Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

wiesz jak jest miedzy nami drobna roznica ja moge i samochodem i autobusem i autokarem i pociagiem. nawet samolotem...tylko moturu juz nie mam

Różnica jest taka, że ty zwykły....rasista jesteś 😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

szczegolnie jak masz palce drwala i oczy coraz gorsze...

wszelkie sprawy urzedowe czy bankowe tylko na duzym ekranie..

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Różnica jest taka, że ty zwykły....rasista jesteś 😆

bo mi sie kojarzy ze ty w czarnychbrzegach mieszkach to i murzynem jestes ...

Opublikowano (edytowane)

co trzeba miec w glowie zeby teraz takie "przeboje" dodawac ?? chyba smrod onucy ..

ja mam tylko szaro w glowie

Edytowane przez jacus
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

za duzo sie naczytales fantazji ogarka...

No jestem rolnikiem , mieszkam na wsi , to forum dla takich jak ja . Bardziej zastanawia mnie co ty tu robisz

Opublikowano

tepie glupkow, debili , nieukow . szurow i foliarzy..a ostatno najczesciej ruskie smierdzace onuce..

od 17 lat.. ich nie brakuje nigdy..

ja to jestem kosmita tylko przypadkiem mam gospodarstwo od 29 lat.

Opublikowano
marks50 napisał:

Zlecenia uszyci 0,5 mln mundurów z całym opierunkiem to nie jest na potrzeby bierzące wojska tym bardziej w trybie ze jest zatrzymywane inne szycie a juz komizmu nadaje 500tys szt dla 200 tyś armi Polskiej - beda po dwa rozdawać ??? :)  Znów może namieszam ale po połaczeniu nie bedzie dwóch armii , bedzie jedna , byc moze zwana Europejską ale wierzcie mi że uryńcy będa tam zaciagnięci na różnych zasadach i to bedzie najwieksze niebezpieczeństwo ze wszystkich , to będzie historycne ściągnięcie Krzyzaków przez Konrada mazowieckiego na własny kraj .

Eee to fajnie. Może dostanę w końcu to co mam zaległe.

mirro napisał:

1 minutę temu, marks50 napisał:

Bo i plan połączenia nie jest z wczoraj

Gdyby był taki plan, to Żełeński nie musiałby żebrać o amunicję w USA , bo płynęłaby szerokim strumieniem bez przeszkód.

Oo wtedy to trotyl byłby pożytkowany na miejscu w całości a ministra MON przecinał by uroczyscie szmatę przy uruchamianiu inwestycji z datą ukończenia na przyszły rok... miesiąc temu.

Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał:

Eee to fajnie. Może dostanę w końcu to co mam zaległe

Nie tylko zaległe ale także dadzą bilet gratisowy , kałacha z krzywa lufą (jeżeli wszystkiego nie wywieźli na urynę) , wyprowiantują , wsadzą na pakę Stara ... ach  przypomną się ''stare'' młode czasy :) . oczywiście w tajemnicy , nikt nic nie morze udostępniać w internecie by przypadkiem Putin nie podejrzał na twoim końcie jak  się bawisz , jak będzie  miał złe zdjęcia z dronów to dopatrzy na instagramie :) oczywiście nie rozpowszechnianie informaji jest opatrzone kłauzulą " Nie dotyczy niemców oraz głów państw " :) Nie dość że kazda głowa wzieła się za spekulacje jawne kto pojedzie na ukrainę to do tego Scholc wygadał się że Francuzi i Anglicy juz obsługują rakiety na ukrainie . Teraz Niemieccy wojskowi "dali " pół godzinny wywiad dla Putina co jest grane co prawda przez radyjko ale to tylko świadczy o tym że żołnierze to mięso armatnie z takim planowaniem generalicji . Tylko sie cieszyć z nowego munduru , tak ładnie bedie sie wygladać w drewnianej jesince ... 

Opublikowano (edytowane)

Ursusa to może nie ale generatory na biogaz są coraz popularniejsze. Plus jest jeszcze taki, że gnojówka obornik czy osady z oczyszczalni ścieków wywiezione na pole nie śmierdzą.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v