Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

No nie mogę😆 Znowu nie doczytałeś o czym mowa i teraz musisz zmienić narrację na "wiekszość rządzacą"? Czy ty sie kiedyś nauczysz czytać ze zrozumieniem?

kto rządzi w EU ?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

kto rządzi w EU ?

A co to kogo obchodzi? Był temat który wyszedł od galana - nie bedzie wegla to nie będzie prądu na co zapytałem - jak to możliwe że większość krajów w europie nie ma wegla a ma prąd. Wszystko byłoby dobrze gdybyś nie zareagował na hasło węgiel jak pies Pawłowa ale ty musiałeś coś pisać mimo ze nie rozumiesz o czym mowa a teraz swoim zwyczajem bedziesz udawał głupka jeszcze przez kilka postów. Po co to robisz? Lubisz się samo upokarzać ?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

A co to kogo obchodzi? Był temat który wyszedł od galana - nie bedzie wegla to nie będzie prądu na co zapytałem - jak to możliwe że większość krajów w europie nie ma wegla a ma prąd. Wszystko byłoby dobrze gdybyś nie zareagował na hasło węgiel jak pies Pawłowa ale ty musiałeś coś pisać mimo ze nie rozumiesz o czym mowa a teraz swoim zwyczajem bedziesz udawał głupka jeszcze przez kilka postów. Po co to robisz? Lubisz się samo upokarzać ?

właśnie nie wiem co ty pieprzysz brunatny to też węgiel 

Wydobycie i zużycie węgla. Ile węgla kamiennego i brunatnego wydobywa się w  Polsce?

Opublikowano
1 godzinę temu, danielhaker napisał:

Hmm, nie przekonuje mnie to. Nie w przypadku rządu mającego najwięcej ministrów na świecie :ph34r:

No jak na razie to PiS miał ich najwięcej bo ponad 120 z wielką bidą zmniejszyli do 117 pod koniec kadencji i jakoś ci to wcześniej nie przeszkadzało.

• Like 2
Opublikowano
49 minut temu, Roman176 napisał:

kto rządzi w EU ?

Ten Parlament Europejski to bardzo interesująca mozaika indywidualności. Według holenderskich dziennikarzy śledczych z  Follow the Money Co najmniej 163 z 704 posłów do PE, było oskarżonych o "agresywne zachowanie, korupcję, oszustwo lub kradzież" w 
23 z tych posłów zostało uznanych za winnych przez sądy i ukaranych.
Około 37 posłów trafiło na pierwsze strony gazet z powodu rzekomego "zastraszania" i "molestowania seksualnego".
 Jeden z europosłów został  ukarany grzywną za sprzedaż zgubionego iPhone'a, podczas gdy inny nadużył tytułu "profesora" na karcie do głosowania.
Inne są bardziej niepokojące historie, to "Co najmniej jeden parlamentarzysta jest obecnie uwikłany w sprawę karną [Lara Comi, EPL]. Inny jest nawet za kratkami [Ioannis Lagos, niezrzeszony]", 
Spośród domniemanych skandali, 45 dotyczyło korupcji, 29 "nepotyzmu", takiego jak "nadużywanie  relacji politycznych",   16  wiązało się z przekupstwem. Inne to powierzanie "asystenckich" stanowisk członkom rodziny i zaciąganie na  kosztach podróży. tw

elita

Opublikowano
3 minuty temu, danielhaker napisał:

Skąd stwierdzenie, że nie przeszkadzało? Bo kto przeciw rudemu to na pewno za pisem? :ph34r:

Roman nie, było 120 na pewno

A kto nie za PiS ten za rudym 🤣 a stąd że bredzisz coś o najliczniejszym rządzie na świecie a nawet pis jeszcze nie dogonili.

4 minuty temu, Roman176 napisał:

105 mieli 

112 miel pod koniec kadencji tera żem doczytał.

