Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Zaiste mądrość Twa wyprzedza wiek Twój w latach.

no to xuj
tak mnie w stawach już łupie że już jej nie dogonię  i co teraz? :(

może coś Ci się przywidziało?

teraz się będą ze mnie śmiać - "o to ten co wiekiem za rozumem nie nadążył" xD

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

teraz się będą ze mnie śmiać - "o to ten co wiekiem za rozumem nie nadążył" xD

Toż to komplement jest. A posty Twoje pozwalają takie wnioski przedstawiać. 

2 minuty temu, Desperado napisał:

godały na forum znafcy że to pisiorki zadłużały.   xD  Ciekawe tylko na co te wydatki pójdą,

Na spłatę zadłużenia PiSiorów.;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, dysydent napisał:

historycznie bezprzecznie tak było ale państwa mają to do siebie że nie są wieczne i równie dobrze jak mogły zniknąć stare jak np Babilonia, AustroWęgry czy wiele innych Majów, Azteków etc itp tak też mogą pojawiać się nowe państwa których nigdy wcześniej nie było; takie weźmy  USA i kacapy usilnie się starają w procesie państwotwórczym Ukrainy i "całkiem nieźle im idzie" tak że w czasie przeszłym masz rację ale czy w czasie przyszłym tego - Ty zapewne jesteś na tyle obiektywny, że nie zaprzeczysz w coraz wyzsze prawdopodobieństwo zaistnienia państwa "Ukraina" ze wszystkimi odrębności państwowej znamionami by obszar który był dotychczas tylko regionem nabrał cech państwa a czy ono będzie wasalne czy suwerenne to .... Polska suwerenna nie jest a przecież (jeszcze) mienimy się obywatelami polskiego państwa a na dziś to Ukraina w części nieokupowanej ma więcej znamion suwerenności niż Polska.
czy ktoś to tu wcześniej zauważył? bo czyż tak nie jest?
ciekawe; prawda?

Kacapy wszczęły wojnę domową a skończą z odrębnym państwem i nie ma znaczenia czy zdołają i ile podbić terytorium i nawet czy zdołają zniszczyć państwo ukraińskie to de facto już teraz mamy do czynienia z bezsprzecznie ukraińską państwowością. Jak długo potrwa owa państwość to już inna sprawa wszak nie ma niczego wiecznego ale na dziś ...itd

Zmieni się Prezydent w Polsce już na wiosnę i zmienią się zasady .

Armia Polska wesprze przyjaciół Ukraińców w walce  ?. JEST TO REALNE @dysydent.

Jutro 1 września a 85 lat temu . Niemcy wprowadzili naukę praworządności .

https://www.facebook.com/100075119545500/videos/1504332607085023

Onuca Caryca była lepsza w działaniach .

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

n szkoda ze nikt jeszcze nie opanował tego ze po rozładowaniu nie można drzwi otworzyć  , żniwo swoje zebrało  

To poważne niedopatrzenie ze strony producenta i  tu jest pole do działania dla prawników.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, galan99 napisał:

Armia Polska wesprze przyjaciół Ukraińców w walce  ?. JEST TO REALNE @dysydent.

Ty mnie pytasz czy informujesz? a może tylko zakazujesz sprzeciwu?
bo ten pytajnik tak jakoś postawiłeś ze nie wiem czego tak naprawdę tyczy

jeśli Polska wysłała by wojsko do wsparcia nie ważne której strony w konflikcie kacapsko ukraińskim to mamy wojnę domową w samej Polsce i chyba nie znajdzie się na tyle durny jakikolwiek polski rząd aby ... choć czekaj; a kto powiedział że Polska ma jakiś polski rząd? ;)

gdzie najtrudniej uczciwie się Polakowi dorobić z własnej pracy?
w Polsce na pewno nie najłatwiej i wszystko na ten temat

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

jeśli Polska wysłała by wojsko do wsparcia nie ważne której strony w konflikcie kacapsko ukraińskim to mamy wojnę domową w samej Polsce i chyba nie znajdzie się na tyle durny jakikolwiek polski rząd aby ... choć czekaj; a kto powiedział że Polska ma jakiś polski rząd? ;)

Pytam .

Jak wiesz taką gotowość zadeklarowała obecna władza .

Deklaracja prywatna jako kraj dobrowolna nie  NATOWSKA .

