Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

To będziemy mieli prąd z Ukrainy ze 4 elektrowni atomowych . W Polsce i tak nigdy nie powstaną , wiec Ukraina uratuje nas energetycznie .

Rudy dba o Ukrainę bardzo dobrze i Sikorski i Kowal mają dopilnować żeby Ukrainie niczego nie zabrakło .

Ukraina bez podatków klimatycznych .

Edytowane przez galan99
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, tracker napisał:

Bedzie ale na LPGT+ :D

i wtedy ze swoim proboszczem przestaniecie sie ukrywac 🤣

2 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

No może tak być...

Przecież ilu Polaków ma nazwiska obcojęzyczne..

Według @jacus niewiadomo kim są....

a ja bidny mam polskie... 

to syn austriaka i hiszpanki

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Orlen zyskał na wartości już 4 miliardy od wczoraj ...jak tak dalej będzie rosło to spokojnie  paliwo będzie po 4 zł 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

no na pewno-po nastepnej denominacji  🤣0_1_118811_Wybor_przez_Trytonik.jpg?t=17

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Na razie to pisowcy tam uciekają.

Dopiero co były wybory, ci co są w sejmie mają immunitet, więc przed kim/czym mają uciekać?Ten teatrzyk z aresztowaniem Wąsika i Kamińskiego miał pokazać takim gamoniom jak ty jaki to Tusk zdeterminowany twardziel i wsadza pisowców do paki jak to buńczucznie zapowiadał przed wyborami.Ale że to nieudacznik to ledwie dwa tygodnie posiedzieli i musiał ich wypuścić.Ziobro jak wsadził Nowaka czy tego ze Szczecina od melioracji to siedzieli po roku🤣

• Like 1
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Orlen zyskał na wartości już 4 miliardy od wczoraj ...jak tak dalej będzie rosło to spokojnie  paliwo będzie po 4 zł 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

No właśnie temu drożeje, że tracić przestanie to raczej w drugą stronę. Bezmajtek tłumaczył, że bez saudów to by nasze auta stanęły... Toć to większość dizle a embargo na ONa... weszło już?

Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał:

Dopiero co były wybory, ci co są w sejmie mają immunitet, więc przed kim/czym mają uciekać?Ten teatrzyk z aresztowaniem Wąsika i Kamińskiego miał pokazać takim gamoniom jak ty jaki to Tusk zdeterminowany twardziel i wsadza pisowców do paki jak to buńczucznie zapowiadał przed wyborami.Ale że to nieudacznik to ledwie dwa tygodnie posiedzieli i musiał ich wypuścić.Ziobro jak wsadził Nowaka czy tego ze Szczecina od melioracji to siedzieli po roku🤣

Hahah mają immunitet. Twoja wiedza jak to funkcjonuje równa jest zeru. Mają immunitet wystarczy jedno posiedzenie i go nie będą mieli. Więc będą uciekać aż się bezie kurzyło. Zobaczysz jak będą wyglądały listy pis do PE.

Tak Zero wsadzał i ich wypuszczali jak z Karpińskim ponad 280 dni i fajtłapa Zero z gamoniami z pisu nawet aktu oskarżenia do sądu nie wysłali. Nowak to samo.

Tak Duda ułaskawił tych dwóch i wyszli ale posłami już nie są a pis drogo zapłacił za to poparciem z 32 zjechało do 24. Nawet pro pisowscy publicyści mówili, że ich obrona byłą wielkim błędem. Więc per saldo Tuskowi to się opłacało Kaczyński stracił. Poza tym nie Tusk ich wysadzał tylko sąd. A nieudacznik to najwyżej ten co nie umiał prawidłowo ułaskawić i się ośmieszył na koniec.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

No może tak być...

Przecież ilu Polaków ma nazwiska obcojęzyczne..

Według @jacus niewiadomo kim są....

teoretycznie i nakazowo prawnie nazwisko nie powinno być uwzględniane w postrzeganiu kogokolwiek i nawet sama logika nam to nakazuje gdy jednak jest inaczej a w czasach przed- i wojennych (czyli takich jak dzisiejsze) za samo nazwisko można zostać potraktowanym "urzędowo" w tendencyjny sposób. Nikomu się to nie podoba a przecież tak jest i śmiem twierdzić że nie ma wśród nas wyjątku w postrzeganiu innych przez pryzmat symboli.
no ale ja nigdy nie twierdziłem że przymiotnik "rozumny" jest jakkolwiek trafny w nazwie gatunkowej człowieka
na pewno argument za "numerowaniem" w przestrzeni publicznej czy choćby psedonimizacją jak choćby na tym portalu czy przeważająco w necie. Jednak ludzie to bydło, stado i syndrom kanarka między wróblami nawet u ludzi bardziej wyrazisty niż u tych wróbli.

zatem łączny czas tego "radzenia" będzie dłuższy o tę część jawną i ja bym wolał tę jawną część (jeśli już ma/musi być) dopiero po tej niejawnej

choć i tak bym nie słuchał czy tam oglądał bo to strata czasu a zapewne i nerwów :P

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v