Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Trzeba wiedzieć że wszyscy co uprawiają, nie sprzedadzą na rynek bo cena też się zawali .

Jakie to teraz ma znaczenie. To jest nic, po tym jak napisałeś że srajtasmy nie będzie....

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Te non GMO nie pyķło

A bo to PiS zawsze w walce o dobro rolników podkłada im jakąś świnię ... Ograniczanie pasz GMO jest tym do czego unia dąży, co robi PiS, zanosi do sejmu ustawę jakiej oczekuje UE xD Gorszych baranów nie mogli z siebie zrobić xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Są dwie możliwości: albo jesteś ślepy albo żartujesz. Kiedy duduś złamał prawo i "uniewinnił" tych dwóch patafianów i to przeszło, potem zaprzysiągł dublerów w tk i też przeszło, pis poszedł na całość i rozpirzył cały wymiar sprawiedliwości. W drugiej kadencji zaczęli na potęgę wyprowadzać kasę. Trzecia kadencja miała zapewnić bezkarność. I nastąpiło twarde lądowanie i teraz jest jeden wielki wrzask. To co pis odpierdalał, to wcześniej nikt nawet nie pomyślał, że tak można. I za to wszystko powinien zostać uznany  za organizację przestępczą ( aby posadzić kurdupla), zdelegalizowany, majątek pisowskiej wierchuszki przejęty do trzeciego pokolenia w każdą stronę, aby nikomu nigdy nie przyszło do łba, aby coć podobnego wyczyniać.

mokre sny impotenta :D 

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Miało być lepiej i jest lepiej. Choćby dlatego że gonią złodziei z państwowych posad. Serio nie widzisz jak pisowcy łupili państwo i dorabiali się milionów po roku pracy.

Blisko 13 mln zł zarobił Bartłomiej Sienkiewicz, minister spraw wewnętrznych w rządzie Donalda Tuska i założona przez niego spółka na współpracy z PKN Orlen, prowadził działalność gospodarczą pod nazwą ASBS –Othago, podpisał umowę z Orlenem na sporządzanie analiz oraz serwisów informacyjnych. Średni miesięczny ryczałt wynosił 50 tys. zł netto plus dodatkowe zlecenia. Kolejne lata to dobry okres dla Sienkiewicza. Jego współpraca z Orlenem każdego roku przynosiła setki tysięcy złotych dochodów.

właśnie widzę :D i zastanawiam się jak mogłeś dać się tak ogłupić

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Pies po trawie du...ę podciera , człowiek tez może .

co Ty masz za psa?
czaasem se psina po czym szorstkim poczochra ale to nie z higieny a świądu jak ma owsiki

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dysydent napisał:

czaasem se psina po czym szorstkim poczochra ale to nie z higieny a świądu jak ma owsiki

Dwa razy do roku swoich "pchlarzy" odrobaczam i się na trawie nie podcierają xD Odpchlenie zawsze wiosną i jesienią, dodatkowe dawki jak zauważę, że się jakoś nadmiernie drapią.

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

co Ty masz za psa?

Nie mam takiego tylko widziałem jak robił tak pies .

Można inaczej sto jedenaście i ścianę .

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ustawa hiszpańska i było by dobrze, no proszę cię ... To jest najgorsze co możemy wprowadzić, i mówię to jako rolnik a nie przetwórca żywności ... 

Ło matko, to jak ja teraz se przywiozę swoje z pola na zakład, to jaką mam se cenę wynegocjować ze sobą? Przecież jak za niską, to mnie zara zamkną że oszukuję dostawcę. I jak tu żyć?:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mirro napisał:

Ło matko, to jak ja teraz se przywiozę swoje z pola na zakład, to jaką mam se cenę wynegocjować ze sobą? Przecież jak za niską, to mnie zara zamkną że oszukuję dostawcę. I jak tu żyć?:lol:

A musisz ustalić taką cenę żebyś zarobił i jako rolnik i jako przetwórca, gorzej, jak w danym sezonie wyjdzie dokładka zamiast zarobku xD

Ustawa hiszpańska to jest głupi, socjalistyczny, marksistowski wymysl który narobi więcej szkody niż pożytku.

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Nie mam takiego tylko widziałem jak robił tak pies .

Można inaczej sto jedenaście i ścianę .

a było coś już dzisiaj o graffiti
Bąkiewicza
no może technika inna ale efekt "estetyczny" ten sam

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Bardzo dobrze .

No nie wiem czy nam tak dobrze to wyjdzie ... Dużo eksportujemy jednak do Niemiec, nasz przemysł mocno z nimi współpracuje, a jak Unia się rozsypie to wyjdzie wiele problemów ...

4 minuty temu, dysydent napisał:

a było coś już dzisiaj o graffiti
Bąkiewicza
no może technika inna ale efekt "estetyczny" ten sam

Było,było xD małpolud sam na siebie doniósł w internecie xD To co zrobił pokazało tylko, że już dawano umarły w jego mózgu ostatnie szare komórki ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A musisz ustalić taką cenę żebyś zarobił i jako rolnik i jako przetwórca,

A to muszę w takim razie negocjować z dziewczynami, bo jeszcze stwierdzą że za drogi dostawca jestem i mi zabronią siać.:lol:

1 minutę temu, Ulman napisał:

a dlaczego?

Bo wtedy Polska obejmie przywództwo w Unii.:lol:

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No nie wiem czy nam tak dobrze to wyjdzie ... Dużo eksportujemy jednak do Niemiec, nasz przemysł mocno z nimi współpracuje, a jak Unia się rozsypie to wyjdzie wiele problemów ...

Było,było xD małpolud sam na siebie doniósł w internecie xD To co zrobił pokazało tylko, że już dawano umarły w jego mózgu ostatnie szare komórki ...

Czasy się zmieniają nic nie trwa wiecznie .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Dobry wieczór Ulman to pierwsze ,należało by powiedzieć a nie od razu dlaczego .

Powiedzieć mogę ale napisać mi się nie chciało. Dlaczego dobrze żeby unia się rozpadła? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v