Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sąd w Gdańsku umorzył postępowanie ws oszustw podatkowych Magdaleny Adamowicz. Po prostu: przedawniły się. No wzięły i się przedawniły. taki klimat :D 

wolne sądy 🤮

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

Sąd w Gdańsku umorzył postępowanie ws oszustw podatkowych Magdaleny Adamowicz. Po prostu: przedawniły się. No wzięły i się przedawniły. taki klimat :D 

Kolejny dowód na nieudaną reformę systemu sprawiedliwości w wykonaniu ministra Zero xD 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

https://www.dziennikwschodni.pl/lubelskie/wazna-decyzja-tuska-w-sprawie-przejsc-granicznych-z-ukraina,n,1000338575.html

czyli z polskiego na nasze

rolnicy już za kilka godzin będa pałowani na przejściach granicznych i przy blokadzie dróg lub torów

taki mamy rząd

jest wysoce prawdopodobne że już tym razem nakręci to tylko spiralę i zaczną być atakowane siedziby szajek obecnej koalicji rzadzącej w swoich własnych siedzibach i prywatnie pachołki tych szajek
Policja powinna to wiedzieć lepiej ode mnie bo jej psim obowiązkiem wiedzieć takie rzeczy i nawet po reakcji samej policji, wykonywania rozkazów tego rozpędzania (lub nie) można będzie wywnioskować jakie są nastroje społeczne i jeśli tak będą rozpędzać jak niedawno temu lubelscy strażacy "zepsutego" trucka usuwali to na miejscu tych śmieci politycznych bym radził... albo niech się same domyślą 😜

Opublikowano

Nakręci się spirala, ale ja to widzę w ten sposób, że dążymi o oczyszczenia klasy politycznej w naszym kraju, i to gruntownego, bo w końcu zaczną pod siedzibami partii wybuchać reklamówki w ukraińską żywnością

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Kolejny dowód na nieudaną reformę systemu sprawiedliwości w wykonaniu ministra Zero xD 

i to ziobro sprawiał, że adamowicz naprzemiennie z sędzią chorowali, żeby sprawę przeciągnąć do przedawnienia

Opublikowano
Przed chwilą, nie napisał:

i to ziobro sprawiał, że adamowicz naprzemiennie z sędzią chorowali, żeby sprawę przeciągnąć do przedawnienia

Widać system nieprzemyślany, łatwy do obejścia ... Nikt nie pomyślał, że tak łatwo jest to oszukać ... Tyle lat reform Zera i tak łatwo można system oszukać xD Głupim L4 od konowała xD 

Opublikowano

ale rudy rolników wykiwał słyszeliście spotkamy się dopiero załęskim 26 marca   ...  i bd rozmawiać ,reporter Polsatu  ale dlaczego pan szybciej się nie spotka np jutro załęski powiedział ze podjedzie  na granice a bd Ursula von der Leyen mogliście porozmawiać razem .... tusk z wrednością to ja decyduje kiedy się spotkamy .. i koniec z pogardą 

wiec wniosek wy***rdalać na pole i nie strajkować wezmę was na przeczekanie 😆

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jahooo napisał:

Nakręci się spirala, ale ja to widzę w ten sposób, że dążymi o oczyszczenia klasy politycznej w naszym kraju, i to gruntownego, bo w końcu zaczną pod siedzibami partii wybuchać reklamówki w ukraińską żywnością

"problem" ukraińskiej żywności rozwiąże się sam i to szybciej niż się większości wydaje
najbardziej prawdopodobne że sam rynek go rozwiąże wyrównując ceny na Ukrainie w górę prędzej niż w .. "reszcie świata" w dół
i niewiele mniej prawdopodobne że ma rację

30 minut temu, hubertuss napisał:

A to, że Putin może "zrobić porządek" z Ukrainą to tez wysoce realne. Na froncie ciężko Ukraińcom idzie coraz trudniej.

a tak obiektywnie to czy to nie chore że zagrożeniem konkurencji rynkowej nadprodukcji i to czego|? żywności stają się kraje w stanie wojny wobec krajów ...
rozumiecie coś z tego?
jak zrozumiecie to wnioski wcale nie takie minorowe

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Widać system nieprzemyślany, łatwy do obejścia ... Nikt nie pomyślał, że tak łatwo jest to oszukać ... Tyle lat reform Zera i tak łatwo można system oszukać xD Głupim L4 od konowała xD 

tomuś trochę wiedzy by ci sie przydało a nie ślepym wyborcom Tuska to nie ziobro ja atakował tylko została zatrzymana przez rząd rudego w 2013 roku  