Tak myślę że jak będą mieli własnego Prezydenta to będzie realne .

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

skoro pytasz to chyba Ci odpowiedziałem, wprawdzie warunkowo ale każdy wie jakie mamy warunki "klimat" i polityków tak że tu wszystko jest możliwe a jeszcze jeśli do tego doliczyć "sojuszników" to całkiem

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

gdzie najtrudniej uczciwie się Polakowi dorobić z własnej pracy?
w Polsce na pewno nie najłatwiej i wszystko na ten temat

Jak rzucą kasę dla tych, co zechcą pojechac na "ochotnika" to głupi sie znajdą i pojadą, jak oczywiście niemcy pozwolą. Na szczęście nie pozwolą, na zestrzeliwanie rakiet od ruskich też nie pozwalają.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

skoro pytasz to chyba Ci odpowiedziałem, wprawdzie warunkowo ale każdy wie jakie mamy warunki "klimat" i polityków tak że tu wszystko jest możliwe a jeszcze jeśli do tego doliczyć "sojuszników" to całkiem

Nie podsycaj jego lęków. On i tak ma banie zrytą najróżniejszymi psychozami i fobiami więc jako człowiek stateczny nie powinieneś go tak wpuszczać 😀

Opublikowano
11 godzin temu, dysydent napisał:

jeśli Polska wysłała by wojsko do wsparcia nie ważne której strony w konflikcie kacapsko ukraińskim to mamy wojnę domową w samej Polsce

Eeeeeee tam. Jaką wojnę domową? Co najwyżej jakby wspierać ruskich. Resztę już załatwiła propaganda.:lol:

Opublikowano
10 godzin temu, jahooo napisał:

Jak rzucą kasę dla tych, co zechcą pojechac na "ochotnika" to głupi sie znajdą i pojadą,

Yyyyyy a to przypadkiem ten scenariusz juz nie został przećwiczony w latach ubiegłych? W zasadzie to już ze 20 lat tak funkcjonujemy,:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Yyyyyy a to przypadkiem ten scenariusz juz nie został przećwiczony w latach ubiegłych? W zasadzie to już ze 20 lat tak funkcjonujemy,:lol:

Amerykanie akurat nie są zainteresowani wojną w ukrainie, mają własną u siebie, a niemcy tuptają nóżkami, żeby się dogadac z ruskimi.

Niemieckie media są silnie zaskoczone, że polska armia rośnie w siłę (w każdym razie względem niemieckiej) i że "liczymy się z tym, że w razie konfliktu nikt nam nie pomoże". A kto ma nam pomóc - niemcy ? Przecież w razie jakiejś ruchawki pierwsi zamkną granicę i nie puszczą nawet myszy w naszą stronę, sk...... Musimy liczyć na siebie i tylko na siebie. Jak wytrwamy z miesiąc czy dwa konfliktu, to może coś drgnie w strukturach NATO.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Chętni to do walk w Kongo czy innej Nigerii by się pewnie znaleźli nawet. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Niemieckie media są silnie zaskoczone, że polska armia rośnie w siłę

Niemieckie media od jakiegoś czasu są zaskoczone wszystkim.:lol:

1 minutę temu, Leszy napisał:

o walk w Kongo czy innej Nigerii

Kongo, Czad. Mali mamy już zaliczone. :lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jahooo napisał:

Amerykanie akurat nie są zainteresowani wojną w ukrainie, mają własną u siebie, a niemcy tuptają nóżkami, żeby się dogadac z ruskimi.

Niemieckie media są silnie zaskoczone, że polska armia rośnie w siłę (w każdym razie względem niemieckiej) i że "liczymy się z tym, że w razie konfliktu nikt nam nie pomoże". A kto ma nam pomóc - niemcy ? Przecież w razie jakiejś ruchawki pierwsi zamkną granicę i nie puszczą nawet myszy w naszą stronę, sk...... Musimy liczyć na siebie i tylko na siebie. Jak wytrwamy z miesiąc czy dwa konfliktu, to może coś drgnie w strukturach NATO.

Skoro nie stoi za nami nikt mocniejszy to jaki cel ma notoryczne podkurwianie wszystkich wkoło przez obecnych i poprzednich kretynow?  Znowu prosimy się o wp***dol w imię naszych wartości i honoru?

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v