Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, Takeda napisał:

Holecki widzę zmierzasz w kierunku nowego tytułu, wyrastasz na Sołowiowa. Nie wiesz co piszesz czy tak pokrętnie myślisz? Wiem co czytam pogrubiłem byś nie szukał. Zgrywanie idioty dobrze ci ostatnio wychodzi. Zwłaszcza jak ktos śmie obrażać światle ci panującego Donaldinio z przydupasami. Coś cię ciśnie od kiedy PiS nie rządzi. Będąc w opozycji wydawałeś się mądrzejszy, a tutaj klasyczny fanatyk, za pisu pieski od propagandy dużo szczekały na AF, zmieniła się władza zmieniły się pieski, tylko te są chyba głupsze. Bo aprobują te same metody rządzenia które krytykowali za pisu.

Nie nie jestem lordem, ale jest duże prawdopodobieństwo, że moi przodkowie po grzbietach twoich to na konia wsiadali.  

Może to dla ciebie nie do pojęcia, ale czasem nie warto się schylać po te kilka czy kilkanaście tysięcy

piękna riposta 

wracając do tematu za pisu była spółka nadzorcza z 4 osób a teraz tanie pastwo według donalidio 

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Pokarz mi inny taki obóz w Polsce :) budowano autostrady, stadiony, dużo większe inwestycje i nikt nie stawiał takich instalacji . Tu dosłownie budowa drogi szybkiego ruchu a postawiono ogrodzony teren . Musieli wymyśleć jakieś wytłumaczenie bo obiekt jest dość widoczny dla gawiedzi . Ta s17 nawet za wiele ma niemieć instalacji budowlanych , zero wiaduktów , po jednym pasie w jedną stronę plus pobocze tam nie potrzeba takiego miasteczka . Albo szykują pod uchodzców z zachodu , albo pod uciekinierów ze wschodu , albo obozy Fema dla nas . 

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Kwestia tresury. Sam po sobie widzę że tak po ludzku mówiąc, to już mi się nie chce. Czasem coś czytam i zamiast oburzenia jedyna odpowiedź i komentarz to "  a jebać to wszystko".

Mam to samo. Tylko bardziej w kierunku: " nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

Opublikowano
34 minuty temu, jacek1296 napisał:

Mam to samo. Tylko bardziej w kierunku: " nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

spokojnie ciebie konkurencja nie dobije, śpij spokojnie 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

wracając do tematu za pisu była spółka nadzorcza z 4 osób a teraz tanie pastwo według donalidio 

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób

Roman spokojnie. Tych dwoje po prawej to tylko prokuratorzy. Tak na wszelki wypadek.:lol:

Opublikowano
Roman176 napisał:

14 godzin temu, Ulman napisał:

Nie ma uregulowań na minimalną cenę desek, masła kiełbasy i cementu i jakoś nikomu się od tego nic nie stało. 

czemu produkt porównujesz do pracownika 

Eeee... ktoś tu wyceniał życie albo nerkę choć? Raczej jest mowa o wartości. Ja skumałem.

marks50 napisał:

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Pokarz mi inny taki obóz w Polsce :) budowano autostrady, stadiony, dużo większe inwestycje i nikt nie stawiał takich instalacji . Tu dosłownie budowa drogi szybkiego ruchu a postawiono ogrodzony teren . Musieli wymyśleć jakieś wytłumaczenie bo obiekt jest dość widoczny dla gawiedzi . Ta s17 nawet za wiele ma niemieć instalacji budowlanych , zero wiaduktów , po jednym pasie w jedną stronę plus pobocze tam nie potrzeba takiego miasteczka . Albo szykują pod uchodzców z zachodu , albo pod uciekinierów ze wschodu , albo obozy Fema dla nas . 

Dżizas.... Turki w zasadzie ze wschodu. Postawili campa bo tam ludzie będą mieszkać. Nie zdziwię się jak będzie sklep i może burdel. Jak budują miejscowi to albo dieta albo we własnych domach śpią przecież.

Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

Dżizas.... Turki w zasadzie ze wschodu. Postawili campa bo tam ludzie będą mieszkać.

Iiiiii Tuhaj-bej z rybami siną farbą kłutymi na piersiach ( oby Allach był dla niego łaskawy) na portierni przepustki sprawdzać będzie.:lol:

Aż chyba se kupię i poczytam, Albowiem opisywana dawka absurdu zdaje się tam wysoka być.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jurasz-ujawnia-kulisy-wizyty-komorowskiego-przeszly-mnie-dreszcze/f65r3jj?utm_source=www.nfow.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Kwestia tresury. Sam po sobie widzę że tak po ludzku mówiąc, to już mi się nie chce. Czasem coś czytam i zamiast oburzenia jedyna odpowiedź i komentarz to "  a jebać to wszystko".

