Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pan Duda się nie podoba?

Podoba a co ma Duda do Premiera Słońce .

W Polsce to Premier rządzi .

Ludzie ludzie kasę rozdają od Rudego .

Ponad 120 mln zł dla organizacji pozarządowych. Ruszył nabór w ramach programów NIW-CRSO

Narodowy Instytut Wolności rozpoczął nabór wniosków w ramach rządowych programów dotacyjnych PROO i NOWEFIO, edycja 2025.

Organizacje pozarządowe oraz inne instytucje prowadzące działalność pożytku publicznego mogą wziąć udział w konkursach ogłoszonych w ramach edycji 2025 Rządowego Programu .

https://wyborcza.pl/7,111390,31491134,ponad-120-mln-zl-dla-organizacji-pozarzadowych-ruszyl-nabor.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_id=120212329848620099&utm_content=120212329848740099&utm_term=12021232984864009

Edytowane przez galan99
Opublikowano

No zaczęła się gównoburza i nagonka w sprawie rejestracji ciągników MTZ. Oczywiście - nagonka troli na PiS, bo przeciez PiS był u władzy. Co ciekawe - przepisy odnośnie rejestracji ustanawiało PO

Teraz diler niemieckiej marki wraz z proniemieckim rządem ukarzą rolników, którzy nie chcieli kupować niemieckich ciągników, a kupili białoruskie - odbierając im rejestracje.

Będzie z tego wielka chryja. Na pytanie do trolla , czy ma jakies dokumenty, że to konkretnie PiS kazał rejestrować te ciągniki mimo braku podstaw prawnych - cisza. Jak zwykle.

Wydaje mi się, że po prostu kupiono część urzędników w starostwach i tam robiono upłynnianie masy. Już pisze się o tym, ze ciągniki rejestrowane na Węgrzech, Rumunii czy Litwie sa nie do ruszenia, bo nikt stamtąd nie wyciągnie dokumentów. Czyli jak zwykle zemsta polaków na polakach. A niemcy zacierają ręce.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Najlepszy numer, że w PL prawica żyje po Lewacku kolejne związki nie ślubne dzieci zdrady rozwody kościelne. W PL wielu polityków prawicy tak po lewacku pławi się w rozpuście i grzechu.😄 A ciemnocie każą żyć w pokorze biedzie i umartwiać się.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Najlepszy numer, że w PL prawica żyje po Lewacku kolejne związki nie ślubne dzieci zdrady rozwody kościelne. W PL wielu polityków prawicy tak po lewacku pławi się w rozpuście i grzechu.😄 A ciemnocie każą żyć w pokorze biedzie i umartwiać się.

Ale nie zabijać LEWAKU 🔨🔨🔨.

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, racyl napisał(a):

Lepszy alfons niż Rafał niebinarny😂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Ale nie zabijać LEWAKU 🔨🔨🔨.

A to po katolicku jest pukać się poza małżeństwem lub bez ślubu ? xD 5 łamać nie można, ale 6 i 9 już tak xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to po katolicku jest pukać się poza małżeństwem lub bez ślubu ? xD 5 łamać nie można, ale 6 i 9 już tak xD 

Od kurna odkrycie zawsze się pukali można powiedzieć że w obecnych czasach mniej jest na lewo jak to bywało dawnej .

Jagnę wywieźli na gnoju i lewaków tak samo nie będzie sm...du .🔨

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Od kurna odkrycie zawsze się pukali można powiedzieć że w obecnych czasach mniej jest na lewo jak to bywało dawnej .

Jagnę wywieźli na gnoju i lewaków tak samo nie będzie sm...du .🔨

Zabijać też niewinnych zabijali, choćby "czarownice" na stosach ...

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie próbuj być ekspertem w czym ,czego nie pojmujesz. Jedne grzechy są ciężkie inne nie i inna kara jest za nie.  Czy gdzie jest napisane , że każdy katolik ma być święty ,a ludzka natura jest grzeszyć.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zabijać też niewinnych zabijali, choćby "czarownice" na stosach ...

Toto to nic, wyprawy krzyżowe były gorsze.

Opublikowano

No tak teraz nawet księża grzeszą jak potrzeba i nie przebierają w tych grzechach. I efekty widać w frekwencji w kościołach. Tak polska prawica nie przebiera w grzechach i efekty widać przy urnie. moher nie czai zagłosuje młody widzi słyszy rozumie i nie zagłosuje.

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

No tak teraz nawet księża grzeszą jak potrzeba i nie przebierają w tych grzechach. I efekty widać w frekwencji w kościołach. Tak polska prawica nie przebiera w grzechach i efekty widać przy urnie. moher nie czai zagłosuje młody widzi słyszy rozumie i nie zagłosuje.

A na kogo byś radził głosować? Ja jeszcze nie moher pisiorów nie lubię lewaków nie cierpię. 

Opublikowano
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

a ty to co  świętojebliwy? kto nie dokonał apostazji jest nadal chrześcijaninem a w polandii w wiekszości jeszcze katolikiem, więc grzeszysz tam gdzie masz ta swoją prostacką szyderę. BTW od razu nie interesuje mnie, że rodzice zapisali do tej sekty, nie wypisałeś się (jak większośc)

Opublikowano
19 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Nie próbuj być ekspertem w czym ,czego nie pojmujesz. Jedne grzechy są ciężkie inne nie i inna kara jest za nie.  Czy gdzie jest napisane , że każdy katolik ma być święty ,a ludzka natura jest grzeszyć.

2 minuty temu, Takeda napisał(a):

a ty to co  świętojebliwy? kto nie dokonał apostazji jest nadal chrześcijaninem a w polandii w wiekszości jeszcze katolikiem, więc grzeszysz tam gdzie masz ta swoją prostacką szyderę. BTW od razu nie interesuje mnie, że rodzice zapisali do tej sekty, nie wypisałeś się (jak większośc)

Oj, niektórych chyba ukuło ukazanie prawackiej obłudy ...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

A na kogo byś radził głosować? Ja jeszcze nie moher pisiorów nie lubię lewaków nie cierpię. 

na prawdziwą lewicę z lat 1900-1970 ( tą zachodnioeuropejską i amerykańską), teraz bez różnicy wszędzie syf. Chociaż znam masę osób co od lat zawsze na lewicę jakby się nie nazywała, a teraz jeśli przejdzie ta durna ustawa co z jednym z elementów będzie przymusowa kastracja skundlonych psów i kotów pójdą na Konfederację głosować. normalnie piekło zamarza

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj tam, hitlerowcy na paskach mieli "Gott mit uns" ... 

No mieli Bóg z nami. A księży prześladowali tych dobrych 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj, niektórych chyba ukuło ukazanie prawackiej obłudy ...

oj misiaku pudło. osobiście jako ateusz mam na to wyjebane, to nie ja diabłu świeczkę, a bogu ogarek lub na odwrót jak chcesz😜 Ja na lewym ramieniu mam anarchistę, na prawym nihilistę i na wasze pisiorsko-platfusowe przepychanki patrzę z pewnej wysokości moich przekonań. Bo nie spodziewam się po nawiedzonych wyznawcach waszych "religii i guru" ani trzeźwego ani niezależnego spojrzenia. Czyś tuskostanem, czy kaczystanem, konfastanem czy wreszcie żukowskiej Vaginopolis w moich oczach jesteście równi i ślepi, aczkolwiek każdy na inne fakty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v