Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko po wizycie w grodzie Kraka trzeba się zgłosić na odpylanie płuc ...

A całowanie w d*pę cyganki pod mostem?🤣

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Zagłębiu górniczym był?😁 

Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał(a):

tak szczerze jak ty odpowiadales na pytanie skad pochoodzisz i gdzie mieszkasz 😂

nikt procz ciebie nie ma z tym problemu..

Najważniejsze że twoje bogactwo wszyscy widzieli. Polska A xD

• Like 1
Opublikowano

sean -pokaz swoje 🤣 popatrz na wies twoich dziadkow i na swoja apotem pomys co poszlo nie tak ..

ale pizdzi.

29 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ładne , ale weź się przejedź dorożka kuźwa 5 min 200 zł 🤦 nie skorzystałem 

niedawnobyl nowy przetarg na dorozka-ale zostaly stare.

samych oplat  dla miasta 9 tysiecy.

jezdzisz co drugi dzien, konie musisz zawiesc i przywiezc do stajni, paru mieszka blisko wiec jada dorozkami.paru musi wozic. stala kontrola weterynaryjna. 

skrocili godziny pracy koni wiec bedzie drozej..

ale kasa jest-znajoma dorozkarka szuka dzialki budowlanej, chcial kupic ode mnie ale mam za duze jak dla niej.

31 minut temu, jarecki napisał(a):

Warszawa została zburzona , Kraków mniej ucierpiał w czasie wojny , 

w krakowie niemcy budowali cale dzielnice a nie burzyli.

28 minut temu, mirro napisał(a):

Powiem tak. Bo dla nas ludzi ze wschodniej Polski linia obrony jest zawsze ma Wiśle. Obojętnie z której strony atakują.🤣

nie strasz.nad sama wisla mieszkam . bunkry w lasach jeszcze sa 

19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Niektórzy panowie mają dużą wiedzę, nie będę tu wymieniał ale pewnie wiecie o kogo chodzi.

Ponoć to yacenty założył. Ja nie jestem z Podkarpacia, co masz do Podkarpacia kiedyś z takim Jackiem stamtąd u Niemca pracowałem całkiem spoko gość. 

Nie jeżdżę sam ze sobą.

Bo się poddali od razu woli niemieckiej.

Daj spokój nie jeździłem, ale mimo to jest tam co zwiedzać i gdzie chodzi.

ponoc??? raczej na pewno..

armia krakow slaska bronial,na nas juz amunicji braklo. 7 wrzesnia bylo po wojnie..

13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

masz nieaktualne dane..

w najbizszy czujnikach airly jakie znalazlem dla mnie i ciebie to zgadnij gdzie jest gorzej ?? 🤣

nawet nie wiedzielm ze na remizie czujnik zdjeli.. ocieplali i chyba temu.

10 minut temu, mirro napisał(a):

A całowanie w d*pę cyganki pod mostem?🤣

tego nie znam ?? mloda ladna byla ?? spodobala ci sie ?

moj kolega ma zone cyganke-dobrze na tym nie wyszedl. widze jak kochanek ja przywozi pod dom.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

tego nie znam ?? mloda ladna byla ?? spodobala ci sie ?

Podobno ten zwyczaj obowiązywał również pod mostem w Puławach.🤣

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacus napisał(a):

masz nieaktualne dane..

w najbizszy czujnikach airly jakie znalazlem dla mnie i ciebie to zgadnij gdzie jest gorzej ?? 🤣

nawet nie wiedzielm ze na remizie czujnik zdjeli.. ocieplali i chyba temu.

Aktualnie są silne wiatry, to i w tej waszej zaczadzonej dziurze się da jakoś żyć ... Poczekajmy na bezwietrzne -5 ...

image.png.f4bfa1b24dca685a0fdf205e426e9590.png

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał(a):

sean -pokaz swoje 🤣 popatrz na wies twoich dziadkow i na swoja apotem pomys co poszlo nie tak ..

Wystarczy że na twoje popatrzyłem i pomyślałem że u ciebie coś poszło nie tak, przeżarłeś i przejeździłeś autobusami wszystko.   xD

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

🤣na szczescie ludzi twojego pokroju jest w krakowie mniejszosc. mentalnosc "podkarpacka" sie nie przyjela. 🤣

A to mentalność krakowska 😁

Opublikowano

czego sie wstydzisz ?? tyle lat w pgr-rze na ursusie jezdziles i niczego sie nie dorobiles ??

moze tam zrobicie kariere ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/umieramy-rosyjscy-demografowie-przerazeni-potega-sie-kurczy/hw80mte,79cfc278

jak to jest krakow to nie wiem gdzie ty jezdziles cale lata ..

czemu dajesz ruskie filmy ?? smrod onucy to twoje srodowisko naturalne  ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/slad-bilgorajski-w-ucieczce-marcina-romanowskiego-policja-bada-powiazania/1d33evg,79cfc278

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

czego sie wstydzisz ?? tyle lat w pgr-rze na ursusie jezdziles i niczego sie nie dorobiles ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/umieramy-rosyjscy-demografowie-przerazeni-potega-sie-kurczy/hw80mte,79cfc278

jak to jest krakow to nie wiem gdzie ty jezdziles cale lata ..