E tam ostatnio Holecki mnie wyzwał od pisiorów, za poprzedniej władzy wyzywali mnie od totalnej opozycji. Tylko dlatego, że patrzę władzy na ręce i krytykuję, byłoby za co chwalić to bym chwalił. Niestety twardy elektorat każdej z tych głownych partii jest ślepy na fakty. To, że KO i przystawki działa w niektórych aspektach bardziej subtelnie nie zmienia faktu, że to władza w tym samym stylu i jakości co poprzednia, a sposób przejęcia władzy i rozliczanie pisiorów wygląda jakbyśmy do rozliczania zbrodni hitlerowskich wynajęli Stalina. W porównaniu do poprzednich rządów Tuska to niestety regres, przespał gość z kolegami ostatnie 8 lat ewidentnie.

A czym więcej widzę propagandy "silni w sojuszu NATO" i "20 lat w UE" tym bardziej jestem przekonany, iż jesteśmy w czarnej d*pie.

BTW ciekawe ile osób kojarzy, że spot propagandowy "co nam dała w sumie UE" jest bezczelną zrzynką  z "Zywotu Brajana" Monty Pythona

Smutne jest, że dużej części społeczeństwa wystarczy, że nie rządzi PiS i nie ważne co robi obecna władza. W sumie niewiele, a raczej nic. Naprawdę chciałbym się za jakiś czas usłyszeć. "wicie, rozumicie po cichu wydymaliśmy UE, USA i kogo się dało, ale nie mogliśmy mówić" Obawiam sie, że to nie nastąpi, bo jak była paździerz tak jest paździerz.

BTW. Na pewno Holecki  i nie wiem kto jeszcze, może nawet ty, stwierdził, że kijowe wyniki Orlenu to skutek tego, że państwo mniej łupi Polaków. Niestety powierzchowne myślenie. Łupi tak samo jak PIS tylko inaczej żongluje swoimi grupami docelowymi. Za pisiu też ceny na orlenie spadły jak tylko wrócił vat za prąd. Teraz orlen nie zarabia tyle bo wrócił vat na żywność itp, itd. Wyborcy pisu są mniej zmotoryzowani niż KO etc

2 godziny temu, tracker napisał:

Z tego, co wiemy wojewodowie rządu Donalda Tuska już sprawdzają i szukają miejsc, w których można będzie umieścić migrantów

WLKP. Na razie wojewoda przeznaczył 14mln na migrantów jak podają fakty kaliskie

Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał:

A czym więcej widzę propagandy "silni w sojuszu NATO" i "20 lat w UE" tym bardziej jestem przekonany, iż jesteśmy w czarnej d*pie.

Jak to zobaczyłem to faktycznie miałem podobne odczucia. Troszkę nawet sie przestraszyłem.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Takeda napisał:

Holecki widzę zmierzasz w kierunku nowego tytułu, wyrastasz na Sołowiowa. Nie wiesz co piszesz czy tak pokrętnie myślisz? Wiem co czytam pogrubiłem byś nie szukał. Zgrywanie idioty dobrze ci ostatnio wychodzi. Zwłaszcza jak ktos śmie obrażać światle ci panującego Donaldinio z przydupasami. Coś cię ciśnie od kiedy PiS nie rządzi. Będąc w opozycji wydawałeś się mądrzejszy, a tutaj klasyczny fanatyk, za pisu pieski od propagandy dużo szczekały na AF, zmieniła się władza zmieniły się pieski, tylko te są chyba głupsze. Bo aprobują te same metody rządzenia które krytykowali za pisu.

Nie nie jestem lordem, ale jest duże prawdopodobieństwo, że moi przodkowie po grzbietach twoich to na konia wsiadali.  

Może to dla ciebie nie do pojęcia, ale czasem nie warto się schylać po te kilka czy kilkanaście tysięcy

Po raz kolejny poza inwektywami pod moim adresem nic konkretnego nie napisałeś. Bełkot okraszony wylewami frustracji. Mam nadzieję, że chociaż ci ulżyło. I jeszcze nie warto się schylać po te kilkanaście tysięcy śmiech na sali jak tu się kompromitujesz. NO ale Internet wszystko przyjmie i wszystko wytrzyma możesz nawet pisać ,że po milion się nie schylisz.

Opublikowano
mirro napisał:

1 minutę temu, Takeda napisał:

Jak to zobaczyłem to faktycznie miałem podobne odczucia. Troszkę nawet sie przestraszyłem.

Noo czarnych tam sporo. Patrząc na tych logistyków co się zmieniają przy naszym batalionie to jest produkt eksportowy amerykańskiego wojska...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v