Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Bogdan_ja napisał:

PiS zostanie zdelegalizowane i odbiora im dotacje to nawet takie czarki nie pomogą 🤣

Oby zdelegalizowali ale jak nie to pis i tak się rozleci. Wezmą się za łby i to niedługo. Przegrają sromotnie wybory na wiosnę jedne drugie Kaczor będzie gadał o torturach na zlecenie Tuska i o Niemcach i sondaże będą pikować w dół. Bo kto poprze partię z nienormalnym przywódcą.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Na pewno ci nie zarażeni zaraza pisowska przejdą do tygryska albo Hołowni ....w Po to nie mają raczej czego szukać 

Dlaczego? k**wa k**wie łba nie urwie. Wszystko co pisiory robili było efektem rozwinięcia tego co platfusy zapoczątkowali. Weszli na wyższy poziom. Teraz platfusy będą dalej ewoluować 

Tylko nie pisz że tego nie wiedziałeś i nie widzisz, bo śmieszno będzie🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie jesteś tu od tego żebyś mi mówił co i kiedy mam pisać...

aż mi się Czarnek z Hołownią przypomnieli wtedy kiedy Braun świeczki pogasił

"-teraz ja mówię" - wywrzeszczał Czarnek do Marszałka i.. zdaje się nic sensownego nie powiedział bo to jedyne co z tego wszystkiego zapamiętałem xD

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Dlaczego? k**wa k**wie łba nie urwie. Wszystko co pisiory robili było efektem rozwinięcia tego co platfusy zapoczątkowali. Weszli na wyższy poziom. Teraz platfusy będą dalej ewoluować 

Tylko nie pisz że tego nie wiedziałeś i nie widzisz, bo śmieszno będzie🤣

Żeby  to zrozumieć trzeba wejść na wyższy poziom 😉 

19 minut temu, hubertuss napisał:

Oby zdelegalizowali ale jak nie to pis i tak się rozleci. Wezmą się za łby i to niedługo. Przegrają sromotnie wybory na wiosnę jedne drugie Kaczor będzie gadał o torturach na zlecenie Tuska i o Niemcach i sondaże będą pikować w dół. Bo kto poprze partię z nienormalnym przywódcą.

Z pewnością będzie jak piszesz, Jackowski przepowiedział?🤣

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

"-teraz ja mówię" - wywrzeszczał Czarnek do Marszałka i.. zdaje się nic sensownego nie powiedział bo to jedyne co z tego wszystkiego zapamiętałem xD

Cichooo🤣

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

Bo nieraz tak trzeba

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Bo nieraz tak trzeba

no w przypadku Czarnka wiele więcej się nie da ku zwróceniu autentycznej uwagi

i - tak - zgodzę się - to działa
problem tylko jak się przyjrzeć; na kogo
bo na mnie wręcz odwrotnie i krzykacze wywołują odruch wobec nich agresywny a w najlepszym przypadku pogardę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

W porannym programie Roberta Mazurka w RMF FM był tylko jeden polityk Platformy Obywatelskiej w ciągu ostatnich trzech miesięcy.

Poprosiliśmy o komentarz biuro prasowe stacji. - Drzwi "Porannej Rozmowy w RMF FM" są szeroko otwarte dla wszystkich polityków Platformy Obywatelskiej. Wierzymy, że wreszcie zaczną oni przyjmować nasze zaproszenia.

Wysłaliśmy w tej sprawie pytania także do biura prasowego Platformy Obywatelskiej i do rzecznika partii Jana Grabca. Nie dostaliśmy jednak odpowiedzi. wp

śmierdzące tchórze

Opublikowano

Nie tchórze, tylko sms nie obejmuje tak długich instrukcji, a jeszcze naucz się tego.

Do tego Mazurek nie w ciemię bity i zaraz ogólny przekaz zwietrzy. I co potem? Kto za stres i stratę wizerunku gościowi wynagrodzi?😁

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał:

no w przypadku Czarnka wiele więcej się nie da ku zwróceniu autentycznej uwagi

i - tak - zgodzę się - to działa
problem tylko jak się przyjrzeć; na kogo
bo na mnie wręcz odwrotnie i krzykacze wywołują odruch wobec nich agresywny a w najlepszym przypadku pogardę

Nieraz w tych ich warunkach powiedzmy że pracy in aczej się nie da...

Opublikowano (edytowane)

da się da
patrz; Tusk nic w kampanii nie mówił albo bardzo niewiele i na pewno dużo mniej niż Kaczyński czy ogólnie jeśli by całe Ich obozy porównać to przy pisowcach Ci reszta to milczki (no może jeszcze jeden płaczek) a kto teraz rządzi?
już pomijając jak ale rządzi :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

da się da
patrz; Tusk nic w kampanii nie mówił albo bardzo niewiele i na pewno dużo mniej niż Kaczyński czy ogólnie jeśli by całe Ich obozy porównać to przy pisowcach Ci reszta to milczki (no może jeszcze jeden płaczek) a kto teraz rządzi?
już pomijając jak ale rządzi :P

Ile tych partyjek jest teraz, kaczorek sobie przegiol i przegina ciągle ta manią tuska ...

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał:

kolejny ekspert zaoruje peowskich oszołomów

Dobra, dobra już wczoraj zaorali PiSowskich ekspertów od fuzji Orlenu z Lotosem. Jak to podobne podejście mają do CPK to szykuje się kolejny spektakularny sukces.

• Like 1
Opublikowano

wiekszosc z was to wychowana jest w duchu ze wszystko co europejskie jest super i jak najwiecej europejskich firm u nas. takie podejscie po 90 roku, wszystko sprywatyzowac, sprzedac i cieszyc sie rozwojem tylko juz z zachodnimi wlascicielami.

sa inwestycje do przeprowadzenia , jest szansa ze przyniesie to zysk to potraficie tylko krytykowac.

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v