czemu dajesz ruskie filmy ?? smrod onucy to twoje srodowisko naturalne  ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/slad-bilgorajski-w-ucieczce-marcina-romanowskiego-policja-bada-powiazania/1d33evg,79cfc278

To nie chodziło o miejsce gdzie nagrywane tylko o klienta 😁 

A to co wszyscy ruscy ludzie źli? 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

Kim ty jesteś żebym ci cokolwiek pokazywał, ty za to pokazałeś że talerzówka to twoja największa maszyna.   xD

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jacus napisał(a):

no patrz - będzie kolejna atrakcja turystyczna; coś typu szlak pieszy lub rowerowy "ucieczkowy zadupiami"
Nawet znam tamte rejony bo właśnie rowerem sobie pozwiedzałem i nawet z tego Aleksandrowa to i tambylców kilka ale tego... tych Borowców jakoś nie kojarzę
chm, mniej istotne skąd pochodzisz a bardziej w jakich kręgach towarzyskich się obracasz
to z tej wiochy tasiemca niby miała pochodzić ta prymitywna plakatoza upodobnijąca mój region bardziej do Białorusi niż cywilizowanej krainy? bym wiedział to bym się tam nie rowerem a jakim wybrał .. czołgiem ze stosownym ładunkiem napalmu :P

ciekawe czy wpadł do tego Biłgoraja po biłgorajce na drogę? (taki rodzaj butów tandety regionalne typu walonki z jakiegoś rodzaju podłego sukna czy czegoś filcopodobnego do których konieczne do kompletu kalosze bo toto nie posiada nieprzemakalnej podeszwy; ot takie gumofilce ale bez gumy xD )

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał(a):

no patrz - będzie kolejna atrakcja turystyczna; coś typu szlak pieszy lub rowerowy "ucieczkowy zadupiami"

Z Radomia było bliżej do Afryki a z Biłgoraja na Węgry.

Opublikowano (edytowane)

To bydło, które było ściągane, aby forsować nasze granice, tylko i wyłącznie w celu zdestabilizowania sytuacji, musi wiedzieć, że nie będzie bezkarne, jak do niedawna było.

przedstawiciel uśmiechniętej koalicji, z psl to do bydła go ciągnie

a tak było rok temu

image.png.a74d73f766f63d0ffe8e572c308c236b.png

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał(a):

Z Radomia było bliżej do Afryki a z Biłgoraja na Węgry.

czyli jednak mamy i to już działający CPK - Cichy Przerzut Konspiracyjny; w Biłgoraju (czy tam - okolicach)
Te biłgorajce samo pasują bo bez kaloszy to iście cichobiegi

no trochę usprawiedliwia to te "brygady pościgowe" że im uciekł - w biłgorajcach niemożebne usłyszeć nawet jak ucieka po asfalcie

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

moze chcial kasy pozyczyc od palikota ?? on z bilgoraja .🤣

27 minut temu, Desperado napisał(a):

Kim ty jesteś żebym ci cokolwiek pokazywał, ty za to pokazałeś że talerzówka to twoja największa maszyna.   xD

wstydzisz sie ? chociaz gmine podaj .. 

nie widiziales przyczepy samozbierajacej ?? wzrok kiepski-nie dziwota jesli w piwnicy siedzisz .

27 minut temu, Wpaw napisał(a):

To nie chodziło o miejsce gdzie nagrywane tylko o klienta 😁 

A to co wszyscy ruscy ludzie źli? 

oczywiscie ze nie wszyscy ..jak w kazdym narodzie.

podneciles sie facetem ??  to przyjedz do krakowa znowu-klubow gejowskich podobno pelno.

Opublikowano

nawet na ardanowskiego znalezli haki! jakos nie wierze ,by rudy mowiac wprost, ze bedzie lamal prawo, by to prawo chronic, nie zlamie prawa, by potem mozna go za to scigac. jesli nietrafione decyzje polityczne beda traktowane jako przestepstwo, to kazdego mozna wsadzic. zaczalbym od ksiecia mazowieckiego, poten jan 3 sobieski za wieden, a juz za 1525 zygmunta starego w dyby bym wsadzil. potem by sie znalazlo cos na poniatowskiego. a na becka i moscickiego za zniszczenie kraju !? potem wsadzilbym bolka i balcerka za zamrożenie gospodarki. na rudego tez sie cos znajdzie! zlamali niepisane prawo nie wsadzania siebie na wzajem. ciekawe gdzie beda uciekac?!

Opublikowano

Na bramce stoi🤭

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty skąd wiesz, odwiedzasz ??

Opublikowano
22 minuty temu, dysydent napisał(a):

czyli jednak mamy i to już działający CPK - Cichy Przerzut Konspiracyjny; w Biłgoraju (czy tam - okolicach)
Te biłgorajce samo pasują bo bez kaloszy to iście cichobiegi

no trochę usprawiedliwia to te "brygady pościgowe" że im uciekł - w biłgorajcach niemożebne usłyszeć nawet jak ucieka po asfalcie

a jak z tego Biłgoraja uciekł - samolotem ? Chyba, że go awionetką Palikot przerzucił przez granicę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v