Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

to coś tam skądś skopiował nijak się ma do cytatu
proponuję zatem naszą konwersację zakończyć

Romek jak jest blisko samozaorania to dostaje kociokwiku i wkleja co popadnie z nadzieją że uda mu się zmienić temat. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ty głupi czy pijany?

grafoman co pisze by pisać że nawet nie zauważył jak sam siebie nazwał durniem

13 minut temu, Roman176 napisał:

a ja dałem

31 minut temu, Roman176 napisał:

głupi naród jest Owsiakiem propagandowany

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Romek jak jest blisko samozaorania to dostaje kociokwiku i wkleja co popadnie z nadzieją że uda mu się zmienić temat. 

naprawdę ? ja gupszego człowieka od cia nie widziałem 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, dysydent napisał:

grafoman co pisze by pisać że nawet nie zauważył jak sam siebie nazwał durniem

a jak można to nazwać ? 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Romek.

Tak z ciekawości.

Masz jutro wolne?

nie, ty dalej nie rozumiesz ? ze ja mam najdroższą składkę w eu  i zero leczenia państwowego 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

naprawdę ? ja gupszego człowieka od cia nie widziałem 

Mnie nie widziałeś więc nawet na ten temat kłamiesz 🤣

Naucz się co to jest zaimek i zacznij PISać po Polsku. 

Co ta barwna tabela obrazuje? Co to za dane , o czym mówią i do czego się odnosza?  

Opublikowano
Ulman napisał:

11 minut temu, Roman176 napisał:

masz racje najlepiej wyposażona wersja to HSE .. każdy może przeczytać a skąd wiadomo ? dodatków ma go przerobiony na terenówkę specjalne wloty powietrza i osłony 

No ale co z tego? Porównujesz Defender 110 2.0 diesel z zapewne z 2021 roku do Defendera 130 3.0 diesel z 2023 żeby udowodnić że niby owsiak ma auto za 700 tys gdy w artykule który podałem jak byk napisali że to auto za pół bańki. Po co ty tak patologicznie kłamiesz? 

Tyle kosztują? Eee to tym bardziej szkoda gadać.

Opublikowano

roczna składna zdrowotna 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Co ta barwna tabela obrazuje?

Przed chwilą, DTaras napisał:

Tyle kosztują? Eee to tym bardziej szkoda gadać.

według ogłoszeń i prospektu ale ja dałem na full opcja bo pisze najbogatsza wersja 

Opublikowano
18 minut temu, Roman176 napisał:

dałem ci przykład ze mamy i drogo i ujowo 

Tak się zarabia w Europie. Polska w grupie biedaków - Bankier.pl

14 minut temu, Ulman napisał:

Co ta barwna tabela obrazuje? Co to za dane , o czym mówią i do czego się odnosza?  

13 minut temu, Roman176 napisał:

roczna składna zdrowotna 

Czemu ty tak patologicznie kłamiesz?  Może ty masz jakiś defekt ze zrozumieniem najprostszych tekstów albo dopadła cie jakaś psychoza jak galana i hurtowo tu głupoty  wypisujesz? Jak się spojrzy na tą tabelkę to od razu widać że coś nie teges i wartości nie grają. Jak się chwilę poszuka to się okazuje że to są dane na zupełnie inny temat, sprzed 10 lat i nie ma tam słowa o żadnej składce. Ty jesteś nienormalny, napity czy robisz to specjalnie ?