Opublikowano

No to jak ich przegonią to wtedy można mówić o najliczniejszym rządzie na świecie, ale jak na razie ten argument jest inwalidą, żywcem wyjętym z trollowni szmateckiego, a na dodatek teraz wrzucasz mi tego pis-owskiego lizodupa co w wywiadach z góry narzuca swoją narrację i nie daje dojść do słowa chamskim przerywaniem swoim gościom, no chyba że jest to ktoś z PiS to wtedy pan mazurek (specjalnie z małej) nagle potulny jak baranek. Ale co się dziwić w końcu brat pana m trochę kasiorki przytulił od byłych rządzących więc coś za coś.

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

105 mieli 

127 rekordowo miał pis ministrów i vice razem.

6 godzin temu, danielhaker napisał:

Skąd stwierdzenie, że nie przeszkadzało? Bo kto przeciw rudemu to na pewno za pisem? :ph34r:

Roman nie, było 120 na pewno

Jakoś tu tak tego im nie wypominałeś.

6 godzin temu, nie napisał:

Ten Parlament Europejski to bardzo interesująca mozaika indywidualności. Według holenderskich dziennikarzy śledczych z  Follow the Money Co najmniej 163 z 704 posłów do PE, było oskarżonych o "agresywne zachowanie, korupcję, oszustwo lub kradzież" w 
23 z tych posłów zostało uznanych za winnych przez sądy i ukaranych.
Około 37 posłów trafiło na pierwsze strony gazet z powodu rzekomego "zastraszania" i "molestowania seksualnego".
 Jeden z europosłów został  ukarany grzywną za sprzedaż zgubionego iPhone'a, podczas gdy inny nadużył tytułu "profesora" na karcie do głosowania.
Inne są bardziej niepokojące historie, to "Co najmniej jeden parlamentarzysta jest obecnie uwikłany w sprawę karną [Lara Comi, EPL]. Inny jest nawet za kratkami [Ioannis Lagos, niezrzeszony]", 
Spośród domniemanych skandali, 45 dotyczyło korupcji, 29 "nepotyzmu", takiego jak "nadużywanie  relacji politycznych",   16  wiązało się z przekupstwem. Inne to powierzanie "asystenckich" stanowisk członkom rodziny i zaciąganie na  kosztach podróży. tw

elita

No patrz a tu pisowcy nagle tak się tam pchają. Ziobro Wąsik Kamiński Kurski Szydło Obajtek i wielu innych oni wiedzą co dobre.

Opublikowano
54 minuty temu, witejus napisał:

Ci z Pustych Obietnic się nie pchają

Pchają się bale oni tak na tą unie nie plują jak ci z pisu. CO to tak dobrze rządzili, ze teraz uciekać z Polski chcą. Milionów się nachapali tu teraz chce się jeszcze tam.

Opublikowano
Roman176 napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Roman możesz jasno odpowiedzieć na zadane pytanie?

to samo jabłka u mnie jest kopalnia Marcel gość  przywożą pyszne jabłka ogórki gruszki   soki takich foliach przyjeżdża taką większą ciężarówką jadę o 19 i kupuje do dzieci .. pod kopalnie sobie podjeżdża żadna ochrona   go nie wyrzuca ani dyrektor za darmo parkuje sobie .. u mnie to samo ochrona mu miejsca pilnuje ciekawe czy za owoce ...   wiec wiesz jak plujesz na górnika to pomyśl ze on cie spiera a nie market   

12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ukraińcy robią po 9-10h dziennie na tym słońcu i nie płaczą ...

tak robią ze wybrali Niemca  

Te same worki co to je wcześniej z kartona pobierali bo na kartonie był termin?

Ulman napisał:

ta większa wiekszość

a większość przecie gupia jest. .

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Niedługo zobaczymy jak twój idol spier...a do Brukseli lub Berlina.

Na razie to pisowcy tam uciekają. Może ze strachu przed Donkiem. Ale immunitet w niczym ich nie uchroni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v