Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Takeda napisał:

szkoda, że horyzont jest 20 letni bo raczej dozyję niestety

Yyyyyyy aaaaa zawsze można spróbować coś z tym zrobić.:lol:

11 minut temu, hubertuss napisał:

Ważne przynajmniej na razie, że nie kradną tyle co ci z pisu. 

O przepraszam. Jak kradli to zawsze "zgodnie z przepisami".:lol:

• Haha 2
Opublikowano
17 minut temu, mirro napisał:

Yyyyyyy aaaaa zawsze można spróbować coś z tym zrobić.:lol:

O przepraszam. Jak kradli to zawsze "zgodnie z przepisami".:lol:

Jak mówił Horała. "Jak ktoś kradnie zgodnie z procedurami to nic mu nie grozi." heheh.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Noszzzzz kuźwa niesamowite. Nie płacił należnego podatku i dobiorą mu się do dupska. Łączę się z nim bólu. Trza było płacić.:lol:

to rozchodzi się o dziura watowa  unikanie płacenia 

2 godziny temu, mirro napisał:

Jego wujek, zdaje się ma firmę transportową. Może to On?

gdy sie ogląda tvn i czyta Niemca to kwitniemy 

https://truck.intercars.com.pl/pl/aktualnosci/aktualnosci/kryzys-w-transporcie-raczej-zwolnienia-niz-wzrost-zatrudnienia/

5 godzin temu, Roman176 napisał:

sprawdź na e petrol  

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Trudności dotykają cały sektor

Interesującą rzeczą jest nie tyle upadek pojedynczej firmy, ale przyczyny kontekstowe, które go spowodowały i które powodują trudności dla całej branży. W rzeczywistości liczba firm logistycznych znajdujących się w trudnej sytuacji jest coraz większa i jak powiedział portalowi trans.info Maciej Wroński, prezes Stowarzyszenia Transport i Logistyka – „firmy transportowe, w swojej masie, powoli i po cichu umierają”, dodając, że jasne jest, że trudności firmy zatrudniającej tysiące pracowników wywołują większe poruszenie, ale nie umniejsza to faktu, że podobną kondycję przeżywają również małe firmy. I to nie tylko w sektorze transportowym. Tylko w marcu aż 159 firm ogłosiło masowe zwolnienia, zwalniając 17 000 osób, do których w kwietniu dołączyło kolejne 2400

tusk jest mistrzem zaorywania polski 

Rząd chce wprowadzić podatek od transportu intermodalnego - grzmi branża. "W myśl nowych przepisów państwo ma pobierać podatek od nieruchomości również od terminali intermodalnych" - podaje obserwatorlogistyczny.pl. Serwis pisze o "zaoraniu polskiej logistyki".

https://www.money.pl/podatki/uderzenie-w-transport-rzad-chce-wprowadzic-nowy-podatek-7048613373520416a.html

rudy wszystkie gałęzi gospodarki wykończy  szeroki uśmiech poprosimy 😁

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „I wtedy ja mu mówię: Elon! Elektryki to ja 50 lat temu robiłem... MY”

lewaki drzewo wycinają ? widziałem jak masowo tiry targały drzewo myślałem ze to jakaś akcja 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Panowie zaatakowali kobietę w knajpie na ul. Foksal w Warszawie i chcą być sławni.#Pomóżmy im 😉
To dr n. med. Piotr Szymański
Aktualnie jest również Konsultantem Wojskowej Służby Zdrowia w dziedzinie Neurologii w stopniu ppłk
#Czekam na reakcję MON ‼️
To ten łysy w okularach
Opublikowano

no i kolejna afera w pizdu   

Ależ to była afera! Nielegalna inwigilacja! - donosiły TVN i Onet. Tymczasem audyt w ABW, zlecony już przez obecną władzę, wykazał, że nic takiego nie miało miejsca. Ciekawostka - jednym z autorów był red. Harłukowicz, który teraz zabłysnął "sensacjami" na temat amunicji.

Image

Zdjęcie

Dziennikarze śledczy Onetu (Harłukowicz, Ł. Cieśla) i Superwizjera (Stachowiak, Kuciel) pokazali rzekome wejście ABW do mieszkania prezydenta Raczyńskiego/jego współpracownika. Nie były to nagrania ABW, dom należy do wspólnika posłanki I. Bodnar. 🙃 Tak weryfikowali materiały.

vvRjNVzr_mini.jpg

Piotr Nisztor 🇵🇱

@PNisztor
Wiarygodność @SUPERWIZJER_TVN i @onetpl podważa też stanowisko Filipa O., wspolwlasciciela grupy Econ z branży odpadowej👇 Jest on wspólnikiem męża posłanki @BodnarIzabela, która w materiale TVN przedstawiała siebie i męża jako ofiary „PiS-owskiej ABW” #ScisleJawne @RepublikaTV

Image
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

kolejna zmyślona afera w celu wywołania chaosu w polsce 

---------------------

Image

Katarzyna Kotula

Część osób mówi dziś, że w czasie wojny na Ukrainie są ważniejsze rzeczy do zrealizowania http://m.in modernizacja i dozbrojenie armii, ale pytam czym jak nie kwestią bezpieczeństwa jest kwestia legalizacji związków partnerskich? „W sytuacji zagrożenia i toczącej się za naszą wschodnią granicą wojny, wprowadzenie do polskiego prawa możliwości zawarcia takiego związku, w sposób szczególny wydaje się być jednym z priorytetowych zadań państwa.”  

fabryka idiotów pracuje pełną parą

Edytowane przez nie
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

mentzen dobrze podsumował peowski seans nienawiści finansowany przez min. niemców