Dla zainteresowanych źródło Tak się zarabia w Europie. Polska w grupie biedaków - Bankier.pl

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

głupszego człowieka dawno  z propagandowego jak ciebie nie widziałem pis kradnie w tvp tyle bd narzeczony tadli zarabiał w pns 

Jest to bardzo odpowiedzialne stanowisko, więc ukochany Tadli jest odpowiednio wynagradzany. Jak podaje portal WP: "Cebula otrzymuje średnio od 36 do nawet 80 tysięcy wynagrodzenia podstawowego. Jakby to jednak nie wystarczało, należy pamiętać o wynagrodzeniu zmiennym, które maksymalnie zaokrągla się nawet do 465 tysięcy złotych w skali roku".
Nowa prowadząca "Pytania na śniadanie" wyszła za bogacza. Tyle zarabia ukochany Tadli

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee teraz jest fajnie ? a czym sie to różniło od poprzedników 

debilu owsiak pewnie nie zapłacił ile jest cena rynkowa tylko dla niego była specjalna cenna 

To ten kochaś tadli to nie nominat pis-owski ? 😂 Te zarobki w enea to już miał w 2021r 😂

Super Express dodaje, że Michał Cebula od czterech lat jest związany z energetyką. Karierę w firmie, w której obecnie pracuje, rozpoczął od stanowiska doradcy zarządu spółki. Od 2019 r. pełnił funkcję doradcy Zarządu w obszarze logistyki.

https://jastrzabpost.pl/newsy/kim-jest-michal-cebula-maz-beaty-tadli_1020470.html

8 godzin temu, Roman176 napisał:

a wyobraź sobie ile dzieci nieuleczalnie chorych albo ludzi fundacje katolickie ?

wiesz kto pierwszy był na Ukrainie pomóc potrzebującym  ............ była tam jakaś qurwa lewacka z kwejku albo z niemieckiej lewicowej gazety ?  

Niech zbierają na dzieci i chorych nikt im nie broni. Tylko niech nie dostają kasy na wille plus

Ta ukraina wszystkim bokiem wychodzi

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Fakt ...otępiała, a to duża różnica 🤭

Masz coś na potwierdzenie że to fejk?🤔

Poczekaj tydzień dwa miesiąc i się przekonasz, ze ktoś ci kit sprzedał. Nie bądź naiwny wojny domowej w Teksasie nie ma i nie będzie. Gdyby coś było na rzeczy już by się pokazywały jakieś filmiki w necie dzisiaj każdy chodzi z telefonem w którym jest kamera itd.

Amerykańska prawica jest na pokaz anty emigracyjna tak jak pis był na pokaz anty emigracyjny. A w realu potrzebują jak powietrza taniej siły roboczej która będzie na nich zapieprzać za pół darmo.

Ameryka i ogólnie świat potrzebuje taniej siły roboczej jak uprawa nawozu. Społeczeństwa krajów rozwiniętych nie chcą dzisiaj wykonywać wielu zawodów. Możesz przebywać nie legalnie w takim USA ale legalnie kupisz samochód, dom i mieszkanie i możesz legalnie a nawet musisz płacić podatki zrobić prawko. To po co to jest tak zrobione. Bo oni tego potrzebują jak tego nawozu. A dla picu coraz pokrzyczą jak Trump ,ze wszystkich deportuje a idioci uwierzą.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

To ten kochaś tadli to nie nominat pis-owski ? 😂 Te zarobki w enea to już miał w 2021r 😂

Super Express dodaje, że Michał Cebula od czterech lat jest związany z energetyką. Karierę w firmie, w której obecnie pracuje, rozpoczął od stanowiska doradcy zarządu spółki. Od 2019 r. pełnił funkcję doradcy Zarządu w obszarze logistyki.

https://jastrzabpost.pl/newsy/kim-jest-michal-cebula-maz-beaty-tadli_1020470.html

Daj spokój, nie kop leżącego. Roman czego się nie dotknie to się zaorze 😆

• Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Na razie to tam mnóstwo policji ściągają przeciwko rolnikom. Będą bronić przed zablokowaniem jakieś dużej giełdy gdzie zaopatruje się bodajże cały paryź.

Coś podobnego jak do ochrony willy prezesa na żoliborzu przed protestującymi

Opublikowano

A tak PIS kreował się na lidera europy w pomocy ukrainie 😂.

Wojna na ukrainie a we wszystkich branżach co pchali do polski i europy towary są rekordowe zyski i planują zwiększenie produkcji 😂.

