Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

i nikt tam nie reagował? ja bym gówniarę wywalił na zbity pysk

No to teraz ekipa z Ostatniego Pokolenia powinna pójść do wigwamu tej Pani z rewizytą i oddać zgubioną zawartość gaśnicy.

Opublikowano (edytowane)

zamienić tę zużytą na jaką tam ma w tym wigwamie i ten wigwam podpalić

nie żeby jakoś cały ale coś niegroźnego co by dało się gaśnicą ugasić

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
17 godzin temu, Roman176 napisał(a):

odsyłam cie do e petrol ceny paliw w EU 

o qurwa przy akcyzie wiekszej jo 20% tanio 

6 443,21 Złoty

Czyli według ciebie u nas paliwo powinno być 20% tańsze czyli ok 5,2 pln/l ?

Opublikowano

Tusek dzisiaj krzyczał że zrobi wszystko by powstrzymać rosyjski wpływ na wybory prezydenta.

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie zadeklarował tego samego względem Brukseli, Berlina i Waszyngtonu🤣

Opublikowano

To akurat dobrze bo Nawrocki jest antyrosyjski, nawet chyba jest na jakiś czarnej liście KGB 🤔 czy cuś w tym stylu.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Za likwidację pomników Armii Czerwonej.

Zmieniasz barwy?🤔😅 najwyższa pora👏

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie tak wiemy Stanooooski nie popiera Tuska, bo miał go Łobajtek zatrudnić w neoTVNie, no ale nie wyszło xD 

jednak skowyt jest duży w pise. Oni naprawdę już myśleli, ze będzie hicior i będą się śmiać w tvn jak to Obajtek mówił jak u siebie a tu taki strzał.

38 minut temu, Agrest napisał(a):

Tusek dzisiaj krzyczał że zrobi wszystko by powstrzymać rosyjski wpływ na wybory prezydenta.

Zastanawia mnie tylko dlaczego nie zadeklarował tego samego względem Brukseli, Berlina i Waszyngtonu🤣

Jednak te kraje i ujnia wrogich zamiarów wobec PL nie mają

27 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Jutro 13 grudnia , roczek koalicji rządzącej a Romanowskiego nie ma , zapad się pod ziemię .

Znajda spokojnie.

Opublikowano
25 minut temu, mirro napisał(a):

A co? Może jeszcze mam Ci zaśpiewać

"Stawaj strona narodnaja

Stawaj na smiertnyj boj",

image.png

Ładnie śpiewasz chyba jesteś ze stron Zenka Martyniuka🤔😅

Opublikowano

Nie, od Cugowskiego. Nie słyszysz tej chrypki w głosie?🤣

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

dużo pijesz ?

Nie wcale nie pije. Odkąd mi się syn urodzil nawet piwa.

A ty masz z tym problem? Mi możesz powiedzieć 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Nie wcale nie pije

...czyli chory?...🤔😉

...żart, bo znowu co....

Teraz, Mariusz2903 napisał(a):

Rozmawiałem z wyborcą PO i po roku rządów doszedł do wniosku że za prąd płaci więcej jak za ogrzewanie domu .

A ty dużo więcej płacisz?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

20 % 

U mnie gdyby nie fotowoltaika, to przy moim zużyciu około 10.000kWh rocznie na tych zasadach co są teraz było by taniej niż jak na tych limitowych zasadach Kaczora ... Co z tego że 4000kWh było tanio jak reszta drogo ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v