Opublikowano (edytowane)

@Roman176 Stara dobrze znana metoda działania z strajkami rolników, przeciągać ich do wiosny, ewentualnie rzucić jakieś ochłapy, byle wytrzymać do 1 marca a potem spokój do następnej zimy, każda władza w naszym kraju to realizowała i realizuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Jak pisaliśmy w "Rzeczpospolitej", sprawa ciągnie się już niemal dekadę. Po kontroli CBA i zawiadomieniu złożonym w październiku 2013 r. przez ówczesnego szefa Biura (Pawła Wojtunika), za rządów PO–PSL

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

tomuś trochę wiedzy by ci sie przydało a nie ślepym wyborcom Tuska to nie ziobro ja atakował tylko została zatrzymana przez rząd rudego w 2013 roku  

I patrz, 8 lat reform systemu sprawiedliwości i nic się nie udało xD A tak podobno naprawiali i takie mieli sukcesy, ale tylko w TVP, rzeczywistość jest już inna xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

@Roman176 Stara dobrze znana metoda działania z strajkami rolników,

nie oszukujmy sie za rudego nie bd dobrze on ma was w d*pie jego wyborca to miasto i rupta se co chceta 

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Miał PiS większość przez 8 lat, dlaczego nie zniósł immunitetów ??

na erokochozowski też ? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Roman176 Stara dobrze znana metoda działania z strajkami rolników, przeciągać ich do wiosny, ewentualnie rzucić jakieś ochłapy, byle wytrzymać do 1 marca a potem spokój do następnej zimy, każda władza w naszym kraju to realizowała i realizuje ...

znaczy co? xujniarzom bokiem wyszedł zakaz orki (i czego tam jeszcze w oplach...) zimą? xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dysydent napisał:

znaczy co? xujniarzom bokiem wyszedł zakaz orki (i czego tam jeszcze w oplach...) zimą? xD

Raczej teraz może im pomóc, niech trochę obeschnie w polach to zamiast na strajk to ciągniki pojadą w pole orać xD 

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, hubertuss napisał:

W sumie patrząc na to co się dzieje na froncie w UA postulaty tego pana mogą wejść w życie za rok czy dwa. Jak Władimir Władimirowicz zamknie granicę. Tyle razy pisałem lepszego sojusznika jak pis i jego wyborcy Putin w PL i UE nie ma.

main_02skandaliczny_baner_na_prote_cie_rolnik_w.jpg

Prawdopodobnie to fotomontaż,  ale co tam cel jest taki aby nasz uciszyć.  

A nawet jeśli to prawda to może decydenci wezmą się  wreszcie za sprawy Polski, bo jak można odczytać ten przekaz ch*j kładą wszyscy na to co się dzieje.

Wielu ludziom puszczają nerwy, z przysłowia wiemy że ,,tonący brzytwy się chwyta"

Kolejne grupy wspierają rolnikow, tak trzymać chłopaki👍

https://www.facebook.com/share/Y9zPCUPA8LhnXmFv/

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

@Roman176 sobie zobacz ile lasów wyrżnęli przez ostatnie 3 lata, tylko żebyś szoku nie doznał ... Jak żyję to takiego cięcia nie widziałem w pobliskim lesie podlegającym pod nadleśnictwo ...

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A nawet jeśli to prawda to może decydenci wezmą się  wreszcie za sprawy Polski, bi jak można odczytać ten przekaz ch*j kładą wszyscy na to co się dzieje.

Kolejne grupy wspierają rolnikow, tak trzymać chłopaki👍

https://www.facebook.com/share/Y9zPCUPA8LhnXmFv/

dzisiaj w gdańsku pokazali wsparcie dla rolników obrzucali traktory  jogurtami itp 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Nie jest to fotomontaż bo widziałem transmisje na tiktoku ktoś miał liva i widać jak z tym jeździł tylko gdzie byli inni czemu nie zareagowali 

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, Roki212 napisał:

I bardzo dobrze gada i organizator to samo potwierdza protest zgłoszony, ustalone trasy dla karetek z policją tym bardziej że kilka dni mają stać, a że jakiś niekumaty kierowca karetki pojechał na pamięć tam gdzie nie powinien nie stosował się do zmienionej organizacji ruchu no to 🤷

A gówno niedobrze. Karetka na za***rdalać najkrótszą i najszybszą drogą do zgłoszenia. Trza mieć jednak trochę oleju w głowie a nie pieprzyć że się zgłosiło i nic nas nie obchodzi. Cywilizacja się skończyła, bo rolnicy są na drogach? Państwo ma wstrzymać oddech i służby nie działać? 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v