"Problemu nie ma, bo ministrowie Tuska zachęcają tylko do j….. nielubianej partii. Gdyby zamiast PiS w tej piosence były niektóre mniejszości religijne, seksualne, czy narodowe, to mielibyśmy skandal na całą Europę"

niczym się nie różnią od ruskiej chołoty, ten sam kod genetyczny

• Haha 1
Opublikowano
Roman176 napisał:

lewaki drzewo wycinają ? widziałem jak masowo tiry targały drzewo myślałem ze to jakaś akcja 

Panowie zaatakowali kobietę w knajpie na ul. Foksal w Warszawie i chcą być sławni.#Pomóżmy im
To dr n. med. Piotr Szymański
Aktualnie jest również Konsultantem Wojskowej Służby Zdrowia w dziedzinie Neurologii w stopniu ppłk
#Czekam na reakcję MON
To ten łysy w okularach

Romek. zastanów się teraz głębiej co napisał dyrektor i dlaczego to są Katowice. Nawet, kak powstanie Baranowo to też będzie Lufthansa. Może się tam zbazuje ale też będzie latać z drobnicą jednocześnie do Katowic i do Baranowa... Ale pomyśl nad tematem. Może do jeszcze jakichś wniosków dojdziesz.

Jeżeli zaś idzie o kontrole to Pani z PIP miała zarzut o pracownika bez badan w 2020 roku. Na co zapytałem czy były realizowane? Wg niej były. To jej odpowiedziałem, że z tego samego powodu co przekręcałem pacjentów z brzucha na plecy i z pleców na brzuch na drugim piętrze szpitala w Zielonej Górze wprowadzono teleporady i wątpię... Na moje szczęście, jak mnie poinformowała, się to przedawniło. Tak, że ten.

Opublikowano

To się podoba państwo dba o tych obywateli brawo .

Emeryci, budżetówka, nauczyciele. Takie podwyżki szykuje rząd. Projekt budżetu na 2025 r. jest prawie gotowy . Bardzo dobrze tak trzymać .

Rząd w tym tygodniu zajmie się projektem budżetu na 2025 r. To będzie pierwszy plan wydatków państwa przygotowany w całości przez obecnego ministra finansów Andrzeja Domańskiego. "Fakt" ujawnia pierwsze szczegóły. Wiemy, kto i ile może zyskać. To m.in. pracujący za minimalną krajową, a także seniorzy, wdowy i wdowcy, budżetówka i mundurówka. Szykowane są także... podwyżki dla władzy. Władza żeby dobrze pracowała musi zarobić ekstra .

https://www.fakt.pl/pieniadze/budzet-2025-emeryci-nauczyciele-i-budzetowka-z-podwyzkami-oto-szczegoly/nvc3mdj

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Romek. zastanów się teraz głębiej co napisał dyrektor i dlaczego to są Katowice. Nawet, kak powstanie Baranowo to też będzie Lufthansa. Może się tam zbazuje ale też będzie latać z drobnicą jednocześnie do Katowic i do Baranowa... Ale pomyśl nad tematem. Może do jeszcze jakichś wniosków dojdziesz.

masz racje pomyśl nie boli 

https://wgospodarce.pl/informacje/144631-nie-ma-cpk-lotnicze-cargo-obsluzy-nam-lufthansa

https://www.tysol.pl/a126754-nie-ma-cpk-ale-jest-lufthansa-niemiecki-przewoznik-planuje-ekspansje-na-polski-rynek-cargo

Opublikowano

Co przeszkadza od kilku lat wstecz potężnemu LOTowi napierd..ać te same połączenia? Brak CPK? Przecież niemcy se nic do tego nie potrzebują wybudowywać.

Kto tam spod Chrubieszowa? Nic nie przyatakowało Wam kombajna na polu?

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Co przeszkadza od kilku lat wstecz potężnemu LOTowi napierd..ać te same połączenia? Brak CPK? Przecież niemcy se nic do tego nie potrzebują wybudowywać.

Kto tam spod Chrubieszowa? Nic nie przyatakowało Wam kombajna na polu?

Podobno pod Tomaszów zapuścił się jakiś dron, co z nim się dalej stało - nie wiadomo. Pracujący w polu kombajn odpowiedział ogniem rakietowym, po czym odlecał na zachód.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Podobno pod Tomaszów zapuścił się jakiś dron, co z nim się dalej stało - nie wiadomo

Podobno złapał go jaszczomb i zaniósł do gniazda.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Roman nie ogarnia, że co innego lotnisko a co innego przewoźnik. Nawet z jego wklejki wynika, że pomimo braku CPK Lufthansa chce pracować w Polsce. Czyli nie potrzebują CPK.

I Tusk doskonale o tym wie że w Niemczech jest wszystko co potrzebne . 😁 Skoro Niemcy wchodzą na rynek ,to zapewne jest o co walczyć ,tym bardziej że CPK nie będzie już konkurencją bo inwestycja została skutecznie " opiłowana".

Opublikowano
10 minut temu, andrzej78 napisał:

Skoro Niemcy wchodzą na rynek ,to zapewne jest o co walczyć

Łooooo to dopiero jak Niemcy chca wejść na rynek , to nasi zauważyli że jest o co wałczyć?:lol: Na własnym podwórku im sie nie opłaca schylać po drobniaki? No to za***ista strategia w tej firmie. Czekają na gigantyczny projekt CPK i wtedy ogarną rynek?:lol:

• Like 1
Opublikowano

U mnie latały w południe śmigłowce, pewnie szukali

Trzeba powołac Ochotniczą Rezerwę Obrony Przeciwlotniczej z wyrzutniami ręcznymi jak na Podlasiu, także na Lubelszczyźnie, nic się nie przeźlizgnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v