Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

jest szczeblem na drabinie eskalacyjnej do zakazu alkoholu w ogóle

skąd oni to wzięli? z Islamu? :P

z medycznego punktu widzenia (zdrowie ludzi) a także z gospodarczego (koszty społeczne) i finansowego, sprzedaż alkoholu powinna być zakazana

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał:

z medycznego punktu widzenia (zdrowie ludzi) a także z gospodarczego (koszty społeczne) i finansowego, sprzedaż alkoholu powinna być zakazana

Podlaskie Bimbrownie lubią to xD Sam zresztą nie pamiętam też kiedy ostatnio piłem sklepową wódkę, od kiedy znalazłem dobre źródełko po mocne %% nie chodzę do sklepu. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

ciekawe komentarze na x widziałem

proszę, zabierzcie ich już daleko od zarządzania krajem

Niech już wrócą lepiej złodzieje z PiSmafii!

To jakiś lobbing, czy może tesknota za korytkiem ekipy minionej?. Nie ma powrotu. 

26 minut temu, Leszy napisał:

To też powinni zakazać parówki, bo są niezdrowe i prowadzą do zatykania tętnic. 

Kabanosy cieńsze, to tętnic nie zatkają, bo się jakoś przepchną. A jak jeszcze stakana walnąć to krew szybciej je popchnie.:lanie:

Opublikowano

461865606_1108917807258933_6362579221136989934_n.jpg.790cc752980089e0c5b8ae62ee1ce857.jpg

Janusz Kowalski wraca do Prawa i Sprawiedliwości.
W związku z tym, że:
▶️miałem możliwość bezpośredniej obserwacji tego jak Janusz doprowadził do swojego usunięcia z PiS na początku XXI. w. (wtedy usuwał go m. in. poseł Kłosowski),
▶️a następnie niemal rozłożył PO w Opolskim, co w finale doprowadziło do jego usunięcia go z tej partii,
▶️wreszcie zostawił kolegów z Suwerennej Polski, w czasie ciężkiej choroby jej lidera, co wyglądało jak ucieczka szczura z tonącego okrętu,
to politykom PiS z Opolskiego i nie tylko mówię, że macie to na co zasłużyliście😉
Opublikowano
32 minuty temu, nie napisał:

Już widzę te setki, tysiące nieudanych wesel.:lanie:

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

To jakiś lobbing, czy może tesknota za korytkiem ekipy minionej?. Nie ma powrotu.

to jest właśnie to o czym pisałem wcześniej, zaślepienie nienawiścią

2 minuty temu, mirro napisał:

Już widzę te setki, tysiące nieudanych wesel.:lanie:

bo zabawa polega na tym żeby się nachlać i porzygać - gratuluję

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak się obracasz w takich środowiskach to na prawdę mi przykro xD 

nie pierwszy raz pokazujesz, że nie rozumiesz co czytasz

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał:

Nachlać- owszem. Czasem nie było innego wyjścia jak wziąć dowódców plutonów, szefa i technika do knajpy i nachlać się. Oczyszczała się atmosfera, żale zostały wylane i znowu wszyscy ze sobą współpracowali. Tak więc nachlanie występuje w różnych wersjach a najważniejsze jest okreslenie celu chlania, zanim się zacznie. 

• Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

Real od chyba roku już przymierzał się do tych tubek. Ani to była tajemnica, ani szok. Cały wrzask chyba bardziej przez powiązania rodzinne w tym wypadku, niż chęć ochrony dzici.

Sami się podłożyli z tą szatą. Płyn do spryskiwaczy zimowy w tym może być to może być i drink. Opakowań zabronić niema jak a wożenie szkła nie jest eko. Pewno coś dowalą ze swoich grafik - jak na fajach.

Opublikowano
16 minut temu, racyl napisał:

460714902_948171227353922_5427958666531647836_n.jpg

aleś ty tepy wiesz jaka różnica miedzy rudym a Austrią ?  jedni czekali na deszcz zbiorniki były opróżnione zbiorniki były przygotowane tygodniowym uprzedzeniem 

tym czasem w Polsce rudy w piątek co powiedział ? 

teraz wracamy do Czech byłem restauracji w zielonym dębem   

Może być zdjęciem przedstawiającym zbiornik wodny

Kochani!
Z nieskrywaną radością informujemy, że po trzech nieprzespanych nocach i zaangażowaniu naszej załogi, przyjaciół i chłopaków z OSP Chałupki udało się nam uchronić obiekt przed napierającą wodą gruntową. Mieliśmy wiele szczęścia, ale koniec końców obyło się bez większych szkód!
Jesteśmy w stanie otworzyć się dla Was jak tylko w Starym Boguminie włączony zostanie na stałe prąd – oczekujemy, że nastąpi to w ciągu najbliższych godzin.
Załączamy zdjęcie które pokazuje jak niewiele brakowało by sprawy nie wyglądały tak różowo – jak widać, niemal wszystko wokół nas znalazło się pod wodą…

oni czekali na wodę przygotowani a nie jak nasi 

podkreślam ci ze za mostem jest polska zalana i płacząca  
Opublikowano
nie napisał:

3 minuty temu, dysydent napisał:

jest szczeblem na drabinie eskalacyjnej do zakazu alkoholu w ogóle

skąd oni to wzięli? z Islamu? :P

Pierd...isz Pan.

Opublikowano
mirro napisał:

Kabanosy cieńsze, to tętnic nie zatkają, bo się jakoś przepchną. A jak jeszcze stakana walnąć to krew szybciej je popchnie.

Powszechnie wiadomo, że wszystko się psuje a niesmarowane zaciera - to szybciej.

nie napisał:

Ty to jednak ekstremista jesteś...

mirro napisał:

6 minut temu, nie napisał:

Nachlać- owszem. Czasem nie było innego wyjścia jak wziąć dowódców plutonów, szefa i technika do knajpy i nachlać się. Oczyszczała się atmosfera, żale zostały wylane i znowu wszyscy ze sobą współpracowali. Tak więc nachlanie występuje w różnych wersjach a najważniejsze jest okreslenie celu chlania, zanim się zacznie. 

wieczorek integracyjny?

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał:

kolejna idiotka - peowska fabryka idiotów pracuje chyba na 3 zmiany

Minister Leszczyna: Wprowadzamy przepis, że osoba sprzedająca alkohol ma obowiązek – jeśli ma podejrzenie, że ktoś nie ma 18 lat – nie ma uprawnienia, tylko ma obowiązek sprawdzić, czy dana osoba jest pełnoletnia. Dziś ma prawo, teraz chcemy, żeby to był obowiązek.
Radio ZET

Ale to źle, że będzie miała taki obowiązek? Bo nie rozumiem. USA kraj wolności wg wielu i w wielu stanach napić się alko możesz po skończeniu 21 lat. A tu oburzenie, że będą obowiązkowo sprawdzać.

Opublikowano
Roman176 napisał:

może chcesz porozmawiać  o pani z wód polskich co transparentnie wygrała prezesostwo  

Wody Polskie to temat dla jakiegoś urzędu antymonopolowego i to nie ze względu na alkohol jedynie. Kto to powołał?

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Ale to źle, że będzie miała taki obowiązek? Bo nie rozumiem. USA kraj wolności wg wielu i w wielu stanach napić się alko możesz po skończeniu 21 lat. A tu oburzenie, że będą obowiązkowo sprawdzać.

wiem, że nie rozumiesz :D 

idioci chcą wprowadzić obowiązek, który już istnieje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v