Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Desperado napisał:

Pranie mózgu to ci PO zrobiło, nawet nie wziąłeś karty na referendum.   xD

A po co mi ona? Pis kazał ciemnocie głosować przeciwko emigrantom a sprowadzał ich na masową skalę. Nie słyszałeś jak Edgar na komisji sypie? Nazywa się dzieckiem pisu i to chyba złotym. Śpiewa jak z nut jaki to był piękny proceder. 

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

niedawno pisali ze wroble wygina za niedlugo.. kiedys mialem cala linie gowien pod belka od wiaty a teraz czysciutko .

Chowasz cokolwiek by te wróble miały jakie resztki ziarna na pożywkę? 

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

A po co mi ona? Pis kazał ciemnocie głosować przeciwko emigrantom a sprowadzał ich na masową skalę. Nie słyszałeś jak Edgar na komisji sypie? Nazywa się dzieckiem pisu i to chyba złotym. Śpiewa jak z nut jaki to był piękny proceder. 

Dlatego teraz przyjdą uchodźcy i takich jak ty zerżną aż miło, tego ci nikt nie powiedział?   xD

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Głodnemu chleb na myśli?  Takimi strachami to se możesz dzieci straszyć albo wyborców pisu. Oni już do nas przyszli na zaproszenie pisu i jakoś nie rżną.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

ale masz sean marzenia ...przyjedz na ziemie przodkow tu imigrantow nie brakuje , na kazdej ulicy mozesz spelnic swoje fantazje..

30 minut temu, v11 napisał:

kiedyś miałem jedną foto i brakowało to w nocy suszarnia chodziła na nocnej łot taka kalkulacja 

W żadnym wypatku AK wyłącznie  Einsatzgruppen 

to juz wiek sakd dziadek romana mial ten zloty ,szwajcarski zegare o ktorym pisal..

6 minut temu, Leszy napisał:

Chowasz cokolwiek by te wróble miały jakie resztki ziarna na pożywkę? 

kury na wolnym wybiegu .. zreszta wroble to wszedzie wejda, byle dziura i juz maja jedzenie

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

ale masz sean marzenia ...przyjedz na ziemie przodkow tu imigrantow nie brakuje , na kazdej ulicy mozesz spelnic swoje fantazje..

A co zerżneli cię już jacus?   xD spoko ja wziąłem kartę i głosowałem, a ty zapisany że nie brałeś.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

spoko ja wziąłem kartę i głosowałem,

Uległeś partyjnej propagandzie finansowanej spółki skarbu państwa i dziwne fundacje. ¬¬

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

nie musze wyjeżdżać mieszkam na ziemi przodków 

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał:

A co zerżneli cię już jacus?   xD spoko ja wziąłem kartę i głosowałem, a ty zapisany że nie brałeś.   :P

az strach zapytac gdzie nosisz potwierdzenie tego faktu.

ty myslisz oni ta dobrze polski znaja ? 

oni swoich poznaja wiec ja nie mam szans, wiec nic dziwnego ze  w piwnicy siedzisz 😂

ru68 nie wiesz kto to sean ? to do niego bylo.on rodem z .niewiadomo skad, bo wstydzi sie przyznac, gdzie dokladnie jego przodkowie mieszkali przed wojna..i gdze on dzisiaj mieszka..

Opublikowano
20 minut temu, Desperado napisał:

Dlatego teraz przyjdą uchodźcy i takich jak ty zerżną aż miło, tego ci nikt nie powiedział?   xD

Prawie 100 tyś muzułmańskich Czeczenów przyjęliśmy jako uchodźców wojennych swego czasu. PiS też w tym brał udział, bo to na złość Rosji można było zrobić. Takich co z nożami lubią latać po okolicy, Fajnie co?  

• Like 1
Opublikowano

Podczas jawnej części posiedzenia premier Donald Tusk wypowiedział się krytycznie na temat dotychczasowych działań przy projekcie CPK. Wymienił liczne wydatki na ten cel oraz podkreślił, że ekspertyzy, z którymi się zapoznał, stawiają pod znakiem zapytania przyjęte założenia i prognozowane skutki tej inwestycji.

Premier Donald Tusk nie sprecyzował, na podstawie jakich ekspertyz wyciągnął przedstawiony wniosek. Z tego powodu zwróciliśmy się do Kancelarii Prezesa Rady Ministrów z wnioskiem o dostęp do informacji publicznej, w którym zapytaliśmy o ekspertyzy, którymi dysponuje Kancelaria.

Otrzymaliśmy odpowiedź na nasz wniosek o dostęp do informacji publicznej. Prosiliśmy o wskazanie ekspertyz, na które powoływał się premier, a także o wgląd do ekspertyz, którymi dysponuje Kancelaria. KPRM odpowiedziała, że „nie posiada informacji publicznej w zakresie objętym wnioskiem”.

Wynika z niej, że Kancelaria nie dysponuje interesującymi nas ekspertyzami i nie wskazała, na co powoływał się w swojej wypowiedzi Donald Tusk.

Dostępne ekspertyzy nie stawiają CPK pod znakiem zapytania. Na tej podstawie oceniamy wypowiedź jako fałsz.

https://demagog.org.pl/wypowiedzi/co-ekspertyzy-mowia-o-cpk-sprawdzamy-slowa-premiera/

najpierw kłamał, że inwestycja się nie rozpoczęła a teraz kłamie, że są ekspertyzy kwestionujące zasadność  budowy

jaki trzeba mieć debilny elektorat żeby mu tak prosto w oczy kłamać i żeby się z tego jeszcze cieszył

zakłamany, niemiecki sługus 🤮 mam nadzieję, że przyjdzie kiedyś taka władza, że ten podły człowiek zgnije w więzieniu za niszczenie polski

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

wymiana ? na kogo ?:D  przeciez wiadome bylo ze bedzie ciezko i dlatego wpuscili tam takiego starego pryka ktoremu wszystko jedno+ debilek kolodziejczak do zbierania cięgów.  Tusk jest klamca , dywersantem ale jest tez przebieglym lisem :)   

• Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v