Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, galan99 napisał:

Jezus nigdy nie potępiał grzeszników, ktorzy szczerze żalowali swego postępowania, odnosil sie do nich z milosierdziem i zrozumieniem, tak jak nauczył go jego Ojciec .

A któren ojciec? Ten ziemski czy ten w niebiesiech? Bo biorąc pod uwagę iż trzy osoby boskie to jedno chyba niczego uczyć go nie musiał. Yyyyyyy albo jakoś tak.

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Lepę?🤣🤣🤣 Debil to najłagodniejsze określenie😆

Morał z tej rozmowy jest taki że czy PIS czy PO to jeden ch*j

ale d*pa ci swędzi jakoś mniej 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Data Historyczna 4 czerwca

wtedy świat wstrzymał oddech bo przyszedłem na świat 

Przed chwilą, Ulman napisał:

O co ci chodziło z tymi cenami paliwa?

ze Czechy nasze paliwo mają taniej a my spadamy z listy 

Opublikowano

A jak chcesz dyskutować bez danych? Masz z tym problem ze coś tam bełkoczesz o listach i spadkach bez żadnych konkretów. Nieraz coś mamrotałeś a jak sie wzieło cyferki to się z reguły samozaoraniem kończyło

Opublikowano
mirro napisał:

A któren ojciec? Ten ziemski czy ten w niebiesiech? Bo biorąc pod uwagę iż trzy osoby boskie to jedno chyba niczego uczyć go nie musiał. Yyyyyyy albo jakoś tak.

Hyhyhy chyba bywaliśmy w tych samych regionach...

Ulman napisał:

Taaaa? A ile masz tych klęsk?  Granicę i tak pilnuje wojsko , a WOT to może im obiady dowozić. To jest wynalazek nie warty nawet połowy wydanych pieniędzy. 

Tego no... to jutro na nockę mogę nie iść?

Mariusz2903 napisał:

Wielkie ulewy przechodzą przez Polskę , terytorialsi bardzo potrzebni , ten co założył tą formację to powinien nagrodę Nobla dostać .

Nie przesadzaj. Wskrzesić coś takiego trzeba było. Ale po odpale szału w jakim to zrobiono należy choć tym ludziom zapewnić łopaty do piachu i może choć jedną pompę na kompanię...

galan99 napisał:

Ostrzegałem cię , ze ma powstać jeden Kraj , Ukra i Polska . Wszystko na to wskazuje .

Masz czego się obawiać , blisko bardzo blisko Ukry mieszkasz .

Nayebany jesteś?

Takeda napisał:

Polacy mają kompleks niższości wobec Niemców dlatego ich nienawidzą ...

O, drugi nachlany. Krystyny dzisiaj?

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

daj link jeszcze raz to będzie wiadomo o jakie dane ci chodzi i co wg ciebie one mówią.

dałem ci wczoraj 

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Nayebany jesteś?

O, drugi nachlany. Krystyny dzisiaj?

d*pę ci nacięli ? 

Opublikowano
nie napisał:

jutro tusk ma ogłosić, że będą budować cpk

jutro może zabraknąć w polsce tego produktu:

:D :D :D 

Aaa jak powie, że buduje lotnisko aglomeracyjne Warszawy? To tej maści będziesz też potrzebował chyba...

• Haha 1
Opublikowano

To tej maści będziesz też potrzebował chyba...

Będzie lądował (z całym szacunkiem) gołą d*pą na nieheblowanej desce .:lol:I maść wskazana.

Opublikowano (edytowane)

znów kacapy ostrzeliwują rakietami zachodnią Ukrainę?
jakieś odrzutowce mi nad głową latają

czy to tylko przedwyborcza pajacada naszych żołnierzyków z rozkazu tych durnowatych kacyków co się na gwałt pchają na salony brukselskie i chcą pokazać jako to "coś" robią w kierunku bezpieczeństwa

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Lato idzie to F16 do domu wracają :) . To takie bawienie sie w kotka i myszkę , przyleciały za Buga a beda udawać że niby wystartowały z Powidza :) . To tak jak poprzednio twierdzili że samoloty nie byly podrywane przez dwa tygonie :) to pytanie co latało w Płd-wsch Polsce w okolicy zielonych świąt ??? Ukraińce przekroczyli granice ? czuy Białorusinów nie zauważyli :) . Kłamią i to teraz nawet wojskowi .

Edytowane przez marks50
Opublikowano (edytowane)

Nie spadną ci na beret .

Amerykańskie rakiety spadają z Ukrainy na tereny , Rosji to tylko wojna .

W Syrii Ukraińskie wojsko Niszczy onucę wojna jest po za Europą  .

Teraz Polska .

Ochrona granicy jest ważniejsza od kilku płaczących że im biznesy się popsuli .

Oddali głos na Donalda Tuska, teraz są załamani i wściekli .

Przedstawiciel przedsiębiorców z Podlasia, który był gościem TOK FM, nie krył swojego rozgoryczenia, jako że zarówno on, jak i inni mieszkańcy regionu Puszczy Białowieskiej, zawsze głosowali na Koalicję Obywatelską. "I to jest dla nas podziękowanie? To jest nie do zaakceptowania 

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Tusk na jakimś spędzie przedwyborczym dopiero co miał powiedzieć że PiS jest agendą ruskich wpływów w Polsce czy jakoś inaczej no ale że jest prorosyjski

no Janusz Rewiński właśnie zmarł i nie ma już komu powiedzieć - czy Tobie czasem "Wąski" (człowieku) sufit na łeb się nie spadł ?

ten PiS na prawdę nie ma z kim przegrać

bez dalszych komentarzy bo i smutne to i żałosne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
marks50 napisał:

Lato idzie to F16 do domu wracają :) . To takie bawienie sie w kotka i myszkę , przyleciały za Buga a beda udawać że niby wystartowały z Powidza :) . To tak jak poprzednio twierdzili że samoloty nie byly podrywane przez dwa tygonie :) to pytanie co latało w Płd-wsch Polsce w okolicy zielonych świąt ??? Ukraińce przekroczyli granice ? czuy Białorusinów nie zauważyli :) . Kłamią i to teraz nawet wojskowi .

Tylko to latać może też planowo a plan nie przewiduje stałych tras. Tam co prawda kierowca jest jeden ale xuj z ziemi z nim wszystko ustala. Gdzieś ten samolot i jego radar musi być a nie zawiśnie przecież... Nik Cię nie kłamie, zwykła operacyjna robota.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v