Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Takeda napisał(a):

na razie to jest podejrzany🤪 i po tem się dziwisz, że Romanowski twierdzi, że nie ma szans na uczciwy proces, jak już wszyscy wydali wyrok🤣

OLT express i amber gold to prawie 1 mld, laska wyszła, gość złożył wniosek o wcześniejsze zakończenie kary w tym roku. Wyroki śmieszne, premier ignorował meldunki służb, wymiar sprawiedliwości ściemniał, w gdańsku mówili, że zajmuje się wawa odpuśćcie, w wawie na odwrót, swoi  za***ali kasę słupy poszły siedzieć, a bród na rękach ówczesnych, a w większości obecnych rządzących ,więc więcej dystansu.

Jest podejrzany i uciekł więc 63 % pytanych Polaków uważa, ze winny.

Co do amber gold  i wymiaru sprawiedliwości to masz pewnie na myśli tę 4 prokuratorów których potem Ziobro awansował a którzy gubili dokumenty i przewlekali postepowanie. To fakt byli winni. Ale komisja amber gold za pisu ukręciła ich wątek winny miał być Tusk.

Jeśli masz wiedzę jacy to swoi zadumali tę kasę leć do prokuratury. Bo póki co organy ścigania nie udowodniły nikomu z po że ukradł kasę. Jedyne co udowodniono to to, że 4 osoby z prokuratury opóźniały śledztwo i zatrzymanie małżeństwa które stało za amber gold.

• Haha 1
Opublikowano

Nie pokazują tylko opinię publiczną a potem ta opinia społeczeństwa przekłada się na głosy w wyborach. Pis nic nie zyska na tej ucieczce a straci jedynie. Pisowski beton zagłosuje na pis oczywiście albo zostanie w domu zniesmaczony jak jeszcze kilku ucieknie. Natomiast nowy elektorat będzie pozyskać ciężko.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Nie pokazują tylko opinię publiczną a potem ta opinia społeczeństwa przekłada się na głosy w wyborach. Pis nic nie zyska na tej ucieczce a straci jedynie. Pisowski beton zagłosuje na pis oczywiście albo zostanie w domu zniesmaczony jak jeszcze kilku ucieknie. Natomiast nowy elektorat będzie pozyskać ciężko.

Do kabaretu się nadaje społeczeństwo - niebawem pogoni koko i satelity .

Opublikowano

polskie służby się zbłaźniły jak wiedzieli gdzie jest to do większego kufra zapakować i dostarczyć gdzie trzeba a tak taki bidulek ich wystawił do wiatru .Jak wiem  że za chwilę może być nakaz aresztu to głupka wyślę żeby za nim łaził i mam go w każdej chwili na widelcu .A teraz jak będzie na węgrzech rozprawa to poleci na wycieczkę i sąd może go cmoknąć .

A prawda taka że to cyrk dla gawiedzi -nie potrafią nic zrobić z gospodarką więc udają rozliczenia a każdy z pisu z zarzutami im teraz sp***doli 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Też jesteś częścią...społeczeństwa.

Tak jestem ale wierny zasadom .

21 minut temu, 6465 napisał(a):

Jedzie pociąg nie wiadomo gdzie i co w związku z tym 🤔

Nie Polski to interes .

Opublikowano

...a niektórym się wydaj że są po za tym...

Tak jak by nie zdawali sobie sprawy, że jak jest źle, to nam wszystkim....nie tylko wyborcom opcji przeciwnej....

2 minuty temu, dysydent napisał(a):

no właśnie

Opublikowano
35 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przez 8 lat nie był odpowiedni....ten czas?

nie był, bo po poprzednim epizodzie rządów PiSu z Lepperem i wielkim edukatorem giertychem, Tusk kazał oszczędzić i nie robić czystek min w tvp. Potem przyszedł 2 PiS już solo i zrobił czystki, teraz Tusk robi czystki i dokłada kolejny stopień, po nim kolejni też dołożą o ile ta demokracja w europie nie wynaturzy się do końca bo już jest za co ganiać np chociażby takiego Bodnara i jego cyrki z prokuratorami. Albo też za populistyczne skasowanie w budżecie kasy na wynagrodzenia dla członków TK co jest sprzeczne z konstytucją tą słynną.

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Do kabaretu się nadaje społeczeństwo - niebawem pogoni koko i satelity .

Jak się ciebie czyta to kabaret jest to fakt. Społeczeństwem tez jesteś jak Pafnucy zauważył a do wyborów też społeczeństwo chodzi.

6 minut temu, v11 napisał(a):

polskie służby się zbłaźniły jak wiedzieli gdzie jest to do większego kufra zapakować i dostarczyć gdzie trzeba a tak taki bidulek ich wystawił do wiatru .Jak wiem  że za chwilę może być nakaz aresztu to głupka wyślę żeby za nim łaził i mam go w każdej chwili na widelcu .A teraz jak będzie na węgrzech rozprawa to poleci na wycieczkę i sąd może go cmoknąć .

A prawda taka że to cyrk dla gawiedzi -nie potrafią nic zrobić z gospodarką więc udają rozliczenia a każdy z pisu z zarzutami im teraz sp***doli 

A co mają zrobić z gospodarką uspołecznić czy jak? Spokojnie z Węgier można szybko wrócić Orban już nie raz pis wystawił pamiętasz 27 do 1. To wtedy był pisu wielki sojusznik i co. Tak samo teraz może szybciej lub później nadejść moment, że trzymanie Romanowskiego czy ewentualnie innych przestanie Orbanowi się opłacać i szybko odprawi do domu. Na Węgrzech coraz gorzej gospodarka leci na pysk wybory za 1,5 roku i nawet Orban ze swoją propagandą może nie dać w końcu rady.

Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pis traci, ale za to konfie to przysporzy głosów do tego dostaną głosy od części rozczarowanych wyborców KO i przystawek, bo wiadomo, że beton od rządzących też zagłosuje na swoich

Opublikowano

. Na Węgrzech coraz gorzej gospodarka leci na pysk wybory za 1,5 roku i nawet Orban ze swoją propagandą może nie dać w końcu rady.

Po czekajmy na zaprzysiężenie Donalda Trumpa .

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

Trump ma problemy w swoim kraju problemy z Chinami i myślisz, ze się Węgrami przejmie. On ma pasztet z Rosją i Ukrainą i Orbana będzie bronił. W dodatku gdy Polski rząd robi miliardowe zakupy u zbrojenia w USA a Orban co w USA kupuje.

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak PiS nikogo nie rozliczył...mimo że też zapowiadali..

A tu uciekają w pola...jak zające...

Nowak też uciekł na Ukrainę

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Nowak też uciekł na Ukrainę

No o tam też się chyba popisał ..

Dlatego zasady o jakich galan napisał mi się nie podobają ..

Powinna być kara za złodziejstwa, a nie że jak my nic, to i wy....bo to źle..dla nas...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Trump ma problemy w swoim kraju problemy z Chinami i myślisz, ze się Węgrami przejmie. On ma pasztet z Rosją i Ukrainą i Orbana będzie bronił. W dodatku gdy Polski rząd robi miliardowe zakupy u zbrojenia w USA a Orban co w USA kupuje.

Europa jest Bankrutem gospodarczym , technologiami z lat 70 .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v