy po ulicach miast belgijskich pochodzić aby dojść do wniosku że "rdzenna ludność belgijska" ma coraz mniej do gadania w swoim własnym kraju
następne pokolenie będzie żyło w rezerwatach jak amerykańscy Indianie :P
z tą różnicą że nie we wigwamach a pozamykanych osiedlach i co z tego że o lepszej od wigwamów wręcz ekskluzywnej architekturze? jeśli poza mury tych osiedli już dziś boja się nosa wychylić

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
Roman176 napisał:

Deutz Fahr

Tyś czytał co jest w tym artykule?

jacus napisał:

u zony za nadgodziny to placa w ostatniej kolejnosci- daja wolne gdy jest maly ruch. firma idzie na dno -zabrali wczasy, bony.premie.

Bo jak nie masz 3 placówek to jesteś w dupsku. A nie możesz mieć pewności co do mania bo zawsze jakaś żabka się wyebie albo dino pobudują. Tak, żejuż niedlugo zostaną tylko stodoły spółek akcyjnych

Opublikowano
50 minut temu, dysydent napisał(a):

kongijska Belgia

To fakt że kongiczyków Belgii na peczki ale mi chodziło raczej jednak o Belgijskie Kongo i jak namiętnie mordowano w Kongo . Cała ta hipokryzja polega na tym że stoją pomniki tego mordercy Leopolda w Belgii jak u uryńców pomniki Stepana B. I tak jak Belgowie byli ostatnimi satrapami Afryki na taka skalę tak i w Europie ostatnimi mordercami był Stepan na Polakach jak i Stalin do dzis uwielbiany u kacapów . Tak więc niektóre kraje mentalnie nadal sto lat za murzynami chlubią się zbrodniarzami .

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

jest wielka, przełomowa inwestycja google w polsce 💪

Sylwia Czubkowska
No więc wielka inwestycja Google w Polsce to "przeszkolenie 1 mln Polaków z AI za 5 mln dol."  Czyli 5 dolarów na Polaka. 
I tak oto zostaniemy na bank wielką potęgą, bo AI ma w ciągu 10 lat dać nam 8 proc. PKB czyli ok 55 -69 mld euro. Ciekawe jaki algorytm to wyliczył xD.

Opublikowano (edytowane)

Te wielkie przeszkolenie Polaków to jak za starej komuny kurs ideologiczny by zostać dobrym Ormowcem czy SBekiem :) . Najwidoczniej AI jeszcze nie nauczyła sie wklepywac danych wiec potrzeba do tego "agentów wywiadu" ta cała inwestycja gogel to ta jak sie cieszyć z budowy obozu koncentracyjnego :) że jest praca :) 

Jak to mówią dziadek SB ojciec w ORMO a synalek wykaże się w Gooogle formą :) 

Edytowane przez marks50
  • Haha 1