Ta tzw "wojna w ukrainie " pomaga ukrainie wejśc na europejskie rynki

Opublikowano (edytowane)

nowa misja tvp - promocja czyścicieli kamienic; trzeba się odpłacić mafii w togach za pomoc w wyborach

komentarz dziennikarza wp,, portalu przyjaznego po

Ja pierdzielę. Trzeba było wprost powiedzieć, że trzeba "wyje... wkładkę mięsną, np. poprzez odcięcie mediów albo zamurowanie drzwi i okien", a nie bawić się w banialuki o "posprzątaniu" i "uregulowaniu stanu prawnego".
Media publiczne, wstyd.

Kilka lat opisywałem warszawską reprywatyzację. Rozmawiałem z ludźmi, których na starość wyrzucano z mieszkań, którym grożono, których "sprzątano", by sprzedać kamienicę.
Nie ma miejsca na to k**estwo. TVP powinna się wstydzić, że promuje "sprzątanie" mieszkań z lokatorów.

i wyborcy tuska z x 

Wyobrażacie to sobie?W publicznej telewizji mówi się wprost o „sprzątaniu” mieszkań z lokatorów i wychwala flipping! I to w czasach, gdy wielu osób nie stać nawet na najem mieszkania a młodzi muszą mieszkać z rodzicami… jm

To o takie TVP walczyliśmy ? Ja nie.

BS to nie ma prawa mieć miejsca w TVP. Liczę, że jako przedstawiciel Skarbu Państwa wyciągnie Pan konsekwencje z promocji przestępców na antenie nadzorowanej telewizji. Skoro TVP jest w stanie likwidacji, to zacząłbym od likwidacji paru miejsc pracy. joz

I ten obrzydliwy uśmiech na koniec, taka pani zadowolona z wizji "sprzątania" mieszkań z lokatorów. W TVP temat flippowania powinien się pojawiać w jednym kontekście - piętnowania tej patologii. Ogarnijcie się tam. at

Za chwilę minie doba, czy ktoś z TVP/PnŚ się jakoś odniósł?

Swoją drogą, czy ktoś z wydawców/producentów/researcherów rozmawiając z tą panią przed programem nie zauważył  takiego języka/podejścia i nie zaświeciła się żadna żaróweczka? pk

ciągnie swój do swego , patologia do patologii

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano

w niemczech trwa debata nad delegalizacją afd, podobnie było u nas, tusk i usłużne mu media chciały otoczyć pis kordonem sanitarnym i dorżnąć watahę,

afd ma już ponad 30% poparcia i obecne "elity" boją się, że afd przejmie władzę

politycy wygłaszają elaboraty na temat praworządności: "Autorytarne siły chcą zniszczyć demokrację i rządy prawa od wewnątrz, atakując niezależne sądownictwo i demokratyczne instytucje". (Nancy Faeser, Bundesinnenministerin)  skąd my to znamy? :D 

niemieckie partie, które wymieniają się władzą od wielu lat i obsadzają stanowiska sędziów spośród swoich kolegów, chcą bronić sądownictwa "przed upolitycznieniem", a zwłaszcza Federalny Sąd Konstytucyjny, który przecież muszą kontrolować bo inaczej nie będzie demokracji i praworządności :D 

"Celem jest uniknięcie sytuacji podobnej do tej w Polsce, gdzie Trybunał Konstytucyjny upadł pod naciskiem rządzącej wówczas partii Prawo i Sprawiedliwość" (welt)

tak jak u nas tusk, widząc porażkę w wyborach chciał zawłaszczyć tk i wybrali sobie zapasowych sędziów :D (zamiast 15 było 20) łamiąc konstytucję i wmawiając wszystkim, że to pis łamał

widzą, że w polsce, dzięki sprzedajnym mediom i prawnikom udało się ogłupić część społeczeństwa, rozpętując psychozę braku demokracji i praworządności i chcą zrobić u siebie to samo

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v