Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Myślisz, że dojdzie do tego, że za kilkanaście, a może kilka lat ludzie będą wchodzić w związki różnogatunkowe np. z psem czy z kotem

Wrzucalem tu kiedyś chyba z Twittera post jak hiszpańska aktywistka opierniczała petardę swemu psu 

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

łapa w atrament i odpić na papierze

No ale to ma być dobrowolnie jak mu łapę wsadzisz do atramentu potem na papier to powiedzą, że zmuszony heheh.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Dowódca ma prawo wydawać rozkazy a rozkaz nie gazeta. 

Prezydent jest przywódca i wydaje Rozkaz wojsku bo jest  zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP .

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Prezydent jest przywódca i wydaje Rozkaz wojsku bo jest  zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP .

Prezydent nie wydaje rozkazów.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Ok jest dowódca wojska dowodzi wojskiem nadal to są ludzie .  Przywódca przewodzi narodem  też ludźmi . Lider to osoba, która przewodzi w firmie, stoi na czele określonego zespołu , zespół tez są ludzie .

Przywództwo definiowane jest na wiele sposobów: jako umiejętność wyrażania wizji, wpływania na innych w celu urzeczywistnienia własnych wizji .

Dowództwo – zespół ludzi, wraz z dowódcą, zajmujących się kierowaniem formacją wojskową lub zespołem ludzi .

przywódcy rozkazów dobrowolnie chcą wszyscy słuchać, dowódcy tylko wtedy kiedy muszą
z samym wykonywaniem tych rozkazów jest jeszcze gorzej ale o tym gdy będzie o podwładnych

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

jak ma byc dobrze z polska demografia jesli wy w sobotnia noc zamiast myslec o wydupczenu kobity to o psach marzycie.🤣

Zaraz będzie drugi raz, trzeba dać chwilę kobiecie odpocząć.🤗

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

A co jest nie tak z tymi autobusami bo mam wrażenie ze też nie doczytałeś

przetarg na aqu 

zasadzie dotyczyłoby gdyby nie covid Po co brniesz w te urojone dywagacje? 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „WCZORAJ PO PIJAKU KUPIŁEM SZCZENIAKA OWCZARKA KASZUBSKIEGO. BARDZO POLUBILIŚMY SIĘ”

zasadzie dotyczyłoby gdyby nie covid Po co brniesz w te urojone dywagacje? 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „WCZORAJ PO PIJAKU KUPIŁEM SZCZENIAKA OWCZARKA KASZUBSKIEGO. BARDZO POLUBILIŚMY SIĘ”

2 godziny temu, Agrest napisał:

Dziś życie jednego kota czy psa więcej warte niż życie ludzkie.

lewicowe poglądy 

1 godzinę temu, jacus napisał:

jak ma byc dobrze z polska demografia jesli wy w sobotnia noc zamiast myslec o wydupczenu kobity to o psach marzycie.🤣

ja już po nie bierz swoją miarą 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

o qurwa ty to prawdziwy dżolero

• Haha 1
Opublikowano

ja mam karte duzej rodziny-teraz kolej na was..wnuki w drodze a nie dzieci.

romus zamiast siedziec po nocach na af to bier sie do roboty,

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Sutenerstwo uprawiasz że zachecasz?

a co bys chcial jakas zapoznac ?? znam pare emerytowanych 🤣

1 godzinę temu, 6465 napisał:

4 razy po 2 razy.. tys mlody to sobie nie zaluj.

ja w robocie wiec swoj obowiazek wczoraj spelnilem a jutro powtorka.

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

co bys chcial jakas zapoznac ?? znam pare emerytowanych 🤣

Kusząca propozycja.. 😆

8 minut temu, jacus napisał:

w robocie wiec swoj obowiazek wczoraj spelnilem a jutro powtorka.

Znasz przysłowie o krowie i mleku?😆

• Haha 1
Opublikowano

Roman Francuzi to komuniści. Nie chcą robić tylko strajkują co jakiś czas. 

9 godzin temu, PRZMAS19821982 napisał:

Ty co  z siebie robisz.

Wielkiego niby wszechwiedzącego ...😂😂

To, że ty nie masz wiedzy to nie moja wina. A dla ciebie dziwne, że ktoś wie. Porównanie rentowności kopalni w PL i w Indiach czy Chinach to skrajna głupota. Tam koszty wydobycia są z połowę niższe niż u nas jak nie więcej. Tak więc skończ już te swoje wygłupy.

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Roman Francuzi to komuniści. Nie chcą robić tylko strajkują co jakiś czas. 

To, że ty nie masz wiedzy to nie moja wina. A dla ciebie dziwne, że ktoś wie. Porównanie rentowności kopalni w PL i w Indiach czy Chinach to skrajna głupota. Tam koszty wydobycia są z połowę niższe niż u nas jak nie więcej. Tak więc skończ już te swoje wygłupy.

Gdzie tam było porównanie rentowności kopalń indie i Polska.?..

Trzeba było nie zaczynać tych twoich wygłupów niewiedzy....

Chociaż byś tematu nie zmieniał i inność jakieś wyciągał.

Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał:

No bo u nas w niektórych kopalniach to już chyba pod 1km trzeba się zagłębiać a u nich o wiele wyżej.

Głęboko słabe złoża. Ale przede wszystkim wysokie koszty wydobycia. W większości kopalń do każdej tony musi dokładać państwo. Tam nie ma żadnych norm żadnych związków nic nie ma. Ludzie robią jak w XIX wieku i jest tani węgiel dlatego ich gospodarki mogą się na nim opierać. 

3 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Gdzie tam było porównanie rentowności kopalń indie i Polska.?..

Trzeba było nie zaczynać tych twoich wygłupów niewiedzy....

Chociaż byś tematu nie zmieniał i inność jakieś wyciągał.

No właśnie widzisz nawet nie wiesz co napisałeś. Dałeś przykład tego, że Indie czy Chiny stawiają na węgiel w gospodarce a nawet nie rozumiesz dlaczego. Napisałem ci a ty zamiast się rzucać dalej nie rozumiesz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v